Köszönöm a hsz-t,
pontosan erre lettem volna kiváncsi (mi lenne ha tudná....
). 
Hurráoptimizmus befejezve, nálam is marad a Rock, meg esetleg a User beállítás... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
ponti_ak
(PH! addikt)

Matt-OPT
(fanatikus tag)
iAudio U2-val kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket! Mik a tapasztalataitok vele? Az aksis megoldástól tartok kicsit...
HP ProBook 4520s (Intel i5 460M, 3 GB RAM, Ati HD 4350)
(#753) kapanyanyi válasza Matt-OPT (#752) üzenetére
- Privát
- 2005-10-23 14:52:46

kapanyanyi
(kvázi-tag)
Én csak annyit mondhatok, hogy nekem több mint fél éve (kopp-kopp) rendben üzemel. Sokat vagyok PC mellett úgyhogy általában USB-ről töltöm és kb. 17-18 órát gond nélkül elketyeg. Szinte naponta használom 1-2 órát, EQ-t ritkán buzerálom és a kijelző háttérvilágítása is keveset megy. Szvsz nagyon kényelmes a beépített akku én pont ilyet akartam. Persze ez ízlés dolga.
Ráadásul a Lithium-os aksira nyugodtan bármikor rátölthetsz nem veszi zokon szóval szerintem nem kell tartanod tőle. 
[Szerkesztve]

Kubbi
(tag)
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a g3-mal kapcsolatban, ha van valakinek ilyenje kérem, hogy írja meg...! Köszi!
Szóval... Látom valami szoftvert mellékelnek hozzá, ez azt jelenti, hogy olyan gépről ahol ez a szoftver nincs fenn nem tudsz felmásolni mp3at?
köszi!

ponti_ak
(PH! addikt)
Nem kell hozzá a szoftver, ugyanis pendrive-ként működik, Win2000, XP simán felismeri, ezután már másolható is a zene, aztán hadd szóljon.. 

adamsys
(lelkes újonc)
Hát mivel nem nagyon érkezett válasz ezen hozzászólásomra, ezért most válaszolok magamnak 
Komolyra fordítva a szót, a lejátszót a múlt héten elvittem a szervízbe, lévén hogy nem akart múlni a betegsége. A szervízeseknek elmagyaráztam a hibát és még reprodukáltam is ott. (Nem kapcsolódott be az istennek se...). Szóval szervízesek azt mondták, oké, akkor beveszik, és elémnyomtak egy kis papírt, hogy írjam le a hibajelenséget (magyarul tök felesleges volt nekem ott mutatványoznom, mert nekik semmi közük nincs ehhez az egész javítási folyamathoz, nade mind1, próbáltam úgy leírni a hibát - újra - hogy ne dobják vissza annyival, hogy náluk ez nem jelentkezett...). Nem dobták vissza, kaptam a múltkor egy SMS-t hogy elkészült a lejátszó, mehetek érte. Azt mondták, egy firmware frissítés megoldotta az egészet, így 1.30-asra upgrade-eltek.
Nagy volt az örömöm, viszont van egy idegesítő tulajdonság, amit nem tudok eldönteni, hogy az én fülem miatt van-e, vagy az új firmware miatt.
Frissítés után ugyanis nem szól ''olyan jól'' a kütyü. Meglehetősen audiofilnek tartom magam, és van néhány olyan zeném, amin le tudom mérni hogy mi mennyire szól jól (számomra). (Amúgy Sony Groove fülhallgatóm van.)
Nos, ilyen zenével próbáltam ki a frissen szervízelt 5-ösömet, és (ugyanolyan EQ, JetEffect beállításokkal) valahogy nem úgy szól, ahogy az nekem tetszene. Egészen pontosan a mélyekkel vannak problémáim. Egyszerűen nincsenek annyira szép mélyek, mint régebben. Anno, pár brutálabb zenénél nagyobb hangerő esetén rendesen ijesztően hatottak rám azok a gyönyörű mélyek, amelyek most ''csak úgy'' egyszerűen szólnak. Ott vannak, de mégsem. Sőt, ami EQ beállítás régebben elég volt, azt most fel kell tekernem a maximumra, hátha úgy kijön belőle az aminek ki kéne, de még úgy sem...
Tapasztalt már ilyet valaki? 
A FW frissítés egy ilyen tulajdonságot befolyásolhat?
Lehet abból probléma ha én fogom az előző FW-t és visszarakom a készülékre?
Köszi,
Ádám
"And now for something completely different!"

Mauzes
(senior tag)
Üdv!
A kérdésem nem kizárólag iAudio-val kapcsolatos,de erősen kapcsolódik hozzá.
Szóval véleményeket szeretnék kérni,hogy melyiket vegyem ezek közül:
iAudio G3 1GB
Creative Zen Micro 5GB
Árban hasonlóak,leginkább a fasza hangminőség,ami számít.Meg esetleg ajánlhatnátok nem túl drága füleseket,amik jól szólnak (fülbedugós vagy ''kampós'')...
Köszi!
Én is egy Creative vs. iAudio szituban vagyok, konkrétan:
U2 or Zen Nano Plus /régi nevén MuVo Micro N200/
A Creatív vagy egy tizessel olcsóbb, de.......????? Van valaki, akinek volt alkama már mindkettőt meghallgatni (vagy másik iAudio, ha hangzásban megegyeznek) és van bármilyen tapasztalata, mer' akkor plíííz, ne habozzon megosztani!
Leginkább a hangminőség érdekelne...
És még valami a U2-ról: Az ilyen aksiknak várhatóan mekkora az élettartama? Ha lejár a ''szavatossága'', akkor mi van? Csökken a kapacitása vagy végleg kampec?
Köszi!
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

<Adamsky>
(őstag)
Nekem ugyan egyik sincs, de hallottam N200-at és iAuido G3-at. A G3 szvsz. hangosabb, tisztábban szól, nagyobb a kijelzője és többet tud, mint a Creative lejátszója.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

Mauzes
(senior tag)
Melyik a jobb cucc???
iAudio G3 vagy U2???

<Adamsky>
(őstag)
Erre most egy kérdéssel válaszolnék.
Melyik a jobb: az akksi, vagy az elem?
Ez a kérdés már többször ki lett itt tárgyalva.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

Mauzes
(senior tag)
No igen,értem,de a hangminőség érdekelne elsősorban.Vagy az teljesen hasonló?
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Ugyanaz a hangchip van bennük, szvsz nincs különbség (bár U2-t még nem hallgattam)..

ponti_ak
(PH! addikt)
Hi.
Vettem arm-bend-et, szerintem megjárja.
[link]
G3-hoz jó, kicsit nagyobb, de ''időjárás-álló'' (a felirata szerint).
Hátránya talán, hogy ha a tokban van, akkor nem igazán lehet szabályozni..
Viszont, mivel levehető a gumiszalag, amivel a tatyót rögzítheted, akár közvetlenül arra is rá lehet tenni... 
ponti_ak
MOD:
az ára: 1,5k volt MM-ben.
[Szerkesztve]
Na, eredetileg az ''Mp3 lejátszók... melyiket?'' topicba írtam eme szösszenetet, de rájöttem, hogy nem is oda való, hanem ide:
A napokban végre volt annyi időm, hogy sikerült firmware-t frissítenem a G3-asomon. Gondoltam megosztom veletek a tapasztalatokat, hogy okulhassatok. 
Gyárilag az 1.20e volt rajta. Nem volt vele semmi baj, teljesen jól működött vele a lejátszó. Csak az utóbbi időben kezdett el egy olyan jelenséget produkálni, hogy ha lefelé görgettem egy menüben, akkor a menü teteje úgymond ''bekúszott'' középre is (odafagyott), és csak az alsó sorban láttam, hogy éppen hol tartok a menüben. Magyarul négy sorból csak 1-et frissített, a másik háromban viszont egy kimerevedett sor volt látható. Amint visszaértem a menü tetejéhez a lefelé görgetés eredményeképpen, akkor ismét kitisztult és érdekes, hogyha felfelé indultam el a menüben, akkor nem produkált ilyet. Mindezt csinálta a fájlböngészőben is. Ettől a lejátszó teljesen jól működött, csak kicsit zavaró volt a jelenség.
Szerintem a sok metrózás, meg villamosozás miatt (ahol sok elektromos impulzus éri a lejátszót) módosulhatott egy csöppet a firmware, megsérült a fűjlrendszere, vagy ilyesmi...
Szóval elérkezettnek láttam az időt a firmware-cserére. Kicsit tartottam tőle, de mindent úgy csináltam, ahogy a hivatalos oldalon (és nem egyéb más szutyok tákolmány iAudio oldalakon) leírták és ennek megfelelően gond nélkül lezajlott a dolog. Természetesen a hivatalos oldalon található 1.30e firmware-t töltöttem fel, és nem valami szutyok szar bétát.
A fent ecsetelt problémámat gond nélkül megoldotta a frissítés, azóta is stabil a lejátszó. Szerintem ugyanúgy szól, mint előtte, hangzásban nincs különbség, a menü is dettó ugyanaz. Bug-ot eddig nem tapasztaltam, viszont pozitív, hogy nem nyom logót bekapcsoláskor, ennyivel is gyorsabban boot-ol.
Szal ha valaki firmware frissítésen gondolkodik, az ne rettenjen vissza, mert sztem teljesen jó az upgrader. (Persze mindenki csak saját felelősségére próbálkozzon).
Amúgy már tényleg gázos lehetett a korábbi firmware-em, mert az upgrader föl sem ismerte a verziószámát sem és semmi egyéb adatát sem, mindenhol 0-ás értéket láttam. Lényeg, hogy most már fasza.
Üdv.
Get Moded!

Dave™
(PH! kedvence)
Sziasztok. Hál Istennek kigyógyultam ebből a számtech meg fórum betegségből, de vásárlás előtt felkerestem a fórumot a vélemények miatt (némelyik elég megmosolygató...) és segített egy picit, így gondoltam vásárlás után visszajelzek nektek. G2/G3 volt a dilemma, abból is az 1G változat. Hogy miért a G széria az sokaknak triviális: egy AA elem (akku) és 40/50 óra, ezt semmi más nem tudja ilyen szolgáltatás/ár mutatóval. És az akksi sem mehet tönkre mint U2/U3-nál. Na mind1, a G2/G3 között 9e forint a difi, tudásban ezek lennének: USB 1.1 (USB 2.0 helyett), lejátszási idő 40 óra - 50 helyett, de itt megjegyezném hogy valószínűleg ua a lejátszási ideje a két készüléknek, mert ahány helyen eddig olvastam G3-ra 42-43 óránál többet effektíve nem írtak, de mivel 50 lett beharangozva, meg marketing rulez, akkor legyen G2 40
USB 1.1 egyébként valóban lassú, de a számokat én legalábbis nem naponta cserélgetem és káprótól a 9e forint és az éjkék ház (sokak szeint sokkal szebb-szerintem is-, mint a fehér). Difi még a felvétel: nem mp3/128, hanem wave. Diktafonnál sztem tök mindegy, line-int pedig szinén nem használok (van aki igen? - miért nem szgépet?) Rádió. Van akinek világfájdalom, én 21 évem alatt összesen 2 órányi rádiót hallgattam, amúgy sem szólnak szépen ezek a rádiók. Ott úgysem az megy amit hallgatni szeretne az ember. Viszont: hangminőség ua, szolgáltatás ua, szebb (szubj) és olcsóbb, több mit 20%-kal. Ajánlom mindenki figyelmébe! Ami a dbozból hiányozni fog G3-hoz képest: tok (gagyi műanyag), nyakbaakasztó (hiányzik ez vkinek?
), és a fülhallgató is gagyibb, de azt úgyis mindenki cseréli. Aki G2-t akar, a lassú USB-vel számoljon, amúgy hajrá, megéri! Üdv: Dave. Ui: örülök h manapság idáig eljutottunk, anno én indítottam a fórumot elvetemült Jetaudio mániámból kifolyólag, nem esett messze az alma a fájától;)

ponti_ak
(PH! addikt)
Gratulálunk mester, szerintem jól választottál! 
ui: Köszönjük a topik-nyitást!

ui2: egy szakmai kérdés még: Neked hogy sikerült kigyógyulni a fórum-függőségből
...kezdek félni magamtól.. 
UP!
Tudna vki vmit mondani a U2 Litium-polimer akksijáról? Élettartam, elhalási jelenségek, stb...?
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

Dave™
(PH! kedvence)
Kinek mi a fontos az életben...arra szenteljen időt. Dolgozom meg suliba járok, így erre abszolút nincs - hál' Istennek
Idézek a Mátrixból: húzd ki a dugót
Sajna a számítógép tényleg elidegeníti az embereket. Akit ez zavar, tegyen ellene, sztem érdemes használni a fenti módszert. Ciao.

Mauzes
(senior tag)
Üdv!
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyire gáz,ha olyan fülest veszek,aminek 60 ohm az impedanciája.Meg amúgy is,mit számít ez egyáltalán (meg az érzékenységet sem nagyon vágom...)?
ez ugye elírás, mármint az ár? [link]

ponti_ak
(PH! addikt)
Üdv minden kedves (leendő) G3-tulajnak!
A napokban utolért engem is a fw-frissítés témája.
A hét elején ugyanis elkezdtem kicsit játszogatni a dalszöveg-gyártással:
dalszöveg netről letölt, Cowon-progiba benyom, ogg-fil indít, és frankón megvolt 1-2 szám 10 perc alatt (tényleg jó az a kis progesz, pofon egyszerű kezelni!)...a JetAudio simán vitte a feliratot, rögtönöztem is hirtelen némi karaoke-showt magamnak.. 
Hanem amikor feltöltöttem a G3-ra, és elkeztem piszkálni a menüben a ''lyrics'' opciót, csak nem akarta kiírni a dalszöveget a nyomorult (a ''Mode'' gombot nyomhattam én, hiába) ...gondoltam újra kellene indítani --> kikapcs-bekapcs --> semmi változás.
Mondom biztos az ogg-ot nem bírja, megpróbáltam egy mp3-mal is ugyanezt..... sajnos ennek a próbálkozásomnak már az lett a vége, hogy nem kapcsolt be a player, illetve bekapcsolt, csak utána egyből újra is indult.. 
Valaki írta korábban, hogy az iAudio 5-öse csinált ilyet, na most ln is megtapasztaltam... de mivel az egyik infopatikus kolléga akkor is fw-upgtrade-et javasolt, nem paráztam be, hanem simán újrahúztam a lelkét a kicsikének..
Bár az enyémen gyárilag az 1.30e volt, sajnos muszáj volt frissítenem a DM-Fan által is említett verzóra (amit szintén a hivatalos honlapról töltöttem le..) a már részletesen kitárgyalt recovery módban...
Azóta semmi gáz, de a lyrics-et egy ideig hanyagolom, annyira nem fáj, csak kicsit szomorú vagyok.
Ha véletlenül erre jár valamelyik infopatikás kolléga (illetve akinek van hasonló tapasztalata), örülnék, ha leírná a véleményét:
Lehet összefüggés a lyrics-babrálás, és a fenti bug között , vagy esetleg szimplán ''magától'' sérülhetett a file-rendszer...
(egyébként mást nem csináltam rajta, csak annyit, hogy rendesen használtam, és - korábban - lecseréltem a logót egy teljesen üres file-ra, hogy gyorsabban induljon.. esetleg ez lehet még baj..
)
Azóta egyébként gond nélkül megy, ugyanilyan szépen szól, mint előtte, és TÉNYLEG baromi gyorsan be-boot-ol! 
köszi, bocs ha hosszú voltam picit..
üdv: ponti_ak
[Szerkesztve]

Versus101
(újonc)
Szijasztok!
Én 1 mp3 lejátszó vásárlása előtt állok,már végig olvastam a fórumot,és tudom, hogy az iAudioG3-as lejátszó a legjobb majdnem mindenki szerint,de én i5-ös mellett döntök.Láttam, hogy szeptember17-én csökkentek az 1gb-os lejátszók árai 5k-val(hosszú idő után) az infopatikában,elképzelhető, hogy még novemberben csökkentenek újabb pár ezer ft-tal??.Az 1 gb-os i5 nekem elég húzós áron van,de attól félek, hogy az 512-es nem lesz elég,és ha már ennyi pénzt kiadok érte,akkor lehet h megéri az a 10k különbség.win98-on működik a lejátszó azt nem tudja vki?
az ÁFA csökkenés miatt illene úgy kb. 2e ft-tal csökkennie az árnak januártól.
megy win98-cal, csak akkor fel kell tenni a hozzáadott usb drivert.

Versus101
(újonc)
Mikortól lehet majd
kapni az Infopatika-nál a 2 GB-os iAudio5-öt?mer akkor gondolom csak lejjebb megy valamennyit az 1GB-os ára.

Versus101
(újonc)
Mikortól lehet majd kapni az Infopatika-nál a 2 GB-os iAudio5-öt?
mer akkor gondolom csak lejjebb megy valamennyit az 1GB-os ára.
(#777) Infopatika válasza Versus101 (#775) üzenetére
- Privát
- 2005-11-13 19:26:25

Infopatika
(újonc)
Bocsi Versus, de nem lesz 2 GB-os iAudio5. A gyártó úgy döntött, hogy leáll a 2 GB-os verzióval. Az 1 GB-os ára pedig idén már biztosan nem változik.
Üdv:
Infopatikus

Dave™
(PH! kedvence)
Szia!
Van egy tippem, miért nem jeleníti meg a felíratot, amennyiben téves a feltételezésem, bocsáss meg
Szóval ha simán beillesztesz szöveget a lyrics részbe, a jetaudio meg fogja jeleníteni, de az iaudionak szinkronizált lyrics kell, méghozzá olyan, amit a lyrics makerrel csintáltál: iaudio.com - ról töltsd le. Ha megvan a lyrics maker, akkor a már meglévő lyrics szöveget kell időpontokkal ellátnod (mint a filmeknál a feliratot), és ezután az mp3 tagjében a lyrics résznél csak ennyi lesz [iaudio4] - legalábbis ez rémlik. De ezek után - amennyiben be van kapcsolva a lyrics megjelenítése - meg fogja jeleníteni az iaudio is, legalábbis a WOW - Mindcircus-t szerette a G2. Remélem segítettem. Üdv.

ponti_ak
(PH! addikt)
Köszi Dave, de én pont ezt csináltam, amit leírtál.. 
Semmi baj amúgy, először én is arra gyanakodtam, hogy útközben csesztem el valamit... ..közben az iAudiophile.net-en olvastam, hogy valaki panaszkodott a 2 gigás G3 player-ére, mert az nem játszotta le neki az ogg-os lyrics-et (1.40-es fw-rel).
Az mp3-masat vitte neki is, csak az ogg-os ID-tag-eg nem bírt... kis bátorságot gyűjtök, és a héten csinálok még 1-2 mp3-mat, kibróbálom megint.
Thx. ponti_ak
Infopatikus : hasonló hibával nem jelentkezett még eddig hozzátok valaki ? (a szimptómákat lásd picit lentebb...
)

Versus101
(újonc)
Szijasztok!
Mai napon boldog tulajdonosa lettem egy 1GB-os iAudio5 lejátszónak.Két kérdésem lenne,az első és legfontosabb, hogy usb-n keresztül történő másolás után eltávolítható-e a lejátszóról az usb kábel vagy használni kell a ''hardver biztonságos eltávolítása'' funkciót.A kézikönyv azt írja, hogy xp ezt nem kell használni,viszont win2000-nél igen,na most nekem win98-om van amiről semmit nem ír.Itt kell használni ilyet?ha igen hol lehet ez a funkció, mert ilyet nemtalálok seholsem.A másik, hogy hogy lehet a mappák között lépkedni?előre is köszi!
sziasztok,
mi a különbség az európai és amcsi firmware között (konkrétan iAudio 4-esről van szó)? hanerőben kevesebbet tud az európai? volt nekem egy M3-am, azon európai volt és bőven elég hangos volt.

ordogboc
(kvázi-tag)
Hello!
új vagyok itt, de szeretném kikérni a vélemyényeteket az iAudio color4-el kapcsolatban!
amit kinéztem magamnak az kb fél éves, garanciás, 1gb-os 20e ft-ért
mi a véleményetek?

Mauzes
(senior tag)
Hát én akárhogy keresem ezt a részletesen kitárgyalt recovery módos témát itt,nem találok pontos infót.Akkor most mi is az a recovery mód,és hogyan lehet úgy frissíteni?
[Szerkesztve]

vili13
(őstag)
''Operating system reported error: A szemaforhoz rendelt határidő lejárt.''
Nos, ezt a hibaüzenetet írja ki a G3 fw. upgrade, ha a leírás szerint recovery módban megpróbálom frissíteni 1.25e-ről 1.40e-re...
Természetesen több gépen, többször kipróbáltam.
Az a szerencse, hogy az 1.25e ezután visszarakható, és legalább működik.
A probléma nem új: [link] - megoldást viszont még sehol nem találtam. Lehet, hogy csak a 2GB-os lejátszókat érinti, pedig pont ezeknél lenne a legfontosabb az eredeti 450 fájl korlát megnövelése az újabb fw. szerinti 650-re! Van valakinek bármilyen használható ötlete? 
[Szerkesztve]

blackmoto
(senior tag)
Szertinem semmi különbség incs a két fw között hangerőben.
ordogboc
Ha tényleg kifogástalan állapotban van, akkor az qrva jó vétel 20e-ért. Szerintem...
Tiszta a forrás? Mert nagyon kevésnek tűnik a 20 rongy.
- Privát
- 2005-11-23 10:05:54

kapanyanyi
(kvázi-tag)
iAudio U3-at láttátok már? Nekem tetszik a fazonja, ha jó felbontású, kontrasztos és elég fényerejű lesz a kijelzője lehet, hogy leváltom az U2-t. Csak az ára ne legyen csillagászati, mert akkor inkább gyűjtök még és X5 lesz belőle.
ordogboc
Az ár gyanúsan alacsony, nézd meg alaposan, hogy minden rendben működik-e. Ha OK, akkor viszont gyorsan csapj le rá.
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Te jó ég!
és 
(Mi az a szemafor
..)
Sajnálom, de nem tudok ilyen infót, még nem találkoztam vele eddig.. 
Az 1.30e felmegy? Jaa, hogy az még szintén 450 file-os? Nem szóltam, bocsi.. 
1x Up a kérdésnek!
Btw, azzal a nyomorult lyrics-szel még mindig nem boldogulok, lehet bemegyek a patikába valamikor majd, ott biztos tudják mi a bibi.. én vagyok béna, vagy a lejáccó/fw, esetleg mind2/mind3.. 

Versus101
(újonc)
Megkérdem még1szer,hátha válaszol valaki.Mit tudtok erről a 'hardver biztonságos eltávolítása' gombról?ezt mér kell(ene) használni?ha nincs ilyen a win98-on akkor mit lehet tenni?elég az ha a zenemásolás befejeztével a kütyün ready felirat van,akkor ki lehet huzni belőle az usb kábelt?

ponti_ak
(PH! addikt)
Szvsz Igen. (az utolsó kérdésedre válaszolva.
)
Viszont Win98 alatt még én sem találtam ilyen gombot... Lehúztam már párszor a számítógépről (P1 mmx 200 - Nem röhög! - PCI-os USB bővítménnyel..) a lejátszót Ready felirattal, eddig semmi baja (iAudio G3).
De ha tuti biztosra akarsz menni, szvsz hívd fel az infopatikát, 1 perc alatt megmondják.

worlock
(újonc)
Hello mindenkinek!
Először is bocs, hogy csak most írok, illett volna úgy egy hónappal előbb megosztani a G3 (512 megás) lejátszómmal tapasztaltakat. Hiszen annó a problémámat leírtam ide, de a megoldását már nem.
Emlékeztetőül: Egy reggelen egyszercsak meghülyült a drága, folyamatosan ki-be kapcsolt, és nem reagált semmire. Csak elemkivétellel lehetett megállítani. Infopatikus barátunk és még sokan mások mondták, valószínűleg megsérült a fájl rendszer, és fw frissítést javasoltak.
Nos, otthon előbb még formáztam egyet 1.20e helyreállt. Működött és ennek örültem jól. Utána persze nekiálltam fw-t frissíteni. Hivatalos oldalról az 1.30-as verziót szerettem volna felrakni.
Követtem a leírásban szereplő utasításokat. Amikor elértem ahhoz a ponthoz, hogy rá kellett dugni az USB-re a készüléket, jött a baj. Először a Windows Telepítő varázslója indult el. (XP Professional van fent) Ezt rövid úton lecsaptam, utána indult az Iaudio telepítő. Na ezek után jött ez a hülye kiírás:
''Operating system reported error: A szemaforhoz rendelt határidő lejárt.''
Csak sajnos ez után nálam sem a kütyű nem akart elindulni, sem a számítógép nem volt hajlandó felismerni, hogy rácsatlakoztattam a lejátszót, tehát még az eredeti állapotot sem bírtam visszaállítani. Szóval, az én drága kis masinám ott állt működőképes fw nélkül,amit házilag már nem lehetett megoldani. Vittem is rögtön a szervizbe. Ott egy cetlit kellett kitölteni,le kellett írni a problémát, ezenkívül ráírtam, hogy kérném a legfrissebb fw telepítését. (Ez egy hétfői nap volt.) Infopatika nagyon korrektül és gyorsan megcsinálta; kedden küldtek egy sms-t, hogy másnap átvehetem.
1.40-es fw-t tettek fel, azóta hibátlanul működik. Napi szinten nyúzom, úgy kb. egy órát.
Ja, egyébként érdemes a védőtokban tartani a kicsikét, ugyanis nekem már esett le kőpadlóra, és szerintem a tok nélkül tuti nem élte volna túl….
[Szerkesztve]

Versus101
(újonc)
köszi a választ.Akkor Te 98-al használod a kütyüt?ha igen mióta?(csak mert ha 2 hete akkor még nem jelent semmit h semmi baja nincs),ja nekem (iAudio5 van,gondolom ez ugyanugy reagál ezekre a dolgokra, mint a tiéd) 

ponti_ak
(PH! addikt)
Szia Versus,
nem Win98-cal használom, csak az otthoni őskövület gépemen van olyan, és eddig kb 10-szer dugtam rá, illetve távolítottam el így.. szóval a rendszeres használatról nem tudok nyilatkozni, csak annyit tudok, hogy ennyitől eddig nem lett baja.
Egyébként XP-vel és Win2000-rel használom az esetek 99%-ban. 

vili13
(őstag)
Az 1.30e már a 650 file+folder változat, de nem próbáltam ki - azzal is már belefutottak páran ugyanebbe a hibába, azt hiszem felesleges próbálkozás lenne. Olvastam olyan ötletet is, hogy a régebbi működő fw updater exe állományát másoljam át a telepített újabb könyvtárába, és azzal próbáljam meg felrakni az új fw-t (állítólag működött már így valakinek), de ehhez azért már túl gyáva vagyok...
Valószínűleg patika lesz a dologból!
lyrics: nem tudom miért nem megy, sose próbáltam... 

vili13
(őstag)
Úgy látszik, nem csak nekem gyűlt meg a bajom a szemaforokkal...
(Legalább az kiderült, hogy nem a 2GB-on múlik a dolog!)
Szintén érdekes jelenség ez a folyamatos ki-be kapcsolgatás, amit már én is tapasztaltam egyszer, de egyetlen sima formázás elmulasztotta.
Ezzel együtt sem túl megnyugtató, mert pl. a buszmegállóban nincs mivel hirtelen újraformázni. 
Ami viszont még érdekesebb lehet, az az, hogy az infopatikában hogyan telepítették az új fw-t!!!
Remélem, jön még majd sok újabb fw, ezek után semmi garancia arra, hogy simán felmegy, és nagyon csúnya lenne minden frissítéssel a szervizbe szaladgálni! 
Nem tudom mitől lehet, amit leírtál. Már én is frissítettem firmware-t a hivatalos honlapon leírtak szerint, de nekem simán ment recovery módban és fel is kúszott az 1.40-es fw a gyári 1.20-as helyébe. A kikapcsolgatást meg nekem még egyszer sem csinálta 3 hónap alatt, pedig átlag napi 2-3 órát használom azóta a player-t, szóval már letelt a türelmi periódus. Teljesen stabil a kicsike lelkivilága. Lehet, hogy nekem volt mákom, lehet, hogy Te voltál balszerencsés vele.
Amúgy a kütyü rettenetesen ütősen szól a Sony MDR-EX71-el. Überalles az a füles. Nem is értem miért nem azt vettem elsőre. (talán az ára miatt
).
Get Moded!
(#796) kapanyanyi válasza Versus101 (#791) üzenetére
- Privát
- 2005-11-24 21:33:11

kapanyanyi
(kvázi-tag)
Jobb egérgomb a iAudio külső meghajtóra és katt a ''Kiadás'' vagy valami ilyesmi sorra.
(#797) ponti_ak válasza kapanyanyi (#796) üzenetére
- Privát
- 2005-11-25 10:05:12

ponti_ak
(PH! addikt)
Gondolom valamilyen file-kezelőben gondoltad ezt (Total Comm, vagy sima intéző), és ez eddig OK is, csakhogy Win98 alatt eredménye nem nagyon van...
..legalábbis szvsz, mert nekem pl vígan pislákol tovább a led a pen-drive-omon, ha így teszek, bár lehet, hogy ez a Pentium1-es rendszer miatt van így (PCI-os USB bővítő kártya van benne)...
Win'98 alatt nagyon kezdetleges az USB, mivel ugye nem is igazán volt még kiforrott és elterjedt ez a port az oprendszer születésekor. Épp ezért kell a mai napig külön driver-t telepítgetni minden ilyen cuccnak '98 alá. A Kiadás funkciónak gyakorlatilag semmi értelme, igazából csak a user lelkének megnyugtatása végett létezik, és nem a P1-es rendszered miatt van, pláne ha PCI-os illesztőkártya az USB-portod atyja. Igazából sztem hardveresen semmi baja nem lehet a lejátszónak, hiszen ha belegondolsz az XP sem szünteti meg a port áramellátását, vagy ilyesmi, mindössze annyit tesz a hardver eltávolítása opció alkalmazásakor, hogy kimountolja a meghajtók közül a drive-ot. Igazából ott sincs jelentősége, hogy alkalmazod-e az eltávolítást, én pl. soha nem használom a G3-as esetében, mert utána hiába dugom vissza, csak a rendszer újraindítása után látja újra a lejátszót. (első alkalommal meg is ijedtem, hogy elszállt a player, vagy mi?) Szóval simán lehúzom és kész, a meghajtó betűjele megszűnik, kis ikon eltűnik és kész. Az XP ezt teljesen dinamikusan lekezeli.
Sztem a '98 is megbírkózik ezzel a problémával és a maximum, ami történhet, hogy elb*szódik a lejátszód fájlrendszere, amit egy gyors firmware újraírással megoldasz. A '98 meg lehet, hogy köhög kettőt, de mint tudjuk neki van egy hatásos gyógymódja: a restart.
Get Moded!
(#800) kapanyanyi válasza DM-Fan (#798) üzenetére
- Privát
- 2005-11-26 14:03:01

kapanyanyi
(kvázi-tag)
Igen valószínűleg nem oszt nem szoroz a Kiadás. Minden esetre a haverom Win 98-as gépén a jómúltkorában én így csináltam és rendben volt. Elképzelhető, hogy akkor sem lett volna probléma, ha simán lehúzom. Az XP-nél ez valóban így megy, a 2000-nél viszont javasolt leválasztani, mielőtt lekapjuk az USB portról.
Azért nem árt fél szemmel követni a lejátszó kijelzőjét, mert hallottam már olyanról, hogy másoláskor az Intéző befejezte a dolgot, a lejátszó viszont még molyolt volna vagy 1-2 másodpercet, de a delikvens lerántotta és lehetett rögtön formázni.