De, szerintem valószínű.. 
A 'patika oldala eddig semm volt túl jó, de ezzel a kategorizálással csak rosszabb lett szerintem is... inkább cserélték volna le a kőkorszaki 800x600-ra optimalizál oldalt valami rendesre, és egy új stílus sem ártana már neki.. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
ponti_ak
(PH! addikt)
figyelmesebben átolvasva úgy látom, hogy igazatok lehet.
ez esetben én vagyok a hunyó, bocs, köbüki!!!
döbbenetes ár amúgy, közel a duplája volt a megjelenésekor.
[ Szeretkezve ]

nagyitomi
(kvázi-tag)
sziasztok
pénteken este rendeltem az infopatikától egy iaudio u3-mat! szerintetek kiküldik futárral hétvégén? ja és kb mikor kéne ideérnie (mosonmagyaróvárra) mert csak kb se tudom?!
nagyon köszi

SzGee
(kvázi-tag)
szerintem max szerdára ér oda, talán keddre ha szerencséd van, hétvégén tutira nem küldik
If you leave me, can I come, too?

nagyitomi
(kvázi-tag)
a megrendelőlapon odaírtam a megjegyzésekhez,h hétköznap 4után tudnám átvenni.ezt figyelembe veszik? amúgy telefonálnak ha hozzák?
köszi az előző segítséget is
nyilván nem véletlenül van megjegyzés rovat...
de úgyis felhív a futár, ha nem talál, emiatt kár aggódni.
és nem szerdára fog odaérni, ha van raktáron,
mivel nekem volt, hogy kedden reggel ért be a rendelésem,
és szerdán már hozta a futár, ez nem posta
[ Szeretkezve ]

nagyitomi
(kvázi-tag)
értem,nekem az a gondom h péntek este rendeltem,azt írják h van raktáron,de én hétköznap 4ig dolgozok!
és a munkahelyen meg nem akarod átvenni? 
[ Szeretkezve ]

nagyitomi
(kvázi-tag)
a baj az h a nyárimunka egy gabonaföldön van a várostól fél órára,ígyhát nemtudom odairányírani!
majd kimegy kombájnnal a futár, nagy kaland 
[ Szeretkezve ]
bwoay: U3-ra gondoltam, mindig is azt szerettem volna 
Viszont az lenne a problémám, hogy nem találom az infopatika honlapján a megrendelő lapot. A csomagküldésig eljutok, de ott nincs semmilyen link ahhoz hogy hogyan merre és hogyan rendeljem meg. lehet hogy csak én vagyok a béna ám.
nagyitomi, te hol találtad meg? 
Original's never fit - Socket 370
Elnézést a dupla-postért, de csak én voltam a bamba, már megtaláltam, szállítják. Remélem figyelembeni veszik a megjegyzés rovatot is 

<Adamsky>
(őstag)
Na, akkor egy ''UP'' ennek: [link]
U3/D2/F2 tulajok
Legyetek szívesek próbáljátok már ki, hogy mit kezd a lejátszótok az 1.1.4-es flac-el kódolt zenékkel! Kíváncsian várom a tapasztalatokat!
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS
én láttam, de lusta vagyok 
meg most az x5 a mentségem.
de ha küldesz valamit,
azt rádobom az U3-re szívesen!
[ Szeretkezve ]

<Adamsky>
(őstag)
Akkor ezek megjött az X5? És? Fenn van már a Rockbox?
Nem ártana ha kicsit te is belemásznál, mert egyedül nem igazán győzőm. Meg akkor ugye meg is lehetne itt vitatni a fórumon a dolgot.
''...de ha küldesz valamit...''
Miért küldenék?
Fenn van a rarewares-en a legújabb flac encoder. Szerintem egyszerűbb, azt leszedni és betömöríteni valamit, mint, hogy én most átküldjek vagy feltöltsek több 10MB-t.

Integra
(Jómunkásember)
az utsó 2 gigás g3 szerintem az én kezemben landolt

wienattwo
(tag)
Jó neked, én addig halogattam a vásárlást, hogy már nincs is. Vettem már I5-t és G3-t is, de csak mert megbíztak vele, szal nem az enyémek. Néha kölcsönkapom őket, aztán csorog a nyálam.
megjött, de a rockbox annyira nem csábít egyelőre.
persze ki fogom próbálni.
rarewaresen ott az encoder... aha.
szerinted lustaság alatt mit értettem? 
[ Szeretkezve ]
ki is nyírtad rövid idő alatt 
[ Szeretkezve ]

<Adamsky>
(őstag)
''...szerinted lustaság alatt mit értettem?''
Óó, bakker eddig el sem tudtam képzelni, de mostmár van némi sejtésem 

Paulo81
(tag)
Azt hiszem megoldottam az ugrálás problémáját! 

Paulo81
(tag)
Azt hiszem megoldottam az ugrálás problémáját! 

Integra
(Jómunkásember)
hja....
na de hogy ilyennel.. azért vicc, bár a nagyobb az, hogy nem írják hogy rakd rendbe..
még mindig nem jött válasz, már egy hete leadtam, kezdek ideg lenni zene nélkül..
ha ez vígasztal, én hasonló modon csináltam ki az első U3-asom,
csak ahhoz halandók számára nem érhető el a service driver,
anélkül pedig a forgalmazó sem tudja helyrerakni.
eltartott vagy egy hónapig asszem, mire kicserélték.
megjegyzem: az infopatika végig maximálisan segítőkész volt.
időközben túrtam a netet, és talán az iaudiophile fórumán
beleakadtam egy cseh srácba, aki szintén ezzel a problémával küzdött.
ő aztán valahonnan szert tett a driverre,
amit elérhetővé is tett a fórumon. onnan mindenki lerántotta,
aztán a Cowon 1-2 nap múlva leszedette a linket a fórum üzemeltetőivel,
de addigra már a többségnek megvolt.
én továbbküldtem a patikának, tehát már ők is tudják javítani,
de ha valakinek így hibásodna meg a lejátszója (csak U3!), az szóljon!!!
[ Szeretkezve ]

Integra
(Jómunkásember)
hát nem vígasztal, de együttérzek
holnap még leadom a pda-m egy másodszori alaplapcserére is, hogy aztán egy harmadszori alaplapcserét is végrehajtsanak rajta, hogy aztán végre kérvényezhessem a pda árának jóváírását, ollé.... elfogynak a kütyüim
arra a szoftverre meg vigyázni ám
köszi az együttérzést, de ez még valamikor tavaly volt.
a driverre meg elég, ha a patika vigyáz.
milyen PDA?
[ Szeretkezve ]

Integra
(Jómunkásember)
fs720
Vasárnap rendeltem egy U3-st az Infopatikából, még mindig nem hozták ki. Azt hittem ennél azért gyorsabbak 
én is
nálam gyorsnak bizonyultak minden egyes alkalommal.
[ Szeretkezve ]
remélem az FS560 megbízhatóbb jószág... lassan fél éves, ha eddig nem votl baja, most már csak nem lesz.

ponti_ak
(PH! addikt)
..szóbeszéd...
Lehet, hogy lesz 16Gb-os iAudio7..?
[link] 

<Adamsky>
(őstag)
Nekem több mint 2 éve van meg az FS720 és kutya baja (kopp-kopp).
Csak Integra-nál fogynak a műszaki cuccok ilyen gyorsan. 

wienattwo
(tag)
Tudja vki, h van-e/lesz-e vmelyik újabb iaudion lejátszás közbeni könyvtár léptetés? Elég idegesítő számonként lépkedni, menüben meg körülményes.

lala 22
(újonc)
Hy!
A d2 tulajoktól kérdezném (remélem vannak ilyenek):
-napfényben mennyire látszik a kijelző, olvasható?
-belső memória és a kártya között lehet másolgatni v még nem?
-a legujabb firmware-el milyen beállításokat lehet rakni a három gombra(+,m,-)?
(pl.: +-rew, m-play/pause -ffd esetleg pörgetés, léptetés?)
-file másolás, áthelyezés,átnevezés lehet v még nem?
- tv outon csak a video jön ki v képek(slideshow), text is?
-usb host(egyéb eszközről file másolás) funkció teljesen kizárt vagy fw frissítéssel elképzelhető a közeljövőben?
Mostanában tervezném a vásárlást de mindenhol csak a régebbi fw-el lehet kipróbálni.
Nem szeretnék pofára esni vele ha megveszem.
Aki biztosat tud (lehetöleg saját tapasztalat alapján) és segít is annak elöre is thx
lala

vili13
(őstag)
16Gb-os i7?! Végre egy jó indok, miért ne vegyem meg a 8GB-os i7-et! 

vili13
(őstag)
Úgy néz ki, több is a lehetségesnél, szinte biztosan lesz: [link]

ponti_ak
(PH! addikt)
Oké, ha tényleg lesz tizenhat, azaz 16 gigabájtos i7, akkor egyszerűen KELL.
Hacsak nem tuningolják fel rövidesen az U3-mast is 8/12/16gigára (szvsz nagyon kicsi az esély erre), mert akkor az lesz. Pont(i). 
A ~ 60 óra jobb, mint a G3, így asszem inkább én is tojok a touch-sensitive kezelőszervekre. Majd megszokom valahogy, illetve legrosszabb esetben leszoktatom magam a gyakori számléptetésről, ha kényelmetlen lesz a használata... Bepakolom jól strukturált folderekbe a jó kis FLAC zenéket shuffle üzemmódban és kész.
[Szerkesztve]

vili13
(őstag)
Nekem is! (Az a baj, hogy egy ilyen után (10 és 40 GB között) aktuálisan 9000huf sarc ''jár'' az artisjusnak ([link]), és én inkább lóf@szt se adnék nekik, ennyit meg főleg nem. Különben viszont a garancia lehet problémás.)
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Rendelek kettőt külföldről, az artisjus meg elmehet a sóhivatalba (...vagy ők azok...?
)...pofátlan vérszívó banda.. 
Nem félek a garitól, 1-2 hónap, és szvsz kiderül, mennyire stabilak ezek az i-hetesek...
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Nna, a franciák szerint jön az X7 is, 60 és 80gb-os kiszerelésben, i7 kezelőszervekkel..
[link]
Szerintek ez megint valami fake lesz?
Mert én egy kicsit gyanakszom.
(...illetve ha igaz, akkor szomorú vagyok. Nem jó ez a tapicskálás annyira...
Vajon tényleg a trendkövető majmok vannak többségben a Cowon-nál.. ? Ehh.

vili13
(őstag)
wow, 2+ éve nagy elit gép volt a 720. pdamania-n és az itteni pda topikokban nem nagyon látlak.
huh ponti, kicsit elkapott a hév (nem a batthány-szentendre közötti zöld járgányra gondolok
) én kockább vagyok, és a használhatóságot nem áldoznám be a 16 gigáért. ezt csak azért mondom, mert sztem a tácscsík minden, csak nem praktikus. lehet, hogy vissza fogod sírni a jó öreg joy-os vezérlést, amivel egyszerűen tudtál számot léptetni, tekerni. zseben keresztül tapicsíkot keresni, találni és főleg megfelelően használni nem olyan eccerű. nameg a 16 gigás árára is kiváncsi vagyok, 80-90k körülre tenném, ha pár hónapon belül megjelenik mo-n.
ja és a közhiedelemmel (bwoay, khm...
) ellentétben a Sasmung T9 teljesen jól kezelhető zseben keresztül.
a flanciák csak azt írták, hogy infójuk szerint szept-ben bejelentik az X7-et, azt a fék képet az ABi tette fel, azzal a megjegyzéssel, hogy fék.
ja és ez az X7, remélem raknak bele vmi innovációt is, mert anélkül csak egy X5 házba rakott D2 képernyő/tudás lesz, i7 kezelőszervekkel.
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Lehet, hogy elkapott a hév,
viszont kicsit belegondoltam, hogy miért/miért nem hiányozna a joy...
- számon belül tekerni egyáltalán nem szoktam mostanában leginkább csak a bicómon tekerek..
, és A-->B szakaszismétlést, meg bookmark-ot sem használok, emiatt nem gáz,
- számot léptetni kellene, de mostanában arról is leszoktam kicsit, mert inkább beállítok egy foldert, vagy készítek playlist-et, aztán shuffle... Ha meg foldert/lejátszási forrást kell váltani, ahhoz a G3-mat is elő kellett venni (sajnos) a zsebemből,
- a hangerő állítás a mániám, de arra ott lesz a 2 külön gomb,
- a play/pause is fontos lenne azért, mert kereszteződésben szoktam használni, de arra az is megoldás, ha lehúzom a fülemről a pmx100-ast..
Szóval meg tudom magyarázni magamnak, hogy miért tudnám elviselni ezt a fajta kezelőszerv-rendszert, de azért élőben is megnyomkodom majd még... 
Ár: abban is igazad van, hogy a 16gigás most még csak álom, de ha 300$ körül lövik be az árát az usában, akkor lehet hogy megreszkírozok egyet (bár a 8gigás 220dolcsija - ~40k HUF- is elég sok, de ennyi flash tárhellyel hosszú évekig ellennék, úgy érzem..). Mondjuk a 60 órás üzemidőt szvsz jelentősen csökkentené ez a mennyiségű memó, mert annyit már eteni is kell rendesen, de a tapasztalatokat még mindenképp megvárom, lehet hogy nem lesz rá hatással...
Szóval, egyelőre várok/várunk (mint anno a cx300-ra..
).

SzGee
(kvázi-tag)
én írtam az infonak, hogy mikor lesz 7-es, azt írták, hogy tesztpéldányuk már van, és kb egy hónap múlva jön a szállítmány
árat még nem tudtak mondani sajna
ja és néztem, hogy néhány helyen, pld amazon már lehet rendelni, kár hogy mo-ra nem hozzák... 
[Szerkesztve]
If you leave me, can I come, too?
ezzel nagyon egyet kell értenem, persze azt is meg tudom érteni,
ha valaki annyira lelkes,
hogy beáldoz egy két dolgot a praktikumból a tárhely oltárán.
T9-edel haggyámá, nem veszek olyat!!! 
[ Szeretkezve ]