nincs mit.
tényleg vedd meg minél hamarabb ha e mellett döntesz, mert a gyár leállt a gyártással, az országba már nem érkezik több, az 1gb-os már elfogyott (esetleg valahol ha mázlid van van még 1
), szerintem a 2gb-os változat is hamarosan game over, mert nagyon népszerű lett a mostani árak mellett
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
moam
(kvázi-tag)
én az srs wow-ot samsungban, iriverben és istationben is próbáltam, és a véleményem minden volt csak wow nem.
ha jól emlékszem, már az iHP(H)-100-asokban is ez volt,
a flash lejátszkban viszont az iRiver saját (?) Xtreme 3D hangja,
ami (bár én nem használtam) szvsz pont úgy működött, ahogy annak kell.
a TV-mben van SRS Wow, mivel az SamKung,
de a korábbi SamKungomban levő Virtual Dolby hatékonyabbnak tűnik
(már amennyit én ezeket próbálgattam persze...
)
[ Szeretkezve ]

L4D1K
(senior tag)
Hali.
Na végre sikerült megvennem ma az első mp3 lejátszómat, egy iAudio U3-at(G3-at már nem kaptam..) és hozzá egy CX-300 as Sennheisert. Első tapasztalatra nagyon szépen szól, bár az EQ val még játszani kellet egy kicsit mire (nekem) szépen szólt. A gyári sémák nekem nem jöttek be sajna igy maradt a user. Gyári Chris Rea- Road to Hell cd-jét rippeltem .flac-be és azt hallgattam. Nálam meggyőzően teljesített, bár néha úgy éreztem hogy a mélyek egy bizonyos határ alatt kezdenek el csak igazán szólni, így előfordúlhat egyfajta hullámzó hangzás, de ez nem zavaró.
Nekem igazán arra kellett ez a szett, hogy vonaton/tömegközlekedésen is velem legyen egy jobbfajta hangkeltő(lehetőleg zárt) eszköz, mivel az erősítőt és a fejhallgatót nem cipelem magammal. Egyetlen negatívumként a töltő hiányát írnám csak, nekem 2000 ft pluszt nem ért meg, usb-s számítógép meg mindíg akad, ha tölteni kell.
Úgyhogy nagyon örülök a dolognak és akinek már nem jut G3, szerintem megéri azt a plusz 4-5000 ft- ot, meg persze a .flac és az egérmozi
.
Ui: nem tudja vki hogy vajon tudom e tölteni motorola V3-as töltőjével? csak mert pont passzos, de nem mertem kipróbálni
# ANTAL Tuning #

<Adamsky>
(őstag)
Grat a lejátszóhoz! (nekem is ez a kombó van) 
Motorola töltőt itt a topicban is használnak egy páran az U3 töltésére, szóval hajrá!
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

L4D1K
(senior tag)
Köszi.
Szoval akkor nem vágja haza tutira az aksiját
Hiába no, új a vas, nem akarom most tönkre vágni 
# ANTAL Tuning #
Nyugodtan használhatod hozzá.
én az U6-om töltőjét használom az U3-hoz 
de ha megtalálod valahol a gyári iaudio töltő specifikációit,
akkor látni fogod, hogy azok megfelenek
a Motorola USB csatis töltők paramétereinek.
[ Szeretkezve ]

L4D1K
(senior tag)
Köszi, elhiszem. Csak jobb biztosra menni, ennyiről van szó 
# ANTAL Tuning #

CartoonN
(újonc)
D2-ese van v.kinek?
Komoly cuccnak néz ki.

<Adamsky>
(őstag)
Nincs, de talán tudok a kérdésedre válaszolni
...

Paulo81
(tag)
Sziasztok!
Ismét problémám van az u2-esem line-in felvételeivel.
Néha, kb 5-ből egy felvétel egyszerűen megugrik, kihagy 1-2 másodpercet a felvételből.. 
Nektek előfordult már ilyen?
Adamsky, Te már segítettél nekem egyszer, bízom benne, hogy most is tudsz! 

<Adamsky>
(őstag)
''Néha, kb 5-ből egy felvétel egyszerűen megugrik, kihagy 1-2 másodpercet a felvételbő''
Na, az ilyen hibákat imádon én is a legjobban. Ritkán jön elő, ill. nehezen reprodukálható.
Én a következőket csinálnám:
Először egy szimpla format, hátha ez segít...
... ha nem, akkor feltenném a legújabb fw.-t (ha nincs, akkor az aktuálisat még 1x)
Ha így sem jó, akkor bizony szervíz.
Érdemes lenne megnézni a memóriát valamilyen HD diagnostic tool-al is. Lehet, hogy jelez valamilyen hibát.
[Szerkesztve]

Paulo81
(tag)
Köszi, megnézem valamilyen progival.
- Privát
- 2007-06-08 14:31:03

Bambusznád
(tag)
Sziasztok!
Iaudio 5-m van. Mint minden reggel kapcsoltam volna be a lejátszót, de nem lehetett.
Persze az elemmel nem lehetett baj, mert kb. fél órával előtte vettem le a töltőről, a biztonság kedvéért azért kipróbáltam másik elemmel de sajnos azzal sem ment. Ez azért is bosszantó, mert kb. két hónapja volt ugyanezzel a problémával a szervizben. 
Volt már vkinek hasonló baja vele?
Remélem nem kell kéthavonta szervizbe szállítgatni 
A sikerhez vezető út - Karbantartás miatt - zárva
- Privát
- 2007-06-08 23:15:21

KésőnkeZdő
(újonc)
Kedves Mindenki!
Szeretném Magamat meglepni egy MP3 lejátszóval és ha már vásárlásra adom a fejem olyan típust szeretnék választani, amiben nagy valószínűséggel nem fogok csalódni.
Számomra az első és legfontosabb a hangminőség (no és persze sajnos az ár is).
Jelenleg két márka között vacillálok (iAudio, Meizu), de nagyon nehéz döntést hoznom.
Az iAudio-k között a G3-al és U3-al szimpatizálok, a Meizu kínálatából meg az E3-as nyerte el a tetszésemet. Sajnos egyiket sincs módom kipróbálni (ugyanis tudtommal Debrecenben erre nincs lehetőség
) , így az itt leírtakra, valamint a véleményeitekre alapozva kell meghoznom a döntésemet.
Szó mi szó, az E3 jobban tetszik külsőleg, mint az iAudio termékei, no és ami még ennél is meggyőzőbb, az ára is jóval kedvezőbb, viszont nem tudom mennyivel rosszabb/gyengébb a hangminőség terén a Meizu?!?
Tényleg (sokkal) részletgazdagabb, teltebb hangok jönnek ki az iAudio lejátszóiból?
Kíváncsi lennék, hogyha egy E3 tulajdonos kipróbál pl. egy U3-ast, megbánja-e, hogy nem az iAudiót választotta???
Esetleg van más márka/típus is, ami hasonló árkategóriába tartozik, de ''jobb'' (hangminőségben) az általam preferált lejátszóknál?
Azzal már hozzávetőlegesen tisztában vagyok, hogy sajnos a készülékekhez (gyárilag) csomagolt fülesek nem igazán minőségi darabok, ezért természészetesen elsősorban a lejátszók képességei érdekelnének!
Az esetleges tapasztalatokat, meglátásokat valamint tanácsokat előre is köszönöm.
Üdv KésőnkeZdő.
(#4466) bwoay válasza KésőnkeZdő (#4465) üzenetére
- Privát
- 2007-06-09 00:01:53
Nekem volt egy ideig E3-am, de azt már az U3 mellé vettem.
Nemigen lehet egy napon említeni a kettőt. A meizu egyetlen egy dologban
múlja felül az iAudiot, az pedig a masszív, fém készülékház.
Ha Meizuk közül kellene választanom, akkor persze az E3-ra voksolnék,
mert volt alkalmam kipróbálni több lejátszójukat is,
de csak ez az egy tetszett igazán.
Viszont ha a világ összes (általam ismert) mp3 lejátszója közül választhatnék,
akkor maradnék annál az U3-nál, amit most is használok.
egyébként ez az abszolút objektív
sorrend:
Meizu E3 -> iAudio G3 -> iAudio U3
[ Szeretkezve ]

ponti_ak
(PH! addikt)
Egyetértek.
Szasz' bwoay, ezek szerint épségben hazaértél. ..OFF-kapcsoló..

MOD:
@KésőnkeZdő: a jó minőségű fülhallgatóról se feledkezz meg, az is fontos! Amit adnak a lejátszókhoz, azok sem rosszak általában, de 6-8-10k-t még számolj hozzá, hogy _igazán_ elégedett lehess (persze fülest utólag is vehetsz, de majd úgyis meglátod.. illetve meghallod..
)
[Szerkesztve]
(#4468) KésőnkeZdő válasza bwoay (#4466) üzenetére
- Privát
- 2007-06-09 09:06:08

KésőnkeZdő
(újonc)
Én is erre, az általatok is említett sorrendre gondoltam.
Köszönöm a hozzászólásokat, szerintem eldőlt a kérdés és maradok az U3-om mellett, valami jobb füles társaságában. 
Jó hétvégét mindenkinek!
A gyári fülese nem szól szépen? Ebben az árkategoriában elvárható,nem?

ponti_ak
(PH! addikt)
Elvárható, és nem is rossz, de inkább csak jó közepesnek mondanám, amit kap mellé az ember. Vannak sokkal jobbak, amikkel tényleg kihasználhatja a képességeit a vásárló (sennheiser cx, px szérei, + koss egyes típusai, stb.)

moam
(kvázi-tag)
Nemrég van meg a G3 lejátszóm, eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve. A menü-navigáción néhány mai lejátszóval összevetve lehetne azért kicsit javítani hogy kényelmesebb legyen a használata, de egy rossza szavam sincs rá. Aki még be tudja szerezni, annak csak javasolni tudom!

bebar
(fanatikus tag)
Kipróbáltam a D2-öt az Infopatikában.
Vagy 20 percig nyomogattam, az ''öreg fickó'' nagyon rá akart beszélni. 
Aztán kijött egy másik eladó, akkor már sztereóban nyomták! 
Egyébként tényleg nemrossz, de nekem az érintőképernyő valahogy nem jött be.
Ha ''újjal'' nyomogatom, sokszor nem azt csinálta amit kellett volna.
Videót szépen játszik le, legalábbis a demo-t ami benne volt.
Azt mondta a srác, ha rányomok egy 700MB-os DivX-et, azt is simán lejátsza, magától átkonvertálja.
Hangzásilag tök olyan, mint bármelyik iAudio.
Vizuális effektvilág nincs bent, pedig simán elfért volna, márcsak a szép nagy kijelző miatt is.
Viszont a színek picit nekem élettelenek, éles, csak kevés bent a szín.
Gyárilag a kék, piros, zöld színek mind 255-en voltak, azaz a maximumon,
tehát csak levenni lehet a színből.
A Meizu M6-é nekem jobban tetszik.
És ott jópofán mondja az arc, hogy a nyomába sem érhet az M6.
(Ezzel picit vitatkoznék.)
''Ajándékba'' ad hozzá az IP egy kábelt, így a Tv-vel össze lehet zúzni.
Tok nincs, az plusz 2500.-, de műanyag. 
Szerintem elég gagyi is.
Ha izzad a kezed egy picit is, rögtön lecsapodik a hátuljára, lehet törölgetni. 
Aztán elvileg annyira viszik, hogy az iAudio nem bír szállítani, meg kiraboltak Bécsben már egy szállítmányt is.
Amikor ott voltam, 1-1 db 2 és 4 gigás volt.
Aztán úgy döntöttem, 57e. nem adok ki MP3/4 lejátszóért! 
Ha esetleg van bármilyen kérdés.. 

Pat
(tag)
''Ezzel picit vitatkoznék''
miért is?? 
hangminőségileg és tudásilag nem is egy kategória..
azt gondolom nem kell ecsetelnem h melyik van feljebb..
az érintő képernyőhöz 1 nap alatt teljesen hozzá lehet szokni..
kár hogy konvertálni kell a videókat, de legalább a progija teljesen joo:
feliratot kapásból rárakja a legjobb helyre,
nameg kapsz hozzá mindenféle más formátumba konvertáló progit, persze beállíthatsz mindent, minőség, méret stb..
''vizuális effektvilág nincs''
mp3 lejátszó ember..! legalább nem lassu.. 
bye..
''vizuális effektvilág nincs''
mp3 lejátszó ember..!
hja, azoknál elengedhetetlen az ekkora méretű touchscreen...
[ Szeretkezve ]

donzoli
(fanatikus tag)

Intel & ATI & Canon rulez

moam
(kvázi-tag)
UDPR eladó!
(Universal Digital Player/Recorder)
Színes kijelzős 1''-os, 10x10 pixeles karórába integrált MP3 és video lejátszó(DivX is), a videokat a hozzá adott szoftver automatikusan konvertálja és kezeli a feliratokat is (alsó 3 pixelsor), mobiltelefon és adóvevő, automatikus wireless firmware update egyenesen a koreai cég épületéből. 2 SIM kártya helyezhető bele, továbbá MMC-vel bővíthető a memória.
Ja és touchscreen az egész, minden pixelhez külön funkció rendelhető. + a bécsi atomóra jeleit is fogja. Ezenkívül solar-cell technika, tehát nem kell tölteni, (naponta 2perc a napon).
Nagyon megéri! Akit érdekel írjon!
Azért adom el mert megvan már a G3!
(mást nem fűznék hozzá)
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
..ööö... ez most komoly? dobj már egy linket privibe, pls.. nem akarom elhinni, hogy az..

ui: Szvsz tedd be apróba inkább, meg esetleg aláírásba, ne ide.... mostmár mindegy, csak... 

moam
(kvázi-tag)
Ja, és Bluetooth-on lehet feltölteni rá a zenéket, GPS-es változata is van, de internetezésre is alkalmas (beépített MozillaSpec böngésző)
Azt hiszem így teljes 
( ha esetleg valaki megsértődne, nem ez állt szándékomban, csupán a jelenség ''értelmére'' próbáltam rávilágítani, amit a mai gyártók sajnos elkövetnek, de csupán azért mert ezeket valaki meg is veszi. Sőt! Egyre inkább ez az emberek igénye. sajnos...)
Természetesen ez vicc.. nehogy írjon valaki hogy megveszi 
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Aha! Haha... 
jó tudni, hogy te ilyeneket beveszel 
Nem kell Dell notebook? boltban 3 millió, de 900e-ért oda tudom adni,
csak most, csak neked
Minden pixelhez külön funkció rendelhető, muhhahahaha
[ Szeretkezve ]

ponti_ak
(PH! addikt)
Jajdejó, offoljunk tovább!

Pat
(tag)
teljesen igaz
félreérthetően írtam.. arra gondoltam, hogy egy olyan ''kütyüről'' beszélünk (amit nem mellesleg kb. annyit használok puskázásra/sorozatnézésre mint zenére), amit eredetileg zenehallgatásra szántak, és nem egy palmtop vagy umpc, hogy a vizuális effektvilág maga a tökély legyen
(arra ott lesz az iphone)

ponti_ak
(PH! addikt)
! JÖN !
iAudio 7
Capacity: 4, and 8GB (0,85'' HDD helyett flash memória)
Display: 1.3'' TFT, 262K colors (Previously OLED)
Audio: MP3, WMA, FLAC, Ogg, WAV, and ASF
Video: Xvid
FM Tuner/Recorder and Voice recorder
Battery Life: 60 Hours
from built-in Lithium-Polymer battery
UMS Device
Swing-Touch Control system
dapreview:
[link]
anythingbutipod:
[link]
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)

hkari
(senior tag)
Sziasztok.Megvettem a d2-met végre
És válaszolnék az elöttem szólókra.Régen egy x5 -ösöm volt és akárki akármit mond a d2 sokkal szebben szól.X5 nél cx-300 al sokkal alacsonyabb hangerőn is torzitott a mély hang.d2-n full hangerőn is rohadt tiszta a hang.A kijelző szerintem nem fakó
Jah és nagyon jó hogy beletették az eq filtert is.Akkor még a gagyi házra annyit mondanék hogy első héten sikerült busz után futás közbe esnie egy szépet pofával lefelé,és egy darab karc nincs rajta;) szal lehet hogy annyira nemis gagyi?
[Szerkesztve]
WP7 XBOX Live: ahorvathkaroly
nemtom mennyire szánták zenehallgatásra, és mennyire filmnézésre azok,
akik az U3-at is mini movie mp3-nak titulálták 
egyébként én már az m6-nál is kifogásoltam, hogy ha már ott az a nagy display,
akkor miért nincs hozzá valami nagy, látványos vizuális orgia, ami ki is használja
(persze csak opcionálisan)
[ Szeretkezve ]

ponti_ak
(PH! addikt)
Hmm.. az az x5-ös most nálam van szerintem... 
hoppá, beújítottál? G3 nyugdíjba megy?

ponti_ak
(PH! addikt)
Talán, egy időre. De azért nem unatkozik az sem, a Kedvesem használja majd.
Egyelőre nagyon tetszik az x5. Szépen szól, és ráfér az összes zeném. (20 giga nem sok, de nekem elég egyelőre)
Nekem is X5-m van, csak 30 gigásba...
Mit mondjak, tetszik még most is, de kevés az a 30 giga. 
Remélhetőleg a laptoppal kevésbé fogom annyira leterhelni kedves kis ''Bömbit''...
...de azért nem fog mindíg otthon, magányosan csücsülni... 
[Szerkesztve]

hkari
(senior tag)
LOL.Te vetted anno meg tőlem???? A lágymányosinál találkoztunk.
Egyedűl a 20 giga hiányzik de nagyon
Lehet majd visszaveszem tőled
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Nem én voltam, hanem Pxs kollega.. See: [link]
Én tőle vettem meg (anyagi okok miatt vált meg tőle kb. egy fél év után). Amikor megláttam a garilevélen a nevet, rögtön beugrott a pH!-d nick-ed. És örültem neki, komolyan. 
Eddig nagyon tetszik, bár a G3-hoz képest azért ''nagy'', és van súlya, de hát valamit valamiért... Egyelőre még nem tudom, hogy megtartom-e... alkalmi vétel volt, és elég gyorsan szántam rá magam, s bár nem mondom, hogy ''szerelem volt első látásra'', nem vágytam rá annyira mint a G3-ra anno, de mindig is szerettem volna kipróbálni. ÉS tetszik.. Viszont talán túl jó is nekem.. annyi mindent tud..
Mindegy, egy kicsit használom, aztán elválik. Ha megszeretem, akkor marad.
Az mindenesetre látszik rajta, hogy igényes gazdái voltak eddig - szinte egy karcolás sincs rajta... -, és ez a sorozat most sem szakadt meg... 
[Szerkesztve]

hkari
(senior tag)
Hát azért vicces hogy ''ilyen kicsi a világ
'' Én az x5 ös révén lettem iaudio/cowon mániás
elötte volt ipod-om de az más... Használd és biztos hogy megszereted

és a rockbox-ot használod vagy a gyári fw-t? nem hagy nyugodni a kérdés 

ponti_ak
(PH! addikt)
@hkari: annyira nagyon azért nem véletlen az egybeesés, hisz a ph-n ugye nem ritka az adás-vétel..de azért vicces. 
@rumos14: egyelőre az alap fw megy, azt ismerem.. A héten lesz időm nyomkodni esténként, majd kitapasztalalom a RB-ot is, de az már elsőre is lejött, hogy sokkal fejlettebb, elég sok plusz funkciót tettek bele. Főleg a számok rendszerezése van felspécizve (Album/Előadó, lejátszási gyakoriság, stb), ami ekkora tárhelynél jól jöhet, bár én rendszerető ember lévén könyvtárakban tartom a muzsikákat, s az ID3-tag-ekkel nem foglalkozom, bár az is az erőssége..
..nnnamajd..
[Szerkesztve]
és van doom rajta? mármint a számítógépes játékot tartalmazza-e a rockbox. alapvető kérdések ezek.

ponti_ak
(PH! addikt)
Pxs kollega szerint lehet rá tenni, de Ő maga nem próbálta, a kezelése egyébként is bajos lenne. Ezzel egyetértek, bár én is Doom-on (I-II) nőttem fel.. majd lehet hogy kipróbálom.. egyelőre nem csesztettem még ennyire.. (csak élvezem a hangját..
)
[Szerkesztve]

Paulo81
(tag)
Megnéztem, de nem hibás...
Ilyenkor szervíz?

<Adamsky>
(őstag)
fw. frissítéssel próbálkoztál? És format-al (nem quick-el)?
Ha ezek már mind megvoltak, és a hiba még mindig fennáll, akkor nincs jobb ötletem mint a szervíz.