Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#4051) ponti_ak válasza Integra (#4048) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Gratula a vételhez, örülök hogy elégedett vagy vele, sok szép évet együtt.. :))
...végülis a kedvesednek is vettél valamit, vagy csak magadnak...? :D

Fülhallgató: Sennheiser cx300.
Nekem több mint egy éve bizonyít a G3-mal, naponta 1-1,5 órát használom, és ez a párosítás már másoknak is nagyon jól bevált... :)

üdv.

(#4052) Integra válasza ponti_ak (#4051) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

köszi:)
tegnap tele is tömtem gyorsan, szépen szól nagyon, könnyű használni, ráraktam a védőfóliát meg beraktam a kis átlátszó tokjába is hogy sokáig szép maradjon:)
már csak az autóba akarom végre bedugni a fejbe.. de még nem vettem kábelt..

leányzó vett magának egy ugyanilyet, de csak 1 gigásat, az enyém volt az utolsó 2 gigás. még erőlködött hogy elkunyizza, de nem adtam, mondtam neki, ha a csajom lennél, akkor sem adnám:DDD
meg még megkell tanítanom neki mi hogy merre, mert lövése sincsen az egészről.. :Y

megpróbálom majd kipróbálni ezt a fülest, mert elég rossz tapasztalataim vannak ezekkel sajnos. régen volt még egy sony fontopidom, első szériás sok éve, akkor volt valami 6ezer, na azóta sem volt olyan széria hangminőségre és ami úgy bírta a mélyet mint az. de az is lehalt egy év után...

(#4053) Dave™ válasza Simi-San (#4049) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Lehet, hogy jól szól ez a porta pro, de engem zavar hogy nem in-ear, hanem ilyen baszott nagy:) Mellesleg én AKG és Sennheiser fanatikus vagyok, szerintem adott árkategóriában nemcsak hozzák, hanem felül is tudják múlni a Kosst, de ez magánvélemény:) BKV-ra CX300 a szavazatom.

(#4054) AmPeX válasza Integra (#4050) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

A koss plug-nak tényleg túl sok a mélye, hidd el. Szvsz használhatatlan kategória, a mély elnyom mindent, közép kásás, magas nincs. Sparkplug---> ugyan ez, bár azt nem hallottam, csak mesélték. Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de szerintem a cx300 al jársz a legjobban. Ja igen mégvalami a pluggal kapcsolatban: kb 2-3 hónap használat után teljesen elhasználódik az a szivacs szerű anyag a végén, ráadásul nem is túl higénikus dolog szerintem... örök gari örök gari, de kinek van kedve állandóan gariztatni? Vegyél egy jót, és nem lesz vele gondd. A Plugokat felejtsd el.

(#4055) vili13 válasza Integra (#4052) üzenetére

vili13
(őstag)

Egyet értek az előttem szólóval - a plugok felejtősek, a legjobbak egyike viszont a Sennheiser CX300. De ha valamiért mégsem akarsz ilyet, akkor nagyon jó helyette pl. Sharp MD33, Creative EP-630, AKG K324P, Razer Pro|Tone m100 vagy Soundwise T4 is! :)

(#4056) Integra válasza AmPeX (#4054) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

mondom, utcán nem hordok nagy pántos fejhallgatót:)
én szeretem a fülbedugósat
minden nap fürdök, fület is szoktam mosni és mániákusan pucolom is a fülem fülpiszkával:)
régebben voltak fejpántosaim is amúgy, ugyanúgy tönkrementek.
egyedül ez a bazi nagy sony hifi fejhallgatom nem ment még tönkre, de ez mondjuk nem is az olcsójános kategória volt.

[Szerkesztve]

(#4057) Simi-San válasza Dave™ (#4053) üzenetére

Simi-San
(kvázi-tag)

Izlések és pofonok mondani szokás,annak idején én sem szerettem a 'nagy' füleseket de mióta volt egy PX100 (egy rakat K**i volt :((( )Nem tudom nélkülük élni halandó életem és engem speciel mint mondtam idegesítenek az IEM fülesek.Tudom nem minde1ik fülese jó a Koss-nak de nézz körül 1 kicsit a tesztoldalakon meglátod hogy még mind a mai napig nem talált vetélytársára ebben az ár\érték kategóriában. :)
Illetve én is AKG fanatikus vagyok de a SEnnt nem szeretem. :D
Egyébként a PP-t nem nevezném baszott nagynak bár a képeken télleg nagynak látszik ezért kéne kipróbálnod. :)

[Szerkesztve]

ルーク、お前の父はわしだ!

(#4058) Integra válasza Simi-San (#4057) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

minden bazi nagy amit az ember nem a fülébe dug bele:DDD

(#4059) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ja, amúgy mennyibe fáj ez a cx300 itthon?
ez az, ugye? [link]

van még a shure is, de az árai ledöbbentettek... [link]
asszem, kihagyom:DDD

[Szerkesztve]

(#4060) Dave™ válasza Integra (#4059) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

igen, ez az. 9-10ezer az ára.

(#4061) Dave™ válasza Integra (#4058) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

ezt mondom én is, én nem mennék pántossal emberek közé...:)

(#4062) Simi-San válasza Dave™ (#4061) üzenetére

Simi-San
(kvázi-tag)

Ti tudjátok! :D de valószínű én is benevezek majd egy ilyenre de biztos hogy AKG lesz. :R

ルーク、お前の父はわしだ!

(#4063) Dave™ válasza Simi-San (#4062) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Mániákusan tartasz a sennheiserektől...:D Pedig in-ear-ben nagyobb tapasztalatuk van, mint AKG-nek. A stúdió/monitorszériánál meg fordítva... Ahogy jólesik:)

(#4064) Batmause

Batmause
(tag)
LOGOUT blog

Hali,
akinek iAudio X5öse van, az nézzel fel ide ---> [link]

Találtam egy programot (CloneDVDmobile), amelyik megoldja a dvd-konvertálás problémáját.
Elkészítettem egy képgalériát, ahonnan háttérképeket tudtok letölteni.

Akinek van vmi frankó háttérképe az is nézzen fel, töltse fel a saját nevével!

Nah, további jó fórumozást gyerekek
Batmause

(#4065) <Adamsky> válasza Dave™ (#4063) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

''Pedig in-ear-ben nagyobb tapasztalatuk van, mint AKG-nek.''

Nem csak egy in-ear fülese van a Sennheiser-nek? Tudtommal igen. Ez az egy is annyira Sennheiser, amennyire a K324P AKG (ld. vili13 hsz.-e [link] ). Jó lenne tudni, hogy melyik OEM gyártónak köszönhető ez a nagyszerű füles.

[Szerkesztve]

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#4066) bwoay válasza <Adamsky> (#4065) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tudjuk: Foster (nem is értem, hogy Vili miért hagyta ki a felsorolásból).
A fülhallgató topikban nemrég raktam be újra Vili linkjét,
ott látni fogod a pontos típust is.

[ Szeretkezve ]

(#4067) <Adamsky> válasza bwoay (#4066) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Aha. Kössz az infót! Mindjárt utána is nézek...

Meg is van: [link]
Ha jól látom, akkor már van is egy utódmodel (kár, hogy a kép ilyen kicsi): [link]

[Szerkesztve]

(#4068) Integra válasza Dave™ (#4060) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és ez az örök gari mit jelent?
hogy ha tönkremegy, beviszem és kapok egy zsírújat, aztán ha az is tönkre megy akkor megint egy zsírújat és így tovább amíg meg nem halok?:)

(#4069) Integra válasza <Adamsky> (#4067) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és ez itthon beszerezhető?

(#4070) kiserika

kiserika
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Lene egy olyan kérdésem hogy vannak itthon koncertfelvételeim dvd-n és azokról a zenét lehetséges lenne valahogyan átkonvertálni felvenni átrakni :) az U3 ra?
Először gondoltam a line in csatira nade annak nincs értelme 128 bitrátával....

Esetleg valami program?
Előre is köszi!
Üdv, Era!

(#4071) Dave™ válasza Integra (#4068) üzenetére

Dave™
(PH! kedvence)

Örök gariról nem tudok, max élettartam gariról, amit azért limitálni szoktak (ált 7 év). Ilyen gari a koss fülesek van, a sennheiserekre 2 év van.

(#4072) Simi-San válasza Integra (#4068) üzenetére

Simi-San
(kvázi-tag)

Szia!NEkem a Koss Porta Pro-m dobozán egy ÖRÖK GARANCIÁS matrica van nos ez abban merül ki,hogy bármi probléma van a KOSS termékeddel eltört nincs pótszivacs,kontakt hiba kérdés nélkül beveszik a szervízbe és ha nem tudják megreparálni,1 héten belül postázzák az újat.

ルーク、お前の父はわしだ!

(#4073) <Adamsky> válasza Integra (#4069) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

A ''382326''-os nem más mint a Sennheiser CX-300, tehát kapható.
A ''443743''-as viszont számomra ismeretlen. Sajnos szvsz. a kép túl kicsi ahhoz, hogy más gyártók termékével össze lehessen hasonlítani. A valász tehát: talán. :F

(#4074) Integra válasza <Adamsky> (#4073) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

úgy értem kapható e a Foster nevén?
engem nem zavar hogy beszállító neve van rajta, de talán nem kell a seni névért plusz 3ezret leperkálni.. :)

(#4075) rumos14 válasza kiserika (#4070) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

szia,
ez nemigen ebbe a topikba tartozik, de tutibiztos lehetséges. gondolom a cél az, hogy minél gyorsabban, minél kevesebb progi közbeiktatásával menjen a dolog, ezért én most nem írnám le, hogy én jelen tudásom szerint hogyan csinálnám, mert biztos van annál egyszerűbb is. tedd fel a kérdést esetleg a virtualdub-os topikban, mert az egy hasnzos progi.

na jó, szal tmpegenc dvd audthor-ral legrabbelem a dvd-t mpeg-be, virtual dub-bal legrabbelemaz mpeg-ről a zenét wav-ba, majd azt át mp3-ba.

(#4076) kiserika válasza rumos14 (#4075) üzenetére

kiserika
(lelkes újonc)

Köszi! Megpróbálom...jó kis móka lesz... és mindenkinek bocs az off-ért! :U

(#4077) ponti_ak válasza kiserika (#4076) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Off: No prob.

Nno-de! Végülis egy U3-mast vettél? :F Hm.. úgy látom, vonzódsz ehhez a hármas számhoz... Meizu E3, iAudio G3, U3... :D ...vagy ez nem a tiéd? :)

Sok sikert a konvetáláshoz...

(#4078) Integra

Integra
(Jómunkásember)

na egy kis érdekesség a g3-hoz
meglepve de nagy örömmel tapasztaltam, hogy be lehet állítani a scroll speedet is!!!
mivel 70-120 perces mixeket hallgatok főleg, ennek nagyon megörültem, mert így pikk pakk oda tudok tekerni bárhova
de...
scrollozok 8x sebességgel és a csúszka mutatja is és pörög az idő is, de mégsem ugrik oda a zene....
ez szoftver bug, vagy ilyenkor vmi mást is kell nyomni hogy valóban oda ugorjon????

(#4079) <Adamsky> válasza Integra (#4078) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Apró megjegyzés: korábban mikor próbálgattam a G3-at az akkori fw.-vel gyakori volt, hogy VBR kódolású MP3-nál tekerés közben a csúszka ide-oda ugrált, és az eltelt idő kijelzése is össze-vissza változott. Nem tudom, hogy ezt azóta javították-e.

Kérdéseim:
1. Más számnál is előjön ez a hiba?
2. Kódolástól független (CBR, VBR) jelentkezik-e a hiba?
3. Alacsonyabb sebességű keresésésnél mi a helyzet?
4. Egyáltalán nem ugrik a számban, vagy csak nem oda, ahol a csúszka áll?

(#4080) rumos14 válasza Integra (#4078) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bizonyos vbr számok tekerése valóban gondot okozhat, én is tapasztaltam ilyet ~1,5 éve az U2-nél. nálam speciel rövidebb számoknál jelentkezett az, hogy a csúszka nem a valós poziciót mutatta, és tekerni is csak csigalassan lehetett. más vbr számoknál viszont semmi probléma, szóval a használt codec lehet itt a hiba forrása.

(#4081) kiserika válasza ponti_ak (#4077) üzenetére

kiserika
(lelkes újonc)

Nem még bem vettem meg... Nem tudok dönteni, de igazából az U3 felé húz a szivem a flac miatt is. Nameg a korneraudio-nál az akciók között még fennt van az ajándék sennheiser füles ;) igaz 9-én frissítették az oldalt, de hátha még él az akció :)
Remélem...
Bár az ára kicsit húzós nade....

(#4082) Integra válasza <Adamsky> (#4079) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

csak vbr számoknál.
van amelyiket viszi, de ott is akad, van aminél egyáltalán nem lehet...
nem is értem hogy a vbr mi a túróra jó...

(#4083) Integra válasza rumos14 (#4080) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

most azt probálom meg hogy fairstars audio converterrel átkonvertálom 192kbit fix bitratre...
hátha

(#4084) Simi-San válasza kiserika (#4081) üzenetére

Simi-San
(kvázi-tag)

Szia!Nekem is U3-am van és csak ajánlani tudom! :R Egy biztos a buszon nem fogsz motorzajt és veszekedő kreolbörű gyerkeket hallani! :DD A Jeteffectek pedig már csak hab a tortán! :D De egy tokot nem árt beszerezni hozzá kb 1500 HUF

ルーク、お前の父はわしだ!

(#4085) ponti_ak válasza kiserika (#4081) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Kb fél éve én is eljátszottam a gondolattal, hogy váltani kellene U3-ra, de a mostanihoz képest kevés olyan plusz funkciója van, amit tényleg ki is használnék.. Az egyik ilyen pl pont a flac támogatás, de azzal meg az a helyzet, hogy elég sok helyet foglal (35-40 mega 1 szám), így az 1gigás szóba sem jöhetne a 2gb-os meg már elég húzós (mondjuk ez persze relatív, mert a G3 is 48k volt 2005 szeptemberben..), viszont a cx300-zal együtt számolva már jobban megéri...

Ha most vennék playert, akkor sanszos, hogy végül a 2gigás U3 mellett voksolnék.. :))
Ha van rá annyi pénzed, vedd az U3+cx300 kombót. Ha nincs, akkor a G3 is nagyon jó választás (egy 256-os vbr mp3, vagy 8-as ogg is gyönyörű tisztán tud szólni azon is... ;))

(#4086) <Adamsky> válasza Integra (#4083) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Fel tudnál tölteni egy ilyen ''problémás'' MP3-at valahová? Megnézném, hogy hogyan muzsikál az U3-on.

(#4087) Integra válasza <Adamsky> (#4086) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hátha még fent van
[link]

(#4088) AmPeX

AmPeX
(fanatikus tag)

Üdv! ultragyors helpet kérnék! U3, fm rádió szól. hogyan jutok el a music mappába? melyik gombot hányszor kell megnyomni? (nem láma vagyok, hanem törött a kijelző...)

(#4089) <Adamsky> válasza AmPeX (#4088) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

1. Mode gomb 1x
2. Joy 1x fel
3. Joy 1x jobbra vagy benyom vagy Play gomb
... megszólal a zene
4. Joy 1x benyom
5. Joy-t nyomogatod balra, és megnézed, hogy hanyadikra (ez legyen ''T'') ugrik vissza a szám az elejére

Ha visszaugrott a szám az elejére, akkor:
6. Joy 1x benyom
7. Joy (T-3)x balra, és a Music mappában vagy

;)

Hogy a fenébe nem intézted már el azt a fránya kijelzőt?? :F
Játszol itt iPod Shuffle-t egy U3-al...

[Szerkesztve]

(#4090) <Adamsky> válasza Integra (#4087) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Már nincs...
Nem kell nekem az egész CD, csak egy ilyen problémás ''track''.

(#4091) bwoay válasza AmPeX (#4088) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

menu gomb, aztán a joy-jal egyet fel (ekkor léptet a Digital AV menüpontra),
majd egyet jobbra, és már szól is, amit legutoljára hallgattál.
innen gondolom már eltalálsz a browserbe.

ehhh, nem láttam, hogy Adam is navigál közben.
nade milyen U3 az, amin Mode gomb van? :D
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

[ Szeretkezve ]

(#4092) <Adamsky> válasza bwoay (#4091) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Na, felkapcsoltam a villanyt, és megnéztem...
Tényleg ''Menu'' az a ''Mode'' gomb. :DDD

(#4093) -NOKIA- válasza <Adamsky> (#4092) üzenetére

-NOKIA-
(Ármester)
LOGOUT blog

ez mind szép és jó,de szerintem nagyon drága dologok még ezek az i cuccok...annyit én nem adnék érte :(

(#4094) AmPeX

AmPeX
(fanatikus tag)

Köszi a helpet, de közben megoldottam énis. Az volt a parám, hogy a zsebemben bekapcsolt a kütyü, és valahogy megnyomódott hosszan a rec gomb, ezért a felvétel mappába ugrott, ha a digital av re mentem ezekkel a módszerekkel amiket írtatok. végül, nemtudom hogyan, de addig nyomkodtam amíg elindult a zene, onnantól már nagyon simán kezelem kijelző nélkül is :D eq állítás, minden, de ha elkeveredik akkor nemtudom hogyan lehet könnyen visszakepeszteni... na, mind1, majd ha lesz pénzem veszek bele kijelzőt... nemtudja valaki h kb mennyibe fáj egy ilyen műtét?

(#4095) Integra válasza <Adamsky> (#4090) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez egy 80 meg 100 megás problémás track:)
de átkonvertáltam cbr-be és ott már tuti tekergeti

(#4096) ponti_ak válasza -NOKIA- (#4093) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

:F Ezmiez...? :F Hogy jön a véleményed a Mode gombhoz..?

Különben pedig nem olyan méregdrágák már ezek az ''i cuccok''... 1Gb G3: 25k. Az olyan nagyon sok lenne? 2 éve még pont a duplája volt, és ha a többihez hasonlítod: ha megnézed, most is minimum 10-12k akármelyik csumpi 1gigás flash mp3-player, vagy CD-s mp3-lejátszó is.. és ha hozzáveszed, hogy ez a (z egyik) legjobb, szerintem nem drága... :U

(#4097) bwoay válasza AmPeX (#4094) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

de, a szerviz tudja, és igaza van Adamnak, már rég utánajárhattál volna.
szerintem egy e-mail elég, max nem oda viszed,
ha sokallod az általuk írt összeget.

[ Szeretkezve ]

(#4098) rumos14 válasza ponti_ak (#4096) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a srácnak a Windows mobile topikban is volt egy hasonló szummás hsz-e, talán csak a weboldalát akarja alig burkoltan reklámozni.

(#4099) AmPeX válasza bwoay (#4097) üzenetére

AmPeX
(fanatikus tag)

Jójó, tudom de nagyon lusta vagyok :) És amíg szól addig nem zavar h nincs kijelzóje, úgyse nézegetem. :DDD

(#4100) <Adamsky> válasza AmPeX (#4094) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Már akkor is leírtam, de most is leírom, hogy szerintem akkor amikor elrepedt a kijelző rögtön vinni kellett volna a szervízbe. Az akkori képek alapján talán még garanciálisan is kicserélték volna, mert látszott, hogy nincs külsérelmi nyom a lejátszón.
Egyébként meg -- ahogy bwoay is írta -- egy mail vagy tel. az Infopatikának, és rögtön meg fogsz tudni mindent.

''Jójó, tudom de nagyon lusta vagyok''

Nem mondták még, hogy a lustaságodra egyszer még ráfázhatsz?
Tényleg nem érdemes húzni-nyúzni a dolgot, mert idővel egyre kisebb lesz az esély arra, hogy olcsón úszd meg a dolgot.

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.