Közben láttam, hogy régebben már volt róla szó, de nem biztos, hogy az új vásárlók visszaolvasnak olyan sokat. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
user01
(fanatikus tag)

ponti_ak
(PH! addikt)
Szvsz az 512-es ezüst, meg a 2gigás ismét (talán mert utálag adták ki..
) ... NoDE: az 1gigás, az kék, ez 100%-ig biztos... ennyire nem lehetek színvak.. 
ha a tied kék, akkor a 2 GB-os is az, nem?
U2-nál is az 1 GB-os színét kapta a később megjelenő 2 gigás, ha jól tudom.
ez logikusabb, mint visszatérni az 521-es színéhez 
[ Szeretkezve ]
521 = 512
[ Szeretkezve ]
nálam előfordult egy 1 gigás G3, és az fehér volt.

ponti_ak
(PH! addikt)
Na jó'van, így most már én is belezavarodtam... hiába kerestem a gugli nem hozott értékelhető találatot... valaki..

vili13
(őstag)
A 2GB-os (az enyém legalábbis) ezüst. Az 512-es meg kérdéses, lehet hogy több színben is előfordult ([link]). De még az is lehet, hogy egyszerűen csak nem ragaszkodtak a memóriakapacitással összefüggő színezéshez.
ez szerintem pont egy tipikus ''csak illusztráció'' kép,
sokszor látom, hogy egyszerűen lusták a színt
az adott tárkapacitáshoz társítani.
Ez ugye akkor jó, ha netről rendeli az ember,
és valami egész más színt kap, mint amit a honlap szerint a kosárba rakott
[ Szeretkezve ]

Dave™
(PH! kedvence)
én úgy tudom, bármekkora méretű is volt, a G3 mindig fehér volt, legalábbis itthon. A G2 volt kék (azt meg csak kékben gyártották).

vili13
(őstag)
A G3 csak az alapszínét tekintve fehér, az oldala meg különböző változatokban létezik: [link]

Dave™
(PH! kedvence)
á, már értem. Nekem változatlanul jobban tetszik a G2
na ugye, mondom én! 
[ Szeretkezve ]

Dave™
(PH! kedvence)
na igen, de én elfogult vagyok
Bár egyszer összehasonlítottam egy iAudio 5-tel, és mintha egy hajszállal szebben szólt volna az ötös ua beállítások mellett... De lehet csak érzéki csalódás volt.
Na, úgy néz ki megjavult a joystick a lejátszón magától. A megoldás: 1 nap cincálás Nike hátizsákban, annak is a második fakkjában!
Tehát ha vkinek bedöglene, nincs más megoldás, kell egy Nike hátizsák, és tessék jól ''megdolgoztatni'' a fakkjában
LEhet vele rohangálni, meg hasonlók! DE FIGYELEM!!! Semmilyen körülmények között sem szabad aznap újra bekapcsolni, és tesztelgetni! Csak másnap. Ha másnap sem jó, akkor még egy napig kell vele rohangálni, és utána jó lesz tutira
Nekem bevált... kicsit oylan érzésem volt amugy, mintha morzsa ment volna bele vagy nem tudom (amit nem tudnék elképzelni, mármint hogy honnan, meg hogy jutott volna bele). A lényeg, hogy most már jó (kop-kop-kop).
ilyenkor mindenkinek azt javaslom, hogy ha ilyen nagy felfedezése van, szabadalmaztassa, védesse le, és pereljen be mindenkit, aki jogdíj nélkül használja 
nekem a fekete G2 tetszett a legjobban! vagy az sötétkék volt?

ponti_ak
(PH! addikt)
Hát ja. A G2 [link] sem csúnya, szép így setétkékben is... talán még szebb is, mint a 3-mas, bár tokban szvsz egyik sem nézhet ki jobban, mint anélkül.. 
Fekete szerintem sincs belőle, lehet hogy csak a - végül meg-nem-született - G5-re emlékszel... [link]
OFF: Miért off...? Szerintem nem az.. nahh, mind1 is... 
- Privát
- 2007-03-08 18:03:50

alexanderov
(újonc)
Na jó, én is megrendeltem a Creative Zen v plus 2gigásat... A digitalmixtől kaptam egy levelet, hogy nincs raktáron és 2hetet vagy esetleg többet, de lehet, hogy kevesebbet kell várnom a cuccra. Ezek nem tudják mivel játszanak
Már most késő lenne, ha nálam lenne a kütyü!

SonicBoom
(újonc)
Sziasztok!
Kéne egy kis help:
Eddig egy Iriver IFP-790-est nyúztam, sajnos az on/off gomb alatti mikrokapcsoló tönkrement (2+ év intenzív használat), úgyhogy új lejátszó után kell néznem (nem éri meg javíttatni, inkább újat boltolok).
A 2Gb-os IAudio G3-at néztem ki magamnak, csak kicsit félek, hogy a 13mW csatornánkénti max. teljesítmény kevés lesz a Sennheiser HD25-nek (70 Ohm), amivel használnám. Az Iriver 18mW-os, ott kb. a max. hangerő 3/4éig kellett elmenni, hogy nekem elég hangos legyen. Félek, hogy a G3-nál ki kell majd maxolni az erősítőt (lehet az is kevés lesz), és akkor jelentősen megnő a zaj.
Bólogassatok, vagy cáfoljatok meg, jövő hétig el kéne döntenem mi legyen.
Thx
bólogatok! van 18 mW-os iRiverem,
és volt 12 mW-os iAudiom, sőt, van 30 mW-os is,
de az iRiver a leghangosabb mindegyik(!) közül.
[ Szeretkezve ]

AmPeX
(fanatikus tag)
Szia! Nem akarod véletlenül elpasszolni azt az elromlott lejátszót? Kibelezném, jókis dolgokra lehetne használni ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja igen, a miliwattokon ne parázz, kb tökmind1 h mennyit írnak rá...
[Szerkesztve]

SonicBoom
(újonc)
Épp arra gondoltam, hogy ha ráérek megcsinálom / csináltatom, és diktafonként fogom használni (arra az Iriverek qrva jók).
De ha tudsz jobbat, hallgatlak 

AmPeX
(fanatikus tag)
Kb bármibe bele lehet építeni... kocsiba sem mutatna rosszul egy nagyobb kijelzővel pl, vagy esetleg belerakni egy nagyobb fejhallgatóba, vagy ami még fless pl billentyűzet felső részébe, de tényleg mindenbe bele lehet rakni. Maga a panel egy nagyon vékony kis cucc, szinte bárhol elfér...

Integra
(Jómunkásember)
hát én most nagyon gondolkodom hogy már csak sd slotos fejegységet veszek majd autóba, nehogy már egy 4 gigás ne legyen elég.
nincsen mozgó alkatrész és több hely marad az erősítő résznek.
csak lehetne érintő képernyő, hogy alul legyen csúszka hogy mixeket egy ujjnyomással lehessen tekerni.. ha ezt megcsinálná valaki végre...

AmPeX
(fanatikus tag)
COWON D2+GPS tartó+egy izmosabb erősítővel rendelkező fej, vagy simán egy végfok. (vagy több
)

Integra
(Jómunkásember)
na akkor most magyarul
mi az a cowon?
valami márka?

Integra
(Jómunkásember)
hát edigitalban sem lehet kapni iaudio g2-t, hiánycikk
hol van bolt ahova eltudok holnap menni és megvenni?

Dave™
(PH! kedvence)
A cowon egy koreai cég, ők gyártják az iAudio márkanév alatt forgalmazott lejátszókat, de egyes lejátszókhoz nem az iAudio nevet használják, hanem a cowont (Pl Cowon A2, Cowon D2, iAudio G3 stb...) G2-t sehol sem fogsz már kapni, max használtan, mert nem gyártják régóta, mindössze pár hónapig volt forgalomban, nem volt rá túl nagy a kereslet.

ponti_ak
(PH! addikt)
Boltok: [link] Vásárlás menüpont alatt van a viszonteladók listája.
A Korner audio pl. jó hely, sokan dicsérik...

Integra
(Jómunkásember)
hát az király, és akkor mit vegyek helyette?! 
amúgy asszem G3-at akartam írni, csak összekevertem..
[Szerkesztve]

Dave™
(PH! kedvence)
G3 kitűnő választás, most már jó olcsó is.

Integra
(Jómunkásember)
ezt akartam venni eredetileg is, csak megzavarodtam, mert pénteken vizsgáztam épp g2-ről g3-ra és ez megkavart, meg hulla fáradt vagyok még mindig a vizsgától, elnézést
szóval g3-at szeretnék venni természetesen

Dave™
(PH! kedvence)
na hát akkor hajrá

Integra
(Jómunkásember)
64x45x17,1mm méret amúgy tényleg nagynak számít???
kb a ceruza elemmel nagyobb mint a többi, nem?

Integra
(Jómunkásember)
és erről mi a vélemény? [link]
meizu e3
viszont ez aaa elemmel megy, ennyivel kisebb az egész
meg van benne equalizer amit több saját mentést is megenged.
hirtelen nemtom hogy a g3-ban van e

Dave™
(PH! kedvence)
akkora kb mint egy gyufásdoboz, ha ez valakinek nagy akkor...
Az AA elem előnye, hogy sokkal tovább bírja, mellesleg a meizukról is jókat írnak, de a legjobbakat még mindig az iAudiokról, legyen szó egyéni felhasználó vagy éppen a ph véleményéről... Szerintem amiben mindenképpen jobbak mindenkinél, az a hangminőség, ill. a paraméterezhetőség: BBE, Mach3Bass, 5 sávos EQ mindez egyszerre, 10 lépcsőben, plusz pan, speed, tömörítéskorrekció. Meg mindent lejátszik (a G3 losslesst nem, csak wavet).

Dave™
(PH! kedvence)
ja konkrétan egy felhaszálói eq van, de átállíthatod a gyáriakat is, tehát van vagy 6-7 user

Integra
(Jómunkásember)
igen, közben megtaláltam hogy ekvali van a g3-ban is
én asszem maradok az iaudio-nál. leányzó meg eldönti magának, hogy kisebb méret kell e neki, mert akkor meizu jó lesz neki. amúgy szimpatikus a fém háza miatt.
g3 full műanyag házas?
amúgy azon agyalok most már hogy 1 v 2 gigásat vegyek a g3-ból magamnak.. 
azért 30 rugó húzós még. a legnagyobb gáz hogy nincsen benne sd kártya bővítési lehetőség.
asszem nem véletlenül....... gyártók sem hülyék
meg nekem a ceruza elem egyértelműen jobb. ráadásul rádugom a fejegység aux kimenetére kocsiban és minden ok. amúgy a rádiója rds-es vagy csak sima?

<Adamsky>
(őstag)
''...g3 full műanyag házas?''
Az, de ne aggódj, nem fog szétesni. 
''...gáz hogy nincsen benne sd kártya bővítési lehetőség...''
A márkás készülékeknél egyáltalán nem volt ez jellemző, eddig...
...a Cowon D2-ben ugyanis van. Vegyél inkább olyat! A Loox720 mellett (ha jól emlékszem ilyen PDA-d van
) jól mutatna még egy kijelző a kocsiban. 
''...amúgy a rádiója rds-es vagy csak sima?''
Sima.
Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

Integra
(Jómunkásember)
és ez mennyibe fáj?! jó lesz nekem a g3 is... 

Simi-San
(kvázi-tag)
Szia!
Jelenleg egy Iaudio U3-as tulajdonosa vagyok és meggyőződésem (És rajtam kívül még sok más embernek
) hogy ez a világ legjobb lejátszója!Hangzás kristálytiszta, Kezelés 5 perc elég megtanulásához magyarán hangzás és kezelhetőség terén verhetetlen! 
Ha esetleg zavar a joystick és inkább gombokat szeretnél ajánlom az F2-est ami gyakorlatilag ugyanez gombokkal.(külcsin illetve szoftver 1 kicsit más
)
az Iriver sem rossz nekem volt egy IFP-880-som de miután eladtam hogy megvehessem U3-am abszolut nem sajnáltam ugyanis mint mondtam verhetetlen! ![;]](/dl/s/v1.gif)
a hángzás mellé már csak hab a tortán a JetAudioból ismert effectek használata a lejátszón:
BBE,MACH3BASS, 3D enhance(3d térhangzás) MP enhance (A tömörített tartományok erősítése)
Szóval csak ajánlani tudom! Infopatikánál most 32990Ft plusz 2e-ért kapsz egy Sennheiser CX300 (in ear) fülest ami egész jó.Bár egy ilyen volumenü lejátszóhoz a Koss Porta Pro kötelező vétel!
(Én azonnal megvettem nemzetközi örökgarancia kérdések nélkül a koss-tól
)
Remélem segítettem!Sok szerencsét! 
ルーク、お前の父はわしだ!
khmmm...
az U3 ára 34990 Ft, mármint az 1 GB-osé (ez kimaradt a HSZ-ből).
Az akciós cx300 még ezen felül kerül 2000 Ft-ba, feltéve, hogy még tart az akció.
Ez máris 4000 Ft a különbség ahhoz képest, amit te írtál.
Egyébként a Koss Porta Pro-ról (a kinézetét leszámítva) én is sok jót hallottam,
de ettől függetlenül nem lehet egy fejhallgatót összehasonlítani
egy (IEM) füldugóval. Sőt, ami azt illeti, az U3-hoz szerintem
sokkal ideálisabb a külső zajokat nagy mértékben kizáró cx300,
ha figyelembe vesszük, hogy egy hordozható lejátszót
jellemzően milyen körülmények között használ az ember.
Egyébként Dave-nek nemigen kell bemutatni az iAudio lejátszóit.
Legközelebb ellenőrizd a dátumot is 
[ Szeretkezve ]

Integra
(Jómunkásember)
hát ez az..
most néztem meg, g3-ból megkapom az utsó 2 gigás darabot 31900ért, ami azért nem kevés, főleg hogy abból indultam ki, hogy nem kell nekem mp3 lejáccccóóóóó.
nemtom hogy a méretében kívül meg a színes kijelzőn túl az u3 miben több, mert technikai paraméterekben nem nagyon látok nagy különbséget.
ezek a koss fülesek milyenek?

kiserika
(lelkes újonc)
Szaisztok!
Lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy U3/U2 és a töbi akkumulátoros mp3 lejátszónál kb mennyi az akkumulátor élettartama? Kb hány töltést bír ki?
Csak hogy érdemes e iaudo-ban gondolkodnom , vagy az elemes meizuk közül válasszak?
(tudom a g3 is elemes)
Valamint még egy kérdés az infopatikán láttam megvásárolható 220-as töltőt U2-hez és ez jó az U3-hoz is? lőre is köszi!
Üdv, Era

ponti_ak
(PH! addikt)
Szia,
a keresővel próbáltad már..? [link]
Szerintem 3-400 töltést biztosan bírnak jelentős kapacitás-csökkenés nélkül.
A második kérdésre:
igen, a töltő mindegyikhez jó, hiszen USB-ról tölthető mindkettő, az meg szabvány 5V, (nemtommennyi mA), szóval az adapter is ugyanannyit kell hogy adjon mindegyiknek.
Sőt, más USB-ről is tölrhető eszközök (pl PDA, Motorola telefonok, BT-headset-ek, stb) hálózati adaptereivel is ez a helyzet. A feltétel csak annyi, hogy mini-USB-ben végződjön a töltő. 

Dave™
(PH! kedvence)
Királyság, csak nem tudom miért egy két és fél évvel ezelőtti hsz-re válaszoltál?
Azóta vettem eg G2-t meg egy Sennheiser CX300at és nagyon elégedett vagyok velük
De azért köszi!

Simi-San
(kvázi-tag)
Dave™ :Sorry csak mikor már elküldtem a hsz-t akkor eset le hogy növekvőbe vannak a hsz-ek
de azért örülök bár h őszinte legyek nekem a ''nagyobb'' fülesek jobban bejönnek ugyanis az in ear füleseket nem tudom megszokni
de ha már hangszigeteltségről van szó akkor olcsó megoldás AKG K26P(ilyenem is van ám) valamint 1 kicsit drágább mulatság Koss QZ200 verhetetlen. 
Integra:Az U3 már támogatja a flac-et is ami a digitális loseless hangformátumok jelenleg talán legjobbika,valamint a kimenő teljesítményben igen csak sok a különbség
G3=13 mW per füles U3=30 mW per füles na persze ez csak akkor fontos ha az utcán vagy esetleg valamilyen tömeg közlekedési eszközön nem a motorhangját szeretnéd hallani egész úton. 
Persze amennyiben fontos neked a hely akkor vedd meg a G3-at ám én mindenféle képpen az U3-ra szavazok! 
a Koss fülesekről csak annyit hogy örökgaranciát vállalnak minden termékre és a Porta Pro (mellyel rendelkezem) ebben az árkategóriában verhetetlen. de ha érdekel bővebben www.koss.com =>Persze nem mindegyik fülesük világklasszis de a Porta Pro már 84óta gyártják és a vétele továbbra is töretlen, egyszerűen kristálytiszta hangképek,izmos mély úgy hogy a többi hangtartományokat(közép,magas) nem nyomja el!Must buy headphone for audiophiles! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Illetve az AKG K26P-ről még annyit hogy egy nagyon értékes tulajdonsággal rendelkezik amit manapság a mai fülesekből valahogy kihagynak =>Nem torzít egy gramot sem U3 max hangerejénél úgyhogy a Mach3bass 2 míg a BBE és a 3D 3-ra van állítva fnatasztikus!És olcsó is valamint 2 év gari van rájuk! 
[Szerkesztve]
ルーク、お前の父はわしだ!

Integra
(Jómunkásember)
na itthon végre.
elhoztam az utsó kapható 2 gigás g3-at
klassz az u3 is, de nekem most húzós az ára, és valszeg nem a 2 gigásat vettem volna belőle, hanem a legnagyobbat
mivel csak mp3-at hallgatok ezért a flac most nem számít annyira. ráadásul ha flac van akkor átkonvertálom 256os mp3-ba oszt jónapot
büntetően jó a hangminősége és a hangereje, gyári fülessel maxra se merem húzni mert szétküldi.
olvasom a júzer manuált, ez annyi mindent tud, hogy megjegyezni sem tudom
nagyon elégedett vagyok vele.
holnap veszek banán jack/audio jack kábelt és bekötöm az autóban az aux-ba, kikell próbálnom.. 
kossokat majd megnézem holnap.
előbb utóbb tuti lekell cserélnem a gyári fülest, főleg ha nincsen elég basszusa, valszeg pár óra breakbeat zene után megadja magát.. 

Integra
(Jómunkásember)
megnéztem a kossokat
nekem mindenképpen fülbe dugható füles kéne utcára, nem ilyen pántos nagy darabok...
itthonra egy sony mdr-f1 fülesem van, egy nyitott csoda.

Simi-San
(kvázi-tag)
Ha mindenféle képpen in ear fülest szeretnél akkor várj egy kicsit még szerintem, az AKG csodái most jönnek majd be valamint a Koss nak is van egy pár bár a Plug az nem nagy szám (túl sok a baszus) de a spark plug már nem rossz,valamint van még egy iszonyat durva csak sajna még nem lehet itthon kapni ami még külső zajszűrővel is rendelkezik.Tudom hogy nem vagy szeretője a pántos füleseknek de továbbra is azt mondom ha vhol kitudod próbálni a Porta Pro többet nem vezsed le a fejedről!
![;]](/dl/s/v1.gif)
ルーク、お前の父はわしだ!

Integra
(Jómunkásember)
az lehet, de akkor sem járok utcán olyan fülesben, itthonra meg van nagyon jó fülesem, nagy hifi dög
amúgy éjjel hallgattam a gyári fülessel és meglepően normálisan szól.
de basszusban gyenge azért. biztos hogy előbb utóbb másikat fogok venni, de csak fülbe dugósat. az meg hogy a mély erőteljes ezekben egyáltalán nem baj, ilyen zenéket hallgatok 90%-ban, csak az a lényeg hogy ne romoljon el rendeltetész szerűen egy év alatt...
[Szerkesztve]