Nah! Tegnap megjött a G3-as! 
Infopatikától rendeltem és 24 órán belül itt volt. Igaz én 40km-re vagyok csak Bp.-től, de szerintem bárhová elküldik a megadott időn belül.
A cucc nagyon szépen szól, ott van a szeren a gyári fülessel is, de azt azért majd lecserélem. Szépen szól minden tartomány és nagyon jól lehet állítgatni a hangzást a különböző opciókkal. Néha hiányoltam valamit a hangzás terén (nemtommegmonsdani mit, csak éreztem), de ez biztos azért van mert én rockot metált hallgatok vele és az ilyen összetett zenét nehezebben lehet talán visszaadni. Amúgy a gyári IAudio szám hangjai nagyon-nagyon jól átjöttek, rendesen meglepődtem, hogy milyen állat.
A számok közötti pattanás szinte hallhatatlan, én elég igényes vagyok az ilyenre de itt olyan elhanyagolható, hogy nem zavar.
A ház tényleg masszív, nem recseg-ropog, a gombok és a joy is nagyon tuti.
negatívumok:
néhány VBR mp3-nál a számba hiába tekertem bele, nem jelezte ki jól sem a csíkot, sem az eltelt időt, viszont fizikailag beletekert a számba szerencsére. Előfordult az is, hogy a szám még csak az elején tartott, de a csík a végén volt, az eltelt idő megegyezett a számhosszal, de játszott folyamatosan.
Remélem ezeken segít majd egy firmware frissítés, most 1.2e-van fennt.
Kicsit zavar, hogy vagy az órát látom, vagy az együttes nevét (ami nem scrolloz úgy mint a számcím, szal sehogy) de ez talán annyira nem nagy baj.
Gond az is, hogy a szünet nélküli egybefolyó számok közé is berakja a 2mp szünetet. Jó lenne, ha erre is születne vmi. megoldás.
Nekem 27 hangerőtől torzított a hang, de gondolom ezt ki lehet küszöbölni állítgatással, vagy talán egy jobb füles megoldaná??
Hát egyelőre ennyiről tudtam beszámolni.
Coito ergo sum