Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#301) Polacheck válasza Zozz (#298) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

5

less qq more pewpew!

(#302) blackmoto válasza Zeck (#300) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

ogg megoldható az iAudio 4-esen is...
Csak hát akkor csak wav-ba rögzít, de ennyi kompromisszum talán nem rossz.;]

(#303) HThomas válasza Polacheck (#301) üzenetére

HThomas
(tag)

Gondolom akkor az 5-öst vetted meg :)
Egyébként az is villog amikor bekapcsolod?

(#304) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

iAUDIO egyébként mennyire versenyképes az iRiverrel, vagy az MPIO-val?
Eddig rosszat nem hallottam róla.
1000 szín a rettenet sok 128 helyett? (még a CMTech 7 színe is sok, és fölös) Kit érdedekel. Úgyis vagy ző'd lesz vagy kék (hangulattól függően). :)
Na de komolyabban. 15 óra 20 helyett? Ezt sima AAA elemre kell érteni ugye?
Hát én a gyári adatoknak nem hiszek 100%-ig. Parasztvakítás ürügyén úgyis az optimálsi értéket adják meg. Egy 850 mAh-s aksival meg kb. másfélszeresére nő, de a 15-ből tuti lesz 20. v4 41k + jó füles 3-4k Még benne vagyok a tervezett limitben.
De ezek után ha valaki rosszat mer szólni az iAUDIO-ra személyesen belezem ki ;], mer' nem akarom előről kezdeni a megfelelő lejátszó keresgélését. :D

''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''

(#305) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

Ez az iAUDIO télleg 1.1 (6 Mbit/s) USB-t kapott??? Mer 1 gigánál az ku..@ lassú.

[Szerkesztve]

(#306) <Adamsky> válasza Zozz (#304) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Én egy pár napja próbálgatok egy G3-at és egy iFP-995-öt. Hangminőségben a két készülék szvsz. teljes mértékben összemérhető, és egy szinten van (tudom, hogy korábban nem ezt írtam :), de most egy picit több időm volt a G3-al foglalkoznom, és sikerült jobban kiismernem).
Pár napon belül remélhetőleg lesz egy kisebb összehasonlító teszt is...

[Szerkesztve]

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#307) nahat válasza <Adamsky> (#306) üzenetére

nahat
(tag)

Várjuk, várjuk. :)

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#308) Polacheck válasza HThomas (#303) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Holnap fogom tudni megvenni, eddig nem volt rá időm.
Ha megvan, úgyis írok ide :)

less qq more pewpew!

(#309) blackmoto

blackmoto
(senior tag)

Egy kérdés iAudio 4 tulajokhoz:
A hificity.hu-n levő cikkben említ a tester olyat, hogy merülő elemnél kissé torzít a z cucc. Ez valóban jelentkezik? Ha igen, akkor mennyire lemerült(''leszívott'') elemnél? Mennyit megy még ilyenkor a lejátszás?

And just one more thing:

A könytárkezelés tudom, hogy megy, de lehetőség van rendezni a file-okat?
Ha feltöltök egy mappába mondjuk 15 filét, 01...; 02...;03...; ... ; 15... filenevekkel, akkor azokat sorban mutatja, és úgy is játsza le? Magyarul abc sorrendbe lehet rakni, vagy alapból úgy kezeli?

[Szerkesztve]

(#310) HThomas válasza blackmoto (#309) üzenetére

HThomas
(tag)

Választhatsz 3 mód között: a fájl neve, a lejátszóra való feltöltés ideje, illetve a fájlban szereplő idő (dátum), ezek alapján fogja rendezni a számokat.

Torzulást nem tapasztaltam, bár még az elemtöltöttség kijelzőt nem sikerült rendesen kiismernem: már egy jó ideje 0-t mutat de még mindig megy....:)

(#311) blackmoto válasza HThomas (#310) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Köszi a választ.
Azt hiszem megrendelem a ketyerét az infopatikától. Végül csak elemes mellett döntök. :R Remélem nem fogok benne csalódni.
Neked mennyit megy el egy elemmel/akksival.
Miyen akkud van hozzá?

(#312) kapanyanyi válasza Zozz (#304) üzenetére

kapanyanyi
(kvázi-tag)

Nekem iAudio U2-m van az unokatesómnak meg iAudio 4. Egyikünk sem panaszkodik. Szóval rosszat nem tudok mondani, sőt ... :C

(#313) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

Megnéztem (sajnos továbbra is csak neten) a G3-at a v5-öst, meg a 4-est.
G3: komolyabb érettebb, de tudásban azt vettem észre nem sokkal tud többet.
v5: 1000 szín :Y (még mindig elképedve nézem, minek? kinek? miért?)
v4: USB 1.1 max 6 Mbit/s (osztok-szorzok), az annyi mint
1 Gb esetén min 23 perc a teljes feltöltés (ami inkább 3-4 Mbit/s így vagy 40 perc), és a sok fileról ne is beszéljünk, mert egy 700 megás DivX film (tárolásra) még csak csak.
15 rongyot meg nem akarok kiadni egyel jobb USB-ért. Ehh...

(#314) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

Nem tudna valaki akinek i4-e van egypár képet bedobni róla? Nyakban lógatva, kézben meg valmaihez viszonyítva (csak ne elem legyen! mindenhol ahhoz mérik :D).
Ez az USB 1.1 még mindig piszkálja a csőrömet, ellenkező esetben már rendeltem is volna, hogy holnapra itt legyen.

(#315) HThomas válasza blackmoto (#311) üzenetére

HThomas
(tag)

Igazából nem tudok válaszolni, mert nem rég vettem, és azóta elég rendszertelenül használom (sajna mostanában nincs lehetőségem sokat mászkálni). A hozzá adott elemet egy 600mAh-s NIMH GP aksival pótoltam, és az már jó pár napja bírja, de a fenti ok miatt nem tok órát vagy hasonlót mondani.

(#316) HThomas válasza Zozz (#313) üzenetére

HThomas
(tag)

Nekem i4 most reggel 136 megát kb 3 perc alatt töltött fel, ami majdnem 6 mbit/sec.
Szerintem zenére ez bőven elég, de ha filmeket akarsz hurcolászni akkor kevés lehet... meg hát ha USB tárként is akarod rendszeresen használni, akkor lehet, hogy érdemesebb lenne pendrive-szerű lejátszót venni, mert azt könnyebb ki-be dugdosni. Én a kapott apró USB csonkot féltve őrzöm a dobozban, mert ha kiszedném magamat ismerve 2 nap alatt elhagynám...

(#317) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

Az USB csonk elvesztésétől nem félek, szóval ez nem ijeszt el. Ellenben a lehúzható végű, rendes nagy USB, zsebben tárolva, biriglizés közbeni megborulás esetén, és bármiféle erős fizikai behatás esetén le tud törni. NA én ettől jobban tartok :)
Ezek szerint a RÁtöltésnél 6 Mbit / s stimmel? Ennek örülök, de akkoris 1 giga 23 perc. (feltéve, ha hozza ezt a maximális sebességet masszívan)(. Egyébként filmet is hurcolásznék rajta, emellett szóljon, hogy ha egyszer megindult az adatfolyam (lévén egy nagy file) és beálélt a 6 Mbit akkor azt tudja tartani. Csak mégis, ha hangulatom úgy hozza 2-4 CD anyagának lecserélése nem 2 perc. Ilyenben pedig hangulatember vagyok. Szóval előny lenne a gyorsaság. NA most lehet gondolkozni.

(#318) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Na ma megnéztem az ia4-et, nagyon állatul néz ki élőben is, és jól is szól, monnyuk fülest cserélni kell sztem, mert ahogy felküldtem kicsit jobban elkezdett durván recsegni a bassz. Saját fülesemmel viszont nagyon szép mélye volt. Nekem a gombok se voltak kezelhetetlenek, a szoftvert meg kb. 2perc alatt kiismertem. Direkt megkérdeztem infopatikánál még lesz egy ideig, szal nem kell elkapkodni. Én még ez-av emp-600 árára kiváncsi leszek, ha lesz türelmem megvárni míg kiadják, de aki most akar ennyi pénzért mp3 lejátszót, annak nagyon ajánlom az iaudio4-et!

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#319) jules007 válasza Zozz (#314) üzenetére

jules007
(kvázi-tag)

hali

tegnap vettem egyet. képem nincs egyelőre. viszont itt van előttem az i4.
az én kezemben, ha marokra fogom, mindkét vége beljebb esik 1cm-rel, mint a kézfejem, azaz épp nem látszik ki belőle. (ha felülről a kézfejem háta felől nézek rá)
gondolom elég bonyolultan hangzik, de a lényeg, hogy nem nagy, és nem is túl apró a készülék.
az USB 1.1 engem is zavar. tegnap töltöttem fel fullra az 1 gigát és sok idő volt.
XP-n 0.42MByte/s-t mértem átlagosan feltöltéskor.
azaz egy kb.150 megás mp3 könyvtárat 6 percig nyomott át a lejátszóra.
tehát ha csak 1-2 albumot cserélgetsz időnként, az kivárható, de egy teljes (1GB) újrafeltöltés elég sok idő (kb.40perc)

amúgy még nem sokat nyüstöltem. hangereje kb. azonos a CD-s iRiveremmel.
nem fülszakító, pont elég.
kicsit fura még a kezelése, de nagyjából logikusnak tűnik.
jobb lett volna egy 4 irányú kapcsoló az FF/RW és VOL+/- helyett, de megszokható ez is.

nekem most egy gondom van a készülékkel, hogy a nyakbaakasztóját nem tudom rászerelni. kicsi a hurok, amit át kell fűzni a lyukon. mert utána nem tudom a hurkon áthúzni a teljes nyakbalógót, mert annak végén van egy 2,5 cm-es fémlógó, ami épp nem megy át a hurkon.
másnak is van ilyen problémája?
vagy csak én nem tudom, hogy kell felszerelni ezt?
ha délutánig nem jövök rá, visszaviszem a boltba, mutassák meg, hogyan kell.
szerintem kicsi a hurok.

a méretről újra. magasságra akkora, mint egy régi laposelem.
azaz akkora az egész, mitha ha 3db Orbit rágós dobozt élére állítva egymás mellé helyezel.

(#320) jules007

jules007
(kvázi-tag)

na sikerült megoldani a nyakbaakasztót :)
szét lehetett csavarni a fém hasábot, meg a kis hurok végén lévő hengerkét. :)
és így már átment a hurkon a hengerke :)))

(#321) jules007

jules007
(kvázi-tag)

van-e valakinek tapasztalata abban, hogy az iaudio4 milyen esetben nem folytatja a legutolsó szám lejátszását ki/bekapcsolás után?
a resume be van kapcsolva a menüben.
számíthat, hogy lehúztam-e a hátlapját vagy sem? (az elemet nem vettem ki belőle)

én amúgy 900mAh-s Hama akksit vettem hozzá a MediaMarktban. ez volt a legnagyobb kapacitású AAA-s elem.
nem tudom, meddig fogja bírni. eddig csak 1-2órát használtam.

szerintem filmhurcolásra érdemesebb venni egy külön egyszerű pendrive-ot 1GB-osat usb 2.0-sat. 15körül lehet kapni a depo szerint.

és akkor marad hely az mp3-aknak a playereden is, nem kell sűrűn azokat is töltögetni/cserélgetni.

[Szerkesztve]

(#322) -=ZaZa=-

-=ZaZa=-
(újonc)

Sziasztok!
Én most tervezem egy G3 512MB vásárlását. :F
Nagy nehezen sikerült döntenem e mellett, és most bwoay tanácsára keresek olyan emberkét, aki Szfváron lakik és G3 tulajdonos.
Ugyanis szeretném meghallgatni a készüléket (a számok közötti pattanás milyenségét, stb.) és Pestre nincs időm felmenni, Szfváron meg nem tudok olyan üzletről ahol egyáltalán kapni lehetne ilyet.
Tud valaki segiteni?

Coito ergo sum

(#323) Polacheck

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nos, megvettem az 5öst, hétvégén tesztelgetem, hét elején írok majd róla.

less qq more pewpew!

(#324) <Adamsky> válasza nahat (#307) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Elkészült. Bővebben: link

(#325) nahat válasza <Adamsky> (#324) üzenetére

nahat
(tag)

Nos nem szeretnék vulgáris lenni, de ez KURVAJÓ:)
Még nem olvastam el, ez még csak az első benyomás.

(#326) nahat válasza nahat (#325) üzenetére

nahat
(tag)

Végigolvastam. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen részletes összehasonlítás a leendő vásárlók kezében, ez biztosan nagy segítség lesz. Hiányoltam a leírásodból azt, hogy hogy észlelted a magas hangerőnél a tozítást. Azt tudjuk, hogy a G3 nem tűri ha nagyon felhangosítják, egész biztos torzítani fog, de mit tapasztaltál az IFP esetében? Sosem volt szerencsém még olyanhoz.
Mégegyszer, a teszted szerintem nagyon jó. A legfontosabb nekem minden felett a szubjektív vélemény leírása, ezt is odatetted, köszönjük.

[Szerkesztve]

(#327) <Adamsky> válasza nahat (#326) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Nagyon szépen köszönöm a dícsérő szavakat! :)

A torzításról:
Egyik készülék sem volt mentes a torzítástól nagyobb hangerőn. Ennek mondjuk én azért nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget, mert hála az equalizer-nek, és a nagyon finoman szabályozható mélyhangkiemelésnek (G3) a torzítást gyorsan mindig orvosolni tudtam egy kis finomhangolással. Ahogy azt a tesztben is írtam a G3 pl. max. 28dB tud kiemelni 60 Hz-nél. Ez rettentően sok, és szvsz. szinte magával után vonza azt, hogy nagy hangerőn be fog torzítani a hang. Ja és akkor még nem említettem, hogy a +28dB-re még rá lehet tolni a Mach3Bass-t és a BBE-t. Ennek a rettenetesen sok állítási lehetőségnek abban látom az értelmét, hogy bármilyen zenéhez, fül vagy fejhallgatóhoz, és hangerőhöz (!) hozzáigazítható. Ugyanezen okból kifolyólag nem szeretem pl. a Sony vagy Panasonic lejátszókban lévő megoldásokat. Ott ugyanis van egy DBE, MegaBASS, XBS, S-XBS, stb. jobb esetben három beállítási lehetőséggel: OFF, MID, MAX és kész.

(#328) jules007

jules007
(kvázi-tag)

felraktam saját képeket a netre az iAudio4-ről, hogy aki még nem látta, az tisztában legyen a méreteivel.
Bővebben: link

időközben arra jöttem rá, hogy a resume funkció akkor felejti el, hogy hol tartott a player a lejátszásban, ha rátöltök a lejátszóra.

(#329) nahat válasza <Adamsky> (#327) üzenetére

nahat
(tag)

Értem. Még egyszer zsír a teszt!

(#330) VVoid válasza <Adamsky> (#327) üzenetére

VVoid
(fanatikus tag)

Nagyszerű a teszt, nagyon jól jött, ugyanis tulajdonképpen a két lejátszó között ingadozok, melyikre is van szükségem. Azért arra kíváncsi lennék, hogy Te melyiket vennéd?

...I'm so blind...

(#331) VVoid

VVoid
(fanatikus tag)

Bemegyek MM-be (Westend), megmustrálni kissé a lejátszókat, látom, fülhallgató nélkül ki van téve egy pár, kérdem egy MM-stól, ha hozok magammal fejhallgatót, kipróbálhatom?
Aszongya, nem, mert nincs bennük elem vagy akku.
Hát akkor minek teszik ki őket?
Hát, hogy meg lehessen nézni, hogyan is néznek ki.
Muhahaha! :D:DD:DDD:C

...I'm so blind...

(#332) <Adamsky> válasza VVoid (#330) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Köszi a dícsérő szavakat!

Nem tudom, hogy mi a túró lehet a freeweb-el, de nekem az eggyel korábbi verziót hozza be a tesztből (ja és ftp-n keresztül nem tudom befrissíteni). Az újban van egy ''szubjektív'' rész, amiben összegzem az egészet, és győztest hírdetek, ami nem lehet más, mint a G3. Én most ezt venném (sőt lehet, hogy fogom is ;) ).

(#333) Zeck válasza <Adamsky> (#332) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Ha még 8-10 hasonló szintű lejátszóról (Ez-av, mpio..) csinálnál ilyen átfogó tesztet akkor sokunknak megkönnyítenéd a vásárlást :))

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#334) blackmoto válasza jules007 (#328) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Csak nekem nem működik ez az oldal? Azt írja nincs ia4 néven regisztrált oldal. :O

(#335) HThomas válasza blackmoto (#334) üzenetére

HThomas
(tag)

Nekem sem jön be! Volt (van?) valami gond a freewebbel, épp karbantartanak, szerintem meg kéne próbálni máshova felrakni őket.

(#336) -=ZaZa=-

-=ZaZa=-
(újonc)

Nekem most bejott minden oldal, a full teszt es az iAudio4 kepek is.
Koszi a tesztet, én is ekozott a ket lejatszo kozott vacillaltam, de meggyozott a G3. Viszont en tobb review-ban is azt olvastam, hogy a G3 háza recseg-ropog, olyan mintha mindjart szetesne, szal a konnyusegevel parositva az instabilitas erzese szamottevo.
Errol esetleg kicsit bovebben irhatna vki, aki tuzetesebben megtaperolta a G3-at.

Coito ergo sum

(#337) hurráopt... válasza Zozz (#298) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

EGYÉRTELMŰEN iAudio4!!!

''A szerelem az emberek becsapása, hogy az emberiség fennmaradjon...'' - A. Schopenhauer

(#338) hurráopt... válasza Fade_Away (#280) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Szia,

Valami nem stimmel.... Ugyebár zip-be jön le az egész firmware, ezt ki kell csomagolni. Megtörtént. Most melyik file-t kell átmásolni a lejátszóra? Az egészet? Hogy megy ez részletesen? Tudom, hogy nagyon bután hangzik ez így, de kérlek írd le pontről pontra, hogy megy a firmware frissítés... (vagy bárki)

Más:
Ígértem, hogy megosztom a tapasztalataim a lejátszási idővel kapcsolatban: nos, ugye nekem egy iAudio4-esem van, a gyár alkaline elemmel 15 órát specifikál. Ez mindenképpen kevesebb, több okból is:
- nem mindegy, milyen hangerőn hallgatod a zenét,
- nem mindegy, hogy rádiót vagy mp3-at gallgatsz (utóbbinál nagyobb a fogyasztás kicsit),
- nem mindegy, hogy mekkora a bitráta: minél magasabb, annál nagyobb a fogyasztás,
nem mindegy, hogy mennyi ideig tart a kijelzővilágítás...

Szóval elég sok a változó paraméter, így nekem kb. olyan 12-13 óra jön össze egy alkaline-al. Vettem egy pár akkut is: Sanyo Ni-MH 900mAh (típus: HR-4U). Ezzel kevesebb az üzemidő, kb. olyan 10 óra, viszont ha kifogy az egyik, megy bele a másik feltöltött elem. Érdemes mindig magával vinnie az embernek a feltöltött akkupárt. Ízlés kérdése, hogy ez sok vagy kevés idő, nálam határeset. Lehetne több is, de ezzel együtt meg vagyok elégedve az iAudio4-el, valami elképesztóen jó a hangképe (megfelelő fejhallgatóval), szép, ilyen nagy, részletes kijelzőt más gyártó nemigen rak bele a gépekbe, kellően könnyű és kicsi, jó a rádiója, stb. Tényleg nem tudok rosszat írni róla. Mindenkinek ajánlom továbbra is!

''A szerelem az emberek becsapása, hogy az emberiség fennmaradjon...'' - A. Schopenhauer

(#339) hurráopt... válasza blackmoto (#309) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

''Egy kérdés iAudio 4 tulajokhoz:
A hificity.hu-n levő cikkben említ a tester olyat, hogy merülő elemnél kissé torzít a z cucc. Ez valóban jelentkezik?''

Olvastam én is a cikket, de én egyáltalán nem tapasztalatam ilyet! Ha ez igaz is (és nem azért írták, hogy lehúzzák a cuccot), nálam akkor sem jött elő (pedig vagy 6-7-szer biztosan lemerült azóta). Úgyhogy szerintem ez ne zavarjon.

(#340) HThomas válasza hurráopt... (#338) üzenetére

HThomas
(tag)

Elvileg a lejátszóhoz adott magyar leírásban le van írve képekkel (!) a firmware frissítés.

1. letöltöd, kicsomagolod, setup.exe indít (firmware frissítő progi)
2. elolvasod a licence-t :), megadod az utat, .....
3. ezután, jöhet maga a firmware, azt is kicsomagolod, belea c:\...\COWON\iAudio 4 könyvtárba
4. elindítod a start menüből a frissítő progit, előtte bedugod a lejátszót

Egyébként, az én infopatikás lejátszómon a legújabb firmware volt, szal én még nem frissítettem de elvileg így kell a leírás szerint..

(#341) <Adamsky> válasza -=ZaZa=- (#336) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Ahogy azt a tesztben is írtam, szvsz. semmi gond nincs a G3-as műanyag házával. Két különböző készüléket (G3) is próbáltam, és egyiknél sem éreztem azt, hogy: ''jaj, mindjárt összeroppantom''. Természetsen masszivitásban, és minőségérzetben nem veszi fel a versenyt az iFP-9xx szériájával, de más tekintetben igen (ld. teszt) és szerintem ez utóbbi fontosabb.

(#342) hurráopt... válasza HThomas (#340) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Köszi a gyors és érthető választ! :) Remélem, most már sikerülni fog... Ahogy olvastam, Neked is 4-esed van és meg vagy vele elégedve. Tényleg jó. Gondolkodtál G3-ason? Te miért nem azt vetted végül?

Egyébként képzeld, azt mondták az Infopatikában, hogy állítólag megoldható a 4-esen az, ami az 5-ösbe gyárilag benne van: az időzített felvétel rádióról (vagy más forrásból). Persze szoftveresen, az 5-ös firmware-vel. Ez azért hasznos lehet... Mindenesetre én nem próbáltam ki még, de ki fogom. Remélem nem teszi tönkre a 4-est.

(#343) HThomas válasza hurráopt... (#342) üzenetére

HThomas
(tag)

Én az ár miatt döntöttem így. i4-ből is 512esem van, azóta kicsit bánom, hogy nem nagyobbat vettem, de hát belegondolva átlagos használatra ez is bőven jó (meg akkor már tényleg bosszantana az 1.1-es USB).

Reméljük sikerül majd az 5 firmware upgrade, de sztem előtte nem ártana jobban utánanézni a potenciális tönkretételnek. Ha bármit elrontana, tutira nem cserélnék ki garival.

i4,5,U2,G3 mind nagyon jó, csak sajna mindegyikben van valami ami vkinek nem tetszik, valami kis negatívum. Össze kéne őket gyúrni, és akkor megszületne az eddig alkotott legjobb mp3 lejátszó!!! :))

Egyébként ha akksival használod az i4-et, és rányomod USB-re akkor tölti vajon az akksit?

(#344) Mic ACE válasza hurráopt... (#342) üzenetére

Mic ACE
(fanatikus tag)

No, erre nagyon kíváncsi vagyok. Ha ez összejön, az nagyon érdekes lenne, és azt hiszem sokakat meggyőzne a 4-es megvételéről.

[Szerkesztve]

"De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''

(#345) hurráopt... válasza HThomas (#343) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Nekem is az 512-es van, valóban kicsit kevésnek tűnik, de ahogy mondtad: átlagos felhasználásra megfelelő. Biciklizés közben, rövidebb nyaralások esetén (magnó helyett), stb. Az 1G-s lenne az igazi, de nekem az már drága volt...

Ami az USB-n való töltést illeti, jó kérdés, de még nem próbáltam. Attól tartok, hogy ez is szoftveresen működhet, nem fizikai kérdés. Szerintem nem megy, én külön gyorstöltőt használok (1 óra alatt feltölt 2 AAA elemet), de azért egy próbát megér, ki fogom próbálni...

(#346) HThomas válasza HThomas (#218) üzenetére

HThomas
(tag)

Tényleg, ezzel kapcsolatban esetleg valami ötlet? (218-as hsz, bekapcsoláskori villogás)

Ráadásul, ha le van zárva, és megnyomod pl a bekapcsolót, akkor kikerülhetetlenül villog egy sort. El tudok képzelni egy olyan helyzetet, hogy pl táskában, vagy zsebben sokszor megnyomódik, és így is szépen meríti az elemet. Remélem vmi újabb firmwareben ezt megcsinálják!

(#347) hurráopt... válasza HThomas (#346) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

A kérdés jogos. De szerintem sehogy. Bízzunk abban, hogy a gyártók a 15 óra maximális időt ezzel a villogással együtt kalkulálták... Ez van.

(#348) -=ZaZa=-

-=ZaZa=-
(újonc)

Na akkor, ha nem túl instabil a G3 háza ezt veszem.
Egyébként a G3-ra is fennáll a kérdés miszerint az tölti az akksiját USB-n keresztül, vagy csak külön lehet töltővel?
Mindenesetre elmegyek meghallgatni és reménykedek, hogy ne halljam meg a számok közti pattogást.

Coito ergo sum

(#349) kapanyanyi válasza <Adamsky> (#324) üzenetére

kapanyanyi
(kvázi-tag)

Adamsky
Csak most láttam a tesztet, nagyon fájintos, csak így tovább :C
Minden esetre megnyugtatóan alátámasztja az én választásomat is (U2). Hiszen a G3 és az U2 között lejátszási paraméterekben és funkciókban nincs különbség.
Nekem annak idején az ára miatt kimaradt az iFP-995, de tetszik, hogy a G3 megverte. :D

(#350) -=ZaZa=- válasza VVoid (#331) üzenetére

-=ZaZa=-
(újonc)

Én meg az Extreme Digitalba mentem be tegnap a Mammutban, hát elmehetnek a csába! :((
Az eladó akivel beszéltem, nem volt épp tudatában hogy ő lenne a vásárlókért és nem én őérte. Csigalassú, flegma, lekezelő volt, nem lehetett kipróbálni a lejátszót és természetesen NEM volt pont a G3-ból raktáron, holott ez az előző napok egyeztetései alapján nem derült ki.
Nagyon jó volt tök feleslegesen felcsumpizni Pestre. :(((
Ja és mikor mondtam, hogy akkor megrendelném, a válasz az volt, hogy menjek haza és rendeljem meg neten. Hát köszi! Az is biztos, hogy nem velük fogom ezek után a vásárlásomat intézni! :(

Kérdés: tudtok-e olyan helyet ahol ki is lehet próbálni a cuccokat???

Coito ergo sum

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.