Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#251) hurráopt...

hurráopt...
(újonc)

Egyébként ha fülesek: én egy jó ideje egy KOSS PortaPro-t használok. Nem épp olcsó, de hónapokig keresgéltem, mert elég vájtfülű és kényes ízlésű vagyok, és állítom!, kenterbe ver minden hasonló kategóriájú AKG-t, Sennheisert (a Sony, Technics, stb. nem is egy kategória). Egyedül a Sennheiser HD-580-ast (remélem jól írom a típust) éreztem még kiegyenlítettebbnek.

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. 20e körül van, de megéri gyűjteni rá, pláne azoknak, akik nem konzumidióta barom módon évente akarnak új fülest venni...

http://www.pixmania.com/hu/hu/94752/art/koss/hi-fi-portapro-fejhallgat.html

''A szerelem az emberek becsapása, hogy az emberiség fennmaradjon...'' - A. Schopenhauer

(#252) ponti_ak válasza hurráopt... (#251) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Sok sikert az mp3player-hez, akár i4-et, akár i5-öt választod, nem jársz rosszul, abban biztos vagyok. :)
Először én is 512 megásban gondolkodtam, mondván arra már ráfér kb 10 album... aztán olvastam ilyeneket, hogy 512 mega az nem pont 512, mert - ahogy az egyik kedvenc filmemben,az Üvegtigrisben is elhangzik :D - ''kell a hely a cuccnak'' (a lejátszó szoftverének, vagy nemtom miért, de mindegy is) .. tehát hasznos terület marad olyan 485-490 mega.... úgyhogy egyre inkább 1 gb-osban gondolkodom, mert árban ''nem sokkal'' drágább, viszont pont 2x-akkora. :)
Gondolom érted: ha már egyszer minőségi cuccot veszek, és nem sajnálom rá a pénzt, akkor nehogy az legyen, hogy utólag megbánom a dolgot, mert kiderül, hogy túl kicsi...

Az a KOSS füles nagyon ütős lehet, a múltkor láttam egy srácon az 1-es éjszakain, de csak annyit láttam, hogy elég jó anyag, a márkáját akkor még nem tudtam (elég spec formája/színe van ahhoz, hogy felismerjem).
Bár 20k szvsz kicsit húzós, nekem szerintem nincs is olyan jó fülem, hogy megérje megvennem... :)
Egyébként jól láttam, hogy ez egy nyitott típus? (az oldalon nem láttam róla infót)

(#253) mustang

mustang
(újonc)

Haliho !!!

Nos immáron kb. 1,5 hónapja vagyok G3 tulaj, és gondoltam megosztom olyan jellegü tapasztalataimat amit még nem nagyon láttam itt leírva. Elöször is sztem qva jó vétel, bárkinek tudom ajánlani, de télleg.... Nagyon pozitív benne a hosszq üzemidö, bár az elemvisszajelzés számomra azért hagy némi kívánnivalót maga után. Ugyanis nem teljesen lineárisan változik a 3 kis jelzés idövel... Az elsö jelzés tünik el leghamarabb, aztán a 2.jelzés még tovább marad, és az uccsó a legtovább, ami ugyan lehetne elönynek mondani, mert többet megy mint gondolná az ember, de azért jó lenne, ha lehetne vele számolni. Ja és én azt hittem, hogy mindig 30perccel lemerülés elött kezd el villogni a kis jel, holott ez nekem eddig max a AA sima (nem tölthetö) elemeknel jott be.
Amit el tudnék viselni egy firmware frissítésben... Nem értem miert nem engedi a a több bookmark használatát egy számon belül, ez számomra különösen kényes dolog, mert elég hosszu, 1,5-2-3-4 órás mixeket szoktam hallgani amik egy számként vannak fent a lejátszón, és nem ártana ha tudna több visszaugrási (cue) pontot készíteni. Ezekbol a hosszu számokbol (mixekböl) ered a másik bajom, de ezt még nem hallottam, h bármék lejáccó tudná.
Tök jó lenne ha ismerne a kütyü a mediaplayerben is hasznalatos Ctrl+B funkciohoz hasonlo funkciot, szal ha vtlenul ugrok egy számot, mert mondjuk tekerni szerettem volna, csakhát rövidre sikerül a kar huzása, akkor egy gombbal vagy vhogy vissza lehetne ugrani az elozo lejaccasi ponthoz. Valszeg kevés embernek problema ez, azert se oldották meg.
Ha ezt nem is oldják meg legalabb a számok közti 0 szünet jó lenne mert ha szétdarabolt mixeket pakolok fel, akkor meg van egy rövid szünet a váltásoknál...

Persze ezek már nagyon szörszálhasogato dolgok, meg akadekoskodanak is tunhet, de most ezek jutottak az eszembe! :)

Üdv mindenkienek!

:: TIESTO :: Nr.1 DJ of the WOLRD ::

(#254) hurráopt... válasza ponti_ak (#252) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Szép jó napot! :)

Nos, ma megvettem az i4-et! 512M! Naggggyon finom, nem fogom megbánni... Most, hogy egymás mellett volt a 4-es és az 5-ös, még a 4-es sokkal jobban is tetszett. És tényleg nem azért, mert olcsóbb volt. Ha az i5-ös lenne olcsóbb, akkor lehet, hogy várnék és megvenném később a drágább i4-est :). Sőt: állítólag le lehet tölteni hozzá olyan szoftvert (gondolom az i5-ösét), amely ''tudja'' az órát/ébresztést, stb. De ez nem megerősített info, majd kiderül...

Köszönöm az eddigi tanácsokat, Neked sok sikert az 1G-hoz! :)

Hogy a Koss nyitott-e azt nem tudom, de szerintem valahol mindegy is: mind nyitottban, mind zárt típusban vannak jó hangú modellek (ahogy igaz lehet ez a nőkre is :). Meg kell hallgatni. 20e tényleg nem olcsó, szerintem kapsz jóval olcsóbban (>2-3e Ft) is, ott van pl. a Sennheiser MX sorozata, azt mindenki dícséri. Már csak meg kéne hallgatni...

Üdv!

''A szerelem az emberek becsapása, hogy az emberiség fennmaradjon...'' - A. Schopenhauer

(#255) Polacheck válasza hurráopt... (#254) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megteszed, hogy írsz néhány sort a tapasztalataidról?
Ezen is csak egy könyvjelzpt lehet egy számba beállítani?

less qq more pewpew!

(#256) hurráopt... válasza Polacheck (#255) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Szia!

Persze! Szóval a mondás úgy tartja, hogy ''a gazda szeme hízlalja a jószágot'', és ez nyilván nálam is működik, de tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Mi érdekel konkrétan? A kezemben volt ma a G3, az i5, i4 és láttam a többi, nagyobb/komolyabb modellt is. A kérdés az, kinek mi a fontos. Ár/érték arányt tekintve megesküszöm Neked, hogy az i4 a legjobb. 35e Ft, 512 MB, 95 dB jel/zaj viszony, nagyon jó hangzású fülhallgató (ebben kellemesen csalódtam egyébként, azt hittem valami gagyi, de egyáltalán nem az!), egyedülálló szoftverek, és párját ritkító kijelző, minden infoval. Még kivezérlésmérő is van rajta, ami - legalábbis nekem - sokat számít, különösen akkor, ha kívülről akarsz bedigitalizálni anyagokat (pl. kazetta, bakelit). A G3-nak sokkal kisebb a kijelzője, szerintem nem is néz ki olyan jól, mint az i4 (vagy az i5), igaz mondjuk, hogy a gyár 50 óra üzemidőt specifikál. Ez egyedülálló, nem sok ilyen készüléket ismerek. Kinek mi a fontos, ez a lényeg. Nekem számít a tudás és a design. Minőség terén az összes iAudio lejátszó tökegyforma paraméterekkel bír. Tudás és design-ban térnek el...

''Ezen is csak egy könyvjelzpt lehet egy számba beállítani?''

Sajnos erre még nem tudok válaszolni, annyira még nem mélyedtem bele a kezelésbe. Nem ördöngősség, de nem is a legegyszerűbb dolog... Hála a jó égnek elég sok beállítási lehetőség van, én ezt szeretem, jobb, mintha mindent a buta automatika állítana be :). Ígérem, amint képbe vagyok, megírom mi a helyzet, de szerintem érdemes átnézned a használati utasítást, biztosan benne van:

http://eng.iaudio.com/download/file/manual/iAUDIO4_E.pdf

Én csak rábeszélni tudlak, pedig nem is vagyok a bolt beépített embere! :)

(#257) Polacheck válasza hurráopt... (#256) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igazából én az iAUDIO5, és az EZAV 500-400 háromszögben mozgok.
Másodikán kapok fizut, és mennék lejátszót venni. 1 gigást akarok, tehát Az iaudio egy 10essel drágább. Eddig úgy gondoltam, hogy az ezav-ok férfiasabbak, de ma beszaladtam a wecc sony szalonba megnézni a kis drágákat, és nagyon jól néz ki az 5ös. Már csak a többit kellene megsasolnom.

less qq more pewpew!

(#258) hurráopt... válasza Polacheck (#255) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Ja, ha ilyet akarsz venni, akkor viszont igyekezz, mert ez kifutó modell, és kb. 5-6 dobozt láttam még belőle. Aszonták, nem jön több belőle... Ha engem kérdezel, az i5-ös nem néz ki jobban (sőt!), és értelmetlenül drágább!

(#259) hurráopt... válasza Polacheck (#257) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Nézd meg kézben (!) az i4-est is! Magad alá fogsz piszkítani :). Az i5-ös nőiesebb szerintem, az i4-es meg uniszex, és elegánsabb az 5-ösnél... EZAV-okat csak képről ismerem, és kétségtelenül férfias darab, viszont minőség terén állítólag gyengébb. Az USA-ban az iRiver és az iAudio a legkurrensebb lejátszók - nem véletlenül. Az IAudio most a legjobb, sokan dícsérik (nem boltosok :)).

(#260) Polacheck válasza hurráopt... (#259) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hétfőn mindenképpen megtszem. Egyébént a fekete modell nagyon állat az 5ösbpl, és abszolut nem nőies sztem.
Ha mondjuk bármit vehetnék, akkor egyértelműen egy x5 lenne, de az jelenleg nem éri meg.

less qq more pewpew!

(#261) hurráopt... válasza Polacheck (#260) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Na igen, a fekete tényleg jól néz ki, sőt, szerintem egyedül feketében néz ki jól az i5-ös. Az az 1G-s egyébként, a szürkésfehér az 512-es, a piros meg a 256-os. Az 1G-s ára elég horror (legalábbis nekem). Nem ér annyit... Az 512-es épp elég, legalábbis nekem. Nézd meg, aztán majd számolj be! :)

(Az enyém teljesen ezüstszínű, nagyon elegáns, de az EZAV is elegáns ám! Ahogy elnéztem, a kijelzője viszont nem mutat annyi infot, mint az iAudioké...)

(#262) orcee válasza hurráopt... (#261) üzenetére

orcee
(újonc)

Én is gondolkodok egy i4-ben, de elég sok kritikát kapott az kezelhetősége (apró gombok, nehéz nyomkodni, nem áll kézre stb.) Ez nekem elég fontos szempont a nagy lapát kezeim miatt:) Szerinted milyen a kezelhetősége?

(#263) hurráopt... válasza orcee (#262) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

''de elég sok kritikát kapott az kezelhetősége (apró gombok, nehéz nyomkodni, nem áll kézre stb.) ''

Ha engem kérdezel, ez úgy butaság, ahogy van. Teljesen átlagos felhasználónak tekintem magam, átlagos ujjméretekkel... Nem tudom ki írta azt például, hogy a köröm behajlik, olyan erősen kell lenyomni a gombokat, de az illető vagy pár hónapos csecsemő akkor, vagy kóros izomsorvadásban szenved. Próbáld csak ki! Nem kell nagyobb erő hozzá, mint egy asztali hifi kazettás decken megnyomni egy gombot. Ráadásul kézre is állnak... A kezelés - mint minden új masina esetén - sajátos, meg kell szokni, de ez pár órás ''baszkurálás'' után menni fog. Ha van rá pénzed, és körülnéztél, szerintem bátran vedd meg, nem fogsz csalódni! A minőség is teljesen jó, igaz, én nem a gyári fülessel hallgatom (már csak azért is, mert a bal fülemből folyton kiesik :), de azzal is abszolút hallgatható a kütyü, mégpedig hosszú órákig.

(#264) HThomas válasza hurráopt... (#263) üzenetére

HThomas
(tag)

Csak megerősíteni tudom az elhangzottakat... A gombok teljesen jól kezelhetőek, csak első ránézésre tűnnek kicsinek. Ennek ellenére mindenképp érdemes kipróbálni vásárlás előtt!

(#265) Polacheck válasza hurráopt... (#263) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyi jót mondasz róla, hogy hétfőn kipróbálom ezt is és az 5öst is.
Kinézetre mondjuk az 5 jön be + az tudja az ogg-t is, de meglássuk.
(bár ogg még odább van,amikorra sláger lesz)

less qq more pewpew!

(#266) hurráopt... válasza Polacheck (#265) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Azügyben teljesen felzárkózom az előttem szólókhoz, hogy akármelyiket is választod, jól döntesz. (Ugyan nem vagyok árérzékeny, de fölösleges hülyeségekért elvből nem fizetek többet...)

(#267) Polacheck válasza hurráopt... (#266) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bakker, most néztem az ebay-en 230dolcsiért lehet venni m3-at. Házhozszállítással 260 körül van. azt nem tudom, hogy azt vajon javítják-e itthon. Ennyiért ingyen van!

less qq more pewpew!

(#268) ponti_ak válasza hurráopt... (#256) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Gratulálok! :C

Sok szép évet együtt a lejáccóval, örülök, hogy úgy érzed, jól döntöttél. :)
Én még nem vettem meg a G3-mast, a nyaralásig (június vége) viszont mindenképpen döntenem kéne... Szóval ha csinálnál esetleg egy tesztet, hogy meddig bírja a kicsike (gondolom most úgyis éjjel-nappal hallgatod.. :D ), annak nagyon örülnék.

üdv: ponti_ak

(#269) altntvx válasza ponti_ak (#268) üzenetére

altntvx
(tag)

Üdv!

Én is G3 tulaj vok kb. 2 hete :)
azóta 1 elemmel a gyárival van ami kb 35 óra hallgatást jelent.
plusz ebbe benne van az ismerkedés is a készülékkel.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, qrva joó.
hja és a másik amit ajánlanék, hogy hol vedd!
INFOPATIKA ezerrel:))
a gyári fülese recseget, csipogott nagy hangerőn.
Visszavittem s azonnal kibontott az eladó egy bontatlan dobozt s kicserélte a fülesemet.
Ettől korrektebb üzlettel még nem találkoztam.:C
hja és ne felejtsd L h 2 év gari.:))

''A mennyországba térsz meg, vagy felfalnak a férgek.''

(#270) ponti_ak válasza altntvx (#269) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Köszi az infókat, altntvx. :)
Igazából az i4, illetve az i5 tényleges eredményei is érdekelnének (tudom, hogy kb 20 órát bírnak, de nem vagyok benne biztos, hogy az ''elég''), mert e között a 3 között vacilálok még (az AAA elem visszatartó tényező nekem - egyelőre), de lehet, hogy legvégül U2 lesz.. :D (a G3 külsőre nem jön be annyira, mint az i5 vagy az U2).

(#271) nahat válasza altntvx (#269) üzenetére

nahat
(tag)

Szia
Az új fülessel nem recseg ropog magas hangerőnél? Nem torzít?

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#272) altntvx válasza nahat (#271) üzenetére

altntvx
(tag)

Szia !

Egyáltalán nem...:DD
de annyit még hozzátennék, hogy volt szó a 'bejáratásról'.s mikor az előzőt visszavittem, az már ugy volt használva kb. 30 órát.
hát az új füles a nyomába sem érhetett==> de mostmár bizton tudom h ez is ugynugy fog szólni, csak be kell 'járódnia':C

Amugy sztem naon joó füles, igaz kissé télleg nagy, de ha joó a füledbe akkor nagyon minőségi darab egy fülbe dughatóhoz képest:)

(#273) Polacheck

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nos, megnéztem az 5öt, és a 4et is, de az 5 mellett döntöttem. Hol vegyem meg? Oké, hogy infopatika, de a weccben lévő sonybolt is infopatikásnak van feltüntetve. Ott is ilyen a hozzáállás, mint amit fent írtatok?

less qq more pewpew!

(#274) altntvx válasza Polacheck (#273) üzenetére

altntvx
(tag)

A szondi utcai Infopatika központ kb 5 percre van a westendtől...Felmész 1 megállót a Podmaniczky utcán osztán jobbra és már ott is vagy. A neve h infopatika nem lesz kiírva, hanem valami hangizébolt. A sarkon lesz. Én ezt ajánlanám. A sonyba még nem vettem, de ugy hallottam h az info-ból rendelik, de attól még lehet akár drágább is:(

(#275) Polacheck válasza altntvx (#274) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ok, megnézem ott őket. jövőhéten megveszem, írok majd róla egy kis tesztet.

less qq more pewpew!

(#276) hurráopt... válasza ponti_ak (#268) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Köszi a gratulációt! Egyelőre néhány fölösleges ''elfekvő'' elemmel hallgatgattam a kicsikét, beállítottam meg ilyesmi. Mostanában fogok berakni egy zsírúj Duracell alkaline-t, aztán megírom a tapasztalataim... Amint lemerül, veszek hozzá akkukat.

(#277) Fade_Away válasza ponti_ak (#268) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

G3 alkaline elemel sokat nyomkodva hátérvilágítás 5secről->30secre állítva úgy 40hig megy. aksival ugyanez 35h környékén lehet.

(#278) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Hello evrivan, köszi az infókat, további yo zenehallgatást! :)

(#279) hurráopt...

hurráopt...
(újonc)

Lenne 2 kérdésem, lehet hogy csak elkerülte a figyelmem, de fontosak...

Szóval:
- valaki el tudná mondani egyszerűen, hogyan kell firmware-t frissíteni (azaz ''átpakolni'' az mp3 lejátszóra)? Már letöltöttem az újat.
- a firmware frissítést tiltja-e a garancia? Infopatikában vettem a gépet.

Köszi mindenkinek!

(#280) Fade_Away válasza hurráopt... (#279) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

-elinditod a filet ugykell.
-nem

(#281) blackmoto

blackmoto
(senior tag)

Srácok! Az iAudio 4-esen meg lehet fordítani a kijelző képét?
(A user manualban nincs benne. Gondolom, akjkor nem is tudja, de azért biztosan szeretném tudni.)

(#282) HThomas válasza blackmoto (#281) üzenetére

HThomas
(tag)

Tuti nem tudja.
Meg ha tudná is, elég furán nézne ki, mivel csak a kijelző egyik fele pontmátrixos, szal max azt lehetne megfordítani.

(#283) HThomas válasza Polacheck (#273) üzenetére

HThomas
(tag)

Pár hozzászólással korábban volt szó az Infopatikás üzletekről: én az enyémet a Sugárban vettem, a bolt neve Golden Gate (MP3, ékszer, óra, ajándék bolt). Mint a patikás honlapon is áll, az árak ua mint ha neten vennéd.
Mondjuk én céltudatosan csak azt a készüléket próbáltam ki amit megvettem, de a két eladócsajszi sztem kinyitott volna még 1-2 dobozt ha kellett volna...

(#284) hurráopt... válasza Fade_Away (#280) üzenetére

hurráopt...
(újonc)

Kösz...

(#285) Polacheck válasza HThomas (#283) üzenetére

Polacheck
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi!

Az árak mindenhol ugyanazok, és úgynézki idő hiányában én az enyémet a westendben fogom megvenni. Kíváncsi leszek mit szólnak hozzá, hogy két fajtát is végig akarok majd tapogatni :)

less qq more pewpew!

(#286) blackmoto válasza HThomas (#282) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Erre nem is gondoltam, pedig elég nyilvánvaló... :B:B:B

(#287) blackmoto

blackmoto
(senior tag)

Jut eszembe. Akkor is használható az EQ, ha rádiót hallgatsz az iAudio4-en?
Ez nem derült ki számomra a manualból.
A hozzá adott tok milyen formában rakható övre? Fűzve, vagy csiptetve?
(Egyenlőre más nem jut eszembe.:F)

(#288) HThomas válasza blackmoto (#287) üzenetére

HThomas
(tag)

Nem, vagy legalábbis hallható különbséget nem okoz az állítgatása...

A tok meg sajna fűzhető. Bár a hátsó része egy patenttal zárható (amikor pl kiszeded a lejátszót akkor le tudod hajtani), talán annál fogva is fel lehet erősíteni övre a lejátszót, bár erre utcán azért nem vállakoznék...

(#289) blackmoto válasza HThomas (#288) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Kezdek afelé elcsúszni, hogy rádió nélkülit, veszek, vagy olyat, ami egyéb tudásban felveszi a versenyt minden mással és még bővíthető is. Csak az a bajom, hogy 33ezer, amit max szánnék rá.

(#290) Zeck

Zeck
(fanatikus tag)

Hi!
Végigolvastam ezt a topicot is, meg az Ez-Av topikot is, és a két számomra szimpatikus lejátszó az iaudio4 és az Ez-Av emp-200, szinte minden paraméterük megeggyezik. A másik topicban elég sok apró bugra panaszkodtak a tulajok, meg az iaudio kinézetre is jobban tetszik, kicsit magasabb ára ellenére is. A kérdésem annyi lenne, hogy van-e olyan aki ismeri mindkét lejátszót, és véleményt is mondana, elsösorban a hangminőségről. thx

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#291) blackmoto válasza Zeck (#290) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Nos, én tegnapelőtt próbáltam ki egy ezav 200-ast. Hát. Nem győzött meg. A rádiója baromi szar, csak egy DBB hangkép használható vele, ami még jobban kiemeli a háttérzajt. Mono/stereo választási lehetőség nincs. Ahogy behangolja, úgy hallgatod. Az mp3 szépen szól user eq-val. A beépítettek nem sokat érnek. Persze ez egyéni vélemény. A kijelző nagyon kicsi, viszont a joy nagyon jó, és jó könnyen kezelhető a menürendszer. A készülékház kidolgozottságában nagyot csalódtam a képekhez képest. Messze elmarad attól, amit váram. A hold-gomb oldalirányban majdnem kiesett a készülékből. Értsd, kilógott, lötyögött mintha kihúznád 2 millimétert. Gáz. :Y
És ez csak negyed óra tapasztalata. Persze lehet hogy kifogtam egy sz@rt, de előttem bontották ki. Otthagytam nekik.
Az iAudio-t még nem volt alkalmam kipróbálni, és sajnos nem is lesz. :O

[Szerkesztve]

(#292) Zeck válasza blackmoto (#291) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Kössz az infót. Rádiót én nem hallgatok, de ezekről a gomb problémákról irtak sokan ez-av topikban. Miért nem lesz alkalmad kipóbálni? Csak azt ne mond, hogy már nem lehet kapni!

Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

(#293) blackmoto válasza Zeck (#292) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Nem, a helyzet az, hogy bajai vagyok és nem tudok csak ezért felugrani Pestre, hogy kipróbáljam.:(

HThomas
Ha rádiót hallgatsz, akkor azért nem ''Sokol'' hangképpel kell tenni, igaz? Azért akkor is ad normális basszust. Erősítsd meg a hitemet! :))

(#294) HThomas válasza blackmoto (#293) üzenetére

HThomas
(tag)

Gondolom megnyugtatlak, de sztem a rádió minősége a lejátszón összehasonlíthatatlan egy jó mp3-mal... :) És, hát a kiemelés is valóban hiányzik, de azért bőven hallgatható.
Én nem szoktam nagyon rádiót hallgatni, de ha neked fontos a minőség mindenképp ki kéne próbálnod többféle kütyüt. Bár talán a rádió terén nem lesznek nagy eltérések... :F

(#295) blackmoto válasza HThomas (#294) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Hát éppen ez az. Eddig amit kipróbáltam, az egyik se hozta az általam elvárt szintet. Ezért csodálkoztam, hogy azért ennyi pénzből csak kihozhattak volna komolyabbat is. Vagy akkor meg minek raknak bele. :U Há' nem?
Már tényleg nem tudom. Az iAudio4 és a Clatzen my2030 között vacillálok, de már kezd elegem lenni. Nehéz a döntés, így ''hallatlanban''.
Azért lenne fontos számomra a rádió minősége, mert ha nem ér semmit, akkor kár befektetnem lejátszóba, mert a telefonom is mp3 lejátszós, csak a 60 mega nagyon kevés, meg max 256-os kártyát vehetnék a tellába és abból is csak 240-et használhatnék.

(#296) HThomas válasza blackmoto (#295) üzenetére

HThomas
(tag)

Hát, sztem ha fontosak az mp3ak és nem sajnálod nagyon a pénzt akkor mindenképp vegyél egy ilyen kütyüt, mert tényleg jók! Vagy próbálj szerezni egy még multimédiásabb telefont! :))
Ha meg a rádió a fontosabb akkor tényleg megéri várni. Azt ha majd betévedsz egyszer egy MediaMarktba vagy még jobb, egy Infopatikás boltba vagy hasonló helyre akkor meg ess neki a kiállított készülékeknek...
Azért azt nem mondanám, hogy nem ér semmit a rádió, bár gyanítom, hogy a legtöbb tulajdonos inkább mp3-at hallgat, szal ezeket tényleg csak plusszként rakják be. Meg hát, ha valami megtetszik a rádióban le kell tölteni!!! (természetesen legálisan, webáruházban ;] )

[Szerkesztve]

(#297) blackmoto válasza HThomas (#296) üzenetére

blackmoto
(senior tag)

Telefont nem, köszönöm. Már ezt is inkább eladnám, csak nincs értelme, relatíve túl keveset adnának érte.
Egy éven át én is telefonőrült voltam. Na, enmcserélgettem a telcsiket, csak állandóan bújtam az újságokat, meg a honlapokat, hogy melyik őj készülék mit tud, de mára rájöttem, hogy ha az ember minőséget akar, akkor inkább vegyen minden funkcióra egy arra gyártott cuccot. Mp3, kamera, telefon, stb. Semmi értelme ezeknek a csilli-villi telláknak. Úgyse csinálnak olyat, ami mindenben tökéletes. Nem is áll szándékába egyik gyártónak se, becsukhatna a gyár, ki a franc venné meg a következő kiadást? Na erről ennyit, jó eltértem a témától. :B

(#298) Zozz

Zozz
(kvázi-tag)

iAUDIO 4 v. 5?
Ki melyikre szavaz?

''Megzörgetek minden bokrot szeretem a kemény rockot!''

(#299) HThomas válasza Zozz (#298) üzenetére

HThomas
(tag)

iAUDIO 4 RULEZ!!!!!!! :R:R

De hát van ennek értelme? Az i5-ös papíron jobb, a 4 meg olcsóbb, aztán meg kinek mi tetszik...

(#300) Zeck válasza Zozz (#298) üzenetére

Zeck
(fanatikus tag)

Itt az a kérdés, hogy az usb2, az ezer háttérszin (128 helyett), az ogg támogatás és a hosszabb lejátszási idő (15 helyett 20); megér-e neked plussz 10 ropit.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.