Szia!
Persze! Szóval a mondás úgy tartja, hogy ''a gazda szeme hízlalja a jószágot'', és ez nyilván nálam is működik, de tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Mi érdekel konkrétan? A kezemben volt ma a G3, az i5, i4 és láttam a többi, nagyobb/komolyabb modellt is. A kérdés az, kinek mi a fontos. Ár/érték arányt tekintve megesküszöm Neked, hogy az i4 a legjobb. 35e Ft, 512 MB, 95 dB jel/zaj viszony, nagyon jó hangzású fülhallgató (ebben kellemesen csalódtam egyébként, azt hittem valami gagyi, de egyáltalán nem az!), egyedülálló szoftverek, és párját ritkító kijelző, minden infoval. Még kivezérlésmérő is van rajta, ami - legalábbis nekem - sokat számít, különösen akkor, ha kívülről akarsz bedigitalizálni anyagokat (pl. kazetta, bakelit). A G3-nak sokkal kisebb a kijelzője, szerintem nem is néz ki olyan jól, mint az i4 (vagy az i5), igaz mondjuk, hogy a gyár 50 óra üzemidőt specifikál. Ez egyedülálló, nem sok ilyen készüléket ismerek. Kinek mi a fontos, ez a lényeg. Nekem számít a tudás és a design. Minőség terén az összes iAudio lejátszó tökegyforma paraméterekkel bír. Tudás és design-ban térnek el...
''Ezen is csak egy könyvjelzpt lehet egy számba beállítani?''
Sajnos erre még nem tudok válaszolni, annyira még nem mélyedtem bele a kezelésbe. Nem ördöngősség, de nem is a legegyszerűbb dolog... Hála a jó égnek elég sok beállítási lehetőség van, én ezt szeretem, jobb, mintha mindent a buta automatika állítana be
. Ígérem, amint képbe vagyok, megírom mi a helyzet, de szerintem érdemes átnézned a használati utasítást, biztosan benne van:
http://eng.iaudio.com/download/file/manual/iAUDIO4_E.pdf
Én csak rábeszélni tudlak, pedig nem is vagyok a bolt beépített embere! 
''A szerelem az emberek becsapása, hogy az emberiség fennmaradjon...'' - A. Schopenhauer