Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2001) getkey válasza neilszab (#2000) üzenetére

getkey
(újonc)

Oké! Köszi!
Mindjárt ki is próbálom, mert holnap már használnám hosszabb ideig és felteszek rá jópár mp3-at. Akkor pl. ha az alapból is rajta lévő MUSIC mappába létrehozok még néhányat és mondjuk azokon belül is egyet-egyet, akkor felismeri azokat is csont nélkül?

(#2002) Macilaci457 válasza getkey (#2001) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Természetesen.

Én mire észrevettem hogy van MUSIC mappa, már teletömtemi mindennel. :D

(#2003) ponti_ak válasza getkey (#2001) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Frankón felismeri, pontosan, ahogy mondod! :) De miért jó ez neked?
Mert ha pl csinálsz egy ''Előadó neve'' könyvtárat, az alá pedig külön könyvtárakba teszed az egyes albumokat: ''Album 1'' ''Album 2'' stb.., akkor a fő könyvtárban is be tudsz állítani véletlenszerű lejátszást, így az előadó ugyanaz marad, de az al-könyvtárakból össze-vissza játssza le neked a számokat.. :C

1 kis help:
A beállítások között a Play Mode menüben:
Boundary: F - mint Folder..
Repeat: pipa
Shuffle: pipa

Ezután az ''Előadó neve'' könyvtáron Navi gomb (Jog) benyom --> Pop-up menü feljön --> Play Now --> Play gomb --> ''Előadó neve'' könyvtár alatt lévő összes al-könyvtárban lévő mp3 zenét hallgat --> örül. :D

De persze lehet azt is, hogy simán kiválasztod a hallgatni kívánt könyvtárakat a Dynamic Playlist-be (szintén a Pop-up menüben lehet a könyvtárat is hozzáadni), azután pedig a Boundary-t állítod P-re - mint Playlist...

...bár a Playlist-et én inkább egy külön kis ''vegyes puffernek'' szoktam használni -annak is ritkán, de mindegy is... rendmánia rulez.. :DDD

ui: grat, használd egészséggel sokáig!

[Szerkesztve]

(#2004) getkey válasza ponti_ak (#2003) üzenetére

getkey
(újonc)

Azért lenne szükségem erre, mert nagyon sokféle előadó van a mappákban és nem akarok mindnek 2-3 szám miatt külön mappát létrehozni, hanem inkább mondjuk egy ABC sorrendes mappaösszeállításra gondoltam. pl.:A-D, E-H, I-M, stb. Így kevesebb mappa lenne.

Köszi a jókívánságokat! :)

(#2005) bagyulajuve válasza Macilaci457 (#1999) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

Akkor a javaslatod, hogy küldjem vissza nekik, ezek szerint. A bitráták elég változóak, OGG mennyiség gyakorlatilag nuku, viszont sokszor ugrálok a számok között. No mindegy egy firmware újrarakást még megpróbálok és meglátom mi lesz.

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#2006) ponti_ak válasza getkey (#2004) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Értem. Ez simán működik, jó 5let.
Végülis az előbb leírt módszernek is csak az a lényege, hogy kicsit bővíteni tudjad a lejátszási sorrendek/módok lehetőségeit, de ha kell, akár egymás után is le tudd játszani az egyes albumok számait... persze csak akkor, ha sorszámozod a file-neveket, vagy ki van töltve az ID Tag, ugye.. :)

(#2007) ponti_ak válasza bagyulajuve (#2005) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Hmm, nem hiszem hogy a fw-csere megoldja a gondot.
Bár lehet, nemtom... azért szvsz előtte próbálj még ki más elem-típusokat is, hátha... Egyébként milyen fülessel használod? Pana HNJ-vel, ami 16 ohm-os, ugye?
Csak mert a 32-es (pl a px200-am) jobban leszívja... márcsak azért is, mert annál alapból feljebb kell nyomni a hangerőt...

(#2008) bwoay válasza bagyulajuve (#2005) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor a javaslatod, hogy küldjem vissza nekik, ezek szerint.

én ezt sehol nem látom a hozzászólásában.
sőt, az én olvasatomban pont azt magyarázza el,
hogy miért reális az általad mért üzemidő

[ Szeretkezve ]

(#2009) bagyulajuve válasza ponti_ak (#2007) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

Igen a panával
volt benne gyári elem az meg kevesebb, mint 20 órát ment

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#2010) ponti_ak válasza bagyulajuve (#2009) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Hát, az sem túl sok..
Még 1-2 5let:
- az LCD hogy van beállítva, mennyi ideig világít? (nekem pl 3 mp-ig..)
- mp3 minősége: vbr mp3? Az is jobban eszik, mint az állandó bitrátájú... :U

(#2011) neilszab válasza vili13 (#1980) üzenetére

neilszab
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom ki beszél közületek kóreaiúl, de itt egy másik link a bétákról:
[link]

Improved Features & Fixed Bugs:
- Integrated selection menu for multi-lingual menu languages. (Select a country when the player boots up)
- Fixed the error where large files (512MB or higher) aren't stored.
- Revised incorrect words on multi-lingual menu languages.
- Fixed other bugs.

Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

(#2012) bagyulajuve válasza ponti_ak (#2010) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

nekem is 3mp és sok a vbr is valóban

(#2013) ponti_ak válasza bagyulajuve (#2012) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Hmm... akkor ez is lehet az oka...
Az a gáz, hogy tölthető akksit használok, és nem szoktam mérni, mennyit megy vele, csak cserélek, ha kell (1,5 - 2 hetente...).

Az eredeti kérdésedre visszatérve: szerintem ez nem csereindok, bár jó fejek az infopatikusok, de emiatt nem hiszem, hogy kicserélnék..

Próbáld ki más típusú elemmel, mást tényleg nem tudok mondani .. :U

(#2014) Pxs válasza getkey (#1996) üzenetére

Pxs
(tag)

Gratula az új lejátszódhoz ! :)

A nyakbaakasztós Panánál én eddig nem vettem észre semmilyen kábeltörést, nem hinném, hogy normál használat mellett gond lenne vele...és ugyanúgy elöl, a nyakad két szélénél tudod kibújtatni, amúgy baromi praktikus és kényelmes, meg használaton kívül ott van a kábelen 1-1 felén a kis tartó, amibe bele tudod dugni a füles részt :C

G3 még nem volt a kezem ügyében, de iAudio 5-nél a JetShell felrakása után már Total Commanderből is lazán kezeli a könyvtárakat :)

Keep staying alive...or die trying. But don't you ever try to give up.

(#2015) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

thx mindenkinek a segítséget

(#2016) getkey válasza Pxs (#2014) üzenetére

getkey
(újonc)

Köszi!
Egyre jobban tetszik így látatlanban is a panasonic. Most már csak meg kéne venni valamikor.

(#2017) Tommmmka válasza rumos14 (#1995) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

nem, az külön megy

(#2018) <Adamsky>

<Adamsky>
(őstag)

Akit érint a dolog, annak jelezném, hogy megérkezett a 2 Gbyte-os U3 az Infopatikához. Az ára szerintem annyira nem is vészes: 58.900 Ft (kb. annyiba kerül, mint az árleszállítás előtt az 1 Gbyte-os) Ja, és pillanatnyilag messze a legolcsób a 2 Gbyte-os iAudio-k (G3, U2) közül.

Csak a ''poén kedvéért'': iRiver U10 2 Gbyte: 95.900 Ft

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#2019) getkey

getkey
(újonc)

Ma megvettem a Panasonic fülhallgatót. Nézegettem többfélét is. De végülis élőben is megnyerte a tetszésem. Volt Koss is, de azt a sok negatív vélemény miatt inkább kihagytam :DD Sennheiserből pedig ''csak'' az mx széria volt. Vx-et nem láttam, de nem is baj, mert csak a szívem fájdult volna meg miatta, mert nem akartam annyit rákölteni és csak nehezen tudtam volna ott hagyni :D
Ja, a lényeg: nagyon elégedett vagyok a pana-val! Eddig teljesen kényelmesnek találtam és a hangjával sincs semmi problémám. Szóval az árát szerintem megérte.

(#2020) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Felpakoltam az 1.58-as Béta fw-t a G3-ra.
Semmi különös nem történt, megy, mint mindig.
Csak 1-2 új nyelv-csoportot kapott pluszba.

(#2021) bwoay válasza <Adamsky> (#2018) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nos, engem érdekel, úgyhogy köszi az infot.
Egyetlen problémám van, hogy ugye meg kell várnom,
amíg visszaigazolják az 550-es jóváírását.
Mondjuk voltak olyan hiú ábrándjaim, hogy ez előbb bekövetkezik,
minthogy megérkezne az U3...

Az ára meglepően jó, megvallom férfiasan,
én kb 10-essel többre számítottam (tekintettel a 2 GB-os U2 árára)

Vagy várjam meg, amíg megveszed, és részletesen beszámolsz róla? :)

[ Szeretkezve ]

(#2022) bwoay válasza Dave™ (#1) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ja, jó lenne tudni, milyen színben kapható a 2GB-os...

[ Szeretkezve ]

(#2023) <Adamsky> válasza bwoay (#2021) üzenetére

<Adamsky>
(őstag)

Vagy várjam meg, amíg megveszed, és részletesen beszámolsz róla?

Mire lennél kíváncsi? :U

Eladó: GlobalSat (BT-338) bluetooth GPS

(#2024) getkey

getkey
(újonc)

Ismét jól jönne gy kis segítség!
Az öcsém is venne magának fülhallgatót. A sennheiser mx 350,450 és 550 jönne szóba. Az 550-ben viszont úgy láttam, van hangerőszabályzó, ami egy mínusz pont. Ha ezt nem vesszük számításba, akkor a 350 és a 450 közül melyiket ajánlanátok? A 450 elég jónak tűnik + van feltekerő dobja is.

(#2025) ponti_ak válasza getkey (#2024) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Egyiket sem. Hogy miért? Mert nem sok embernek tetszett eddig: [link]
Vegyél inkább 400-ast. Olcsóbb, jobb. PL. épp van egy alig használt eladó rumos14-nek itt a PH!-n, is 2k-ért: [link]

(#2026) getkey válasza ponti_ak (#2025) üzenetére

getkey
(újonc)

A 400-nak egyenes, vagy L alakú a csatlakozója? Szimmetrikus a kábelje, ugye?
A 350-est és a 450-est igazából azért ajánlottam neki, mert azt írtátok, hogy azok 16 Ohmosak és úgy tovább bírja az elem. Akkor ezt a 400-ast ajánlanátok az mx szériából, ugye?

(#2027) vili13 válasza getkey (#2026) üzenetére

vili13
(őstag)

Létezik sima MX400 szimmetrikus kábellel és L-alakú csatlakozóval, és van az MX400RC rövidebb asszimetrikus kábellel és vékonyabb egyenes csatlakozóval.

(#2028) bwoay válasza <Adamsky> (#2023) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nagyjából mindenre. pl. hogy mennyire vagy elégedett vele egy hét használat után :)

[ Szeretkezve ]

(#2029) getkey válasza vili13 (#2027) üzenetére

getkey
(újonc)

Basszus! És nincs szimmetrikus kábellel és egyenes csatlakozóval? Vagy már csak én vagyok túl válogatós? :) Csak azért nem értem, mert a mostani, mp3 lejátszókhoz gyártott fülesek jó része már egyenes csatlakozóval készül. A pana is olyan, meg még jó néhány. Viszont, ha már csinálnak egyenes csatlakozóval, akkor minek változtatják meg a kábelt asszimetrikusra??? Gondolom más is szeretne még egy szimmetrikus, egyenes csatlakozójú fülest, vagy tévedek? Mármint mondjuk az mx szérián belül. :DD

(#2030) Macilaci457 válasza getkey (#2026) üzenetére

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként ezt nem tudom ki írta, de honnan is vettétek, hogy 16Ohm-os fülessel tovább bírja az elem?! :F

Szerintem kimatekozható, hogy kisebb ellenállású terhelés sokkal több áramot igényel. P=u^2/R (teljesítmény = feszültség négyzete / ellenállás) -ebből látszik, hogy minél nagyobb ellenállást veszel annál kisebb a teljesítmény = a terhelés.

[Szerkesztve]

(#2031) getkey válasza Macilaci457 (#2030) üzenetére

getkey
(újonc)

Több helyen is olvastam, hogy minél nagyobb az ellenállás(minél ''nehezebb'' meghajtani a fülest), annál kevesebb ideig bírja az elem. Nekem ez tök logikusnak tűnt, mivel ezen a téren nem vagyok különösebben járatos az alapvető technikai jártasságot leszámítva. De, ha nem így van, annak én csak örülnék!

(#2032) bwoay válasza getkey (#2026) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én is az mx400-ast ajánlom, ár-érték arányban verhetetlen.
bár én nem tartanék az 500-astól sem, azon is van csúszópoti (mint az 550-esen),
de ez nálam csak pozitívum, nem kell zsebben kotorászni, ha az ember a hangerőt akarja állítani. szerintem marhára kényelmes, nekem megéri a felárat.
ezeket a kontakthibáról szóló mendemondákat meg addig nem vagyok hajlandó elhinni, amíg az enyém be nem adja a kulcsot.
kb egy éve használom az mx500-at, gond nélkül. Mellette van egy mx300-am, ami rá van forrasztva egy philips füldugó kábelére. Utóbbit csak azért vettem, mert azon is van hangerőpotméter + a kábel kellően hosszú, meg aranyozott az L dugó.
Namost a Fülöpsz potmétere sokkal gyengébb kivitel, nem csúszik olyan precízen, meg néha oxidálódik belül, és elkezd hangerőállítás közben recsegeni, de ezt a problémát bármilyen kontakspray megoldja hosszú távra.

[ Szeretkezve ]

(#2033) ponti_ak válasza getkey (#2029) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Mármint mondjuk az mx szérián belül. Affene, kár hogy ideszúrtad ezt a végére.. ;] ...pedig már majdnem beírtam, hogy a px200-as pont megfelelne az igényeidnek. :D

Egyébként nem muszáj mx400-ast venni, ebben az alsó árkategóeiában vannak más gyártók is, akik kb ugyanezt a minőséget hozzák. (Sony, Akg, Philips) ;)

(#2034) bwoay válasza getkey (#2029) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Viszont, ha már csinálnak egyenes csatlakozóval, akkor minek változtatják meg a kábelt asszimetrikusra???

azért, mert ez az RC jelölés a remote controller-re utal,
kb 30 cm-rel rövidebb kábel, egyenes dugó. és talán azért asszimetrikus,
mert a távirányítót ugye ruhára csíptetve hordja az ember,
a füldugót meg praktikusan nyakba lehet akasztani.

Különben zsebben az L dugó sokkal praktikusabb, nehezebb megtörni,
távirányítóhoz meg ugye az egyenes jobb, hogy ne rakjon egy felesleges kanyart a kábelbe.

Én személy szerint jobban szeretem az asszimetrikus kábelezést, v
iszont Sennheisereknél ez annyira bénán van megoldva,
hogy náluk tényleg jobb a szimmetrikus.
Ugyanis előbbinél a jobb oldali füldugó kábele nem elég hosszú,
és ha az ember forgatja a fejét, akkor ki is húzza a füléből.
sonyknál, panasonikoknál ezzel sosem volt problémám.
a Sennheiserekből viszont még az asszimetrikusat is kénytelen vagyok ''elől'' hordani.

[ Szeretkezve ]

(#2035) ponti_ak válasza Macilaci457 (#2030) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Lehet hogy matekban jobb vagy mint én (sőt, biztos is, csak az az igazág, hogy lusta is vagyok most belegondolni ebbe a dologba egyáltalán.. :D ), de azt hallom, hogy egy 32ohm-os mx400RC sokkal halkabb, mint egy 16-os, és emiatt jobban fel kell nyomnom a hangerőt, ergo többet fogyaszt a player --> hamarabb lemerül. :U

(#2036) getkey válasza ponti_ak (#2033) üzenetére

getkey
(újonc)

Akkor jó, hogy odaírtam :D
Egyébként tényleg nem értem, hogy miért van az, hogy egy márkán belül gyártanak 50 féle fülest, de a népszerű mx szérián belül nincs egy szimmetrikus, egyenes csatijú modell. Asszimetrikus, egyenes van, szimmetrikus, L alakú van. Akkor a kettő közti átmenet miért nincs? Most nem az asszimetrikus, L alakúra gondolok :DD

(#2037) bwoay válasza ponti_ak (#2033) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akik kb ugyanezt a minőséget hozzák. (Sony, Akg, Philips)

az AKG füleseit nem ismerem (nem is tudtam, hogy gyártanak füldugókat is)
sony biztos van hasonló minőséggel, de legalább tripla áron,
a philips meg szerintem olyan szar füldugókat gyárt, hogy az már büntetendő.
próbáltam az egyik csúcsmodellt, mondjuk már az alacsony ára is gyanús volt,
de mondom magamban, hátha olyan, mint a Sennheiser, olcsón jó.
akkora csalódás volt, de legalább a kábelét hasznosítani tudtam (mint azt írtam feljebb)

[ Szeretkezve ]

(#2038) bwoay válasza ponti_ak (#2035) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez nem matek, hanem fizika ;)

[ Szeretkezve ]

(#2039) ponti_ak válasza bwoay (#2034) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

zsebben az L dugó sokkal praktikusabb, nehezebb megtörni
Biztos ez? Nekem folyton beleakad valamibe... jobban komázom az egyenest..

Egyébként egyetértek, nekem az asszimetrikus cx300-as jobbját is mindig be kell igazítanom, hogy ne húzza ki az ingem gallérja a fülemből. De azután már jó, és ezért én viszont nem elöl hordom. ;)

Bwoay-the-way (:DDD): a tiéd megjött már..?

MOD: oké, philips tényleg nem biztos, hogy jó, de Akg is vannak már 3k körül, és van aki az alsó szegmens-beli Sony-kat (mondjuk 4,5K-s árig) jobbnak tartja...

Oké, fizika, mindegy... még jó, hogy mat-fiz-es osztályba jártam középsuliba... :B Nembaj, papírom van róla, az a lényeg.. :DDD

[Szerkesztve]

(#2040) ponti_ak válasza getkey (#2036) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nemtom ,de szvsz bwoay kolléga kvázi megadta erre a jó választ: olló, balnkoló-kés, forrasztó-páka.. :D

Sufni-tuning és home-moddig rulez! :))

(#2041) bwoay válasza ponti_ak (#2039) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

akkor úgy írom, hogy nálam jobban bevált az L dugó.
van, amikor úgy vágom zsebre a lejátszót, hogy oldalt van a dugó, és felfelé néz.
az egyenes dugónál ezt nem sokáig tolerálná a kábel...

elöl... a picsába, ezt marhára rosszul írom mindig. Köszi!
nem szólt a bolt, hogy megjött volna a cx-em, de nem is hittem, hogy ideér ezen a héten.

Sony füldugóm már nagyon rég volt, még a ballagásom után vettem magamnak egy akkor méregdrágának számító sony sports fontopiát, de az nem bírta ki egy évig, széthullot a kábel borítása. de jól szólt :)

jaja, papír a lényeg! nekem is van középfokú nyelvvizsgám oroszból,
csak azóta már az is gondolt okoz, ha oroszul el kell számolnom 20-ig :B

[ Szeretkezve ]

(#2042) vili13 válasza Macilaci457 (#2030) üzenetére

vili13
(őstag)

Ennyire nem egyszerű a képlet, mert a füles a végfok belső ellenállásával feszültségosztót alkot, ezért a kimenő feszültség függ a terhelő ellenállástól is. A terhelés növelésére így csökken az áram, de nő a kimenő feszültség. Érdekes viszont kizárólag az volna, hogy a fülesen mért azonos hangnyomás esetén hogy alakul két különböző impedanciájú fülessel a fogyasztás, ami erősen függ az érzékenységüktől is. Kiszámolni meg elég nehéz a kimenet belső ellenállásának ismerete nélkül, de szerintem nem lehetnek durván nagy különbségek.

(#2043) ponti_ak válasza bwoay (#2041) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

van, amikor úgy vágom zsebre a lejátszót, hogy oldalt van a dugó, és felfelé néz.
az egyenes dugónál ezt nem sokáig tolerálná a kábel...

Ez teljesen igaz!

...mindazonáltal, én inkább állítva szoktam berakni a zsebembe, ami a kabátomnál ,zakózsebben jó taktika, de nadrágzsebben mindig elfordul... :U és talán pont emiatt zavaróbb az L-es, mert jobban gabalyodik így már.. :F
Mindegy ilyen szempontból tartósabb, az tuti.

orosz: áágyin-dváá-tri... én már pont nem tanultam, de kb én is ennyit tudok összesen... :)

(#2044) bwoay válasza ponti_ak (#2040) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

olló, balnkoló-kés, forrasztó-páka..
Sufni-tuning és home-moddig rulez

annyira nem egyszerű a dolog, mert a Sennheiser dugók nemigen bonthatók.
nekünk könnyű dolgunk volt, mert csak szétszedtük a potmétert,
és (az asszimetrikus kábelrésszel együtt) kicseréltük a Philips füldugókat az mx300-ra .
így olyan lett, mint a gyári. de potméter nélkül hová forraszt az ember úgy,
hogy ne látszódjon a gányolás?

[ Szeretkezve ]

(#2045) vili13 válasza bwoay (#2044) üzenetére

vili13
(őstag)

Ha nincs potméter, akkor előbb forrsztani kell bele egyet, és máris visszavezettük a megoldást... :U

(#2046) Ludovicus

Ludovicus
(kvázi-tag)

Üdv! M5 tulajokat kérdezem, hogy a valós akksikapacitás ugye nem sokkal kevesebb az elméleti 14 óránál?

http://www.sinmaniakusok.hu/

(#2047) bwoay válasza vili13 (#2045) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mindig is tudtam, hogy király vagy :DDD
csak ugye sokan pont a potitól ronyóznak.

apropó: tehát akkor tudni már, hogy milyen színben van az új U3?
remélem pink limited edition ;]

[Szerkesztve]

[ Szeretkezve ]

(#2048) ponti_ak válasza bwoay (#2047) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Loller, ez kész! :))

Egyébként azt nem mondta senki, hogy ''ne látszódjon a gányolás'' :D Sőt! Szerintem pont attól lenne jó.

[Szerkesztve]

(#2049) vili13 válasza bwoay (#2047) üzenetére

vili13
(őstag)

A koreai boltban ([link]) a 2GB-os U3 csak fekete színben kapható, a többi fehérben is... gondolom, nálunk is így lesz.

(#2050) bwoay válasza ponti_ak (#2048) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én már gondolkodtam egy olyan megldáson, hogy L dugó---potméter---mini jack aljzat.
és akkor mindig az aktuális (Sennheiser) füldugót rakom bele.

[ Szeretkezve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.