iaudio 7 8gb eladó:
http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

az enyémre szerintem lecserélnéd:
X5 + Sennheiser pmx100 ![;]](/dl/s/v1.gif)
Seraph:
utcára viszont hokibot a p(m)x100, nekem legalábbis volt kb 1 napom,
amikor az éppen nem működő cx300 helyett előbbit vittem el.
hát, egész más élmény volt, tulajdonképpen csodálkoztam,
hogy mennyire hangos a város, meg hogy emiatt a zene
mennyire háttérbe szorult, alig hallottam belőle valamit.
a PH-ról olcsón beszerezhető cx300-ak 99.9%-a utánzat.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]

Na szokásos szerencsém van. 3 napja vettem egy iAudio U5-t. Gyenge 1 hónapot vártam és most nem műxik. Először az volt, hogy pár számot nem ismert fel. Már ez is gyanús volt, de gondoltam újra másolom őket aztán jó lesz. Át is mentek, szépen eltávolítottam a Windowsból és Good bye!, úgy tűnik örökre. Nem reagál a bekapcsolásra és arra sem, ha visszadugom a kábelre. Vihetem vissza, hogy megint egy hónapot várjak rá. 
Take a look to the sky just before you die
recovery módban sem ismeri fel a gép?
[ Szeretkezve ]

Nem tudok recovery módról benne.
ebben a szériában pedig még nagyon ment a recovery mód,
keress csak rá google-ben a minkéntjére, és próbáld meg úgy
[ Szeretkezve ]

USB Reset + Power-rel sikerült elindítanom. Azért kíváncsi lennék mi lehetett a baja. Na mind1.
vagyok.

USB reset? Az USB kábel csatlakozója mellett van egy reset, széthajtott gemkapocs végével be lehet nyomni. (Utána még be kell kapcsolni.) Nekem már párszor lefagyott sajna.
Neked működik rendesen az "új zenék" menüpont?

Köszi, közben kisakkoztam.
Nem működik nekem sem az új zene menüpont, legalábbis nekem üres. Playlist-et neked sikerült csinálnod? Felmásoltam a winampos playlistet és nem lá benne semmit.

Néha amúgy szokott benne lenni pár fájl, de véletlenszerűen változik és többnyire nálam is üres. Írtam egy hónapja talán a Cowonnak, állítólag átküldték a research teamnek a hibát, de azóta se lett új firmware, amelyik javítja. Az 1.14-el viszont többet fagyott (2-3), mint 1.10-el (asszem 0).
Playlistet még nem próbáltam. Feltöltés-letöltés sebessége milyen nálad? Nálam Linux alatt mc 700-800kbyte/sec-et szokott írni, amit eléggé keveslek. Win alatt még nem próbáltam.
nekem is ennyit produkált, csak windows alatt,
visszaküldtem a patikának, most szerelik... tehát hibás volt.
egy USB 2.0-ás lejátszó (mint amilyen a G3, az U2 és az i5 is)
ennél jóval gyorsabb normális esetben.
[ Szeretkezve ]

Csak a sebességproblémát tapasztaltad, amiatt vették be gariba?
Mióta szerelik?

Nekem se süvit a másolás, de lehet, hogy egyszerűen nagy az elérési ideje és sok kis file-nál egyszerűen lassú lesz. Nekem van ilyen pen drive-om.
van egy U3-am, meg egy U2-m, ezek is USB 2.0 kompatibilisek,
ráadásul utóbbi ugyanaz a széria, mint az i5.
Több G3 tulajjal is konzultáltam, illetve nagy nehezen sikerült 1-2 i5 tulajt is szórabírni,
mindenki jóval nagyobb adatátviteli sebességről számolt be.
Én még egy ideig kísérleteztem, 3 különböző gépen 2 eltérő oprendszer alatt,
végül Infopatika nevű fórumtársunkhoz fordultam,
és az ő tanácsára adtam le a Kornernél.
Ennek lassan 2 hónapja, de nekem marhára ráér egyfelől,
másrészt minap küldtek 2 mailt:
- elkészült egy másik lejátszóm
- az i5-höz egyelőre nincs alkatrész.
Úgyhogy várok, nem sürgős.
[ Szeretkezve ]

Minimális áron lehet ma már jó sebességű pendrive-okat kapni, igazán használhatnának ilyet is alapként :/

nagyon köszönöm a kimerítő válaszodat

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

ebben a szériában pedig még nagyon ment a recovery mód
Szerintem kevered az U5-öt az i5-tel most. Mindegy ám. 
aha, jól mondod, hallod?
hát annyira nem is lehet keverni pedig, hallod?
tökre egy benéztem, baszki
[ Szeretkezve ]

SziaFruzsi, Hello Dolly... 

Picit megijesztesz, h ennyi baj van a lejátszókkal 
need: Nm 
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"
hát nekem igazából hw-es gondom csak ezzel a kettővel volt,
közülük az egyik egy cw200, ami van már vagy 10 éves lejátszó 
keress csak rá, ha gondolod. Eleve hibásan vettem asszem 3 rugóért.
bekapcsolt, működött, csak éppen 0 MB szabad helyet jelzett.
Én rendkívül hálás vagyok a Patika szervizének, amiért vállalták,
és meg is csinálták, ráadásul mindezt ingyen.
Az i5 más tészta, mert azt újonnan vettem tőlük,
és semmi probléma nem is volt vele,
csak ez az aggasztóan alacsony adatátviteli sebesség.
[ Szeretkezve ]

A közeljövőben várható az iaudio palettáján új flash memóriás modell?
http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

Tudtommal nem, max évvégén.
bwoay: akk jó
[ Szerkesztve ]

Sziasztok
valaki tudna nekem linkelni a D2 magyar nyelvű kezelési útmutatót...?
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Szia, a magyar laírást kinyomtatva adják az itthon megvásárolt készülékekhez, letölthetőt nem találtam. Szvsz hívd fel az infopatikát, hátha megvan nekik pl. pdf-ben... ...vagy írj egy privit a hasonló nevű fórumtársnak.
Ha konkrét kérdésed van az angolból, szívesen segítünk magyarra fordítani. 

kérdeztem az infopatikát de nekik nincs mert egyböl a nyombából jön a manual leirás.
hasonló nevűre kire gondolsz...??
gondolom a termék mellé nem rak a gyártó tokot az csak opcionális nem...??

épp most olvasgattam a bejegyzéseidet [re teszt] Cowon totyikban..!
pár kérsésem volna..
te hányas firmwaret hsználod...??
és mi a helyzett a flac formátummal lejátsza öket vagy van vele valami gond...?

Szia, az Infopatika nevű fórumozóra gondoltam, de ha már kérdezted a céget is, akkor nem fontos. Jelenleg a 2.55-ös fw-t használom, de van már újabb, a 2.57-es (4000+4000-as file-limittel, gondolom azért mert kijött a 16gb-os verzió), 1-2 kisebb javítással.
Bőrtok nem jár hozzá, a gyári 5k-ba kerül. A flac file-okat gond nélkül lejátssza, probléma csak az id3-tag alapú rendezésnél van, azt a kiadás óta nem tudták megoldani ogg és flac file-ok esetében: néha összkuszálja az adatbázist, nem jó sorrendben játsz', esetleg lefagy, de a folder-alapú navigálásnál nincs ilyen gondja.

látam valahol 3.55 fw nem kizárt hogy te linkelted ezekkel milyenek..??
hát úgy látszik nem lesz meg magyarul pdf-ben a manualja!
viszont ha meg lesz a készülékem biztos lesz pár kérsédem 
"folder-alapú navigálásnál" ez mit jelent egész pontosan..??
nem régen gyüjtöttem össze 10 gigányi Flac zenét és nagyon kiváncsi vagyok hogy az hogy szól!

Az a Korai fw, pár plusz funkcióval.. Info itt: klikk Angol, de szerintem rá lehet jönni mi mit jelent.
Flac vs. jó minőségű mp3: a különbség leginkább egy jó fülessel jön ki, nyugodt, csendes környezetben.
Sziasztok!
Most tervezek venni egy Mp3 lejátszót, az iaudio mellett döntöttem, viszont van 2 versenyző a mezőnyben.
Az U3 és I7 lenne az. A hangminőség és erősség is fontos szempont lenne, valamint van 1-2 lossles albumom, szóval valami jobbfajta füles sem ártana hozzá.
Az U3 ha jól tudom hangminőségben jobb az I7-nél, valamint könnyebb zsebbenkezelhetőség.
Milyen fülhalgatót ajánlatok hozzá, ami szépen szól, bedugós (melóhelyen nem díjazzák, ha feltünően hallgatok zenét
).
Valamint hol lehet beszerezni? 
Uppsz az lemaradt, hogy ha nagyon nem jön ki a különbség pl flac és mp3 között U3-al hangos környezetben, akkor lehet I7 lesz a befutó, mivel 35K-ba kerül és hosszabb ideig bírja.
Háttérzaja mennyire zavaró, illetve melyiknek nagyobb és mikor jön elő?
Gondolom bármelyiket választom 1000x jobb egy alsó kategóriás teló mp3 minőségénél, valamint pl az öcsém 1000 éves Mercury lejátszójánál.. 

Ezt olvasd el, hátha segít a döntésben: [link]
Az árakat tekintve meg nem akarok nagyon reklámozni, de azért nézz picit szét az apróhirdetésekben... 
Köszi, bár már megrendeltem az Iaudio 7-est.
Holnap..ill ma meg is lesz, így nem kell rá várnom annyit és legalább fletóéknak is befizettem az ÁFÁ-t bár nem érdemlik meg.
U3 jobb, ez jött le nekem is, viszont mivel melóba menet, melóban és hazafelé is használnám (úton lehet múvira), ezért a hosszabb idieig bíró akksi a jobb+ zörömbölős melóhelyen nem biztos, hogy a különbséget meghallanám. Itthon meg úgyis a Hi-Fi-t hallgatom.
Első töltés hogy zajlik? USB, vagy hálózati töltő bedug és jó sokáig hadd menjen, vagy elötte le kell meríteni? 

köszi az fw. re vontakozó dolgokat..
de ezzel nem tudok mit kezdeni..

Ez azt jelenti, hogy a Windows-ban létrehozott (al)könyvtárakban keresel, aszerint rendezve használod a lejátszót. Pl: beállítosd neki, hogy a 'Metallica' könyvtárban található zenéket játszd...
A másik módszer az egyes file-ok id3-tag-ek (ill. az azokból létrehozott adatbázis, amit a lejátszó magának kreál induláskor) alapján történő használat, arra mondtam hogy az nem teljesen stabil vegyes kódolású (mp3+ogg+flac) zene file-sokaság esetén.

Ha jól tudom 3,5 órát kell csak tölteni simán, de majd a papírjában benne lesz. 

az éltebe nem értettem a id3 tag dolgot..
akkor kezdem másképpen..
nekem most is van lejátszom még pár napig ott a következő modon müködnek a dolgok..
van a gyökér könyvtárban 3 könyvtár Zene..record hangoskönyv..
az izgalmasabb inkább a zene
ebben újabb 3 könyvtár van 3 előadóval
a 3 előadó albumai mixei vannak külön könyvtárban 1 könyvtárban 3 files van számozva
1..2..3..!
pl. Armin Van Buuren a főkönyvtár
349..350 az armin alkönyvtárja
a 349 ben lévő tartalamom számozva van 1..2..3-al.
ha én létre hozok egy Flac könyvtárat és abba csak Flac-verziós dolgokat rakok 5 zenekar 6 albumát ezeke akkor nem kavarodnak össze a sima mp3-mal...??

ID3-tag alapú böngészés (zene-kezelés) lényege: klikk
A D2 ezt IS tudja, csak ha vegyesen van rajta flac, ogg, és mp3 (tökmindegy, hogy milyen könyvtárszerkezetben), akkor az adatbázisa néha megmakkan, és lefagy.
DE ha akarod, akkor hagyod a fenti mókát a csudába: tehát a Browser főmenüben nem Artist/Album/Genre alapján keresed/listázod a zenéket, hanem ráböksz a menüjében, hogy "Folder". Ő erre felhozza azt a könyvtár-struktúrát (esetedben a 3 folder-t + a flac-osat is), amit létrehoztál.
A Youtube-on van pár video a működéséről, szépen látszik ez szinte mindegyiken. 

szeretném tudni hogy az SD kártyák közül érdemes-e gyorsabb kártyát bele tenni vagy megelel-e neki a hagyományos 4 gigás kártya is...?
[link]
megfelel, de ha másban is használnád a kártyát, akkor érdemes Class 4 vagy Class 6 jelzésűt venni.

elviekben csak ebbe akarok venni..
a 8 gigások még elég huzós az áruk..!

No, végre megjött a berendelt I7 (nekem) és az U5 (asszonypajtinak).
Az I7 hozza az elvártakat. Szerintem gyönyörűen szól, lenyűgözően pofásan és nagyon masszívan néz ki, minden ami csak kellhet. A kezelést is hamar meg lehetett szokni. Az ígért akkuidőre kíváncsi vagyok, fontos szempont volt a választáskor.
Ami meglepett, az az U5. Ugyanazt tudja, mint az I7 a számomra felesleges extrákat leszámítva (videó,kép,txt olvasó), talán egy hajszálnyival ridegebb a hangzásvilága, viszont cserébe sok apró dologban jobb. 24 órás óra, a kijelző elrendezése és hasonlók. Szóval a sok küföldi fórumokon található panaszkodás után abszolút kellemes meglepetés volt. Egy király, sallangoktól mentes kis lejátszó.
Persze ezek mind firmware-ből korrigálhatók az I7-en, meg ha egyszer lesz rá rockbox akkor úgyis ugrik a gyári... 
[ Szerkesztve ]

Mem-kártyár rendelhetsz USÁból is, pl. valamelyik Power Seller-től.. 16gb-os SDHC-t 70 dollárért (kb 12k HUF) megkapsz szállítással együtt. Gari nincs, max ha visszaküldöd, de szerintem megéri..
ui: ha esetleg olcsón kellene egy 4gigás D2 (fél éves, külföldről van, 1 hónap garit adok rá), keress meg. Lehet hogy eladom az enyémet. 
[ Szerkesztve ]

Van egy Eladó 512MB-os U3-masom. Ez volt a reklám helye, bocs. 

Új U5 firmware. Én már vártam nagyon, mert az 1.14 elég sokszor kifagyott. Remélem segít az 1.16-os.

nem véltetlenül érdeklödöm ennyire intenzíven a D2 felöl..
megrendeltem nem régen "Rhino"-tol és várom hogy megjöjjön
ha nem titok irányára a tiednek mennyi...?
kérdezni akartam volna még tölled hogy gyakorlott felhasználó vagy D2-böl pár dolog ami neked nem tetszik benne vagy negatívuma a készüléknek...??
akkor ezek szerint kezeli a 16 gigás SDHC kártyát is...!
én még csak 8 gigásba gondolkodtam.

Kb. 28k Negatívumok? Főleg csak apróságok: autoplay hiánya, képnézegető picit lassú, és a forgatás/zoom picit nehézkes. A leginkább zavaró talán csak a kötelező video-konvertálás. Egyébként jó kis kütyü, pl. az egynyelvű szótár (3.55 fw) is jól jön néha.. 

nagyon baráti az ára 
láttam kint van már a 2.57 firmware [link]
ha a készüléken pl 2.42 firmware van és én ezt az újjat akarom felrakni nem kell az összeset igaz...? mivel az utolsó tartalmazza az összes többit ha jól tévedek nem..?
az autoplay meg az hogy nem hallani ha tekered vagy nincs be/ki kapcsoláskor hangja nem..?
ez a film konvertálás dolog te melyik/milyen progival konvertálsz...?
és általában mi a forrás xvid..divix..avi..?
esetleg lehet-e dvd-böl konvertálni...??
képnézegetés nem nagyon izgat legalább annyira nem izgat mint a rádió 
ha a számítógépeden W98 fut,
akkor a Vista feltelepítése előtt fel kell raknod
az ME-t, meg a Win2K-t is, aztán az XP-t,
és csak utána jöhet a Vista 
persze tudom nagyon jól, hogy U3-nál is volt,
amikor egy adott fw verzió felrakásához
meg volt adva a minimális fw verzió követelmény.
[ Szeretkezve ]