Biztonságosan távolítsd el, és akkor tölteni fog
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
verser233
(senior tag)
GNR, már azt is próbáltam, de továbbra is csak azt írja : USB connected 
http://www.takethatdaily.org ; http://www.likegyujto.hu

riam
(fanatikus tag)
Az enyém is kb annyi idős, de nálam nem volt még ilyen. Ugyanolyan sokáig bírja egy feltöltéssel, mint amikor megvettem.

riam
(fanatikus tag)
Lehet hogy érdemes lenne egy másik usb portra rádugni, vagy egy másik számítógépen is kipróbálnod.

Laczik
(fanatikus tag)
Nekem is volt ilyen gondom.Igazából nem emlékszem pontosan (1 hete töltöttem utóljára) ,de úgy rémlik, hogy úgy is feltöltötte.
Engem az érdekelne, hogy mikor rádugom a Pcre, akkor folyamatosan világit a kijelző, ergo töltéskor is.Nem lehetne valahogy kikapcsolni ilyenkor a kijelzővilágitást?

verser233
(senior tag)
Sziasztok!
már próbáltam más porton is, meg még kipróbáltam 2 notebookon is de nem jön elő a töltés animáció. Igen úgy tűnik így is feltöltötte, de azért érdekes. Igen, nálam is folyamatosan világít, jó lenne valahogy kikapcsolni............amúgy nagyon jó készülék csodás hanggal! 
firmware?
[ Szeretkezve ]

verser233
(senior tag)
1.17, tegnap frissítettem fel

Laczik
(fanatikus tag)
1,17
Egyébként rájöttem, hogy töltés közbe is kikapcsolható a kijelző ha, a Hardver biztonságos eltávolitás után kiirja, hogy Charging, és ekkor a Hold gombot egy pillanatra Off állásba teszed.
Ja és én úgy vettem észre, hogy csak akkor irja ki a Charging-et ,ha File módba van a lejátszó.

GNR
(újonc)
Szia! Aksiállapot nem hülyült be nálad ? Nálam üres vagy teljes az aksi szint, 2 között nem jelez semmit. Lehet hogy azért merül le ilyen hamar mert nem tudja eldönteni a valós töltési szintet? Mennyi idő alatt töltődik fel teljesen az aksid?

verser233
(senior tag)
file mód?Azt hol találom?
Én most töltöttem fel, és most mérem mennyit bír.Kiváncsi leszek 
[ Szerkesztve ]

Laczik
(fanatikus tag)
Settings-General-File browser-File mód

verser233
(senior tag)
Megtaláltam köszi. Nekem már eleve arra van állítva, mégsincs töltési animáció. Végüis így is feltölti rendesen......de azért kicsit zavaró, hogy nekem nem úgy működik

Laczik
(fanatikus tag)
Igazából én is sokat próbálgattam míg kiirta a töltést 

riam
(fanatikus tag)
Kb 3 óra. Ha teljesen feltőltődött, a kijelzőn a "charging full" felirattal jelzi is.

Alkyra
(lelkes újonc)
No.Ezen a fórumon ajánlottak egy mp3 lejátszót(iaudio u3) s egy sennheiser füllhallgatót(cx 300). Lassan egy hónapja használom már.Gondoltam visszajelzek s kifejteném véleményem.
Akkor röviden leírnám tapasztalataim:
A lejátszó könnyű, kicsi s lényegre törő alkattal rendelkezik.Vittem túrára, zötyögtem vele a 7es buszon, sőt be is raktam a táskámba!(amit össze vissza szoktam dobálni
Összeségében nagyon strapabíró.
Kezelése nagyon egyszerű s ötletes.Percek alatt meg lehet tanulni s be lehet állítani az igényeinkre a készüléket.
A hangminősége nagyon jó.Állítom, hogy jobb mint a Meizu M6osomé volt.
Igaz elszórakoztam vele egy darabig míg pontosan beállítottam azt a hangzást amit szerettem volna,bár ezt csak azért kellett, mert az új füllhallgató jobban, szebben s hangosabban
adja ki magából a zenét s az elején hozzá kellett szokni.
(közel sem kellett annyi basszus s EQ szint mint ami anno a Meizumon volt. )
Összeségében nagyon jó lejátszó s teljesen meg vagyok vele elégedve.
Tökéletes minőségben hozza azt a teljesítményt amit elvárnak tőle.

Seraph 16
(senior tag)
Örülök neki 
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

need
(őstag)
Üdv.. szakértők..
Élénken érdekelne a iAudio U3 2 Gb változata mégpedig mennyire jó vétel mennyire szol jól..ill mennyi ideig birja 192 kb zenével 1 feltöltéssel normális füllessel.."cx 55 street"???
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

need
(őstag)
bocs..bocs..bocs..iAudio U5 -re gondoltam...
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
kiváló vétel, jobbat nem is találsz...
ja! U5? az már nem annyira 
[ Szeretkezve ]

need
(őstag)
mi a gond...ezzel...?? az U5-el...??
csak annyi, hogy nem egy U3
[ Szeretkezve ]

need
(őstag)
868...?
ezekre a kérdést lehet tudni...???
a kérdéseket te is tudod, a válaszok meg itt vannak valahol a fórumban,
egyenesen U5 userek tollából. emlékeim szerint kb annyit bír, mint az U3,
csak annál kevesebb formátumot támogat, meg kevésbé praktikusak a méretei.
[ Szeretkezve ]

Seraph 16
(senior tag)
Elvileg jól szó ( úgy mint a többi iaudio...). hogy megéri az árát, az mindig szubjektív. az aksi papíron 24h, ami gyakorlatilag mondjuk kb. 20 lehet. Ha nem kell színes kijelző, akk a clip-et nézd még meg, ha kell és a hangimőség lehet gyengébb több szolgáltatással, akk meg a samu t10-et (persze, h kinek milyen szolg. kell az is szubjektív
)
Csak az U3-ról tudok nyilatkozni. Nekem is 2 gigás van. Egy feltöltéssel, cx300-al kb. 20-22 órát bír. Gyönyörű hangja van, a joynak köszönhetően egyszerűen kezelhető - akár zsebből is. Nagyon megérte az árát, egy pillanatig sem bántam meg. Én kapásból vettem hozzá egy tokot, hogy ne karcolódjon, azóta ki se vettem belőle, plusz egy hálózati töltőt. Kiváló kis műszer 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

palacsint
(újonc)
Olvass kicsit vissza, a 4 gigásról írtam korábban.
Prohardver tesztelte az U5-öt 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

ponti_ak
(PH! addikt)
Nem annyira teszt, inkább bemutató cikk. Szvsz. 
Igen, úgy korrektebb, ahogyan Te írtad

Nah tehát akkor. Visszakaptam a szervizből a működő G3-at. A benti úrral kb. fél órát beszélgettünk néhány dologról. Az első, ami nem volt újdonság, hogy a lejátszók célhardverére, és az azon futó rendszerre ugyanúgy feltelepülhet vírus, mint a számítógépre, azzal a különbséggel, hogy a lejátszó nem tud vele mit kezdeni. Értsd, lefagy, nem reagál, stb. Ez, elmondása szerint az esetek többségében csak szervizdiszkkel javítható, ekkor újrateszik, reparálják az eszközön futó rendszert, gorcső alá veszik a BIOS-t. Ez otthon nem lehetséges, mert spéci szervizcsomag kell hozzá. Ahogy mondta, ők eléggé fel vannak készülve, mert a legutolsó lejátszóhoz is megvették a szervizcsomagot. Hogy pontosan ez mit jelent, azt nem tudom, felnyitás nyoma nem volt a cuccon, valszeg olyan szoftvert kapnak, ami képes másként kezelni a lejátszó rendszerét, USB-re dugva.
Tehát, vigyázzatok, mert bizony megfázhat a lejátszó is, és akkor a firmware frissítés, és a formázás van, hogy nem segít. Ugyanúgy veszélyesek a tudtunk nélkül futó spyware-k.
A másik, az oprendszer angolul fut a lejátszón, így megeshet, hogy megőrül a karakteres betűktől, ez, mint elmondta, mindennapos. Mindenki válogassa meg, hogy milyen nevű zenéket tölt fel a gépre, lehetőleg angolszász kódrendszert alkalmazzon.
[ Szerkesztve ]
a lejátszó zárt oprendszerére (amit firmware-nek hívunk)
feltelepülhet az asztali gépek nyílt oprendszerére írt vírus.
ez jó. maga a szó, hogy "feltelepülhet"
Írok egy vírust ADOTT sw környezetre,
és az feltelepülhet valami tök másra. Az a neve, hogy vírus3000
mert platformfüggetlen! Emberre is feltelepülhet! Akkor meg jön a szervizcsomag.
Human service pack. Straight from Korea.
ja, szerintem ez a szervizcsomag valójában a szerviz drivert takarja,
amivel (U3-hoz) történetesen én is rendelkezem.
És amikor beszart a lejátszóm, ennek hiányában a patika SEM tudta helyrerakni,
saját bevallásuk szerint azért, mert a gyártó nem tette általuk elérhetővé.
Magyarán ezt nem tudták megvenni, nem eladó.
Aztán felkerült a netre pár (2-3) napra, beszereztem,
és azonnal küldtem a patikának is.
mindegy, többszörösen sántít ez az elmefuttatás.
az a kedvencem, amikor vigyázni kell az ékezetes betűkkel,
holott minden második fw frissítés kibővíti a fw-t
egy újabb karakterkészlettel, vajon miért...
Vamp, hol marad az egészséges szkepticizmusod, amikor ilyeneket hallasz? 
[ Szeretkezve ]
Akkor picit magyarázkodom. A témához hallomás szintjén konyítok, igyekszem sok infót összeszedni innen-onnan, de rendes szakirodalom híján csak a szakik véleményére adhatok.
Nyilván nem a rendszerre települ, de azt el tudom képzelni, hogy a memóriát itt-ott olvashatatlannak vagy hibásnak tünteti fel. Ez közvetetten okozhat mondjuk memóriakezelési problémát, legalábbis véleményem szerint. Az esetemben ez volt a helyzet, bizonyos számok bizonyos pontján a lejátszás megakadt, a cucc meg behalt.
Az ékezetes karakterekkel kapcsolatban csak annyit ejtett meg az emberünk, hogy tömegszámra hozzák vissza az ÁTLAGUSEREK az ilyen-olyan lejátszókat. Nem épp frissített cuccokról beszélünk, tehát előfordulhat, hogy nem boldogul a készülék az ékezetes karakterekkel. Természetesen nem a G3-ról beszélek, inkább általánosságban. Hasonló problémám nekem nem volt, de javíts ki, ha rosszul állítanám, hogy bizonyos lejátszók bizonyos firmwareja nem boldogul az ékezetes betűkkel.
Egyébként szerintem épp elég szkeptikus voltam, két parasztlengőt, meg egy szívlapátos puszit adtam az emberünknek, megköszöntem a beszélgetést, majd egy liter marhavérrel, és "istenüccse dalajmija" felkiáltással távoztam a boltból.
[ Szerkesztve ]

vili13
(őstag)
Vírus max annyit tud csinálni, hogy pl beleír a letöltött firmware fájlodba (- de miért tenné?), vagy lefagyasztja a gépedet pont a frissítés közben (- de miért pont akkor?).
Az azért belátható, hogy ezeknek elég kicsi a valószínűsége, és ha egy vírusoktól hemzsegő gépen akarsz fw-t frissíteni, szvsz meg is érdemled.
Teljesen steril gépem van évek óta, így ezt én is kizártnak tartottam. Egyszer Gyöngyösön rádugtam valami iskolai gépre, lehet ott szaródott el.
De mivel magyarázod akkor a spontán szoftverhalált?
Viszont. Beszarjak azon hogy a cucc megint a random kikapcsol tűneteket produkálja? Valamint, a firmwaret sem tudom visszatenni 1.51e-re (itt a line in wavba mentés nem recseg-ropog...).
Nem szeretném verni az asztalt a patikában
Végre sikerült, de korábban nem kellett elem pl. fájlmozgatáshoz, hát most kell. Kicsit furcsa a lejátszó, a menü valamivel lassabb mint volt.
Amin röhögök, az az, hogy írni olyan 3,8 Mb/s körül írja, viszont, nem tudom ez lehetséges-e, de többször is megnéztem: nagy fájlokat 50-55Mb/s-el olvas a lejátszóról!
[ Szerkesztve ]

ponti_ak
(PH! addikt)
Érdekes. 

Brainwashed2
(kvázi-tag)
jhajj.... Nem túl jó kellemes dolog miatt teszek nosztalgia szerű tevékenységeket, melyek a u3-am vásárlási időszakáról emlékezik meg. Mégpedig a lejátszóm hiánya ez. Ugyanis lassan két hete történt a szörnyű eset, mikor is valamilyen módon ellopta valami rosszakaró emberi lény, h finoman fejezzem ki magam.
Szóval megint ott tartok h mp3as vásárlás...
Szerintem megint u3 lesz, csak úgy ellátogattam ide. 
Milyen rossz lehet tökéletesnek lenni....
Részvétem 

ponti_ak
(PH! addikt)
Részvét.
És p.ü.

vili13
(őstag)
"De mivel magyarázod akkor a spontán szoftverhalált?"
Én azzal magyarázom, hogy egy lejátszó nem pl személyszállító repülőgép, így aztán a meghibásodása is ritkán követel emberéleteket. Ezért valószínűleg eleve kevésbé megbízható alkatrészekből gyártják. 
[ Szerkesztve ]
Egyébként ismét megdöglött a lejátszó, de már leszarom, bontottam egy sört.
Ha lesz időm meg kedvem, beviszem a szervizbe. Valakinek van vmi ötlete, mit lehet csinálni, ha ott mindig működik, hazahozva meg két napon belül meghal?

vili13
(őstag)
Lehetséges, hogy már az első összetörés jobban megviselte a lejátszódat, mint azt bárki gondolta volna, a szervizeseket is beleértve. Ha maradt egy rejtett kontakthiba, ami csak ritkán jön elő, és nem pont a szervizben, azt szinte lehetetlen javítani.
Én azt hiszem, egy teljes rekesz sörbe kezdenék a helyedben, és kitalálnám az elfogyasztása közben, milyen legyen a következő lejátszóm...

Brainwashed2
(kvázi-tag)
uh, köszönöm a részvéteket!
Amúgy nem gondoltam, h ennyire megéri visszanézni a fórumra...
Milyen rossz lehet tökéletesnek lenni....
Erre gondoltam én is, és, mivel nem garanciás probléma volt, meghagytam a szerviznek, hogy legyenek szívesek tesztelni a cuccot. Az első javítás után egy hónappal jött elő a gond. Most már másnap. Amíg garancia van rá, rájárok a szervizre. Különben, mivel számomra a line-in felvétel lételem (koncerteket veszek fel kierősített mikrofonnal, illetve masterelt jelből a keverőből), vettem szarér-hugyért egy T30-as iRivert a vaterán.
Mod: skizofrén a lejátszó
. Valszeg valami kondi elveszti a töltöttségét, és akkor képes kommunikálni a géppel. Fél óránként egyszer sikerült a firmwarehez hozzányúlni, csak különböző hibaüzenetekkel leáll a telepítés. Hát beszarok, ezt megírom a patikának
[ Szerkesztve ]

BenJoe
(senior tag)
Sziasztok!
i7 vásárlás előtt állok, azon gondolkozok hogy a piros i7 nem túl nőies? Mert akkor ezüst kéne... csak fene se tudja, a pirosban van valami szín is.
Egyébként Rhino666 jóárasította a Cowon pléjereket. 
Szerk.: Ja igen, a Cowon bazár erre található.
[ Szerkesztve ]
Now we're the ones who help to set the sun...

vili13
(őstag)
Talán egy piros sportkocsit is nőiesnek gondolnál? Amúgy is több benne a fekete mint a piros, mitől lenne nőies? Szerintem nagyon jól néz ki, én biztos a piros csíkosat választanám.

BenJoe
(senior tag)
Igazából én is. Csak attól tartottam, hogy ez az én hülye ízlésem. A piros szebb. 
Now we're the ones who help to set the sun...

Seraph 16
(senior tag)
Igen-igen Rhino666 most a király
Én is most rendelem az U3-mat
Am ha i7-et választottam vna, én is a piros feketét választottam vna. Sztem inkább kissé elegáns, mint nőies, vagy olyan mediterrán (leginkább spanyol) feelingű.