Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#751) ponti_ak válasza bwoay (#750) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szecsővel meg kibaszott a nattestű rónin

Ja, eléggé.. a lezuhanó (Zuk!) tévékről már nem is beszélve... :D

(#752) BenJoe válasza Toto2000 (#745) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Hello! Én mostanában gondolkoztam egy i7-es beszerzésén. Milyen gondok vannak a 16 GB-ossal? :F

Egyébként tesztekben csak jót hallani róla, tetszik is... csak aggaszt, hogy itt a fórumon ezt-azt hallani.

Ebayen 50 kHUF körül van, szóval ilyesmi áron már beszerezhető... ennyiért megéri?

Now we're the ones who help to set the sun...

(#753) Toto2000 válasza BenJoe (#752) üzenetére

Toto2000
(lelkes újonc)

A 16 gigás gyári hibás: baromi lassú az adatfeltöltés (1 mega per sec körül), ami ekkora mennyiségű adatnál már cinkes egy csöppet. A többi tökéletesen működik. Van rá sansz, hogy egy új firmware megodja majd a 16 gigások gondjait, de én nem teszek erre több tízezer forintot inkább... 8 giga is gebasz sok.

(#754) BenJoe válasza Toto2000 (#753) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Ááááá, nem gebasz sok. Van 15 GB [Maiden + Bruce Dickinson]-om. :DDD

De amúgy igazad van. Azt nem tudom -mivel még így nem rendeltem- hogy ilyen newegg-jellegű oldalakról érdemes rendelni? Mert 140$ lenne a 8GB-os, 115$ pedig a 4GB-os... azért a 8-as jobbna megéri. A 16-os már 200$... csakhát a gyárihiba... nem tudsz vlaakit, aki tesztelni tudná az új firmware-t? :U

Előre is köszönöm a válaszodat. :)

(#755) BenJoe válasza BenJoe (#754) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Lemaradt: Sennheiser CX 95-tel használnám, ami talán a legjobb CX mostanság... Szóval füles már van hozzá. ;]

(#756) ponti_ak válasza BenJoe (#754) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

A Newegg.com jó hely, a D2-m is onnan van. Az USÁ-ba korrekt a szálíltás, de magyarisztánba nem tudom, mert az enyém közvetítő útján jutott hozzám.

Nem érdekel, eseteg? Fél éves, bővíthető, eladó. Van hozzá 16gb SDHC is, i7 árban megkapod, olcsón adom. :D :))

(#757) Toto2000 válasza BenJoe (#754) üzenetére

Toto2000
(lelkes újonc)

Úgy olvastam, hogy még a legfrisseb fw sem oldotta ezt meg, ami nagyon ciki, mert már szeptember óta kapni a 16 gigás kiszerelést... Nagyon sokan anyáznak emiatt. Egyébként olvastam olyasmit is, hogy valakik feltörték és meggyógyították, de én rá nem tennék olyan fw-t... Szóval várják az javítást, mint a messiást. Senki sem tudja, hogy eljön-e...

Egyébként meg nyilván nem akarsz 168 órán át egyfolytában brúszdikinzont hallgatni... Én úgy vagyok vele, hogy a PC-m tárolja a zenét, ne a kütyü a zsebemben. De izések és pofonok

(#758) Toto2000

Toto2000
(lelkes újonc)

http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=20699

Hihetetlen, de pont ma nyögte ki a Cowon a megoldást az iAudio 7 16 gigás transfer gondjára! Azt írják, hogy tökéletesen müxik!!! Akkor inkább olyat veszek én is...
Örvendek! :C

(#759) BenJoe válasza Toto2000 (#758) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Köszi a választ, egyébként cska vicc volt, meg nem is csak zenéket tárolnék rajta, hanem doksikat tanuláshoz, stb. :)

Lehet hogy én is inkább a 16GB-osra nevezek be. Nem tudod, hogy Amazonról hogyan lehetne Magyarországra rendelni? Valamint hogy garancia ilyenkor... leves, ugye? :U

(#760) LBN

LBN
(újonc)

Sziasztok!

A következő problémával fordulok hozzátok,hát ha valakinek volt már hasonló. Van egy D2-esem és tegnap du. óta nem ismeri fel automatikusan a sz.gép, mindenáron telepíteni akar valamit (pedig anélkül is mennie kéne). Tudtok valami megoldást javasolni?

(#761) BenJoe válasza LBN (#760) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Hello!

Történt valami változás a szoftveres környezetben? Vagy (bár nem hiszem hogy ennek bármi köze lehet a dologhoz) frissítettél firmware-t? Igazából ezek haszontalan tanácsok, de a szándék az megvolt. :DDD

Sok sikert! :)

(#762) ponti_ak válasza LBN (#760) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

A D2-n belül nincs MTP módra állítva a használati mód (Settings/General)?

(#763) LBN válasza ponti_ak (#762) üzenetére

LBN
(újonc)

MSC-n volt. De most megint megpróbáltam és egyből bejött.. (Inkább a windows csodái közé sorolom a dolgot..)

De köszi a segítséget mindkettőtöknek.
Még valami: 2.54-es firmware mekkora sd kártyát tud kezelni? Sehol nem találom a leírását.

(#764) ponti_ak válasza LBN (#763) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Örülök hogy meggyógyult.

2.54: az megnyugtat, ha azt mondom hogy a 2Gb-os és a 4GB-os D2 is megy a 16Gb-os SDHC-val? :)

(#765) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

Megvettem az MP3 lejatszom :C , valasztasom az iAudio U3 1GB-ra esett. 2 hetig filoztam ket tipus kozott, ez es egy Meizu M3. Utobbi ellen szolt par idegesito hiba (kifagyaskor nincs reset, szamok vegenel recseges stb.) nem akarom mindet felsorolni, forumon lehet olvasni roluk. Az arban egy erteken mozognak, igaz h az M3-mas keszulek 4GB lett volna, de mivel allandoan gepkozelben vagyok, delutanonkent igy nem okoz gondot a szamok frissitese.
Lejatszot az Infoxxxikatol rendeltem, forumon sokan dicsertek es iAudio hazai forgalmazoja. Rendelesemet husvet vasarnapjan adtam le, kedden mar kerestek is telefonon a szallitassal kapcsolatban. Futarceg korrekt, idopontot betartva szallitott. Csomagot kibontva egy picike doboz fogadott, abban a lejatszo, kabelek, fulhallgato, 2 usb-pc csatlakozo, nehany papir (hasznalati utmutatok), es egy programokat tartalmazo CD. Egybol gepre kotottem, rendesen felismerte mint vmi pendrive-t, 3-4 oras toltes utan keszen is allt arra h kiprobaljam mit is tud a kicsike. Sok jora szamitottam a forumbejegyzesek miatt, legtobb helyen csak dicsertek. Probalkoztam MP3-makkal, FLAC-cal is egyarant. Keszulekre az ujonnan vett Sennheiser OMX52-es fulhallgatomat kotottem, nem akartam olyan fulbedugos tipust mar. Elsore kedvenc zeneim kozul hallgattam meg parat, erdekes uj hangokra leltem, tiszta magas, kellemes, lagy melyek es tiszta enekhangok jellemzik. EQ finomhangolas, BBE meg tokeletesebbe teszi a hangzast. (vki ha esetleg tud vmi speci beallitast szivesen kiprobalnam). Tehat eddig a hangzas 5/5 nalam.
Kijelzoje picike, de jol lathato, eros fenyereju, szep szinekkel. Kepnezesre meg megfelelo, de videonezesre mar nevetseges. Nem tudom mikor megalkottak miert gondoltak azt h ezen vki is filmet fog nezni. Ez 4/5.
Kezelhetoseg 5/5, ehhez sok hozzafuznivalom nincs, max annyi h akinek nagy a korme esetleg koverek az ujjai nehezebben tudja kezelni.
Igy par napos hasznalat utan eddig talan 3 hibat fedeztem fel. :W Magasabb hangeronel (30 felett) hangositasnal ugral a hangero, ugyanez elmondhato pl vmi effekt bekapcsolasakor nem erdemes azt magas hangeronel, mert erdekes zajokat tud generalni (BBE bekapcsolas v bass effekt). Radio hallgatasnal hallhato zorejek joy hasznalatakor.

Mit is irhatnek meg, talan csak azt ha vki mostanaban ilyen lejatszot szeretne v epp csak filozgat rajta, nyugodtan vegye meg mert csalodni nem fog az biztos. Egy jo minosegu fulessel tokeletes zenei elmenyt nyujt, de a plusz extra szolgaltatasai sem elhanyagolhatoak. Kerdesekre szivesen valaszolok. :DD

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#766) palacsint válasza kekoporto (#744) üzenetére

palacsint
(újonc)

Nekem van U5, de szerintem ez sem bír 20 órát. Olyan 10-15-re tippelném, de elég gyakran rádugom gépre is és akkor meg tölti magát.

Néhány tapasztalat (amit már a Cowonnak is megírtam, párra azt írták, hogy javítják őket illetve továbbították a research team-nek).
- Radio autoscan egy állomást kétszer-háromszor is megtalál. Ugyanaz a freki hajszálra. Így viszont hamar elfogy a 24 memóriahely, sosem ér a frekisáv végére.
- Ugyanez ez autoscan sima menü, semmi figyelmeztetés nincs "belépés" előtt. Megszakítva meg törlődnek a korábban megtalált állomások. A szkennelési folyamat meg hosszú.
- A Music Library-ban a New Music nem működik. Néha van benne pár szám, de kikapcs-bekapcs után eltűnnek, újra előjönnek.
- A gombok bizonyos helyeken megnyomva hangosan tudnak kattogni.

Ami hiányzik, de nem bug:
- iRiver-en ki lehetett kapcsolni a nem használt lejátszási módokat (pl. a repeat shuffle 1 track nem nagyon érdekel).
- Az A->B repeat módot is kivenném, sosem használtam öt év alatt. Helyette valami hasznosabb funkciója lehetne a rec gomb rövid megnyomásának. Mondjuk lejátszási módok váltogatása.
- Nem lehet fájlokat törölni. Válogatásnál jól jönne, ha a nem tetsző számokat azonnal tudnám törölni. 4 gigánál már nem nagyon emlékszik az ember estére, hogy reggel mi nem tetszett utazás közben.
- Rádiót nem lehet egy gombbal némítani. A play/pause a preset módot állítja, amit szintén sosem használtam iRiver-en öt év alatt.

Amúgy jól működik Linux alatt is de a most megjelent iRiver E100 is szimpi :-)

Hozzávaló microUSB kábelt/átalakítót merre lehet venni (nem aranyárban)? A mobilokhoz árult microUSB-k ugye jók? Bár jobb lenne valami olcsóbb.

(#767) bwoay válasza palacsint (#766) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

U3-on lehet törölni.
browser, rámész egy számra, benyomod a joyt,
és a kurzormenüben legalul ott a törlés.

[ Szeretkezve ]

(#768) Tendd válasza tal-garius (#765) üzenetére

Tendd
(kvázi-tag)

Hi tal-garius!
Lenne itt pár kérdés,lehet szokatlanok, de engem ez érdekel :D.Nagyon magas hangerőn, ez alatt azt értem, hogy olyan hangosan amit "még el bírsz viselni" az EQ beállításai tisztán érződnek? Vagy pedig közeledik egy "sémához" ahogy hangosítod, és az EQ beállításai egyre kevésbé érezhetőek. A basszus, hangerő növelésénél(nagyon magas hangerőn) ugyanúgy szól, csak hangosabban? :D vagy torzul, esetleg lehalkul és csak a magasak frekvenciatartomány erősödik? Jó lenne ha leírnád, hogy mennyi a max hangerő, és Te mennyin probáltad, így könnyen tudok viszonyítani, anélkül, hogy hallottam volna. (szeretem a részletes magyarázást :) ). köszi

üdv.

http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

(#769) palacsint válasza bwoay (#767) üzenetére

palacsint
(újonc)

Ez U5, itt nem. De remélhetőleg a következő firmware orvosolja a problémát.

Az aksival kapcsolatban lehet, hogy tévedtem. Már 11 órája szól egy 192kbps mp3 és még két csík van a négyből (kikapcsolt LCD-vel). Lehet, hogy a rádió jobban zabálja az aksit?

(#770) bwoay válasza palacsint (#769) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

valamit rebesgettek arról,
hogy a Cowon az X5 flash memóriás utódjaként hozta ki az U5-öt.
ezen mondjuk jót röhögtünk, de az X5-nél valóban nem lehet törölni,
csak USB host módban, az meg nincs az U5-ön :)

[ Szeretkezve ]

(#771) tal-garius válasza Tendd (#768) üzenetére

tal-garius
(lelkes újonc)

40ig lehet hangositani 35-nel az en fulesemmel torzulasmentesen szol. Afelett a mely mar kis korrigalasra szorul, bar ott mar olyan hangos h aki azon hallgatja az teljesen suket, igazabol annak be se kell allitani mar semmit :D Extra bass raadasaval nemelyik disco (house, trance) szamok torzulhatnak 30 alatt is. Amit en beallitottam magamnak az egy 4-6ig teljedo ertek, EQ-n meg (6, 2, -2, 4, 10) Mach3bass meg 3-7ig ahogy szeretem :D

Gigabyte P67A UD3-B3, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX grey DDR3 1600 2X4GB, Gigabyte Radeon HD687OC, Cooler Master 690RC + Chieftec 650W, BenQ 22"LED, Roccat Kone + Taito ********** Nokia N8

(#772) Tendd válasza tal-garius (#771) üzenetére

Tendd
(kvázi-tag)

köszi! Jól hangzik amit leírtál, valahol ki kell probalnom mit tud valojaban :C

http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

(#773) LBN válasza ponti_ak (#764) üzenetére

LBN
(újonc)

Meg, köszi. :)

(#774) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Internetes vásárlásban láma vagyok (még soha nem vásároltam), viszont amazon.com-ról szeretnék rendelni egy 16GB-os iAudio 7-et.

A kérdésem a következő lenne: azután, hogy az oldalon megvásárlom a terméket, hogyan lehet futárszolgálattal Szegedre lehozatni? :F

Hol lehet ilyesmi szolgáltatást igénybe venni, vagy hogyan zajlik egy ilyen rendelés? A másik kérdés: milyen járulékos költségek mennek rá arra a 200$ dollárra? EU külső határán VÁM, plusz majd még a szállítási díj? Ez a kettő mennyit tesz ki kb. egy ilyen 200$-os, pehelysúlyú kiscsomagnál?

Válaszaitokat előre is köszönöm. :R

Üdv: (leendő i7-tulaj) BenJoe :)

(#775) bwoay válasza BenJoe (#774) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

amazon.com nem szállít Mo-ra,
úgyhogy link

[ Szeretkezve ]

(#776) BenJoe válasza bwoay (#775) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Köszönöm a gyors segítséget. :)

(#777) palacsint válasza palacsint (#769) üzenetére

palacsint
(újonc)

iAudio U5 (pár hét használat után): 192kbps mp3 (LCD nélkül hallgatva): 21 óra 10 perc és 21 óra 30 perc közötti időtartamig bírta aksival. Előtte persze teljesen feltöltöttem.

(#778) Mop@

Mop@
(újonc)

sziasztok

kérdésem az lenne, lehet e valami módon formatálni és firmware update-et cisnálni mac-en iaudio 7en.
egyáltalán h kell formatálni? biztos baromi egyszerű, de már az is kiakaszt h a driver cd nem osx kompatibilis.. nincs erőm rájönni hogy formatáljam
bár annak is csak akkor van értelme ha tudom utána update-elni

z gon

(#779) tal-garius

tal-garius
(lelkes újonc)

De kihalt a topik :(

(#780) kekoporto válasza palacsint (#777) üzenetére

kekoporto
(újonc)

Szia Palacsint, köszönömi, h megosztottad U5 tapasztalataidat.
"A play/pause a preset módot állítja, amit szintén sosem használtam iRiver-en öt év alatt." -én ezt arra használom, ha akarok egy új rádióállomást behozni akkor csak így tudom beállítani, mert mint írtad is az autoscan felülírja az összes állomást. Ha más nem, amikor másik városban van az ember más frekvencián jön ugye az adás.

"Hozzávaló microUSB kábelt/átalakítót merre lehet venni (nem aranyárban)? A mobilokhoz árult microUSB-k ugye jók? Bár jobb lenne valami olcsóbb." ugye nem 220as töltőre gondolsz? arról tudok nyilatkozni, 2.500-3e HUFba kerül ami jó, ami kisebb teljesítményű, annak nem stabil a töltése ehhez a készülékhez. Ezt pl. Bp-en az ExtremeDigital Mammutban lévó áruházában 2 hete még lehetett kapni, én még nem vettem, azért nem tudok pontos árat írni. Te amúgy szg-ről töltöd v 220-ról?
Na elkezdtem újból tesztelni az aksit, nem is gondoltam, h a rádió jobban meríti, mint az mp3 ...az is lehet, h a többszöri töltés segített. még végig nem tudtam letesztelni, majd beszámolok, de mindenesetre megnyugtató az eredményed. köszönöm még1X.

(#781) Laczik

Laczik
(fanatikus tag)

üdv!
Én is csatlakoztam a Cowon klubhoz, nevezetesen egy i7et vettem.
A tapasztalatok eddig jók, de lenne egy kis bökkenőm:
bekapcsolt állapotban van a lejátszó (CX300 van rádugva), de a zene le van állítva
- halk szobában hallok egy minimális alapzajt, már 1es hangerőnél is.Ezt értsd úgy, hogy tényleg odafigyelve van egy nagyon kicsi alapzaj.
-az alapzaj hírtelen megugrik 32es és annál nagyobb hangerőnél (a zene most sem szól).Ezt meg értsd úgy, hogy 36-40es szintél már-már zavaróan hat rám.

Namost az igazsághoz hozzátartozik, hogy a 32es és annál nagyobb hangerőn nem hallgatok folyamatosan zenét és amugy is az itt már elnyomná az alapzajt.Sőt, a ludas itt leginkább a CX300 lehet, mivel kialakításából adódóan szűri a külső zajokat, így felerősiti az alapzajt.

A bökkenő abból adódik, hogy az idők folyamán kialakult bennem egy "alapzaj fóbia": maga a tény idegesít, hogy hiába nincs zene, de hallom a zajt.
Szóval inkább elméleti probléma ez, mivel a gyakorlatban nem hallgatok oylan körülmények között zenét, ahol ez előjönne.
HD595el nem tapasztalok semmi ilyesmit (megint a kialakításból adódóan szvsz)

Nah egyszóval fúrja az oldalam , hogy CX300 és i7 tulajok találkoztak-e már ilyennel vagy egyedi problémáról van szó :U

(#782) vili13 válasza Laczik (#781) üzenetére

vili13
(őstag)

Szerintem vegyél az i7 mellé egy sony lejátszót is. Annak akkora zaja lesz, hogy az i7-é soha többet nem fog zavarni.

(#783) Laczik

Laczik
(fanatikus tag)

Updatelném a dolgot egy kicsit, mivel pontosítani kell.
Az alapzaj akkor jön elő, ha lejátszás közbe megnyomom a pauset és elkezdem feljebb venni a hangerőt.Ha csak megállítom, akkor síri csend uralkodik, de mihelyst feljebb veszem a hangerőt, előjön az alapzaj.

(#784) vili13 válasza Laczik (#783) üzenetére

vili13
(őstag)

Akkor én is pontosítok. Vannak zajosabb és kevésbé zajos lejátszók, ám tökéletesen zajtalanok nincsenek. Az i7 a kevésbé zajosak közé tartozik, de elég kis impedanciájú és nagy érzékenységű fülessel, mint a cx300 is, mindig lesz egy kevés zaj. Ha ez olyan nagyon zavar, vehetsz hozzá pl q-jays-t, annak nagyobb az impedanciája és kisebb az érzékenysége, valószínűleg semmi zaja nem lesz vele a lejátszódnak, és még hangminőségben is nagyot léptél felfelé.

(#785) Laczik válasza vili13 (#784) üzenetére

Laczik
(fanatikus tag)

Hmmm, ez az első "komolyabb" mp3 lejátszóm, szóval eddig csak a haverokét próbálgattam, de azokról nem tudok nyilatkozni alapzaj ügyileg.
Hát kicsit csalódás ez így számomra az igazat megvallva, vagy inkább úgy mondanám, hogy nem számitottam erre.
Talán, ha a többi i7 tulaj megírná tapasztalatait ,akkor megnyugodnék egy kicsit. :U

Bár tényleg igazad van a CX300al kapcsolatban, mert HD595el nincs alapzaj.(nagyobb impedancia)

[ Szerkesztve ]

(#786) ponti_ak válasza Laczik (#785) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Ha mások is leírják, hogy van egy pici alapzaj, az megnyugtat? :F Nincs i7-esem, de a cx300-zal a a régebbi típusoknál is van (U3, G3) némi háttérzaj*. 6-8-as hangerőn már észre sem veszem, csöndes környezetben meg nem a cx-szel használom.

* a D2-nél nincs, de azzal meg nem szól annyira jól.

(#787) BenJoe válasza Laczik (#781) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Hello!

Én is tervezek i7-et venni...
Az a baj, hogy a 16 GB-os Amazonon 32 kHUf + 10k szállítás + 10k VÁM/ÁFA... ÉS már 50-nél járok. Ha pedig veszek 2 év garanciát mellé, akkor úgy már 60kHUF... akkor meg már inkább boltban 68-ért.

Nincs valakinek ötlete, hogy honnan lehet olcsón i7-et szerezni?

(#788) Laczik válasza ponti_ak (#786) üzenetére

Laczik
(fanatikus tag)

Megnyugtat, hogy nem egy hibás készüléket fogtam ki.
Igazad van, hogy csendes környezetbe nem CXel fogom hallgatani, de ez még nem ok az alapzaj meglétére, főleg nálam, mivel nekem ez a heppem...

A hivatalos forgalmazó az infopatika.hu, gondolom náluk a legolcsóbb vagy ha használtan veszed.

[ Szerkesztve ]

(#789) ponti_ak válasza Laczik (#788) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Értem. :) Akkor vedd úgy, hogy a cx300 túl érzékeny. Jó az az i7. :))

(#790) Laczik válasza ponti_ak (#789) üzenetére

Laczik
(fanatikus tag)

Természetesen hiszek neked ,de szivesen meghallgatnám az i7 tulajokat is.
Remélem nem sértésként ítéled meg a fenti mondatot :U

(#791) ponti_ak válasza Laczik (#790) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nem, dehogyis. :) Majd jönnek a többi i7-tulajok (pl. riam, és... öö.. más nem jut eszembe, akinek van) és elmondják, hogy az övék mennyire zajos.

(#792) Barnee1981

Barnee1981
(újonc)

Vettem D2-öt, és az a kérdésem, hogy a 2.54-es sw csak angol nyelven van?
Legalábbis az Infopatika oldalán csak az van..

MSI E600X-076HU -> N51, K550i.

(#793) ponti_ak válasza Barnee1981 (#792) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Nem értem hogy miért írták oda midegyik fw-hez az (angol menü) feliratot a 'patikusok. :F
A 2.54-es fw-ben van magyar nyelvű menü is, a frissítés utáni indításkor kiválasztható (később menüből állíthatod).
üdv

(#794) palacsint válasza kekoporto (#780) üzenetére

palacsint
(újonc)

play/pause vs preset: De ha megcsinálják normálisra az autoscant akkor nem lesz rá szükség, meg én sem azt mondom, hogy ne is legyen ilyen funkció. Legyen, hiszen szükség lehet rá bármikor, de ne ilyen könnyen elérhető gombra tegyék.

Tölteni USB-ről töltöm. Ezek a 2-3 rugós kábelek szerintem még mindig drágák, ezer forint alatt már megérné, hogy ne kelljen cipelni (főleg, hogy kellene vagy 2-3 darab).

(#795) childboy

childboy
(kvázi-tag)

Ha valakit érdekel, egy D2-es..

[link]

(#796) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Amazonon ha az ember nem vesz külön garanciát, akkor nincs?

Előre is köszi, közben próbálom én is összeszedegetni az infót.
Lehet hogy egy 8GB-os i7-et rendelek. 8 GB is sokmindenre elég. :)

(#797) ponti_ak válasza BenJoe (#796) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szerintem ne vegyél. Nincs jelentősége, ha 1-2 év múlva ki kell küldeni usába, mert elromlik, nem nagyon vagy előbbre mintha semmit nem vennél most hozzá, szvsz.

Az Infopatikát (kicsit pofátlanság lenne ugyan, de) megkérdezheted, hogy érdekli-e őket a vásárolt gari... szerintem nem.

(#798) BenJoe válasza ponti_ak (#797) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

Arra gondolsz, hogy a Made by amazon playerrel állítsak be a patikus urakhoz, azzal a kéréssel, hogy cseréljék és rendezzék le az Amazonnal? :DDD
Egyébként 8GB-ot néztem ki. Pár FLAC-albumhoz, meg egy tucat MP3-hoz elég. Meg nincs is igazán több pénzem... várni meg nem tudok/akarok. 8 GB is mindenre elég, mintahogyan 640kB memória is. :)
A kérdés igazából az, hogy mekkora a rizikófaktora az Amazon-futárcég-VÁM útvonalnak? Csomagot sehol nem bontják fel annyira, hogy a termék csomagolása is sérüljön? Valamint hibásan érkező termék esetén mit kell csinálni? Mert elvileg gari nincs... max. ha külön veszek Amazonnál.

<200$-os termékre van pl. 25$-ért:
[I]
"2-Year Replacement Plan for Electronics Products $125 to $149.99

In stock. Processing takes an additional 4 to 5 days from NEW Customer Service Companies, Inc.."[/I]

Ez cseregari, ha jól látom, viszont szállítást nekem kell állnom. Légipostával rendelném.

Bocs hogy ilyen hosszú lett, válaszo(-d/-otok)at előre is köszönöm. :R

Szerk.: Mosz nézem, mindenhova beírom hogy 8GB mindenre elég. Valószínűleg magamat akarom meggyőzni ezzel. Győzzetek meg, hogy kell az a 16. :D

[ Szerkesztve ]

(#799) riam válasza Laczik (#781) üzenetére

riam
(fanatikus tag)

Kedves Laczik!

Nekem is i7-em van, cx300-al csak egy rövid ideig használtam, arra viszont emlékszem, hogy egy minimális alapzajt én is hallottam.
Most egy sony ex85-el hallgatom, zenehallgatás közben nekem nem tűnik zajosnak, de leállított zenével, 40-es hangerőn ezzel is hallható egy nagyon hallk "suhogás"
Eszembe jutott, hogy talán az effektek használatával is összefügghet, ezért elkezdtem azokat 0-ra állítani, és meglepő módon az utolsó lenullázásával egyszerűen mintha a zajt is kikapcsoltam volna. (normál eq-val)
Általában nem nagyon szoktam effekteket használni, a cx300-al viszont emlékszem hogy igen.
Kiváncsi vagyok, hogy teljesen "flat" módban is ugyanolyan mértékű zajt fogsz-e hallani.

Üdv: riam

[ Szerkesztve ]

(#800) Laczik

Laczik
(fanatikus tag)

Üdv!
Normális i7nél, hogy csak akkor kezdi el tölteni a PC, amikor a Hardver biztonságos eltávolitása menüpontnál eltávolitom az eszközt?Nem kéne egyből töltődnie, ha csak rádugom a gépre?

Más: továbbra is várom az i7+CX300 tulajok tapasztalatait

mod:
Köszönöm riam a beszámolót, én már eleve úgy inditottam a lejátszót, hogy az első lépésem az effektek kikapcsolása volt, de megpróbálom most bekapcsolt effektekkel meghallgatni

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.