Már megírtam az e-mail-t, de a lényeg, hogy a mellékelt CD-t (kezdetben) nem telepítettem (win2000 van a gépen), csak összedugtam a kábel segítségével a szgépet meg az U3-t.
A számokat a Windows media player Médiatár/listák/másolás CD-re vagy lejátszóeszközre úton másoltam át az U3-ra. Az eredménye az lett, hogy albumon belül a számok össze-vissza keveredtek. A fájlok nevét nem én adtam, amit a CD-ről leszedett a gépem a bemásoláskor, az lett a fájlnév.
Ha nem a media playeren keresztül másolom, hanem fogom és viszem a mappát, akkor meg látom tök jól, hogy az U3-on ott vannak sorban a számok /wma, csak épp nem játssza le őket. Olyan, mintha elindulna, rögtön elugrana az utolsó számra, és megáll.
Ekkor egy férfit hívtam segítségül, hátha jobban boldogul. Feltelepítette a CD-t, biztos ami biztos alapon, de amikor a JetShell-lel másoltunk (bármelyik módszerrel), ugyanez lett a probléma.
A JetShell egyébként se szuperált valami nagyon, amikor CD-ről próbáltunk MP3-t csinálni, föl sem jöttek azok az ablakok, aminek kellene. A "fájl ablak" fogalom számomra ismeretlen, a "fájl menü"-ben meg véletlenül se azok a szövegek jönnek ki, ami az U3 leírásában szerepel.
Nem tudom, ez érdekes-e, de nekem sose jelzi töltés közben azt sem, hogy feltöltődött-e már teljesen (ez csak a külön töltőről üzemelésnél van?).
Az 1. számú segítő tanácsára beírtam a számok címe elé (címszerkesztővel) a dal számát, így a media playerrel másolva sorban hagyta őket. De kizárt, hogy ez a normális használat módja.