Szia,
Van gyári fóliánk és bőrtokunk is, ha még érdekel.
Üdv:
Infopatikus

Szia,
Van gyári fóliánk és bőrtokunk is, ha még érdekel.
Üdv:
Infopatikus

Engem az érdekelne, hogy sorozatszám alapján kideríthető-e, hogy volt-e javítva a lejátszó.
Gyerekek, hát ez nem igaz!!!
Kikapcsolom a G3at, de be már nem tudom. Néezm, lássuk a recoveryt, nem ismeri fel...
I/O errort ír ki adattár elérésének kisérletekor. Többszöri próbálkozásra fw-t frissít, 0.000-nak látta a régit. Király.
Visszadug, zenét felmásolni, erre megint I/o error.
USB-re feltéve a hátulja picit melegszik, portról lehúz, elem kivesz. A jóistenit!
Megyek vissza a szervizbe, valami félelmetes sebességgel javítsák meg, 3 hét és koncert...

Fizikai sérülés? Play gomb halál? Más használta rajtad kívül?
Remélem hamar meggógyul... 
Semmi ilyesmi, szervizből hoztam el 2 hete, ott kontakthibát meg betört kijelzőt reparáltak.
Fogtam az ölemben, kikapcsolom, de be már nem kapcsolt...

Na én az akksival vagyok így a G3-nál, félek hogy egyszer széttörik a kezemben, mert csak izomból tudom beleteni. Egy pöttyet szorul. Kivenni se könnyű. Több helyen olvastam hogy a play gomb meghalt, én ezért vettem le nagyon sürgősen róla a műanyag tokot. Abban nemigen érzi az ember hogy mgnyomta-e a gombot vagy nem. egyszer egy jól sikerült play és vége...
egyébként mióta megvan, még semmi baja sem volt. elégedett vagyok vele. piszkosul jó hangja van.
egyedül a fehér zaj (főleg amikor tekerek egy számot) és a számok közötti pattogás zavaró kicsit.
[ Szerkesztve ]
fehér zaj? G3-nál? 
[ Szeretkezve ]

Én egyszerűen kivágtam egy snitzer-rel a tokon a gombok feletti részt. Így már nem nyomom túl erősen a Play-t, és a tokon lévő lyuk megvezeti az ujjamat, így könnyebben kitapintható a gombok helye is..
A toknak nem lett tőle semmi baja, továbbra is stabil, nem gyengültm, nem szakadt szét, csak kicsit csúnyább lett (zsebben hordom, nem zavar), és nyitottabb amitől jobban koszolódik a player, de nem jelentősen.

Nos, megvettem. i7 
Viszont. Furcsaság, hogy 1.16-os verziót ír, a honlapon meg 1.15 az utolsó... 
Ötlet? Hoyg lehte ez?

Ez engem is nagyon érdekel, remélem, azt a hibát javították, amiről az egyik Hsz-ben írtam (időnként lefagy)
Tényleg fura, hogy a honlapon még nincs fenn, pedig biztos ez lehet a legújabb frissítés.
Az enyémen még az 1.14-es verzió volt rajta, amikor megvettem.
Szerintem amennyi idő alatt a gyárból ideér az árú, az a fw lehet egy hetes is. Már kirakhatták volna.
[ Szerkesztve ]

én is igy gondolom, sőt mindig a készüléken lévő fw szokott a régebbi lenni.
Remélem azért nem sokára a honlapjukon is fennt lessz az új fw.
szerintem meg olyan fw van rajta,
ami még csak a koreai honlapon érhető el
[ Szeretkezve ]

Első dolgom az volt, hogy no, nézek hozzá fw-t. Majdnem felülírtam. 
Amúgy. NEm tudja valaki, hogy honnan lehet hozzá övre fűzhető bőrtokot szerezni? (Vagy bármilyen védő alkalmatosságot?)

1. Grat a szerzeményhez!
2. Amúgy. NEm tudja valaki, hogy honnan lehet hozzá övre fűzhető bőrtokot szerezni? (Vagy bármilyen védő alkalmatosságot?)
Ebben a topikban a hivatalos válasz az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre: Infopatika 
Vagy esetleg ennél olcsóbb (bár nem "testre szabott") lehet egy kisméretű vastag gyerekzokni, illetve a mobil-üzletekben kapható tartók..

Nekem az is járható út, kis kerülővel de végülis onnan van ez is.
(Árkád, Kodak bolt, nekem közel van és személyesen vehettem át, nekem ez fontos volt.)
Infopatikán nem láttam ilyesmit, azért kérdeztem. 
De említett helyen mondták ha kell megszerzik.
És egy ilyen kaliberű cucchoz hasonló kaliberű felszerelés kell.
[OFF]U.I.: Nekem D2 már nagy volt, ezért lett ez.
És... kb 5 perc alatt meggyőzött, hogy nem bánom meg.
Vaze. Rádió mondjuk agyhalott mód működik, de napi egy állomást beállítok és előbb utóbb az is kialakul. 
Na mindegy. Most örömködök mint kisgyerek a matchboxnak.[/OFF]
[ Szerkesztve ]

Bocs, én tanácsoltam neked, hogy rakd rá az új fw-t, de meg se fordult a fejemben, hogy a lejátszón frissebb fw lehet, mint a honlapján. Nekem még az 1.14-es volt rajta.
Jó hogy nem írtad felül!
Gratulálok az új szerzeményedhez, kivánom, hogy sok örömöd legyen benne.

Tényleg igaz, amit a kopásálló felületéről irnak, október eleje óta használom tok nélkül, de pont ugyanúgy néz ki, mint amikor megvettem, pedig hurcolom magammal szinte állandóan.

1. Inkább az a gond hogy övön szíveseben hordok kütyüt mint zsebben.
2. Nem akarom telicseszni a kijelzőt esetlegesen.
3. ujjlenyomat ellen se rossz. 
Amúgy nem neked ajánlottad a fw frissítést, de az tény, hogy ezen topic hatására akartam megejteni.
Még mindíg Odáig vagyok meg vissza a lejátszótól amúgy.
Tegnap majdnem sikerült kinyírni az utolsó működő fülem is a basszussal, ennek alapból van enem kevés belőle. 
Elégedett iAudio5-ös tulajként már elég rég nem írtam a fórumba, boldogan éltem az életema a kis lejátszómmal
, amit gondos több hónapos kiválasztásos húzavona után vásároltam meg, de most vmi nagyon fel____ta a agyam!!!
1. Már korábban írtama fórumban, hogy a Sony Ericsson K750i típusú telefonomnak jobb a rádiójánaka vételi képességei, nagyságrendekkel biztosabban fogja az adókat és nem váltogat állandóan a sztereó és mono adás között. Ezt a békát még úgyahogy lenyeltem. 
2. Egyik barátom kiruccant Amerikába és vett magának kábé 8 magyar rongynyi ottani bankóért egy kis gyikhajni Sandisk Sansát, tök alapmodellt. És hát mit nem mondjak, jobban szól mint az enyém!!!!! Jó, hát persze nem nagyságrendekkel, de mégis valamivel teltebb, dúsabb és kellemesebb a hangzása.

Szóval én nemtudom.... hogy engedheti meg magának egy felsőkategóriás gyártó, mint a Cowon, hogy így lealázzák. Mert persze az igaz, hogy minden egyéb szolgáltatásban és kidolgozásban az iAudio verhetettlen, de hát mit sem ér az egész, ha pont a lényegről elfeletkeznek. Az én lejátszóm most 3-szor annyiba kerül, mint ez... és igaz, hogy imádom, de nálam a hangzás az első.
Jó, persze az is felmerült bennem, hogy az 5-ös már elég régi modell, és azóta a technika annyit fejlődött már, meg ilyenek...de a barátom azt mondta, hogy ott a helyszínen a iAudio7-est is meghallgatta és hát az sem volt meggyőzöbb, a kis Sansát hozta el....
pffffffff
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.GTR-Masters.hu

Nem értem, miért fáj az neked, hogy 8-10k-nak megfelelő valutáért (Euró, Dollár, stb) is lehet jó hangzású mp3-lejátszót kapni. Azért, mert bosszant, hogy harmad-annyiba kerül, mint az i5-öt (2-3 éve), illetve mert mostanában az a Best Buy? Gondolom... kicsit belegondolva: ez mostmár nem teljesen mindegy?
Ha elégedett vagy az i5-tel...
Az iAudio-k sohasem az olcsóságukról voltak híresek, és nem lehet mindig arra várni, hogy majd jön egy nagyon olcsó, de szuprjó hangzású, és összességében is nagyon jó (már-már "ultimate") DAP, mert különben nem lenne mit használni addig, és szvsz általában véve is igaz ez, bármilyen termékre. 
Inkább örüljünk, hogy e felé megy el a piac. Ha a Sansa Clip ilyen jó, és további player-ei is ennyire jó ár/érték aránnyal rendelkeznek majd, akkor a többi gyártó is kénytelen lesz követni. Elllenkező esetben nem lesznek vevői (pl esetünkben a Cowon-nak), és lehúzhatja a rolót.. de erre szvsz nem kerül sor, illetve nem csak emiatt
És nem csak a hangminőség számít, tudhatod. File-navigációban pl. vannak hiányosságai a Sansa Clip-nek, az mp3-tokiban elég sok szó esett a a lejátszóról mostanában, Macilaci írt róla cikket is... 
De ha annyira megtetszett, vegyél egyet Te is, az i5-öt meg add el (vicc volt). 
[ Szerkesztve ]
azért az fura, hogy a Sandiskek sosem a jó hangminőségükről voltak híresek,
csak az utóbbi időben szedték össze magukat.
az X5 meg szinte referenciaszintű hangminőséggel bírt 2005-ben,
sőt, a mai napig az egyik legjobbként tartják számon.
Nem tudom, milyen lehet az a Sansa, ami felülmúlja, de
1. komoly kétségeim vannak, azért jó lenne tudni a tesztkörülményeket,
milyen fej- /fülhallgatón jön ki ez a teltebb, dúsabb hangzás
(ami ugye nem feltétlenül jelenti azt, hogy az eredeti felvétel teltebb, dúsabb,
mint ahogy az x5 megszólaltatja)
2. engem biztosan nem bosszantana, ha meg lennék elégedve a lejátszómmal,
mint ahogy meg is vagyok az összes iAudioval 
[ Szeretkezve ]
<-- ez mindent elmond.
[OFF]
Arra is gondolni kell, hogy a csúcsminőségű audió chipek is egyre olcsóbbak lesznek, és ha nem áll meg a fejlődés, akkor előbb utóbb minden értelmes terméknek el kell jutnia így- vagy úgy az X5 kategóriájú hangzáshoz, hiszen a fejlődés oda vezet. Közben pedig csökkennek az árak is.
Én boldog lennék, ha idővel mindent azonos, kiváló minőségű chipekkel szerelnének, nem kellene keresni és kiszűrni a gagyikat, és nem lenne ez a hülye verseny, hogy az enyém többe került meg a haverénál is szebben szól.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
Nos a teszt egy kicsit lestrapált PX100-assal történt 3 különbőző műfajú elég jó minőségű mp3-al. Ja és iAudio5-ről van szó és nem X5-ről. A teszt közel sem volt profi, és a zenék sem voltak 320-asok, de mindketten azonos véleményre jutottunk. A Sansa valmivel jobb hangzású.
De most veszek egy új PX100-ast és végzünk egy komolyabb összehasonlítást is 320-az zenékel. Majd beszámolok.
A gondom a dolggal az, hogy ha az ember igen alapos megfontolás után vesz egy felső kategóriás lejátszót, akkor ugye rengeteg mindent el vár tőle és az iAudió ezt mind képes is hozni: kidolgozásban, minőségben, használhatóságban, megbízhatóságban, hangminőségben és én meg is vagyok elégedve vele.
Csakhogy amikor két alapjában véve nem erre hívatott és nem felsőkategóriás készülék (lásd fentebb) lepípálja a lejátszómat a legalapvetőbb képességben amit elvárnék tőle, ami a HANGMINŐSÉG, akkor felmegy bennem a pumpa és csalódott leszek. Ez a minimum, amit elvárnék egy iAudio-tól. A többi már csak ráadás.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyit fejlődött a hangzása az újabb iAudióknak. Csak a barátom elmeselésére támaszkodhatok (akinek adok a véleményére), hogy meghallgatta a 7-est is, ugyan azokkal a zenékkel, és nem volt számára meggyőző a kis gyikhaj Sansához képest.
Ha Cowon-os fejleszőmérnök lennék, ezen igencsak elgondolkodnék....
Azért az nyugtasson meg, hogy a Sansák közül ez a minőség csak a Clip-et jellemzi, a többi új kiadású lejátszóinak a hangzását nem dicsérik agyon.
Amúgy az X5 (és I5) és a Clip tervezése között eltelt idő alapot ad némi árkülönbségre.
Példa: egy professzionális Wolfson DAC kb 5$ (a gyártótól), egy DIY DAC áramkör szerelve 75$, egy bolti wolfson chipes DAC pedig 300$.....
Véletlenül se gondold azt, hogy egy 40.000.- Forintos lejátszóból az, ami a hangminőséget adja benne, legalább 20.000.- Forintba kerül. Ugyanis mindössze 5$...
[ Szerkesztve ]

Az infopatkikánál láttam, hogy au U3 hoz adnak mini usb adaptert is alaptartozékként.
Nem tudnátok honnan lehetne külön beszerezni? pl. hamából neten találtam róla valami infót de nálunk nem láttam, hogy kapható lenne.
ezaz
[ Szerkesztve ]
***D420***

Haldoklik a topic?
Megvan az akg fülesem! 
Miért érzem úgy, h lossless zenét D2-n hallgatva (neutral-on, ergo minden létező "hangzásjavító" kikapcsolva):
1. mintha zajos lenne a zene,
2. ha nem zaj, akkor mintha túl sok információ lenne a zenében közepektől felfele??
Előzőleg egy "mezei" ilyennel hallgattam zenét rajta, és tökéletesnek éreztem a hangzást majdnem (mindenesetre a füles az árát meghazuttolva ahogy én hallom simán megeszi reggelire a 3 utas videoton hangfalaimat). Viszont az AKG-vel tiszta fura, mintha nem is ugyanazt a zenét hallanám...
Na majd később még szólok pár szót, ha hozzászoktam.
Üdv,
Teasüti
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

viszont "hátránya" az AKG-nek, h túl jól szigetel.
Az összes apró zörgést, surlódást a kábele szépen felvezeti a fülembe és hallom, ahogy rázkódik a kabátomon stb. Elég zavaró...
szerk: mi a fene?? mégsem haldoklik... bazz vmiért nem frissítette a böngésző ezt a topicot már vagy, régóta. 
[ Szerkesztve ]

Érdekel persze, de már csak januárban (akkor vagyok szülinapos...
).
Feltéve ha ezekről beszélünk:
Ilyen bőrtok és egy 51×38,5-re szabott Brando UltraClear fóliáról van szó. A gyári fólia nemtom mit jelenthet, talán egy Brando-t méretre szabva?
Az infopatika boltba árulnak külön is, csak nincs ráírva, hogy Iaudio. Egy éve talán 600 pénz volt.
mindenesetre a füles az árát meghazuttolva ahogy én hallom simán megeszi reggelire a 3 utas videoton hangfalaimat).
Ugye ezt nem a panasonicra érted? Azért ne ámítsunk. 
Viszont az AKG-vel tiszta fura, mintha nem is ugyanazt a zenét hallanám...
Hát, van az úgy, ha végre minőségi cuccal hallgat az ember zenét, amíg nem is tudta mi az.
[ Szerkesztve ]

Köszi! 
***D420***
nem tudom, miért kevertem ide az X5-öt,
látszik, hogy kikészít a x-max madness
(illetve azok készítnek ki, akiket kikészít
)
nekem amúgy a héten jön az i5-ösöm,
és akkor sem lennék boldogabb, ha rá lenne írva,
hogy 2010-ig garantáltan nem jelenik meg jobb hangminőségű lejátszó ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szeretkezve ]
wow..... még egy I5-is?
Én használati tárgyakat sosem tudtam gyűjteni...
bár egyszer volt egy villám, amit nagyon szerettem. 

hy
ma vettem u3 mp3 playert ,és a kérdés lenne, h elsö feltöltés mennyi idö volt akinek ilyen van,mert nekem már 10orája rajta van de még azt irja mindig h tölti?
nem használati tárgyakat gyűjtök, hanem relikviákat, bazmeg

[ Szeretkezve ]
USB-ről?
oszt mire van állítva a töltés menüben? remélem OFF-ra,
mert akkor még 3 év múlva is tölteni fogja 
[ Szeretkezve ]
Az árkalkulációmat félreértettétek
, diszkontáltam az akkori árát mára, különben 5-6 szorosat kellett volna írnom! 
És persze teljesen normális, hogy 2-3 év után kijön vmi a piacra és jobb, mint az enyém.
Nem is ezen buktam ki, mert ez jó, hanem, hogy a barátom elmondása alapján az újabb iAudio típusoknál viszont nincs meg az ehhez arányos fejlődés hangminőség tekintetében...
És sztem ez ciki.
Persze én még nem hallottam..de majd utánjárok 
Miért, hova lehet még eljutni? Úgy értem, milyen színt lehet még a fehér után csinálni, fehér-fehéret? Van egy hangminőség, amit digitálisan 1-nek nevezünk, minden ami ennél rosszabb, 0 és 1 közé kerül, de 1 nél akkor sincsen nagyobb érték!!! 
Max az árak csökkennek, nincs tovább hangminőség, vagy legalábbis értelmetlen.

bevallom meg se probáltam bekapcsolni, cska rátoltam egyböl,mert az volt leirásban ha azt látom amit most akkor tölti

hát most lecsatlakoztattam és kiirta h complete,ugyh végülis minden ok,cska azt hittem lesz ennek vmi jelzése is
azt nem én értettem félre, én nem is foglalkoztam vele 
ami a fejlődést illeti:
én beérem annyival, hogy mondjuk 3 éve kiváló volt, meg most is az 
érdekes volt fórumokon a D2 meg az X5 összehasonlítását olvasni,
mert többen írták, hogy más a kettő hangja,
annak ellenére, hogy nagyon jó minőségűek,
de az egyik neutrálisabb, a másik melegebb...
ez már erősen szubjektív dolog, kinek mi tetszik.
ha nagyságrendbeli különbségek lennének, akkor még érteném,
de van egy bizonyos magasság,
ahol szinte csak elhanyagolható eltéréseket lehet felfedezni
a hangzásban, amiken meg szerintem nem is éri meg szőrözni.
[ Szeretkezve ]
Ez már az a kategória, ahol azt vizsgálják, melyik kondenzátorral szól szebben az erősítő...
Az értelme ott van, hogy válogathatsz. Ha megtehetnéd, hogy bármelyiket megvedd, és mindegy lenne, hogy D2 vagy X5, akkor talán ilyenek lennének a döntők, hogy a fejhallgatóddal melyik szól úgy, hogy te jobban szereted. Csak a választás lehetősége, mert a mérési eredményeken mindkettőnek tök lapos a frekvenciaátvitele.... persze terhelés nélkül, mert mindent terhelés nélkül vizsgálnak, azért hamisak az eredmények.... 
hát, mint azt látod, ami engem illet, élek is a válogatás lehetőségével,
tiszta erőből
most már inkább füldugó fronton kellene erősítenem,
mert egyre inkább zavar, hogy a cx300 egyértelműen szűk keresztmetszet,
és mint ilyen, ahhoz nem célszerű lejátszót választani 
[ Szeretkezve ]
mondassz valamit 

Hát minőség ide vagy oda, eddig még nem győzőtt meg!
Összevetve a hifi-vel, a panasonic hangképe jobban hasonlít a hifi-ére, mint az akg.
másrészt pedig úgy érzem, h az akg-n túlvezéreltek a magas hangok, a mélyek meg nem elég testesek (bár a pana után ezen nem lepődtem meg, hiszen nem sok füles produkál oylan mélyet, mint az!). EQ-rel kicsit levettem a magasat, a méylre meg ráadtam, máris sokkal kellemesebb... Pedig még sosem volt szükségem EQ-re, de ennek az akg-nek a natural hangjához úgytűnik nem tudok hozzászokni -> erőtlen hangja van, semmi hangnyomást nem érzek. Kevés a dinamika.
Jóvan, 7k-t megérte! 
Azt viszont be kell látnom, h több információt ad le az akg, főleg éneknél venni észre, meg az apró hangoknál. A kommersz fülesek ezeket egyszerűen megszűrik, már csak a kábelezésük miatt is.
Hallottam már minőségi zenét, otthon sem szarral gurigázok...
Bár nem is nevezhető profinak, de azért a kommersz/best buy termékektől messze van.
Javítás utáni 2 héttel bekvetkező kikapcs majd nem bekapcs, usb-re dugva felhevülés, csak recovery mód felismerére, majd az sem... Mindezt elvállalják garanciába? A lényeg, javított G3ról van szó!

Ha az előző javítás is garanciális alapon, és nem házilag történt, akkor valószínűleg igen. Hacsak le nem járt közben a garancia! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem járt le, és a szervi javította. Akkor valamikor megint kénytelen vagyok elvinni, ez vicc...

"kaptunk még néhány darab G3-at ill. U2-t és i5-öt, ha valakit érdekel."
Az i5 engem is nagyon érdekelne, ha még van belőle 1 vagy 2 GB-s! (elsősorban ára, állapota)
Honlapon miért nincsen ez az info feltüntetve? (vagy csak a "kiváltságosok" szerezhetik meg?
)
[ Szerkesztve ]