Jó, megtaláltam, fasza nagyon!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Peregrinator
(tag)
VESZEK rossz iAudio U3 és iAudio 7 MP3 lejátszót!
KIZÁRÓLAG ezek a típusok érdekelnek:
peregrinator@freemail.hu
Ejj, de meghalt a topik 
Az U3-am köszöni, jól van, bár mostanában nagyon ritkán veszem elő - inkább olvasni szoktam a buszon, itthon meg szól a laptopból a muzsika. De ennek a jövő héten véget vetek, leporolom, feltöltöm, felteszem rá az aktuális kedvenceket, aztán gyija 
Még valami: mostanában többen is megkerestek, hogy megvennék az U3-am. Pedig nem eladó, csak elmélkedtem róla egyszer. Úgyhogy ne írjatok, nem eladó 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

jeffo
(kvázi-tag)
Kb. 3-4 éve vettem iAudio 7-et, amikor még valaki itt hirdette a Prohardveren.
Mostanában gyakran csinálja, hogy számítógépen a hozzávaló usb-s kábellel töltve később elég hamar kijelzi, hogy az akku üres. Bekapcsolásnál teli van az akku jel, de 10-20 perc után egyből lemegy üresbe.
Ennek ellenére lehet vele lejátszani, akár 3-4 óráig is, ill. nem is kapcsolt ki akku lemerülés miatt soha. Ha újraindítom, akkor megint teljesnek jelzi az akkut.
Ez eléggé fura, mert van hogy 5-10 órát vagy egy napig is rajta van a gépen, és a leválasztásnál jelzi is, hogy akku feltöltve.
Régebben volt, hogy nem töltöttem gyakran, csak mondjuk 10-20 óra játszás vagy ennél hosszabb idő után. Persze tudom, hogy talán jobb lett volna kis használat után rátenni.
Tapasztalt ilyet valaki, jöhet ez a hiba a hosszabb használat után?
Vagy szerintetek segítene, ha nem számítógéppel, hanem valami konnektoros usb töltővel tölteném?
Találtam egy webshopban ilyet: [link]
[ Szerkesztve ]

SzGee
(kvázi-tag)
nekem is 7-esem van, 3 éves
én külső usb töltővel töltöm
hasonlókat tapasztalok, mint Te, de én már a kezdetektől, előfordul, hogy amikor kikapcsolom, még csak egy egység hiányzik a fullból, amikor bekapcsolom másnap vagy délután, akkor meg üresnek jelzi az akkut, de ki nem kapcsol
ha kikapcsolom meg vissza akkor az esetek 99%-ában újra 3 egység lesz rajta
szóval szerintem valami akkutöltöttség jelző hiba lehet
egyébként a külső töltőt csak javasolni tudom, sokkal hamarabb feltölti vele a kütyüt
If you leave me, can I come, too?

Seraph 16
(senior tag)
Sziasztok!
Mi ez a pangás. Pedig vannak újdonságok cowonéknál. C2 (a D2 utódja), D3 (ha telefonálni is lehetne vele, már a boltban lennék
). A J3 kicsit korábbi, de az is bejövős. Esetleg ezekről tudtok valamit hangminőségileg pl. vs U3 vagy D2.
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

Seraph 16
(senior tag)
Hát nem nagyon pörög a topik...
Akkor mit vesztek, ha nem cowont?
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

detroitrw
(őstag)
Na megint bibis lett a Cowon D2 @+
jelenség hogy állandóan zárolva volt a készülék (LOCK), így nem lehetett csak bekapcsolni a készüléket s kész 
a bekapcsoló gomb alá került piszok okozta (külföldi oldalakon is ez egy valós hibajelenség!)
izopropanol-al végigtörölgettem a szétszedett nyákon lévő bekapcsoló gombot (hozzáteszem nem láttam ott semmilyen piszkot), viszont a tisztítás után érezhetően határozottabb a gomb mozgása
s tényleg ez a módszer megjavította a kütyüt
gondoltam leírom ha valakinek van hasonló problémája ...
..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

Moleman
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Ez tényleg jó kérdés, engem is érdekelne, hogy milyenek az új Cowon termékek a hangminőség tekintetében.
Én egy hibátlan 2004-es U2 boldog tulajdonosa vagyok, akkoriban 73.900 ft-ért vesztegették, a maiak már jóval olcsóbbak, ezért gyanús, hogy hol spóroltak. 

LáGyó
(újonc)
Üdv mindenkinek.
Már jó pár éve szereztem egy iAUDIO x5v típust. Sajnos az előző tulaj nem tartotta sokra, így elég ütött-kopott, de működik. Ami a NAGY gondom : nem céljának megfelelően használta, hanem adat tárolásra, és ehhez FORMATÁLTA!! Nekem most a Rockbox 3.10 fut rajta... Szeretném vissza állítani eredeti állapotára. tud ebben segíteni valaki, hogyan kivitelezhető ez?

BenJoe
(senior tag)
Sziasztok!
Villámkérdés: egy véletlenül tönkrevágott i7 helyébe mit ajánlanátok, 40k alatt? (mondjuk legyen 8 GB a belső memória.) Fontos lenne:
-Hangminőség --> ZENÉRE kell 
-Akku
-Zseben keresztüli vezérlés* (elég annyira, mint amennyire az i7-et lehet)
-esetleg SD-bővíthetőség
Ami NEM fontos: csillivilli kijelző, multimédia: van androidos telefonom
*ebből engedek, ha nagyon nincs semmi. Nézegettem pl. az i10-et... hát, fene se tudja.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok! 
Előre is köszönöm:
BenJoe
Now we're the ones who help to set the sun...

BenJoe
(senior tag)
3 versenyzőt találtam: i9 < i10; C2
Ez a C2 nem is tűnik rossznak... a microSD-s bővíthetőség miatt pedig pl. egy 4GB-os modellbe ebayről 5 ezerért szerezve egy 32-es kártyát már 36 GB tárhely van, ami bőven elég.
Vélemények?
Üdv.:
BenJoe
Now we're the ones who help to set the sun...

Pá
(PH! addikt)
Kicsit kontaktos lett az U3-am csatlakozója. 
Ha bedugom a jack dugót alapból csak az egyik fülemből szól a nóta, kb egy fél milivel kell egyik irányba elmozdítsam, hogy stereoban hallhassam a muszikát.
Igazából nem nagy dolog, csak annyiban kényelmetlen, hogy így zenehallgatás közben végig a kezemben kell legyen a lejátszó.
Kérdés: ezt lehet valahogy orvosolni? Pl ha vennék egy kontaktsprayt az segíthetne rajta? Esetleg egyéb tippeket várok olyanoktól, akiknek van hasonló tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman
Én arra szavazok, hogy vidd be az infopatikába, és ők megjavítják. Nem szoktak horror összegeket elkérni (legalábbis amikor én voltam kb. 2 éve, akkor még korrektek voltak).
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

vz12
(lelkes újonc)
Halkan kérdezem: nem lehet, hogy csak a fülhallgatód lett kontakthibás?
Nekem volt már ilyen ...