Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#2001) Lalos válasza Lalos (#2000) üzenetére

Lalos
(újonc)

Jó, megtaláltam, fasza nagyon!

(#2002) Peregrinator

Peregrinator
(tag)

VESZEK rossz iAudio U3 és iAudio 7 MP3 lejátszót!
KIZÁRÓLAG ezek a típusok érdekelnek:
peregrinator@freemail.hu

(#2003) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj, de meghalt a topik :(

Az U3-am köszöni, jól van, bár mostanában nagyon ritkán veszem elő - inkább olvasni szoktam a buszon, itthon meg szól a laptopból a muzsika. De ennek a jövő héten véget vetek, leporolom, feltöltöm, felteszem rá az aktuális kedvenceket, aztán gyija :)

Még valami: mostanában többen is megkerestek, hogy megvennék az U3-am. Pedig nem eladó, csak elmélkedtem róla egyszer. Úgyhogy ne írjatok, nem eladó :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2004) jeffo

jeffo
(kvázi-tag)

Kb. 3-4 éve vettem iAudio 7-et, amikor még valaki itt hirdette a Prohardveren.

Mostanában gyakran csinálja, hogy számítógépen a hozzávaló usb-s kábellel töltve később elég hamar kijelzi, hogy az akku üres. Bekapcsolásnál teli van az akku jel, de 10-20 perc után egyből lemegy üresbe.
Ennek ellenére lehet vele lejátszani, akár 3-4 óráig is, ill. nem is kapcsolt ki akku lemerülés miatt soha. Ha újraindítom, akkor megint teljesnek jelzi az akkut.

Ez eléggé fura, mert van hogy 5-10 órát vagy egy napig is rajta van a gépen, és a leválasztásnál jelzi is, hogy akku feltöltve.

Régebben volt, hogy nem töltöttem gyakran, csak mondjuk 10-20 óra játszás vagy ennél hosszabb idő után. Persze tudom, hogy talán jobb lett volna kis használat után rátenni.

Tapasztalt ilyet valaki, jöhet ez a hiba a hosszabb használat után?
Vagy szerintetek segítene, ha nem számítógéppel, hanem valami konnektoros usb töltővel tölteném?

Találtam egy webshopban ilyet: [link]

[ Szerkesztve ]

(#2005) SzGee válasza jeffo (#2004) üzenetére

SzGee
(kvázi-tag)

nekem is 7-esem van, 3 éves
én külső usb töltővel töltöm
hasonlókat tapasztalok, mint Te, de én már a kezdetektől, előfordul, hogy amikor kikapcsolom, még csak egy egység hiányzik a fullból, amikor bekapcsolom másnap vagy délután, akkor meg üresnek jelzi az akkut, de ki nem kapcsol
ha kikapcsolom meg vissza akkor az esetek 99%-ában újra 3 egység lesz rajta

szóval szerintem valami akkutöltöttség jelző hiba lehet

egyébként a külső töltőt csak javasolni tudom, sokkal hamarabb feltölti vele a kütyüt

If you leave me, can I come, too?

(#2006) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Sziasztok!
Mi ez a pangás. Pedig vannak újdonságok cowonéknál. C2 (a D2 utódja), D3 (ha telefonálni is lehetne vele, már a boltban lennék :DDD ). A J3 kicsit korábbi, de az is bejövős. Esetleg ezekről tudtok valamit hangminőségileg pl. vs U3 vagy D2.

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#2007) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Hát nem nagyon pörög a topik... :( Akkor mit vesztek, ha nem cowont?

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#2008) detroitrw

detroitrw
(őstag)

Na megint bibis lett a Cowon D2 @+

jelenség hogy állandóan zárolva volt a készülék (LOCK), így nem lehetett csak bekapcsolni a készüléket s kész :))

a bekapcsoló gomb alá került piszok okozta (külföldi oldalakon is ez egy valós hibajelenség!)
izopropanol-al végigtörölgettem a szétszedett nyákon lévő bekapcsoló gombot (hozzáteszem nem láttam ott semmilyen piszkot), viszont a tisztítás után érezhetően határozottabb a gomb mozgása

s tényleg ez a módszer megjavította a kütyüt

gondoltam leírom ha valakinek van hasonló problémája ...

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#2009) Moleman válasza Seraph 16 (#2006) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ez tényleg jó kérdés, engem is érdekelne, hogy milyenek az új Cowon termékek a hangminőség tekintetében.
Én egy hibátlan 2004-es U2 boldog tulajdonosa vagyok, akkoriban 73.900 ft-ért vesztegették, a maiak már jóval olcsóbbak, ezért gyanús, hogy hol spóroltak. :)

(#2010) LáGyó

LáGyó
(újonc)

Üdv mindenkinek.

Már jó pár éve szereztem egy iAUDIO x5v típust. Sajnos az előző tulaj nem tartotta sokra, így elég ütött-kopott, de működik. Ami a NAGY gondom : nem céljának megfelelően használta, hanem adat tárolásra, és ehhez FORMATÁLTA!! Nekem most a Rockbox 3.10 fut rajta... Szeretném vissza állítani eredeti állapotára. tud ebben segíteni valaki, hogyan kivitelezhető ez?

(#2011) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Villámkérdés: egy véletlenül tönkrevágott i7 helyébe mit ajánlanátok, 40k alatt? (mondjuk legyen 8 GB a belső memória.) Fontos lenne:

-Hangminőség --> ZENÉRE kell :)
-Akku
-Zseben keresztüli vezérlés* (elég annyira, mint amennyire az i7-et lehet)
-esetleg SD-bővíthetőség

Ami NEM fontos: csillivilli kijelző, multimédia: van androidos telefonom

*ebből engedek, ha nagyon nincs semmi. Nézegettem pl. az i10-et... hát, fene se tudja.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok! :)

Előre is köszönöm:
BenJoe

Now we're the ones who help to set the sun...

(#2012) BenJoe válasza BenJoe (#2011) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

3 versenyzőt találtam: i9 < i10; C2

Ez a C2 nem is tűnik rossznak... a microSD-s bővíthetőség miatt pedig pl. egy 4GB-os modellbe ebayről 5 ezerért szerezve egy 32-es kártyát már 36 GB tárhely van, ami bőven elég. :) Vélemények?

Üdv.:
BenJoe

Now we're the ones who help to set the sun...

(#2013)

(PH! addikt)

Kicsit kontaktos lett az U3-am csatlakozója. :(
Ha bedugom a jack dugót alapból csak az egyik fülemből szól a nóta, kb egy fél milivel kell egyik irányba elmozdítsam, hogy stereoban hallhassam a muszikát.
Igazából nem nagy dolog, csak annyiban kényelmetlen, hogy így zenehallgatás közben végig a kezemben kell legyen a lejátszó.

Kérdés: ezt lehet valahogy orvosolni? Pl ha vennék egy kontaktsprayt az segíthetne rajta? Esetleg egyéb tippeket várok olyanoktól, akiknek van hasonló tapasztalata.

[ Szerkesztve ]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#2014) ^Clown válasza (#2013) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arra szavazok, hogy vidd be az infopatikába, és ők megjavítják. Nem szoktak horror összegeket elkérni (legalábbis amikor én voltam kb. 2 éve, akkor még korrektek voltak).

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#2015) vz12 válasza (#2013) üzenetére

vz12
(lelkes újonc)

Halkan kérdezem: nem lehet, hogy csak a fülhallgatód lett kontakthibás?
Nekem volt már ilyen ...

(#2016) válasza vz12 (#2015) üzenetére

(PH! addikt)

Neem, azért ennyire nem vagyok láma.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.