Jelentem, végre szert tettem egy iaudio f2-re.Hadd osztom meg mindenkivel a tapasztalataimat:
Nahát:
-Érdekes design (van, aki szereti, van, aki utálja), egész jó műanyagok.
-Gombok túl közel egymáshoz, kb. mint a siemens s55-ön csak a méretük miatt picit nehezen használhatók hibamentesen. Mondjuk zsebben simán ki lehet oldani a bill.zárat és hangosítani/halkítani, a többi funkció elérése viszont már gázabb.
-Videolejátszás funkciója fasság. Szerintem a kijelző adottságait nem egészen jól használták ki, adódóan a rövidebb oldalára állított téglalap designból. Arra gondolok, hogy a számok kijelzése ill. a feltűnő szimbólumok egyszerűen kicsik.
-A pót kijelzővédő fólia fasság.
-Aki minden nap géphez jut, annak nem nagy gond a hálózati töltő hiánya sem.
-Nagyon jól szól. Kb. olyan érzésem volt mint amikor a gagyi fülhallgatóim után még Kr. e. valamikor megkaptam az első mx-es Sennheiseremet. Egyébként a mellékelt fülhallgató talán pariban lehet egy mx200-assal illetve annál kicsit gyengébb.
-Kissé hiányos magyar felhasználói kézikönyv. A töltési mód beállításár vonatkozó, szerintem igen fontos részt kihagyták. Mindamellett az előzetes várakozásaimhoz képest igen intuitív kezelőfelület.
-Mindent egybevetve igen pozitív összkép. Az u3-mal együtt szinte mindenkinek ajánlható, akinek nem kell cserélhető elemes lejátszó.
C64-II, Levis magnó, Goldstar tévé, 1571 floppy, 2 joystick...