Hello mindenki!
Mp3 lejátszó vásárlása előtt állok és egy ideje már bújom a fórumokat is ez ügyben. A kiszemelt lejátszók közül mostanra az iAudio U3 és az iAudio 7 maradtak versenyben. Mégpedig a 2 gigás változatuk.
Tisztában vagyok vele, hogy belsőre jóformán ugyanaz a két lejátszó, külsőre pedig tök mind1, mind a kettő tetszik.
Ami elbizonytalanít az az U3 esetében a joy, a 7 esetében pedig a swing touch…
Ezektől a mini joy-októl jó öreg telefonom óta félek, hogy könnyen megadják magukat és nem szeretnék ismét olyan szituba kerülni, h ott a fantasztikus mp3 lejátszóm és 1 év után jóformán alig lehet használni mert a joy alig reagál.
A swing touch-ra pedig panaszkodtak, hogy túl érzékeny.
Akku szempontjából jobban tetszik az i7 közel 60 órája, mert van amikor nem vagyok egész hétvégéket gép közelbe, és nem szándékozom hálózati töltőt venni.
Szóval igazság szerint nem is tudom igazán, h miért írok ide, ki kellene próbálnom valahol a két lejátszót, és aztán az alapján dönteni.
Próba szerencse alapján megkérdezem (de csak, h legyen értelmes kérdésem is), h esetleg tudna-e valaki Pécsett vagy Nagykanizsán ajánlani egy üzletet ahol ki lehet próbálni a két lejátszót?