Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) Flatline válasza zaqrack (#993) üzenetére

Flatline
(újonc)

Én is 1,5 hete vettem az U5-öt.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy egyszerű és gyors lejátszó kellett (az extrákat én úgysem használnám), amit zsebből is lehet kezelni - ezeknek maximálisan megfelel és nem utolsó sorban nagyon jól szól :)
Egy fagyás nekem is előfordult már, az alján lévő resetet megnyomva magához tért egyből.

Azt nem tudja valaki, hogy szabványos micro USB csatlakozója van? Jó lenne ha a munkahelyemen is tudnám csatlakoztatni a géphez.

Mégegy kérdés: Hány mAh-ás egy iaudio gyári töltő? (gondolkozom egy autós töltőn, mert legtöbbször autóban hallgatom.)

(#1002) need

need
(őstag)

tudna nekem valaki linkelni olyt amit le is tudok tölteni
iRiverter 0.16 D2 profilt...?

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#1003) szacsee válasza Flatline (#1001) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kompatibilis másik micro USB-vel is, ha be lehet dugni... :K
Az én I7-esemhez 5V 1,2A-es töltőt adtak (gyári).

(#1004) ponti_ak válasza need (#1002) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Innen nem jön le? Ha nem sikerül, regisztrálj, vagy küldj privit, és átnyomom e-mail-en. :)

MOD: csak most olvasom, hogy a D2video vagy az iLove jobb, mert azokkal nincs kép/hang szinkronizációs probléma. Nekem nem eddig nem volt gondom az iRiverter-rel, de szvsz próbáld inkább azokat.

[ Szerkesztve ]

(#1005) bwoay válasza Flatline (#1001) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

500 körül, akárcsak az USB port,
de az áramerősség nem annyira sarkalatos kérdés,
5V legyen a feszültség, és akkor már jó vagy,
ezt meg tudnia kell egy szivargyújtós USB-t töltőnek,
amiből találsz bőven.

[ Szeretkezve ]

(#1006) rumos14 válasza Flatline (#1001) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sztem szabványos mini usb csatlakozója van.

(#1007) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Egy picit lemardtam a vizsgázgatások miatt, úgyh kezdem előröl:
1.Egy szóval sem mondtam, h az i7 nek gyenge hagja van (max gyengébb/másabb, mint más cowon modelleknek) - csak mert úgy érzem, h félreértettek... ;)
2. mindjárt megyek haza és otthon már vár a friss, bontatlan tejcsokim, vmint az U3-mam :DDD :C
3. Lehet, h ezt a kérdést máshol kéne feltenni, de ezt a töltős dolgot én sem igazán értem. Van egy hama hálózati töltőm, aminek a másik vége egy anya USB (még annó szülinapomra kaptam, h tudja tölteni az mp3 lejátszómat, csak a szüleim nem tudták, h elemmel működik a lejátszó :DDD ). Most akkor azon nyugodtan töthetek mindent, ami USB-ről tölthető? A Volt az, tom, h fontos, de ez az áramerősség ez nem gáz, ha eltér két tötltőnél?

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#1008) Flatline

Flatline
(újonc)

Köszi mindenkinek az infókat!

Azért kérdeztem az áramerősséget, mert ha töltés közben egy 500mAh-ás töltőből megpróbál 1,2A-t (i7es gyári töltő) felvenni, akkor ott valami hamar elhal - valószínüleg a töltő (tévedés jogát fenntartom :) ). Bár pont a i7-esnek elég durva az akksija, lehet hogy ezért az izmosabb töltő.

tierbatyo: van már tapasztalatod az U5 1.16-os firmware-ével?

[ Szerkesztve ]

(#1009) vili13 válasza Flatline (#1008) üzenetére

vili13
(őstag)

Mivel egy USB port terhelhetősége eleve max 500mA, semmilyen arról tölthető eszköznek nem szabad ennél nagyobb áramot felvenni. Ha a töltő ezt tudja, akkor már teljesen jó bármihez, ha meg többet is, az még jobb.

(#1010) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Perceken beéül 3 órája dugtam fel tölteni az U3-mat és nem is tudom, h tölt-e USB-ről megy és csak egy monitor van rajta meg a lejátszó és egy piros csík rohangál a kettő között a User's manual szerint ez normális. Hálózatról, pedig kijelezné az elemtöltést. Itt meg nem? Én nem akarok kapkodni, itt most nálunk vihar vette kezdetét és félek, h áramszünet lesz v vmi.

(#1011) bwoay válasza Seraph 16 (#1010) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

válaszd le

[ Szeretkezve ]

(#1012) Rob_Taylor

Rob_Taylor
(fanatikus tag)

Sziasztok!

iAudio U5-ről szeretnék írni pár tapasztalatot. Firmware frissítéssel kapcsolatban találkoztam a következővel:
1.00-ás firmware-el kipróbálgattam a lejátszót. Másoltam rá könyvtárakat és file-okat. Mindent rendben lejátszott, kezelt. Letöltöttem az 1.16-os firmware-t. A manual szerint (amiben egyébként ott van, hogy ugyan nem okoz adatvesztést a firmware csere de a biztonság kedvéért mentsük le adatainkat) hajtottam végre a firmware frissítést. Az eredmény az lett, hogy boot-olás után nyelvválasztás és a lejátszás részben találtam magam, ahol semi nem volt. Mintha üres lenne a memória.
Csatlakoztattam a géphez, minden rajta volt még. Lejátszó újra bekapcs, menü gomb, könyvtárak. Kész, megfagyott az egész.
Reset után és újraindítás után mindíg lefagyott.

Sokáig hülyéskedtem míg végül úgy oldottam meg, hogy a beállításokig elvergődtem és ott a rendszer vagy system menüben a memória formázását választottam. Megformázta kb. 3 sec alatt. Onnantól minden gördülékenyen ment.

Tehát jótanács U5 gazdáknak akik firmware-t szeretnének frissíteni, hogy előtte formázzák a memóriát és minden zökkenőmentes lesz.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#1013) Seraph 16 válasza bwoay (#1011) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Köszi, épp most próbáltam ki és valóban ki is írta, h kész :))
Végignéztem a menüjét és most rakok rá vmi normális zenét, de úgy érzem fogom szeretni.
Am. legalább 3x ekkorának képzeltem a lejátszót. Nagyon tuti kis kütyü (mondjuk asszem feliratos filmet nem fogok rajta nézni :DDD , de nem is arra kell... :D )

(#1014) Kókusz

Kókusz
(újonc)

Hy alll! iAudio g3 cseréjén gondolkozok. So egy kis segítséget szeretnék kérni. Az alternatíváim a következők lennének:
iAudio 7 2 gigás
iAudio U3 2giga
iAudio U5 2giga
és esetleg D2 vagy iRiver X20
kb. 40et szánnék rá azzzal tisztában vagyok hogy iAudio gyári fülessel elég .... viszont iRiverrel még nem volt dolgom. Nagyon megköszönném segítségeteket, leírnátok tapasztalataitokat, vagy linkelnétek be. Köszzzi!

(#1015) vili13 válasza Kókusz (#1014) üzenetére

vili13
(őstag)

Az X20 igazából nem is iriver, hanem Siragon...

(#1016) tierbatyo válasza Flatline (#1008) üzenetére

tierbatyo
(senior tag)

Bekapcsoláskori fagyások eltűntek, de most csak akkor tudom újra csatlakoztatni, ha formázom a memóriát. Egyszerűen nem indul rendesen. Tölteni tölt, de windows számára is láthatatlan.

Take a look to the sky just before you die

(#1017) rumos14 válasza Kókusz (#1014) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem cserélném le ;)
ha a csere indoka a nagyobb és színes kijelző, akkor már érdemes lenne a valóban nagyobb kijelzőset venni, pl. X20.
az iRiver-ekhez pár éve egy iRiver-esített Sennheiser MX300-at adtak, ami sztem szintén a felejtős kategória. használható fülest csak a jobb Sony-khoz adnak

(#1018) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

Úgy döntöttem , hogy kiprobálom ezt az U3-at :D .
Olyan kérdésem lenne, hogy az edigitálban ki lehet valahogy próbálni?
A másik, ha megveszem, akkor 3 napon belül vissza lehet vinni azzal hogy nem tetszik?( feltéve ha tenyleg nem jön be a hangja) Ja és ugye nem kell levásárolni az árát?
Ha 3 napon belül vissza lehetne vinni, akkor nyugodtabban venném meg ;)

http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

(#1019) vili13 válasza Tendd (#1018) üzenetére

vili13
(őstag)

3 napon belül csak a hibás terméket cserélik. Viszont ha neted rendeled, 8 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted, és kötelesek visszafizetni a teljes vételárat!

(#1020) ponti_ak válasza Tendd (#1018) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Kipróbálni szinte mindenhol ki lehet, de "csak úgy" nem cserélik vissza, max ha neten rendeled, ahogy vili is írta... Nekem mondjuk épp van 2 db vadiúj eladó (1 fehér, 1 fekete, 512MB-osak) ..hozzám visszahozhatod akár 2 hét után is, ha nem jött be (és ha vigyázol rá, persze...) Kukkants be ide: klikk ;)

Küldj privit, ha érdekel. :)
üdv: ponti

[ Szerkesztve ]

(#1021) jeffo

jeffo
(kvázi-tag)

Most látom, az eddig főként online könyváruházként ismert Bookline bevette kínálatába az iAudio lejátszókat is. Eddig is volt néhány mp3 kütyü, olcsóbb márkák, de most már erősít ezzel is. Épp küldtek egy május 26-ig felhasználható vásárlási kupon kódot, amivel lehetne 10% kedvezménnyel venni náluk mp3 lejátszót is, azonban az eredeti ár pár ezerrel drágább az Infopatikától, és ha beváltanám a kupon kódot, akkor kb. ott lennék, mintha direktben az Infopatikától rendelném. Talán később olcsóbb lesz náluk, bevezető ár lehet ez, majd meglátjuk... - [link]

(#1022) Kókusz

Kókusz
(újonc)

Hi all! Először is én sem szívesen válok meg g3mamtól, viszont húgom nagyon jó ajánlatot tett... Na mind1 végülés úgy döntöttem maradok az iAudionál és elképzelésem letisztult: U3 vs i7. A d2 nekem teljesen felesleges zenét hallgatok és csak néha lenne szükségem a további funkcióira, amit az u3 és i7 szerintem kielégít. Az u5 nekem valahogy nagyon nem jön be, lehet azért mert egyből valami gagyi iPod koppintás ugrik be róla. Nah 2 giga nekem elég lenne. Ami az u3 mellett szól véleményem szerint egyszerűbb kezelhetőség és talán kiforrotabb is mint a hetes, ja meg most kedvező csomagban van a patikánál a cx300assal. Viszont az i7 külsőre jobban bejön meg már egy újabb széria de leginkább a 60 órás lejátszási idő szól mellette (de az nagyon g3hoz szokva). Viszont mivel még egyikhez sem volt dolgom, kiváncsi lennék, melyik szól jobban. megköszönném ha vki segítene a választásban! (de az i7 felé hajlok) :C

(#1023) Seraph 16 válasza Kókusz (#1022) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Hy
Ebben találsz róluk infót hátha segít: [link]
Am mindkettő nagyon jó kis lejátszó.
Ja, és azóta megjött az U3-mam, úgyh arra még picit kitérek (és kérdezek is :) ), de csak a hnapi marketing vizsga után.

(#1024) Kókusz

Kókusz
(újonc)

Köszi a segítséget, viszont ezt már én is olvastam és valójában olyanok segítségét kérem akik kézben tartották ezeket a lejátszókat és hallgatták vagy ne talán tulajdonukban van is egy. De amúgy télleg kössz seraph a segítséget. De most már szinte biztos hogy az i7 lesz a kiválasztott.

(#1025) need

need
(őstag)

sziasztok..

Nem igazán értem és tudok napirendre térni a D2 firmwareje ügyben..!

ahogy látom 2 féle is van kint a neten az egyik a 2.57 firmware a másik a 3.57 ez lenne a koreás változat ahogy nézem nem sok külömbség van a 2ő között melyiket érdemes felrani a 2 változatt közül..??

ill. ha felrakom pl. 3.57 akkor arra vissza tudom tenni a 2.57-st...??
gondolom ha a lejátszon 2.54 firmware van akkor nekem nem kell végig raknom a többit 2.55...2.56. elég az ucsó nem...???

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#1026) Seraph 16 válasza need (#1025) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Szia!
A cowonglobalon le van írva, hogyan kell eljárni, ha nem az előző verziód van fent, de az sem gáz: [link]
A 3.57 itt fel sincs tüntetve, nem lehet, h az a DAB-os változathoz van (nem tom melyiket rakd fel :F )?

Más: U3
Na, most van egy kis időm foglalkozni az U3 -mal. Hát most őszinte leszek és megpróbálok objektív maradni. Elsőre engem nem nyűgözött le annyira a hangja. Nem rossz, csak nem sokkal jobb a nem tom hány éves Freecom Beatman-nemnél (még annó mx300- at csomgoltak mellé 64 MB belső mem + 128 MB SMART MEDIA kártya :C , ja és hangerőben kb. 4/30-on van ott, mint az erősnek titulált U3 14/40-en). kicsit melegebb hangzású az U3 és valamivel jobb is, csak az a baj, hogy az U3-mon FLAC-ban volt, ami a másikon 320k-s mp3-ban (minden flat beállításon). Lejátszási időben a régi viszont kb 7 óra az U3 meg volt, h éjszaka bekapcsolva maradt és még reggel is volt benne bőven.
Második benyomás: ez a mellékelt füles nagyon határeset. Az mx55-öm sokkal részletgazdagabban szól, csak sajnos nincs olyan lágy meleg hangja. (asszem szülinapomra kérek egy cx95-öt, az hátha segít). A csúcs, amit imádok az U3-ban és kövezettek meg, de előszertettel használom is, az a részletes hangbeállítás. Akár csak egy MP Enhance is nagyon feldobja sz*r minőségű mp3 -makat (általában flat v pop-ot szeretem szeretem BBE:2, Mach3bass: 3 MP: off, 3D: 0. )
Az fm rádió elviselhető (am nem igen használom)
Diktafonnal Line in-nel meg vok elégedve. A képnézegető nagyobb képeknél is gyorsabb, mint amit vártam tőle de nem jó képet nézegetni. A videót nem hittem vna, h fogom használni, meglehetősen kicsi a kijelző de a vonaton jóbarátokat nézni elég.
Összességében megvok vele elégedve, még ha nem is ez jött vna le. Kicsi, jópofa (bár sztemannyira nem szép, de nem nézni kell). Most sem rossz, de azért rem egy jobb füles sokat dob rajta.

[ Szerkesztve ]

(#1027) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

512-es iAudio-k olcsón itt Érkezett egy G2 is.. A héten még vihető, aztán nyári szünet.. :)

Bocs, és köszi.. :R
Üdv: ponti (aki immár 3 napja boldog Nőstag :D)

(#1028) bwoay válasza ponti_ak (#1027) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

hogy hallod? bunkó vagy? ne sunnyogjál már a portékával itt nekem! :D

[ Szeretkezve ]

(#1029) ponti_ak válasza bwoay (#1028) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Na f..za lett? Annyira nagyon el se lehet b..zni, nem? :DDD

(#1030) bwoay válasza ponti_ak (#1029) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:))
fasza lett amúgy, gyorsan nászutazzá', addig tűkön ülök, hallod? :D

[ Szeretkezve ]

(#1031) Seraph 16 válasza ponti_ak (#1027) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Gratulálok Mr. Ponti!!!! :D :))

(#1032) bwoay válasza Seraph 16 (#1031) üzenetére

bwoay
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

muhháháháhá, szinte tök ugyanezt mondtam neki a minap :DD

[ Szeretkezve ]

(#1033) ponti_ak válasza Seraph 16 (#1031) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Bittedanke! :D

bwoay, Te meg ne kárörvendj itt ilyen látványosan, mert az asszony szemet vetett a G2-re... szóval jobb ha vigyázol... ;] Jó ízlése van, az biztos (köhh...ugyebár... :DDD ), és szerinte is gyönyörű az a kis dög. :)) Asszem szerzek még ha lehet (sőt!! Még Zsófi mondta, hogy vegyek már ilyet magamnak is..), és átoperáltatom a G3-mast... bár még az is meglehet, hogy a patikának is van G2-tokja.. :U

(#1034) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

Sziasztok! Vettem egy U3-at, azok alapjan amit Ti mondtatok. Legalább 3 hónapig olvastam a fórumot, hogy a legmegfelelőbbet vegyem meg ezért lett az iaudio.
Most pedig szeretném ha minél többen írnátok, és megmagyaráznátok azt amit tapasztaltam.
Le akartam cserélni a sony bean mp3 lejátszómat erre, és el akartam adni 10 000ft-ért (1Gb).Felraktam mindekettőre ugyanazokat a zenéket. Bekapcsoltam és :Y :Y :Y .
Az U3, most figyelj, NEM :W , azaz NEM :W :W szólt jobban mint a sokat kritizált bean,amit csak a külseje miatt vásároltak/nak, mert olyan aranyos. Hogyan lehet ez????? (egyébként úgy terveztem,hogy jó sokáig használom majd, legalább 4,5 évig , mert nincs pénzem évente cserélni :(( ). (ami még fontos lehet,hogy koss porta pro fejhallgatóm van.)

Már csak azt nem értem, hogy aki összehasonlította más lejátszókkal, az mivel tette?
10 éves 128Mb-os 1000ft-os semilyennevüvel? :(((

Bocs a hangnemért de baromira ki vagyok akadva. Remélem lenyugszok majd.

De a magyarázatot mindenképpen elvárom tőletek!!!!!!!!!

Elöre is köszi.....

A "nem szolt jobban" alatt azt is ertem hogy a sonyban jobb volt a basszus :W :W :W

http://hardverapro.hu/apro/auto_tuning_karosszeria_modositas_szamitogepen_elk/friss.html

(#1035) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

Még annyit hogy a fülemmel nincs semmi baj.simán hallom a különbséget 128kbs es 320kbs között fülhallgató nélkul is, pc hangszorokbol.

[ Szerkesztve ]

(#1036) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

[OFF]Srácok, bocs kicsit elhamarkodott volt az amit irtam :B :B :B :B :B
Közép és a magas jobb, de a basszus nem :(((
Szép lassan megbékélek, de még mindig mondom, hogy többre számítottam.

A fentebb írt mondókámra nem kérek választ.
Én is utálom azt aki elöször ír aztán gondolkodik,de most beleestem ebbe a hibába :(((
. Bocs az offokért.
Nézzétek el nekem, hétfön vizsgázom, és olyan ideges vagyok.....sry mégegyszer :((( :B [/OFF]

(#1037) szacsee válasza Tendd (#1036) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyári fülessel hallgattad az U3-at?
Akkor ne csodálkozz.. :B
CX 300, CX 95...amit ajánlanak hozzá..de nehogy melléfogj, szerintem hallgasd meg mindkettővel, ha módod van rá. :R

(#1038) Seraph 16 válasza Tendd (#1034) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Érdekes, hogy ez az első benyomásod, és ha visszaolvasod nekem is ez volt, de egy ideje megváltozott. Még a saját fülese is sokat javult (na ez lehetett bejáratós). Nyugottan játszadozz az EQ-val én mineden fülesnél/hifinél más beállítást alkalmazok (ki kell tapasztalni). Csöndben 128 és 192kbps is 90%-ban meghallom a különbséget, de vannak sokkal nagyobb szakértők is és ennyi ember nem tévedhet Pl. [link] vagy [link] minig az iaudio(cowon) jön elő. Elvileg nem szabad, hogy hosszútávon gondod legyen vele.
Ja, basszus: a Mach3bass -szel csak óvatosan, mert néhány stílusnál/fülesnél sztem nem az igazi, inkább EQ-t nyomd fel, mellesleg lehet, h a sony kapásból kiemeli a mélyeket, az U3 magától nem.

(#1039) pete_21 válasza Seraph 16 (#1038) üzenetére

pete_21
(őstag)

Ha már így előjött, megkérdezem:
Nem feltétlenül iAudio-ra gondolok, de ha a lejátszó tud az EQ-n kívül mélyhang-kiemelő effektet, annak a hatása mennyire tér el attól, mintha az EQ-ban felhúznánk az alacsony frekvenciát??
Vagy ez zenétől, és fülestől is függ?

(#1040) Tendd

Tendd
(kvázi-tag)

Direkt kiprobálram. A sony-n bass-t es trable-t lehet allitani. -3 tol +3 ig
a sonyn en +3 bassal hallgatom.
az iaudional az 50hz-et felvittem +12-re a 200Hz-et +7-re , a mach basst 10-re.Felhangositottam addig, amikor meg tisztan szol es nem torzit 25. (house zenevel probaltam)
és a sony bassusa erosebb volt.
Fentebb irtam, hogy koss porta pro-val hallgatom, ami egy nagyon kivalo hordozhato fejhallgato, kifejezetten eros basszussal. Leegyszerusitve, olyan mint egy px100,csak erosebb basszussal(sokak szamara tul eros).

Még annyit hogy a sony bassusa olyasmi mint egy 30cm-es jbl sub, az iaudioé meg mint egy genius 16cm-es sub a szamitogephez ami maxon olyan hangot ad, mintha csukott szajjal probalnal basszust utanozni.
Termeszetesen ez egy durva,nagy tulzas volt, de igy el tudjatok kepzelni mi a kulonbseg

[ Szerkesztve ]

(#1041) Silent Bob

Silent Bob
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítsetek, döntésképtelen vagyok.
U3-at vagy U5-öt vennék. Melyik a jobb, melyik mellett mi szól ill ellene?

Köszi
SB

(#1042) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Akkor sorban:
pete_21: Ezt így nem könnyű elmondani, de sokkal másabb. a sima eq normálisan erőteljesen kiemeli a mélyhangokat, a mach3bass pedig tényleg csak a ngyon mélyeket, amitől nem érzed sokkal erőteljesebbnek a basszust hanem inkább mintha csak mélyítené. Én pl. nem szeretem nagyon feltekerni, de ízlés kérdese.

Tendd: Ezt a fejhallgatót nem ismertem, de Koss fülesek általában erőteljes mélyhanggal dolgoznak. Az U3 hangépe elvileg tökéletes, messze a legjobb a teszt szerint (mondjuk a clipre és a D2 -re még kíváncsi lennék, de nem hiszem, h jobbak): [link]. Én ált flat eq-val hallgatom 2 BBE és 3 M3B mellett, esetleg rock v. pop eq és nem hiányzik a basszus (sőt hifin még sok is), de ha neked 12-esen Koss-sal sem jó, akkor sajnos nem hiszem, hogy van segítség :(

Silent Bob: Az U5 szimplább: nem játszik annyi zenei formátutmot (flac,ogg...), videót, txt-t, nincs vonalbemenete. Egy picivel hangosabb (2x2mw ez nem tom mennyit jelent,de sztem jelentéktelen) és papíron 4 órával többet bír. És sztem szebb az U3-nál.

[ Szerkesztve ]

(#1043) pete_21 válasza Seraph 16 (#1042) üzenetére

pete_21
(őstag)

Értem, köszi a választ! :)
Gondolom nem csak az iAudio-ban ilyen ez a mélyhang-kiemelő effekt, hanem pl. a Samsung lejátszókban is hasonló hatást eredményez. (Nem hiába van benne az EQ-n kívül effektként :) )

[ Szerkesztve ]

(#1044) Tendd válasza Seraph 16 (#1042) üzenetére

Tendd
(kvázi-tag)

Értem, tulajdonképpen az is lehet a gond, hogy két éve hallgatom a sony-t és teljesen új a fülemnek az U3. Most épp hallgattam egy számot, ami sokak szerint, 50 es 500 hz közötti búgás lenne, egy kis halk énekkel megfüszerezne, és nagyon bejött az iaudion, kifejezetten eröteljes volt. Van egy olyan érzésem hogy egy hét múlva nagyon fog tetszeni :)

(#1045) Seraph 16 válasza Tendd (#1044) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Örülök neki, rem úgy lesz ;) Am közben eszembe jutott, h kipróbálhatod, h az 50hz fel a többi le és hangosabbra veszed. Elvileg akk olyan, mintha az 50 24-en lenne. Nekem berezonált tőle a fülesem, de hátha nállad működik

(#1046) Tendd válasza Seraph 16 (#1045) üzenetére

Tendd
(kvázi-tag)

Azáltal, hogy kiszüröd a magasakat, nem lesz hangosabb a mély, azaz 12-ön marad(tudom, hogy érted a 24-et, de sztem téves :) ). Arra viszont jó volt hogy rájöttem 31-ig nem torzít.És az szép teljesítmény, adja rendesen a kakaót ;].

(#1047) need

need
(őstag)

D2 szeretnék szótárat kiprobálni hogy is müxik!
felraktam a 3.57 firmware-t és a menüben már szerepel de gondolom kellene még hozzá más is...!

tud nekem valaki segíteni...??

(#1048) karpad válasza need (#1047) üzenetére

karpad
(újonc)

Helló!
Bocsi de tök új vok kérlek segíts, hol tudom a jelszavam megváltoztatni, köszi

(#1049) need válasza karpad (#1048) üzenetére

need
(őstag)

kilépés adataim aktív témák alapelvek súgó ADSL fillérekért!

látod ezt a menüt fent....???

az adataimban keresd..a jelszó megváltoztatást!

(#1050) karpad válasza need (#1049) üzenetére

karpad
(újonc)

Nagyon köszi, sajnálom, h ilyen béna voltam....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.