Szia!
A cowonglobalon le van írva, hogyan kell eljárni, ha nem az előző verziód van fent, de az sem gáz: [link]
A 3.57 itt fel sincs tüntetve, nem lehet, h az a DAB-os változathoz van (nem tom melyiket rakd fel
)?
Más: U3
Na, most van egy kis időm foglalkozni az U3 -mal. Hát most őszinte leszek és megpróbálok objektív maradni. Elsőre engem nem nyűgözött le annyira a hangja. Nem rossz, csak nem sokkal jobb a nem tom hány éves Freecom Beatman-nemnél (még annó mx300- at csomgoltak mellé 64 MB belső mem + 128 MB SMART MEDIA kártya
, ja és hangerőben kb. 4/30-on van ott, mint az erősnek titulált U3 14/40-en). kicsit melegebb hangzású az U3 és valamivel jobb is, csak az a baj, hogy az U3-mon FLAC-ban volt, ami a másikon 320k-s mp3-ban (minden flat beállításon). Lejátszási időben a régi viszont kb 7 óra az U3 meg volt, h éjszaka bekapcsolva maradt és még reggel is volt benne bőven.
Második benyomás: ez a mellékelt füles nagyon határeset. Az mx55-öm sokkal részletgazdagabban szól, csak sajnos nincs olyan lágy meleg hangja. (asszem szülinapomra kérek egy cx95-öt, az hátha segít). A csúcs, amit imádok az U3-ban és kövezettek meg, de előszertettel használom is, az a részletes hangbeállítás. Akár csak egy MP Enhance is nagyon feldobja sz*r minőségű mp3 -makat (általában flat v pop-ot szeretem szeretem BBE:2, Mach3bass: 3 MP: off, 3D: 0. )
Az fm rádió elviselhető (am nem igen használom)
Diktafonnal Line in-nel meg vok elégedve. A képnézegető nagyobb képeknél is gyorsabb, mint amit vártam tőle de nem jó képet nézegetni. A videót nem hittem vna, h fogom használni, meglehetősen kicsi a kijelző de a vonaton jóbarátokat nézni elég.
Összességében megvok vele elégedve, még ha nem is ez jött vna le. Kicsi, jópofa (bár sztemannyira nem szép, de nem nézni kell). Most sem rossz, de azért rem egy jobb füles sokat dob rajta.
[ Szerkesztve ]
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"