Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  HTPC szoftverek

(#951) Peetry válasza beencee (#950) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Azt tudom, hogy a pirOS nem OS, de hamár a mac platformnak van macOS-e, elgondolkodtam, hogy a meediOS esetleg lehet a meedio programnak a kiterjesztése, aminek pl már nincs szüksége oprendszerre. Mint ahogy némely DELL gépre is van előtelepítve valami mediakezelő szoftver, amit lehet bootolni 5 sec alatt és nem kell hozzá oprendszer. Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást :R

(#952) Peetry

Peetry
(senior tag)

Nah sikerült összerakni a karácsonyi ajándék HTPC-t :) Jöhet a szoftver része a dolgoknak. Ehhez szeretnék egy kis segítséget kérni. A meedio-hoz magyar nyelvi fájlt tudna valaki küldeni? Címem az adataimnál. Köszönöm előre is ha valaki megszán :R

(#953) beencee válasza Peetry (#952) üzenetére

beencee
(őstag)

Bár nem teljes, de itt találsz.

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#954) Peetry válasza beencee (#953) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Köszönöm :R

(#955) Peetry

Peetry
(senior tag)

Egyébként ti most meedio-t vagy meedios-t használtok? Olvasgattam a honlapot, de nem teljesen világos számomra a kettő közti különbség. A meedios ha jól értem beta fázisban van, de ez mennyire használható, és egyáltalán melyiket éri meg jobban feltenni?

(#956) beencee válasza Peetry (#955) üzenetére

beencee
(őstag)

Még Meedio-t, de már csak egy gépen, a nappaliban lévő HTPC-n... Azért Meedio-t, mert mivel minden tekintetben jól működik, lusta voltam lecserélni és már csak ezért egy gépen, mert a többin már a HouseBot media-kliense megy, de ez egy nagyon más téma már.

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#957) Peetry

Peetry
(senior tag)

Gyűröm itt a meediot több kevesebb sikerrel, és ismét egy kis segítségre szorulok. Nagyjából sikerült felfogni, hogy hogyan működik, megprobáltam átszabni egy kicsit a menüt. Kivettem a weather-t a főmenüben, az extrákat meg letöröltem, ugyis csak erre az egyre lesz szükség, de valamiért nem jelenik meg az ikon:S már mindent néztem, az configuratorban, a weathernél be van írva hogy weather-module-icon, de nem jelenik meg:( Másik kérdés, hogy ennek az időjárás pluginnek meg lehet adni hogy mi legyen default, amit a főmenüben is jelez? mert 3 város van benne, de pont a másik kellene inkább mint amit mutat. A harmadik kérdésem, hogy mit kell tenni, ha mondjuk van egy feliratos dvd-rip, mellette a felirat, de nem jeleníti meg. köszi! :R

(#958) Peetry válasza Peetry (#957) üzenetére

Peetry
(senior tag)

Úgy látszik sajnos pont most alszik a topic:(
Nekem meg újabb kérdéseim vannak :F ha esetleg valaki erre járna, aki otthon van meedio-ban:
-még mindig probléma hogy egymás mellett lévő avi+srt-ből hogyan teszem ki automatikusan a feliratot
-ISO fájl lejátszásához mit kell beállítani?
-az ikonokkal még küzdök, mert ha pl lecserélem a témát akkor a másiknál nem jelenik meg semmi a menüpontban, ami eléggé hülyén néz ki:S erről valahol van valami help? ha jol sejtem témánként valami fájlba vannak a megfelelő változókhoz rendelve a képek, ami alapján betölteni, de lehet rosszul gondolom. mindenesetre nem így annyira nem jó.

(#959) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Sziasztok!

HW-s dilemmámat itt már leírtam, a kérdés, hogy milyen frontend-et ajánlotok, ami a hsz végén leírt kritériumoknak megfelel?:R
Vagy esetleg dobjak fel egy XP MCE editiont, vagy egy win7-et, és azzal el van intézve mindaz amit szeretnék?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#960) kapicsabi

kapicsabi
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Olyan gondom lenne, hogy vettem egy ilyen [link] gépet tesómnak. A tesztben [link] azt írják, hogy tökéletesen viszi a 720p-s és az 1080p-s mkv kiterjesztésű HD filmeket. Főleg erre, meg divx nézésére kellene, meg esetleg néha netezés is lenne rajta.

Feltettem rá az XP SP3-at, K-Lite code pack-ot és a MediaPortal programot. A divx-et simán viszi, de az 1080p-s mkv-nál egy kicsit ugrál. Leszedtem a MediaPortal progit és feltettem a Media player classic home cinema-t, azzal tökéletesen ment. Én viszont ragaszkodnék a MediaPortal-hoz vagy hasonló progihoz, mert ott működik a távirányító (bár csak néhány gomb).

Kérdésem az lenne, hogy használja-e valaki közületek a MediaPortal programot? Mi lehet a gond, miért nem teljesen folyamatos alatta a film? Esetleg nem tudtok ajánlani olyan progit, amit még megpróbálhatnék és ami tudná kezelni a távirányítót is? Ez azért lenne fontos, mert nem akarok egeret és billentyűzetet csatlakoztatni a géphez!

Gondolkoztam a linux-on és az XBMC media center programon is, de sajnos linux-ot még nem is láttam, nem hogy telepítsem! Ezt a 2 progit (linux+XBMC) használja közületek valaki?

Előre is köszönöm a segítséget!

(#961) hati válasza kapicsabi (#960) üzenetére

hati
(őstag)

Milyen géppel játszod le?

(#962) kapicsabi válasza hati (#961) üzenetére

kapicsabi
(lelkes újonc)

Szia!

Asrock ION 330 HT [link]

[ Szerkesztve ]

(#963) hati válasza kapicsabi (#962) üzenetére

hati
(őstag)

Milyen kodekkel?

(#964) kapicsabi válasza hati (#963) üzenetére

kapicsabi
(lelkes újonc)

K-Lite codec pack full 5.4.9-el. Ajánlották még a CCCP-t is, de az sem vált be. Van valami ötleted?

(#965) hati válasza kapicsabi (#964) üzenetére

hati
(őstag)

k-lite leszed, coravc + ffdshow felrak

(#966) kapicsabi válasza hati (#965) üzenetére

kapicsabi
(lelkes újonc)

Próbáltam ezt a variációt is, de nem segített! Már ott tartok, hogy vissza viszem és veszek egy LG BD 390-est. Az is viszi az mkv-t, nekem meg az lenne a lényeg!

(#967) jodamester válasza kapicsabi (#966) üzenetére

jodamester
(tag)

Vissza ne vidd! Inkább cseréljünk! :U
XBMC Live-t rakjál fel és nem lesz gond az 1080p mkv-val sem. Nem mellesleg tudod használni a távirányítót is.

(#968) drachos

drachos
(tag)

Látom, hogy itt nagyon sokan win7-el használjátok a HTPC-t. Én böngészésre is használnám (még egyelőre meg se építettem), és mivel eddig csak xp-t használtam, a tapasztalatom az, hogy vírusok miatt ne használjak windows-t erre a célra. Win7-ben ez mennyire változott már meg? Xp-ben is használtam mindig is tűzfalat/vírusírtót egyébként, és nme kattingattam vakon az OK-ra mindig :)

(#969) kapicsabi válasza jodamester (#967) üzenetére

kapicsabi
(lelkes újonc)

Szia!

Késő, vissza vittem! Nagyon korrektek voltak, visszaadták egyből az árát. Nem volt rossz gép, de nem tudtam vele zöld ágra vergődni! Néztem ez az XBMC Live-ot is, de ha jól tudom, ez csak linux alatt működik rendesen. Egyik ismerősömnek is van Asrock ION 330-asa, megemlítem neki ezt a programot.

(#970) jodamester válasza kapicsabi (#969) üzenetére

jodamester
(tag)

Bezony-bezony, linux alapú, de optimális esetben ebből semmit nem veszel észre. Bedugod a pendrive-ot, bútólsz róla és voálá, indul is a xbmc.

(#971) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Üdv mindenkinek.
HTPC terén lenne néhány kérdésem pontosabban a hardveres gyorsításról. Ti mit javasolnátok a következő helyzetben? Itt azért fontos lenne a kis fogyasztás is mert ez a HTPC csak filmnézésre lenne. :U

Van egy Gigabyte GA-MA69G-S3H alaplapom, de az ebben lévő integrált vga(ATI Radeon x1250) gyakorlatilag alkalmatlan a DXVA-ra viszont van HDMI.
Van egy nVidia 8800GTS 320-as kártyám is, de ha jól tudom akkor ez se tudja a DXVA-t.
Viszont a jelenlegi alaplapom egy ASROCK A780GXH/128M amibe már egy x3200-as integrált vga van, ez elméletileg már tudja a DXVA-t?
Ha az Asrock jó lenne erre a célra, akkor inkább eladnám a vga-t és kipótolva vennék egy másik alaplapot ami a gamer konfig alapja lenne.

Ami még fontos lehet az a proci, ez egy X2 5000BE Brisbane proci. Szerintem elég erős önmagában is a proci a HD filmek lejátszására és lehet hogy nincs is szükség DXVA-ra?

Szerintetek? Itt megjegyezném hogy a lehető legkevesebb anyagi ráfordítással szeretném megvalósítani a projectet és az lenne a jó ha a már meglévő cuccokból tudnám összerakni a HTPC-t.
Előre is köszi a válaszokat! :R

(#972) footy

footy
(senior tag)

Frontendet keresek Win7re amivel ki tudnám váltani a WMC-t.
A legfőbb szempont az lenne hogy lehessen integrálni a MPC-HC-t lejátszóként, mert úgy tűnik jelenleg ez az egyetlen lejátszó ami kezeli a DXVA-t feliratok esetén is.

Vagy ha valakinek van más ötlete azt is szívesen fogadom.

[ Szerkesztve ]

Liter

(#973) hati válasza footy (#972) üzenetére

hati
(őstag)

MediaPortal 1.1 ha kijön végre fog futni w7-en, de a bétával már most is lehet próbálkozni.

(#974) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Enna projekt. Volt már? Nem?
Ez egy média lejátszó alkalmatosság linuxra. az xbmc-hez hasonló. Kicsi gépigényű. A geexbox 2-n gyakorlatilag ez fut majd.

[ Szerkesztve ]

(#975) weresgyufa

weresgyufa
(tag)

Én ost valami olyan kezelőfelületet keresnék amivel mondjuk életre tudnám kelteni a Technisat Cablestar HD 2 kártyámat, mer tegyenlőre semmi alatt nem megy csak a DVBviewer-rel tudok tv-t nézni, ezt bele tudom integrálni a MCE-be és ennyi, de ez sem megoldás mert ha tv-t akarok nézni ki léptet a Media Center-ből, valaki használ hasonló vagy ilyen kártyát? mert minőségr tök jó kis kártya, de eddig sokra nem megyek vele :F
Valakinek valami ötlet? jöhet bármi, ha kell áttérek Linuxra is, próbát megér, a lényeg hogy a tunert ki tudjam használni egy frontend alatt.

- www.bolondsagokboltja.hu -

(#976) dni válasza hati (#973) üzenetére

dni
(őstag)

Én is a bétakat nyúzom egy ideje, teljesen jól működnek.

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#977) World-Soft

World-Soft
(tag)

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne hogy milyen Media Center progit ajánlotok.
Beleolvastam a topicba, így ez alapján 1-2 megnéztem.

Windows Media Center (Win7):
-MKV-nál hangcsatorna nem állítható
-DUAL audio AVI-nál hangcsatorna nem állítható (vár szerencsére pont a magyart játszotta le)
-Mikor szöveget akarok beírni pl. keresésnél akkor is csak a számokat Írja és nem a betűket.

Mediaportal:
-Dual audio AVI-nál mindkét a hangcsatorna egyszerre hallható, és nem választhatók hangcsatornát
-MKV-nál egyik ment a másik nem (hangot meg semmit nem tudok állítani)
-Az új Leadtek MCE távirányítóval még a menüben vissza sem tudok lépni

Mi az amivel AVI (akár DUAL AUDIOis), MPG, WNV, MKV és DVD is lejátszható.
Esetleg a DVD/CD ISO és egyéb imageket valahogy jó lenne ha be tudná mountolni.
És lehessen csak távirányítóval kezelni és jó lenne ha tudna magyarul is.
Még gép nincs, de mindezt egy 330ION-on szeretném majd futtatni.

Előre is köszi.
Zoli

(#978) World-Soft válasza World-Soft (#977) üzenetére

World-Soft
(tag)

Ja Media Centerben az MKV-ba nem tudtam tekerni.

Illetve használom a Media Player Calssic Home Cinema programot is (ezt is láttam itt), de hogy abból hogyan lesz fendes távirányítóról vezérelhető frontend azt nem tudom.

Zoli

(#979) hati válasza World-Soft (#977) üzenetére

hati
(őstag)

Felraktad a távhoz ezt is? [link]

MP-ban F9-et nyomva sem tudsz hagsávot állítani?

(#980) beencee válasza World-Soft (#977) üzenetére

beencee
(őstag)

Itt legalább háromfélét mindig ajánlunk (ABC sorrendben :) ) Meedio - MeediOS, MediaPortal, XBMC.
Szerintem mindegyik képes kielégíteni az igényeidet, sőt valószínűleg mindegyik képes külső lejátszót is integrálni a beépített helyett. De mindegyikkel dolgozni kell, mire megfelelőképpen beállítod, ezt szerintem nem lehet megspórolni.

(#981) World-Soft válasza beencee (#980) üzenetére

World-Soft
(tag)

Köszi.
Az utolsót még nem néztem.
MeediOS-t azt néztem, de az elsőre annyira nem fogott meg.
A MediaPortálnál a mountolás az össze jött közben.
Nincs valami jó magyar leírás ami segít az első lépésekben....
Pl. hogyan konfiguráljuk a távirányítót, stb....

Zoli

(#982) hati válasza World-Soft (#981) üzenetére

hati
(őstag)

MP-hez nincsen, egy kis angolra szükséged lesz. Fogd fel nyelvleckének. ;)

(#983) beencee válasza World-Soft (#981) üzenetére

beencee
(őstag)

Ahogy hati is írta, illetve én erre is értettem: "mindegyikkel dolgozni kell"...

(#984) World-Soft válasza hati (#982) üzenetére

World-Soft
(tag)

Köszi.
A XBMC-t próbáltam.
Egészen bejött idáig, bár DVD-vel, MKV-vel, DUAL AUDIO AVI-t nem tudtam próbálni még.
Próbáltam benne YOUTUBE és egyéb kiegészítést telepíteni benne, viszont telepítés után hol kellene megjelennie?

Az XBMC-ban nincs TV és TV újság, vagy csak azért nem jelent meg, mert nincs ezen a gépen TV tuner?

XBMC-ben a távirányítót kell majd konfigurálni, vagy pl. a TV tuner távirányítója is megteszi?
Ha külső távirányítót szeretnék használni ( bármelyikhez ), akkor milyen vasat érdemes venni?

Köszi.
Zoli

(#985) World-Soft válasza World-Soft (#984) üzenetére

World-Soft
(tag)

Próbálgattam az XBMC -t.
a távirányító nem tökéletes.
Próbáltam kézzel javítani, de nem sikerült.
Billentyűzet kiosztást azt tudtam változtatni a keyboard.xml segítségével, de a távirányítót nem.
A remote.xml-el próbáltam, de ha elveszek minden fájlt ebben könyvtárban még akkor megy minden, tehát lehet rossz helyen próbálkozok.
Ezen kívül lehet a távirányító által adott kódok sem felelnek meg ( gondolom IRSSmap.xml tárolja), de hogy ezt mivel lehetne ellenőrizni azt nem tudom.
Valaki tud segíteni hogyan tudom a Leadtek távirányítóját beállítani?

Köszi.
Zoli

(#986) beencee válasza World-Soft (#985) üzenetére

beencee
(őstag)

Keresd dabadab-ot, ő az XBMC felelős ;)

(#987) quby válasza World-Soft (#985) üzenetére

quby
(senior tag)

DVD és dual audio lejátszás is tökéletes, legalábbis nálam. Linux live alapon. A távirányitó már viccesebb kérdés nekem is két nap szenvedés után ugyan de sikerült úgy szórabirnom ahogyan szeretném. A remap-hoz a legegyszerübb egy lirc-et feltenni.....Ahogyan azt beencee kolléga is irta a konfigilósegésznaposidegeskedés sajna elkerülhetelnen, akármelyiket választod, mindenesetre nekem eddig ez volt a legkulcsralészebb FrontEnd amit eddig próbáltam. TV támogatás nincs, de most valami olyasmit olvastam hogy mintha már fejlestgetnék...

Szerk:most látom te windowsban godolkodsz. Ott lirc tárgytalan de tuti ott is megoldható. Win alatt én azért belemélyednék a meediooba is mert én is többször "ránéztem" és sosem teszett,de miután kicsit foglalkoztam vele kiderült hogy nem is olyan rosz.(de én maradok az XBMC-nél ;] )
Youtube kiegészitést ha sikerült feltedd, ott kell legyen a videó források között, ahova a filmes mappáidat is betallóztad...

[ Szerkesztve ]

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#988) Bazs-

Bazs-
(kvázi-tag)

Sziasztok !

Linux alatt mennyire megoldott a hardveres dekódolás HD videók esetén ?
Most tervezek gépet venni, ( Athon II X2 240 és MSI785GM-E65 integrált ati 4200-es kártyával ). Ez elég lesz a videókhoz ? Vagy felejtsem el a linuxot és maradjak a win7-nél ?

Köszi előre is.

(#989) zsola32

zsola32
(tag)

sziasztok
ma feltettem pen-re az XBMC-Live verziót
kihúztam a rendszervinyót amin a win volt.
felrakta magát a progi és el is indult sikeresen.
ezek után rákötöttem egy USB-s vinyót, tele hd tartalmakkal. (NTFS)
ezt is megtalálta a rendszer és láss csodát, az 1080p-s filmeket is vitte mint a vajat. (usb-ről)
a hangkimenetet beállítottam, optikai kábelen kiment a dts hang is.
amire nem jöttem rá:
dvd lemezt nem ismerte fel, a meghajtót sem látja
és ami a legfájóbb, plazmára nem tudom kitenni a képet.
(hdmi-n keresztül csatlakozik a géphez - panasonic)
a gépem (zozac ion 330)
segítsetek ez ügyben legyetek szívesek.

gördülékeny nagyon a progi és mintha egy erőmű lenne a kis zotac
(eddig win xp alatt ment, hozzá képest)
zenéket, képeket és a filmek tartalommegadását még nem állítgattam.
lehet hogy rosszúl láttam, de ha jól gondolom be kell állítani a netkapcsolatot.....de ez lehet hogy nem így van.
ha beépítek a zotac-ba egy fix vinyót, médiatartalmakkal NTFS-re formázva, akkor gépinduláskor azonnal látja a LIVE a lemezt?
köszönöm a válaszokat

(#990) balage25

balage25
(tag)

Sziasztok!

Van egy imon vfd-m.
Régebben mikor még Multi-Median-nak hívták a szoftvert, akkor tudta kezelni a videokamerát. Most imedian hd a neve, és nem találom benne a kamera kezelést. Nincs már benne, vagy csak én nem találom? Le lehet még tölteni valahonnan a Multi-median-t. Vagy tudtok olyan programot (fizetős is jó), ami tudja a kamerát, és lehet távirányítani?

A cél az volna, ha tudnék videokameráról blu ray lemezre írni.

köszi

(#991) jFox válasza zsola32 (#989) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

"dvd lemezt nem ismerte fel, a meghajtót sem látja"

Én is kerestem benne kb. fél napig, hogy hol lehet az optikai meghajtóról lejátszani bármit.
Ha a 9.11-es van neked is feltéve, akkor a menü alatt van három kis ikon: Egy play gomb, egy kedvencek és a kikapcsoló. A play gombra rákattintva indul az optikai meghajtóba behelyezett tartalom.

A HDMI kimentet valószínűleg külön kell valahogy aktiválni. Ehhez le kell konzolba és az xorg.conf file-t babrálni, de nem tudom, hogy hogyan. HDMI kimenethez még nem volt szerencsém. Nekem sima VGA kimeneten van összekötve a TV-vel.

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#992) quby válasza zsola32 (#989) üzenetére

quby
(senior tag)

Nekem semmi gondom nem volt a HDMI-vel. Ha ugy inditom hogy oda van köve a kijelzö minden gond nélkül insul, bár én monitort használok.

Az optikai meghajtók elérése skinenként változik. Az alap skinben az elöbb leirtak szerint megy a dolog. de van ahol megjelenik egy CD ikon ha teszel be lemezt, de van olyan is hogy külön menüpontja van...

A fix vinyót én nem NTFS-re formáznám hanem valami EXT-re. Ha esetleg meg is akarnád osztani Wines gépek felé, ugyis Sambáznod kell

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#993) Alfonz64

Alfonz64
(újonc)

Linuxon, ha lehet ubuntun kellene egy progi ami media center.
-tudjon analog tv-ről felvenni minimum DVD minőségben nem baj ha tud jobb felvételt, az se baj ha tudja a diditálist is de az ne fontos
-kezelje a filmeket zenéket.
-irányított is.
Hogy tudnám ezt a legegyszerűbben megoldani. Leírás,doksi,videók jól jönnének,kezdő linuxos vagyok.
http://pctaviranyito.atw.hu/ ilyen infravevőm,+winfast tv2000 xp expert

(#994) balage25 válasza Alfonz64 (#993) üzenetére

balage25
(tag)

A Mythtv tudja ezeket. Ha végre kijön a 10.04-es ubi én is kipróbálom.

(#995) joe007

joe007
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ezen a fórum oldalon 1x járok és rákerestem a gyors keresőben a BD, BD player szavakra, de értelmes számomra felhasználható bejegyzést nem találtam!

A kérdésem a következő:
Felraktam az XBMC.org oldalon található 9.11 Live-ot egy pendrive-ra és nagyon tetszik a program! De a HTPC-mben van egy Samu BD drive, amibe ha eredeti BD lemezt rakok, akkor nem játssza le a tartalmát! Habár egy file kezelővel látom a tartalmát, de nem tudom, hogy eleve tudnia kell kezelnie a drive-ot vagy sem!

Ha igen akkor miért nem kezeli, ha nem akkor meg mit kell felrakni v. beállítani, hogy működjön!

Segítségeteket előre is köszönöm.

U.i: A válaszok akár privátban is jöhetnek!

Üdv,
Joe

[ Szerkesztve ]

(#996) Joshi válasza joe007 (#995) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Ha jól tudom akkor az eredeti BD tartalmakat csak HDCP kopatibilis eszközökkel lehet lejátszani. Ebbe beletartozik a kijelző is, általában a monitorok nem támogatják a HDCP-t legalábbis a korábbi modellek.
Ez csak egy ötlet lehet hogy nem ez a probléma. :B

(#997) joe007 válasza Joshi (#996) üzenetére

joe007
(kvázi-tag)

Hali!

Igen sajna nem ez a problem, mivel Win7 alatt a PWD8,9-el és a TMT-vel is lejátssza a filmet!

Azért köszi az ötletet!

Üdv,
Joe

(#998) quby válasza Joshi (#996) üzenetére

quby
(senior tag)

Egy ujabb tipp! Én meg ugy emléxem a mostani verzio nem tudja kezelni a BD könyvtárszerkezetét/filerendszerét. De szerintem ha betallózod a streamx.m2ts-t azt lejátsza.
De ez sem biztos.

(#999) balage25 válasza joe007 (#997) üzenetére

balage25
(tag)

Itt azt írja, hogy le tudja játszani. Kivéve, ha DRM (Digital Rights Management) védelemmel van ellátva.

[ Szerkesztve ]

(#1000) radamsky

radamsky
(senior tag)

egy kis problémám lenne szeretném ha valaki segítene

egy barabone gépet összeépítettem hogy a tv-én le tudjak játszani filmeket:D kényelemesebb

feltettem a médiaportalt, de iszonyatosan akadozó és lassú volt így próbálgattam más szoftvert

így jutottam el a xbmc-hez. ami elég jónak tűnik, legalábbis gyors, és mondjuk azt hogy kezelhető is

de ...

olyan problémám van hogyha elindítok egy filmet mondjuk divx-et akkor a hang jó de a kép fehér

végignézegettem a lehetőségeket, de vagy vak vagyok vagy valamit elrontottam

vajon hol lehet a hiba??

windows xp alapon fut a szoftver

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  HTPC szoftverek
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.