Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  HTPC szoftverek

(#651) as_Rock válasza beencee (#650) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Remélem 17"-on illetve mpeg2-be rögzítésnél is szép lesz a képe, mert úgy néz ki eldőlt, hogy ő lesz a Global utódja és a "videómagnó" funkciót is el kell látnia:D
HVR megy állítólag XP alatt is, "csak" a távirányító nem használható.

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#652) as_Rock

as_Rock
(őstag)

Újra én, már nálam a kicsike :DD

Viszont ahogy látom Hauppage kártyáknak nem igazán van topicja így ha nem gond itt kérek egy kis segítséget :B
Amíg nem jön össze minden a htpc-hez, addig is szeretném használni a mostani xp-s gépben, a gyártó oldaláról már letöltöttem a PVR-150 MCE-hez a drivert, wintv programot és a videó decoder update-et.
Jól gondolom, hogy ezeket ebben a sorrendben kell feltelepíteni?
Van-e amit jó tudni, vagy vannak-e egyéb, nem a gyártó által készült hasznos programok a kártyához?
Nem láttam csatlakozót a hang alaplapi csatlakozóra kötéséhez, eszerint ezt a PCI-csatolón keresztül oldja meg a kártya? Ezzel kapcsolatban XP-ben valahol valamit nem kell beállítani?
:R

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#653) hati válasza as_Rock (#652) üzenetére

hati
(őstag)

Ha front-endet használsz akkor wintv és kodek nem kell a csomagból.
van egy tweaker, ami igen csak hasznos :)

(#654) canniball válasza as_Rock (#652) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"...eszerint ezt a PCI-csatolón keresztül oldja meg a kártya?"
Igen. :K

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#655) canniball válasza hati (#653) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"van egy tweaker, ami igen csak hasznos"
Miről is lenne szó? :F

Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

(#656) hati válasza canniball (#655) üzenetére

hati
(őstag)

(#657) canniball válasza hati (#656) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy láma kérdés: ez globálisan változtatja a tuner által szolgáltatott képet/hangot vagy csak a gyári WinTV-re vonatkoztatva?
Avagy: a WinTV-ben jó a kép, de az iMedianban (az iMon VFD-hez adott HTPC-progiban) iszonyat sötét (szinte láthatatlan) - ez megoldás lehet-e?

[ Szerkesztve ]

(#658) hati válasza canniball (#657) üzenetére

hati
(őstag)

én MediaPortal alatt használom a tunert, wintv soha nem volt a gépen, és jól látható az eredménye

(#659) canniball válasza hati (#658) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Remek, akkor kipróbálom! :R

(#660) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Összeraktam a HTPC-m, minden frankó, iMON VFD tuti vétel volt. Ki-be kapcs, minden oké. De. Ez az iMEDIAN HD egy katasztrófa. Vagy én vagyok hülye hozzá, vagy tényleg ennyire gáz, de nem akar menni. Nem tud valaki adni egy linket, ahonnan a régit leszedhetném? Addig is megnézem ezt a MediaPortalt, remélem ez bejön.

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#661) canniball válasza Agostino (#660) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

(#662) Agostino válasza canniball (#661) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Köszi a linket, holnap délelőtt nekiesem újra a témának. iMEDIAN HD felejtős, berakok egy lemezt, amin van pár divx film, azt mondja erre, hogy nincs benn lemez. Egyedül DVD-VIDEO, vagyis rendes műsoros DVD-ket hajlandó vinni, minden másra beszól. Beállításokat erre nézve meg nem találtam. Media Portalt is felraktam. Kezdte azzal, hogy Internet kapcsolat nélkül fel sem volt hajlandó menni. Dejó. Gép fel az emeletre, felrak, vissza. Ez nem jó, az nem jó. Ehh. Végén már menni sem akart, összeesett indulás előtt. Meh...

(#663) canniball válasza Agostino (#662) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"...berakok egy lemezt, amin van pár divx film, azt mondja erre, hogy nincs benn lemez."
És az ODD egyébként beolvassa/látja a lemez tartalmát?

(#664) Agostino válasza canniball (#663) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Természetesen, pontosan emiatt nem értem az egészet. Megnéztem a SoundGraph fórumát is, oda is írtam pár sort, ugyanis ez nem egyedi bug, ilyen ez a frontend. Nem olvassa be. Sőt, fokozandó a helyzetet, annak ellenére hogy HD megnevezést kapott a szoft, írták azt is, hogy sem blu-ray, sem hd sem semmi ilyesmit nem akar vinni. Nevetséges. Ahogy böngésztem a fórumokat arra kellett rájöjjek, hogy valami nem stimmel a céggel. Állítólag pocsék a support, javítások elmaradnak, szóval itt még komoly gondok lehetnek.

(#665) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Aki port.hu-ról használja az EPG-t, nem tapasztalt gondot? Tegnap eltűntek a műsorok, a csatornák nevei stimmelnek, de mindenhol "nincs információ" szerepel :O

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#666) canniball válasza Agostino (#664) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Természetesen..."
Érdekes...kíváncsi vagyok mi lesz a tapasztalatod az előző verzióval. (Remélem jobb!)

"...valami nem stimmel a céggel. Állítólag pocsék a support, javítások elmaradnak, szóval itt még komoly gondok lehetnek."
Hát nem tudom, évek óta talpon vannak, "nagy nevű" gyártóknak is beszállítanak, csak van ennek valami alapja.

(#667) Agostino válasza canniball (#666) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

No, megvan a tapasztalat. Jó pár hajszállal kevesebb. 5.0 mirrorja alapból szar az oldalon, így azt hagytam. Gondoltam, nekem a 6.0 is jó lesz. Kezdődjék a kaland. Régi iMO/iME le, 6.0 fel. Távirányítás nincsen, iME nem megy, nincsen távirányító, ugye. Hmm, eddig volt. Akkor legyen az, hogy iMO fel, HD iME most nem, hanem az új iMON drivert beházasítom a régi iME programmal. Eddig ért az álmom, mert ezt nem lehet, nincs ilyen lehetőség. A 6.0 esetén behal a távirányíthatóság, az új ugyan jól működik, ott pedig a frontend egy kalap szar. Felrakom holnap a Meediot, ahogy néztem sokaknak bejön, aztán ha nem, akkor elszórakozom még a Media Portallal, utána meg csak lesz valahogy.

(#668) bzoley válasza X@b3e (#665) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

A port módosította az oldalát, kell egy kis idő, amíg a grabbert is hozzá igazítják.

(#669) X@b3e válasza bzoley (#668) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Akkor várok :R

(#670) canniball válasza Agostino (#667) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm...ez megint érdekes, nekem nem volt ilyen problémám. Leszedted a HD verziót fullosan (rejtett file-ok, miegymás) mielőtt feltoltad a régit?

(#671) v-paci

v-paci
(tag)

Sziasztok.

Mediaportal MP-TV Series plug-inhez van magyar nyelvű forrás, ahonnan le tudja szedni a sorozatok infóit vagy csak a thetvdb.com játszik?

(#672) Agostino válasza canniball (#670) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Le, de talán ma megint nekifutok megint a témának, ugyanakkor itt nekem valami egyre gyanúsabb. Letöltöttem tegnap ezt a Meedio-t és fel is raktam ma délelőtt. Berakom a lemezt, windows látja, beolvassa, ott van minden mappa, benne minden videó. CCCP codec pack van fenn társnak, Media Player Classic le is játszik mindent a lemezről. Elindítom a Meediot, betöltődik, ott rámegyek a DVD Player részre, ami megint üres, nem olvassa be a lemezről a cuccokat. Mi a nyavaját kellene állítanom? Lehet, hogy valami alapvető tudás hibázdik nálam, de akkor kérek mindenkit, homályosítson már fel, hogy hogyan is kell ezeket a dolgokat beállítani...

(#673) canniball válasza Agostino (#672) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

X-akta... Én újrahúznám a rendszert. (Esetleg Win-install után ghost, hogy ha megint előfordulna ne kelljen vele szenvedni.) És bár valószínűleg nem ez lesz a hiba forrása javasolnám a codec pack melőzését és csak a szükséges kodekek felrakását.

[ Szerkesztve ]

(#674) Agostino válasza canniball (#673) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Az lett végül, full újratelepítés. A 6.0 szerintem gyárilag nem akar menni ezzel az új HD VFD-vel, de sebaj, a Media Portal most nagyon bejött! CCCP fel, Haali kezel mindent, ffdshow-ban beállítottam a feliratkezelést is, minden tökéletes fut. Kicsit ugyan macerás a kezelés, de betöltöttem az iMON-ba egy Media Portal configot, szóval a navigáció esetlenségétől eltekintve - amit szerintem egy theme megold - minden rendben megy. Kopp-kopp-kopp. Dehát, a gép elvan, csak ez fut, net nincsen, miért menne gallyra a rendszer? Teljesen viszont nem vagyok még megelégedve, ám a problémák amik hátravannak aprók.

Az egyik egy Media Portal mizéria, szólítanám is a szakértőket. Amikor elindítom a cuccot, feldob egy olyan ablakot, hogy Microsoft VMR9 handler is outdated. Kiír még két DDL-t, de nem tudom mit tudok csinálni vele, nem bírtam rájönni. Raktam fel 11-es Windows Media Playert, hogy hátha, de nem.

A másik az lenne, hogy csak srt és sub felirat megy, ass és ssa, vagyis ezeket a cirádás feliratokat nem akarja megjeleníteni. Ez annyira nem baj, mert ha integrálva vannak MKV-ban akkor láthatóak, csak jó lenne azért ha külső feliratként is megenné őket.

(#675) canniball válasza Agostino (#674) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"A 6.0 szerintem gyárilag nem akar menni ezzel az új HD VFD-vel..."
Gondolod hogy a hw-n is változtattak? Nem sok logikát látnék benne (mi köze lenne a kijelzőnek a dekódoláshoz? :F ), szvsz csak a szoftver új, akkor pedig mennie kéne...

(#676) Agostino válasza canniball (#675) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Fogalmam sincsen, lehet, hogy ez így megy mindenkinél és csak én nem tudom összehozni a dolgot, vagy valami tényleg változott. Első windows telepítéskor amikor ennek az egésznek nekiálltam már nem akart menni. Felnek felment ugyan minden driver, de a HD szoftverrel ellentétben ez nem kérdezte meg, hogy ugyan drága kis gazdám, milyen távirányítód-e van e néked. A VFD nem kapcsolt be a gépen, a iMEDIAN iMON kapcsolat nélkül alapból nem indult, tehát ott volt vége a menetnek. Újrahúztam a windowst, rögtön 6.0 fel, megint nem hozta fel a távirányító választásának lehetőségét. Namondom oké. iMON az Asztalon azért kinn volt, jobb katt, távirányítót választok akkor itt. Na, az ott töküres. Szerintem lehet ráció ebben a sima versus HD szettben, ugyanis a régi távkapcsokon még nem az iMEDIAN HD vörös gombja díszeleg, hanem még a régi kék, ami a 6.0 szofthoz passzol, hiszen míg a HD alapszíne a szép piros, addig a réginek a kék volt.

Vegyük a dolog a hardver részét. A régi VFD-ken tisztán látni, hogy a régi tápok és alaplapok 20 vagy 22 pines, nem is tudom mennyi kiosztású változataira voltak tervezve. A VFD ugyanis úgy kap áramot, hogy van egy kis kábel, amit a tápod és az alaplapi tápcsati közé iktatsz be, abból nyúlik ki egy kis ér, amit bedugsz a panelbe. Az új, vagy a HD változat esetén viszont már 24 pines - megint csak nem tudom a pontos számot - nagyobb alaplapi és tápcsatlakozó van - modernebb rendszerekhez.

Szóval elképzelhető hogy változott az alaphelyzet, de mondom, lehet, hogy én nem ismerek csak egy titkos folyamatot... Azért mondjuk nehezen hinném, hogy erről volna szó.

(#677) Core2duo6600 válasza bzoley (#668) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez mikor történt ?
Mostanában nem töltöm le rendszeresen az epgmet, csak ha fel akarok venni valamit.

tegnapi a legfrisebb xmltv amitt találtam a weben
Csak felül kell írnom, oda ahol az eredeti volt ?

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#678) bzoley válasza Core2duo6600 (#677) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

A héten. Igen, csak lecseréled az exe-t. Még nem teljesen jó, de már használható.

(#679) canniball válasza Agostino (#676) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Vegyük a dolog a hardver részét."
Ezt nem tudom ki mondta neked, de el ne hidd! Nem tudom az új milyen, ahhoz még nem volt szerencsém, de nekem a régi van és az is 20+4pines. [link] [link]

(#680) bzoley válasza Core2duo6600 (#677) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

És aztán tölts le frissebb exe-t, mert a tegnapi még nem volt teljesen tökéletes.

(#681) Agostino válasza canniball (#679) üzenetére

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Akkor én értettem félre a dolgokat. Azért érdekelne, másnak sikerült-e összehozni az installt. Gondoltam még arra, hogy csak SP2 alatt áll fenn a dolog, de nem nagyon hiszem.

(#682) canniball válasza Agostino (#681) üzenetére

canniball
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én XP SP2-re raktam fel a 6.01.0122 verziót (egész pontosan ha jól emlékszem ez volt a sorrend: XP SP2, driverek, TotalCommander, Divx és Xvid codec, iMedian és azt hiszem ennyi). A tesztelés nálam csak annyiból állt, hogy gép be/kikapcs., beállítások végigzongorázása távirányítóval, zenék/videók lejátszása vinyóról, de ezek gond nélkül működnek. (Egyedül a TV nézéssel támadt gondom (baromi sötét a kép), de erre majd ráugratom a hati kolléga által korábban linkelt progit, talán az megoldja a problémát).
Mod.: Ha gondolod rákérdezhetsz az Imon vfd távirányító topikban is, hátha ott meg tudják mondani a frankót.

[ Szerkesztve ]

(#683) v-paci válasza v-paci (#671) üzenetére

v-paci
(tag)

Valaki MP mágus válaszolna esetleg erre?[link]

(#684) Core2duo6600 válasza bzoley (#678) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Legujjabb alpha val tökéletes, és gyorsabb is.
Érdekes, hogy a korábbi exe vel byte ra pontosan azonos volt a mérete .
Tegnap hajnalban szedtem le az alphat

Eddig még nem vettem észre benne rendellenességet.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P55A, Core i7 860 (alap), Asus ATI Radeon 5870, 8 GB Kingmax DDR3 1600 CL7

(#685) bzoley válasza Core2duo6600 (#684) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Nézd meg az esti műsorokat. Ha nem a másnapit mutatja, akk jó alpha-d van. Ha igen, akkor frissítened kell.

(#686) Core2duo6600 válasza bzoley (#685) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 adónál néztem, mai napra nézve jónak tünik.

(#687) X@b3e válasza bzoley (#668) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Miután még mindig nincs EPG-m, megkérdezem, hogy ez meg fog oldódni magától, vagy új reg file/beállítás szükségeltetik (Bástya-elvtárs félét használom)? :B :R

(#688) bzoley válasza X@b3e (#687) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ez ügyben Bástya elvtársnál érdeklődj, ő más szoftvert használ. Előbb-utóbb biztos működni fog. A beállításokon nem kell változtatni, csak meg kell várni, míg lesz frissítés.
Az enyémmel már nincs gond, működik újra(legalábbis a grabber). Az MCE guide-ot soha nem ellenőriztem, de még nem panaszkodott senki.

[ Szerkesztve ]

(#689) Core2duo6600 válasza X@b3e (#687) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akár csinálhatsz magadnak is szervert, egy virtuál pc kell hozzá.
Meg egy Win s amin van webserver, célszerüen szerver változat.

(#690) X@b3e válasza Core2duo6600 (#689) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Eddig működött rendesen, nem merülnék bele mélyen, ha megoldódna a gond..

(#691) as_Rock válasza hati (#653) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Majd azt fogok, de addig is a másik gépemben XP alatt használnám, eszerint codec-eket és WinTV-t kell felraknom :F

(#692) Apoth

Apoth
(újonc)

Üdv mindenkinek!
Látom, itt nagy általánossággal Windows alapú HTPC-ket használtok. Én egy linuxos HTPC-t rakok össze, már a meló végénél járok.
Vas:
Abit NF7 alaplap
1000 MHz-s AMD proci (asszem 1600+) :)
256 MB DDR (régi fajta, talán 266 MHz-es órajelű)
10 GB winchester
NVidia GF 440 - 64 MB GPU, TV-out
C-media olcsó kategóriás 5.1 hangkártya
Házi készítésű IR sorosporti vevőegység (még nincs kész)

Szóval nem egy erőgép, igazából azokból a hardverelemekből áll össze ami otthon kiesett a gépekből fejlesztéseknél az eddigi pénzráfordítás 3000 forint, ami az infravevő alkatrészeinek, és a hangkártyának az árából jön ki. Ezen felül max 10000 forint ráfordítással lesz végleges a projekt, amit kimerít a fekvő ház, és egy dvd lejátszó. A projekt fő célkitűzése egy HTPC, amit egyetlen távirányítóval bárki tud kezelni, akárcsak egy dvd-lejátszót, támogat minden médiaformátumot, támogat hálózati meghajtókat, internetes médiát, és zenealbumok kezelését. TV-kártyát nem terveztem bele, igazából ez a vas nem lenne képes normális rögzítésre (bár egyesek szerint még épp elbírná). Valamint tudnia kell egy számítógépként működni, netezés céljából.

Szoftveres környezet:
Oprendszer: Mythbuntu 8.04
HTPC Frontend: XBMC Linux port (ezt érdemes kipróbálni, van winre, és Mac OS-X-re is)
Távezérlő program: LIRC

A Mythubuntu telepítője nagyon kényelmes, mivel egy HTPC-re termett oprendszerről van szó, a telepítésnél lehetőség van meghatározni a videókártya drivert, bekapcsolni a tv-kimenetet, megadni a szabványát (pl.: pal/B-G, 720p, stb.). Egyszerűsített MythTV backend beállításokat is megadhatunk, bár én ezzel nem is foglalkoztam, mert nincs rá szűkségem. ezután 15-20 perc automatizált telepítés, és újraindítás után már működik is a rendszer. Mivel én XBMC párti vagyok, az automatikus indítási listából kivettem a MythTV-frontend indító linkjét, és feltettem az XBMC-t. Az Xbox Media Center telepítése nagyon egyszerű, egy sort kell csupán beírni az apt sources.list állományába, és az apt-get install xbmc parancs fel is rakja. Az XBMC linux portja remekül működik, teljesen jó képminőséget látunk, mindent tud amire szükség lehet.
Ha viszont netezni akarunk, egyszerűen bezárjuk az XBMC-t, és elénk tárul az XFCE ablakkezelő egyszerű felülete. igazából egy egyszerű panelen kívül nincs másun, de erre nincs is szükség. Windows-os módszerrel a panel bal oldalán elterülő gombbal megnyílik egy menü, ahonnan a telepített programokat azonnal elérhetjük, alapértelmezetten megtalálható a Mozilla Firefox netezésre, az Mplayer, vagy a Xine média nézegetésre, van egy egyszerű fájlkezelőnk, és egy vezérlőpult szerű progi a beállítások módosításához. nem is kell ennél több. Igazából nem is kell linuxhoz érteni, az alapbeállításokat használva működik a cumó. A LIRC beállítása után egy darab távirányítóval lehet kezelni az XBMC-t, ha pedig netezni akarunk, vagy számítógépre van szükség, elő a billentyűt, az egeret, és hajrá.
És ha azt nézzük, hogy hulladékanyagból, ingyenes szoftverekkel, kis időráfordítással egész jó HTPC-t csinálhatunk, szerintem megéri.
Minden jót!

ui.: nem szeretnék senkit zavarni ezzel a leírással, remélem, fel tudjátok használni az itt leírtakat!

(#693) Core2duo6600 válasza Apoth (#692) üzenetére

Core2duo6600
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én asztali gépen használom jelenleg vista mce -t x64
Próbálkoztam már linuxal eddig kevés sikerrel, sőt inkább kudarccal, van benne nekem egy Hauppauge pvr 500 tuner, hw encoderes, a hw encoderessel, a tied is mukődne.
Ha majd kisérletezem, akkor fordulok hozzád kérdéseimmel remélem nem baj.

Ez a lirc az mce távlövővel is megy ?

(#694) Apoth válasza Core2duo6600 (#693) üzenetére

Apoth
(újonc)

Megy bizony. Az MCE távkapcsok at , és az Imonokat támogatja a leginkább, az infrajelektől a keymapokig.

[ Szerkesztve ]

(#695) Apoth

Apoth
(újonc)

Jut eszembe, tegnap összeforrasztottam az infravevőt is, elég jól működik, bár a gombok betantásával szöszöltem egy kicsit.

itt egy leírás, ha valakit érdekel:
[link]

(#696) róland válasza Apoth (#692) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy Mythbuntu telepítést leírhatnál, mert nekem soha sem sikerül beállítani az adatbázist, s emiatt el se indul.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#697) Apoth válasza róland (#696) üzenetére

Apoth
(újonc)

Nos, mint mondtam én a Myth backendjét kihagytam, de elméletileg ha mindent alapbeállításon hagysz, rendesen meg kéne csinálnia. Azt hiszem, hogy csak be kell x-elni, hogy akarsz-e backendet.
Ha mégsem jön össze, google ad neked segítséget, nagyon sokan használják, biztos írtak már néhány HOWTO-t.

Azért majd megnézem, hogy hogy néz ez ki, hátha nem sikerül
Sok sikert!

(#698) Gyuri16

Gyuri16
(senior tag)

hi, szeretnek gepre lehuzni tv programokat, es most a TVxb-t hasznalom (hasznalnam). a gond az, hogy a magyar ini fajl, ami az oldalon van, nem mukodik (valoszinuleg a port.hu atszabta az oldalukat). Meg szeretnem kerdezni nincs e valakinek veletlenul mukodo ini fajlja hozza? en most probalkozom megcsinalni magam, de tulsagosan nem sikerul.
koszi elore is

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

(#699) bzoley válasza Gyuri16 (#698) üzenetére

bzoley
(PH! kedvence)

Ha jól tudom, nincs még használható ini. Fél megoldások talán vannak, de vagy a délelőtti, vagy az esti műsorokhoz jó.

(#700) Gyuri16 válasza bzoley (#699) üzenetére

Gyuri16
(senior tag)

igen, felmegoldasok nekem is sikerultek.
probalkoztam xmltv-vel is, ami egesz jol mukodott, de lenne egy olyan kivansagom, hogy tobb orszag musorat is le lehessen huzni (konkretan magyar, szlovak es par kabeles).
nem ismersz ilyen megoldast?

Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  HTPC szoftverek
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.