''SQLite Browser: [link]''
De miután betöltöttem a listings.1.dat filet hiába nézem, fogalmam sincs mit kéne kezdeni vele.
Tudnál írni egy lámáknak (pl. nekem) való how to-t? Hogy oldom meg azt, hogy 1. csatorna m1-189.25MHz, 2. csatorna m2-203.25, stb. ->mentés->Meedio használja.
Trackek rendezettségét megoldottam úgy, hogy újratelepítettem a progit olyan módon, hogy csak filebrowser-ként nyúl a file-okhoz, nem rendezi adatbázisba őket. (Először is így akrtam, csak valamiért így nem volt hajlandó felmászni.)
Hogy ilyen [link] kilépés menüm legyen nekem is (legy benne PC kikapcsolása/hibernálása) az plugin vagy theme kérdése?
Tudsz-e olyan theme-t ajánlani, amelyben a menüpontok fixen a helyükön maradnak és a ''sárga csík'' mozog rajtuk fel-le? (Most még a ''gyárit'' használom és számomra eléggé idegesítő a menüpontok mozgása.)
És még egy számomra fontos kérdés (hogy eddig hogy nem jutott eszembe...?): a Meedio fel tudja-e ébreszteni a kikapcsolt/hibernált PC-t (pl. programozott felvétel esetén)?
[Szerkesztve]
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif

hát ezzel sikerült elszomorítanod.

de zavarbaejtő kérdés, egyszerűen nem tudja az ember, hogy mit válaszoljon, nem igazán értem, hogy mit is akartál kérdezni 
plz help