Acer szervizhattererol sok rosszat hallottam mar, bar eddig senki nem mondta, hogy szervizbe is vitte volna
Szoval nem tudom, de inkabb veszek kicsit dragabban egy tuti megbizhatot. Amugy ha mar itt tartunk, a FSC Amilo 1667G is eleg szimpatikus.
Abban biztos vagyok, bar javitsatok ki ha tevedek
hogy a MS Pentium alapu rendszerekhez is fog Vistat csinalni. Kizart, hogy csak AMD-t tamogasson.
En azt hallottam, hogy a ket kod totalisan nem kompatibilis, Windows 2003 Serverbol pl. 3 kulonbozo verzio letezik, egy 32bites, x64 (AMD) es Itanium-64 (Intel). De gyorsan hozza is szoktak fuzni, hogy a forraskodban nem sokat kell valtoztatni, hogy a masik platform ala is le lehessen forditani, tehat valoszinuleg eleg sok progi mind2 ala elerheto lesz.
A teljesitmenyrol semmit sem tudok mondani, de azt tudom, hogy az Athlon64 3000+ Venice-al meg vagyok elegedve, egeszen szepen muzsikal egy hasonlo arkategoriaju Pentiumot felumul.
Uj kerdesem van: ''ATI 200M'' vagy ''VIA K8T890+ATI X700'' alapu rendszer eri meg jobban? Miert?
''Az a feltételezés, hogy a teljes rendszer működését javítani lehet a tudatos, részelemei ellen intézett támadással, veszedelmes tudatlanságról árulkodik. Akik tudósoknak és technológusoknak nevezik magukat, gyakran tesznek ilyen tudatlanságról tanúbizonyságot.'' Frank Herbert