Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#6) NetGod válasza zsimboj (#5) üzenetére

NetGod
(kvázi-tag)

Acer szervizhattererol sok rosszat hallottam mar, bar eddig senki nem mondta, hogy szervizbe is vitte volna:)) Szoval nem tudom, de inkabb veszek kicsit dragabban egy tuti megbizhatot. Amugy ha mar itt tartunk, a FSC Amilo 1667G is eleg szimpatikus.
Abban biztos vagyok, bar javitsatok ki ha tevedek ;) hogy a MS Pentium alapu rendszerekhez is fog Vistat csinalni. Kizart, hogy csak AMD-t tamogasson.
En azt hallottam, hogy a ket kod totalisan nem kompatibilis, Windows 2003 Serverbol pl. 3 kulonbozo verzio letezik, egy 32bites, x64 (AMD) es Itanium-64 (Intel). De gyorsan hozza is szoktak fuzni, hogy a forraskodban nem sokat kell valtoztatni, hogy a masik platform ala is le lehessen forditani, tehat valoszinuleg eleg sok progi mind2 ala elerheto lesz.
A teljesitmenyrol semmit sem tudok mondani, de azt tudom, hogy az Athlon64 3000+ Venice-al meg vagyok elegedve, egeszen szepen muzsikal egy hasonlo arkategoriaju Pentiumot felumul.

Uj kerdesem van: ''ATI 200M'' vagy ''VIA K8T890+ATI X700'' alapu rendszer eri meg jobban? Miert?

''Az a feltételezés, hogy a teljes rendszer működését javítani lehet a tudatos, részelemei ellen intézett támadással, veszedelmes tudatlanságról árulkodik. Akik tudósoknak és technológusoknak nevezik magukat, gyakran tesznek ilyen tudatlanságról tanúbizonyságot.'' Frank Herbert

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.