Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#30) petis77 válasza zsimboj (#17) üzenetére

petis77
(újonc)

Nekem nx6125-van, 2G Turion és 2G ram. Egy kalap szar az egész, soha az életben többet HP notebook-ot nem akarok használni - sajnos muszály, mert céges a kicsike.
Elmondom, nekem mik a sirámaim:
1. Win Xp 64 bit van rajta, és vannak eszközök, amik nem működnek, mert ninvs driver: smart card reader, ujjlenyomat olvasó és még egy eszköz, amit nem tudok, hogy mi. Support természetesen a HP-tül a 64 bites OS-re nincs, drivert nem adnak, vagy nincs, a lényeg ugyanazm, nem működnek eszközök. 32 biten megy minden.
2, én dokkolóval használom a gépet, amin van VGA és DVI kimenet. Kép viszont csak a VGA-n van, DVI-on nem ad ki jelet. A HP szerint ez így működik, by design ilyen. B@sszák meg. A 3 éves Toshiba laptopon tökéletesen bírt működni, akkor ezen miért nem? nem értem...
3. a standby mode-ot és dokkolóból való kivételt/behelyezést sem kezeli tökéletesen, ez lehet, sw miatt van. Néha nem teszi ki a képet a monitorra vagy nem veszi vissza az LCD-re.

3dmark03-ban 1170 pontot nyomott a 64bites OS alatt és 1000 körül a 32bitessel. Q3 tűrhetően megy, az AGE 3 már szaggat, 1024-be, minimum grafikával is.

Ennyi. Dolgozni lehet rajta, egész gyors, de az új vagy újabb játékok nem igazán mennek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.