2x256 MB nem zavar, később úgyis bővítem:
ATI kártya:
2 pixel pipline 2 vertex egység PS v2.0. Egyetlen hátránya hogy nincs benne hardveres T&L egység, így egy kissé visszafogott a 3D teljesítmény, mert elég sokat szoftverből kell megoldania. Úgy képzeld el leginkább, hogy quake3 nagyjából 30 fps, de a battlefield 2 is nagyjából annyi rajta. Ne várjál száguldást, nem arra találták ki. vezetékről 300 MHz-en megy, akkuról 100, de felűlbírálható.
BT nincs az én változatomban, (nem is hiányolom egyelőre), wlan külön gombbal kapcsolható természetesen és a látómező alján sötétben is jól látható státuszledek vannak hozzá (wlan, mute, caps lock, num lock).
Használni nagyon kényelmes, aksiról 800 MHZ-en megy a proci, hálózatról 800, de szükség esetén 1800. Akkrus üzem mellett legtöbbször egyáltalán nem megy a ventilátor, ekkor teljesen zajtalan, hálózatról általában (98 % netezés közben, 85 % filmnézés közben) nem megy a venti, ekkor is nagyon halk. Alapban kellemes langyos tapintása van.
Én nem bírnám megszokni a SXGA+ felbontást, nomeg a szemem sem túl jó, nekem ez tökéletesen megfelel.
Mod: ujjlenyomat azonosító: még nem állítottam be, de loginhoz és könyvtárak, fileok levédésére is használható kell legyen a szoftvere szerint.
[Szerkesztve]
Mehr Licht!