Sziasztok,
nekem egy nx6110-em van, tökéletesen megvagyok vele elégedve nagyon hálás darab, egy apró szerintem ''hibát'' leszámítva, én annyira nem kenem a notik belső felépítését, ugyhogy gondoltam megkérdezlek titeket hátha ezt jobban vágjátok, mint jómagam.
Tehát példa.:
Lecsukom a noti tetejét, fontos, hogy félig tehát semmilyen következmény nincs nem kapcsol ki a kijelző stb...
Majd felnyitom és a következő a tapasztalat:
20felnyitásból kb 7szer bevillan egy pillanatra a kép miközbe nyitom fel a kijelzőt, ezért az apróságért nem fogom szervízbe vinni, de érdekelne, hogy szerintetek ez mitől van?
Amugy ezt, hogy ezt egyik percről a másikra kezdte el művelni és ami érdekes egy elektronikus eszköznél én ugy veszem észre, hogy egyre kevesebb az az arány ahányszor bevillan a képernyő felnyítás közben, engem csak az érdekelne, hogy szerintetek ez mitől lehet. (Bocs ha ökör módon fogalmaztam, korán van még.)
n0se

amugy nagyon jo kis cucc, semmi pénzért nem válnék meg tőle 

, de meg nem adtam fel a remenyt.

Mit lehet tenni?? Már 10órája volt ez víz kiborulás és mondom maga a billentyűre rá se ment közvetlenül. Egyszerűen nemtudok semmit csinálni, nagyon elkeseredett vagyok!
right View