Nagyker volt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Bubukain
(kvázi-tag)
Én trabantra gondoltam

evo87
(fanatikus tag)
Ha minőségre szomjazol, Lada.
Fém háza van, nem műanyag mint a pöfi trabinak, 1500mhz motor van benne, míg a trabiban csak 600mhz.
Lenovo R61 / C2D T8300 2,4GHz/ Nvidia quadro nvs 140M / 2GB ram

Hege
(tag)
nx6125 Sempron vagy ha kicsit több pénzed van akkor Turion. Ha még több pénzed van akkor Pentium M 

TayRol
(PH! addikt)
Valaki meg tudna engem győzni a renew program megbízhatóságáról, ill. a hozzá tartozó 3 év gari érvényesítéséről? Volna egy kiszemelt renew gép [link], de nem merek nem ''újat'' venni... 
Suzuki - Way of Life

chilli_
(lelkes újonc)
''Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve el.fordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek.''
tehat gyakorlatilag vadiuj, legrosszabb esetben annyit volt hasznalva, hogy allt egy vitrinben valamennyi ideig. Garit ugyanugy tudsz ra boviteni. Szvsz meg az asis kategoriaba es siman bele lehet ugrani, nekem is olyan gepem van (nc6220), es semmi gond vele, csillog villog.
Szoval ez kis pici 12''-os egy nagyon jo valasztas lenne!

TayRol
(PH! addikt)
Szerintem is tutti választás volna!
Már csak a gari nem világos
Sokan mondják, hogy a 3 év világgariból nálunk csak 1-et fogadnak el. Remélem ez nem igaz 
Suzuki - Way of Life

chilli_
(lelkes újonc)
szvsz marhasag..

TayRol
(PH! addikt)
Ez lényegretörő volt!
Akkor szerintem holnap megtapizom a gépet usanotinál. Ugyanis ott 3 év garit adnak rá! 
Suzuki - Way of Life

Shia-ko
(tag)
Azért én mégegyszer utánakérdeznék a garnak a HP-nál, mert egy információ alapján tegnap én is rákérdeztem, és a HP világgart leszarják, csak a magyar garlevelet nézik, abból pedig elvileg 1 éveset kapsz mellé.
Valamint ezekre a gépekre nem lehet garbővítést venni.
Üdvözlettel: Gabi

TayRol
(PH! addikt)
Akkor jól sejtettem... 
Suzuki - Way of Life
Nekünk 2 renew gépünk van, amiket fél éven belül vettünk. Ha ott van a szerződésen a 3 év garancia, amit az üzlet és a HP felvállal, akkor azt be is kell tartania. 2 db nc 4200-ről van szó.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

TayRol
(PH! addikt)
Én is subnotit akaarok venni, s az ember azt gondolná, hogy ezekre már feltétel nélkül vállalja a magyar Hp a 3 év garit. Az üzlet 3 év világgarival árusítja, de hogy ezt a Hp is felvállalná, nemtudom. Egyébként egy nc 4010-ről van szó.
Suzuki - Way of Life
Ha beregisztrálod magadat a HP oldalán a noti számával, akkor mindenképp.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

TayRol
(PH! addikt)
Nos, visszaírtak a HP magyarországtól a ''renew'' termékek garanciájával kapcsolatban. Mivel ők nem foglalkozak vele Magyaro.-n, ezért garanciát csak a viszonteladók nyújtanak a termékre. Szóval ha a bolt 3 év világgarit ad a notira, akkor 3 éven kerszetül az ő dolguk a gépet szervízelni, garanciában foglalkozni vele, javítani.
Suzuki - Way of Life

chilli_
(lelkes újonc)
'' Valamint ezekre a gépekre nem lehet garbővítést venni. ''
apukam azt szokta mondani, hogy ha hulye vagy, legalabb ne reklamozd. (ne vedd szemelyeskedesnek
)
Tehat: az ASIS gepekre NEM lehet gar. bovitest venni a hp-nal. A RENEW gepekre viszont IGEN ! (SOT: a renew gepek jogilag (IS!!) ujak!
Olvass utana, mielott tevhireket teszel kozze.
Ha nem igy lenne kovezzetek meg. De igy van...
Tudomásom szerint így van. Annyit tennék még hozzá a témához, hogy a HP az ASIS gépekre 3 hónap garanciát vállal, általában a kiskereskedők vállalnak rá egy évet. De hármat nem, ez már nekik is túl rizikós. Az megint más kérdés, hogy a HP világgarancia elvileg él, tehát boldogabb országokban a gép továbbra is garanciális, még ha ASIS-ként volt is forgalmazva nálunk - lásd az egyszerű lekérdezést a HP honlapjának adatbázisából szériaszám alapján.
A ladybug által említett nc4200-akkal is ez a helyzet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

takos
(kvázi-tag)
Szia!
Ezt a regisztrációt pontosan milyen linken tudom megtenni?
Á
A vasam? Hp-Compaq nx6110,Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533-1730 Mhz,1GB DDR333pc2700,Intel Video 8-128M w/DDR,80GB

Eszleny
(fanatikus tag)
Melyik lenne az a boldogabb ország, ahol lehetne érvényesíteni ilyen garanciákat?
''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

TayRol
(PH! addikt)
Gondolom Ausztria s a nyugati országok. Sajna... 
Suzuki - Way of Life
HP termék regisztráció: [link]. De a garanciális javításhoz nincs köze, ez inkább csak support tevékenységet jelent. A garancia ettől függetlenül létezik az imént leírtak szerint.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Peteke
(kvázi-tag)
Üdv!
Van valakinek tapasztalata arról hogy a notebook.hu-nál az általuk említett 1 hónapon belüli garanciabővítést esetleg később is meg lehetne venni? Az nagyon hamar letelik... 

Shia-ko
(tag)
Ok 
Viszon tén ezt körbejártam HP-nál, és ha leszámítom azt, hogy fogalmuk sem volt, és a HPOutlet-hez irányítottak, ahol az általam írtakat közölték, akár igazad is lehet.
A Renew 3 év világgarijával pedig (, mint nem csak én írtam) itthonsokra mész. 
Üdvözlettel: Gabi

Ákoska
(újonc)
Hali!
Mi ugyan az Usanotebboknál vettük a gépet, de remélem tudok segíteni. Én felhívtam a HP Magyarországot, ugyan ebben a témában. Ott azt monf
dták, hogy bármikor lehet garanciát hosszabíttatni, sőt, az sem fontos, hogy ugyanott tedd ezt, ahol a gépet vetted.
Biztos ami biztos, hívd fel a HP-t.
Üdv:Ákos
Üdv: Ákos

Peteke
(kvázi-tag)
Üdv!
Ez elég jól hangzik, köszi az infót!
Utánakérdezek akkor a HP-nál is...

Janesz
(őstag)
[link]
ha valakinek jó noti kell esetleg,de nem vette észre.. 
- Privát
- 2006-05-16 20:02:09

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Végre kész a gépem!Már róla netezek
Tök korrekt volt a szervíz. Tegnap rámcsörögtek, hogy van alaplap, vihetem a gépet. Ma reggel bevittem fél9kor és 4kor már mehettem is érte
Mivel az alaplapot cserélték, így az 1 év garancia 'újraindult', habár a kiscsaj megint megadta HP központ számát, mert szerintük 3 év jár a sulinetes eszközökre 
1ébként mi kell(gép sorozatszáma, stb) a fenti linken való regisztráláshoz?
"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."
(#678) Peteke válasza Neurotoxin (#677) üzenetére
- Privát
- 2006-05-16 20:43:39

Peteke
(kvázi-tag)
Üdv!
Sorozat és tipusszám kell hozzá de sajna az enyémre azt írta hogy nincs garancia infó az én számaimhoz...

pampika
(senior tag)
Én nagy nehezen megtaláltam a garis oldalt egy online segítős segítségével (kényelem rulz
) és ezért piros pötty a hp-nek, tényleg rögtön foglalkozott velem az ürge és vágta a választ is. Csak az a bökkenő, hogy a neten mutatott dátum kissé eltér (~5 hónappal) a tényleges vásárlás dátumától. írtam volna ezügyben a hp-nak, de nem találtam emil címet, és semmi kedvem nem volt végig kattintgatni megint a hülye azonosítő rendszerüket
Nem tud vki egy közvetlen mail címet?
- Privát
- 2006-05-17 17:03:47

phanfantom
(fanatikus tag)
Srácok!
Ha valakinek nx6110-ese van, tudna róla pár fotót készíteni és elküldené a mail-emre?
''Élőben'' még nem láttam és kíváncsi lennék rá.
Előre is köszönöm. 
Ui: vagy ha egy másik típus is szinte így néz ki, akkor az is megfelel,
egy privi is jöhet a mail küldésről
(#681) pampika válasza phanfantom (#680) üzenetére
- Privát
- 2006-05-17 17:18:24

pampika
(senior tag)
Gugli kép keresőben van sok kép mindenféle oldalról. Sztem nem lesz sokkal élőbb, mint egy 'élő' fotó. Igazándiból úgyis csak egy élő taperolással tudod behatárolni magadnak a gépet 
(#682) TayRol válasza phanfantom (#680) üzenetére
- Privát
- 2006-05-17 18:19:41

TayRol
(PH! addikt)
Hajrá : [link] 
[Szerkesztve]
Suzuki - Way of Life
(#683) Neurotoxin válasza TayRol (#682) üzenetére
- Privát
- 2006-05-18 22:51:21

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Én is köszönöm a képeket, mert még úgyse láttam az alaplapot meg a memóriákat ''fedő'' nélkül
Ha lesz időm, csinálok néhány képet a sajátomról.
Más:vennék egy wlan routert(UTP) a géphez, tud ajánlani vki vmilyet, vagy hogy merre tapogatózzak?Esetleg használ vki vmilyet?Tapasztalat?Peter?kb mennyibe kerülhet?
Átmegyek megkérdezni a ''hálósoknál'' néhány topiccal arébb...
[Szerkesztve]
(#684) chilli_ válasza Neurotoxin (#683) üzenetére
- Privát
- 2006-05-18 22:59:51

chilli_
(lelkes újonc)
udv!
par honapja vettem egyet en is, a leheto legolcsobbat amit talaltam depo.hu-n. ez egy smc lett (sry, lusta vagyok megnezni a pontos tipust), ~11k volt. 54mbps, 5 ev garival. stabilitas szempontjabol otthonre nekem boven jo, kb ket hetente kell neki egy reboot. Amugy minden mas tekintetben jo (titkositas, admin felulet, stb).
haver d-linket vett tavaly, az valamennyivel dragabb, stabilabb, o meg direktben nem inditotta ujra egyszersem hiba miatt 
(#685) TayRol válasza Neurotoxin (#683) üzenetére
- Privát
- 2006-05-18 23:01:28

TayRol
(PH! addikt)
Nincsmit.
Ez a routeres kérdés engem is érdekel, énis átnézek a ''szomszédba''...
Suzuki - Way of Life
(#686) pampika válasza Neurotoxin (#683) üzenetére
- Privát
- 2006-05-18 23:11:43

pampika
(senior tag)
Nekem smc routerem volt, gyanítom ára alapján, hogy az említett router wlan mentes verziója. Melegedett mint a állat, folyton lehalt. Szóval nem szerettem 
Most láttam asszem cora újságban élettartam garos belkint, jól hangzik. De egy d-linkkel se nagyon lehet melléfogni 
(#687) Neurotoxin válasza chilli_ (#684) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 00:03:06

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Thx a válaszokat mindenkinek. Valójában azért izgat ez a router dolog, mert át lett''variálva'' a szobámban a bútorzat és nem szeretném állandóan a notebook után ráncigálni a kábelt, meg legalább ott tanulhatok a lakásban ,ahol akarok 
Valójában én ezzel a D-Link DI-524 WL 4 port + WIFI routerrel [link] szemezgetek egy ideje. Edigitalban 11,666 Ft +ÁFA (13,999 Ft), ennyiért sztem OK. Majd hátha szól rá vmit Peter 
(#688) csabors válasza Neurotoxin (#687) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 08:13:20

csabors
(tag)
Szia!
Spórolj még egy kicsit, és vegyél Linksys WRT54GL... Jobban jársz! Pl:www.lord.hu
Üdv:
Pentax K20D
(#689) horvathkrisz válasza csabors (#688) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 08:14:58

horvathkrisz
(PH! addikt)
Miért, ez mennyivel rosszabb/olcsóbb?
Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)
(#690) csabors válasza horvathkrisz (#689) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 08:18:43

csabors
(tag)
?
Pentax K20D
(#691) TayRol válasza Neurotoxin (#687) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 08:23:29

TayRol
(PH! addikt)
Küldtem privit! 
Suzuki - Way of Life
(#692) Neurotoxin válasza TayRol (#691) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 10:40:17

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Privi ment
(csakhogy ne ''off''oljuk szét a topicot)

Timma
(lelkes újonc)
Hi!
Van egy nx8220-as vasam. Kb egy hónapos, és már másodszor fordul elő, hogy olyan szinten lefagy, hogy még a kikapcs gombra sem reagál. :S
Mást nem tudtam csinálni, drasztikus módon kivettem az aksit. De ez félek nem tesz túl jót neki.
Veletek nem volt még ilyen??
Üdv!
(#694) Neurotoxin válasza Timma (#693) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 11:43:14

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Jaj!Hát az valóban nem tesz jót neki, de ha rám hallgatsz, akkor min 5 másodpercig nyomva tartod a bekapcsoló gombot, ha lefagyott és/vagy/esetleg a kikapcs gombra sem reagál-ez azért nem vagy csak kevésbé drasztikus. (ekkor kikapcsol a gép, mintha lehúznád a hálózati kábelről/akkuról 
[Szerkesztve]
(#695) Ticklee válasza Neurotoxin (#694) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 12:09:57

Ticklee
(újonc)
Hello,
Korrekt szervízt keresek, NX9030 optikai meghajtó (DVD író) javítására lenne szükség. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata?
(#696) Timma válasza Neurotoxin (#694) üzenetére
- Privát
- 2006-05-19 13:40:10

Timma
(lelkes újonc)
Tartottam én tovább is nyomva, de semmi.
Aztán vártam, megint megpróbáltam kikapcsolni, de egyszerűen nem működött. Nem tudtam mást csinálni. 

Tapeer
(újonc)
Kedves peterkeT!
Van egy nx6125-ös laptopom, teljesen meg vagyok elegedve vele, csak annyit szeretnek megkerdezni, hogy ha mar van benne egy Turion proci de csak XP Home fut rajta akkor mi ertelme van a 64 bites procinak a gepben?
Ebböl eredendöen az igazi kerdesem az lenne, hogy lehet-e erre a gepre Windows x64-et felrakni, mert ugyan felment ra de megfelelö drivereket nem nagyon talaltam. Igy hang es normalis grafikus tamogatas nelkül nem sokra mentem vele.
Tudnal valami tippet adni?
Köszönöm

Hege
(tag)
Hello!
A hozzászólásod ugyan nem nekem címezted, de talán nem haragszol ha én válaszolok. Az nx6125-ös gép topic-jában már volt szó erről a 64 bites Windows-ról. Én ott leírtam a tapasztalataimat és beraktam egy link-et is ahonnal letölthetők a szükséges driver-ek.
A linket berakom ide is, a hozzászólásokat meg el tudod olvasni a megfelelő topic-ban.
Grafikához jó lesz a sima Radeon driver is, de a link-en lévőt is leszeheted. Azt hiszem egyedül az újlenyomat olvasóhoz nincs driver, de azzal talán együtt tudsz élni 
[link]
Remélem segítettem!
Üdv.:Hege
- Privát
- 2006-05-20 18:15:50

Neurotoxin
(fanatikus tag)
Egy beépített broadcom wifi kártyás felhasználó segítségét kérném: hol találom meg a kártya,DHCP beállításait?
Ugyanis a vezetéknélküli hálózati kapcsolatok->tulajdonságok->beállításoknál nem találok ilyet 
[Szerkesztve]
(#700) dat válasza Neurotoxin (#699) üzenetére
- Privát
- 2006-05-20 18:19:57

dat
(senior tag)
Ha csak az IP címedre, DNS szerverekre, stb. vagy kíváncsi, akkor Start menü, futtatás, cmd, ott pedig ipconfig /all.
Ha fix IP-t szeretnél adni akkor a Vezérlőpult, Hálózat, TCP/IP protokoll, Tulajdonságok környékén próbálkozz.
(Ha valahol elírtam a sorrendet/menü nevét elnézést, Linux alatt vagyok, fejből próbálkoztam
)