Valóban, a US-ben van egy bizonyos kultusza. Sajnos az ottani piaci helyzetet annyira nem ismerem. Mindenesetre maradandót nemigen alkottak ezen a területen, szemben a Compaq-kal, Dell-lel, IBM-mel pl, akik a notebook-gyártás hőskora óta jelen vannak itt is, dacára annak, hogy az üzleti célra szánt gépeik nekik is mindig drágák voltak (most is azok, csak a Compaq ugye már HP-Compaq).
Azok a Pavillionok pedig, amik jelenleg még forgalomban vannak, gyakorlatilag egyrészt a maradék Compaq Presario, másrészt a baljós emlékezetű nx5000, nx7000, nx9000 sorozattal azonosak.
US-ből származó P3-as Pavillionnal egyébként találkoztam (típusra bevallom töredelmesen, nem emlékszem), de nem győzött meg. Olyan se meleg-se hideg gép volt. Megbízhatóan működött, de kategóriján belül sem nyűgözött le.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(nc6220am van)
Mostmár 3an vagyunk, takos,te meg én
Mostmár legalább lesz vmi összehasonlítási alapom, ha vmi nem működik nálam.kopp kopp kopp.
)
Mint írtam, erre még sose figyeltem, de alapvetően logikusnak hangzik. De hogy hol lehet beállítani ezt a határértéket, azt nem tudom.

De aztán sima, üres asztalra rakva is hasonlókat csinált...
.
Most írok Manfrednek egy emailt, viszont eszembe jutott valami: jó lenne egy nem-HP i915GM-es gépen is kipróbálni. Most gondolkozom erősen, hogy kinek van ilyenje az ismerőseim között...