Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Dr. Akula válasza peterkeT (#249) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Akinek sok pénze van. :)

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#252) Shia-ko válasza peterkeT (#249) üzenetére

Shia-ko
(tag)

Elég kevés ember áldoz 50ezer Ft-ot garbővítésre, szvsz, de nem gondolom, hogy több hátrányuk lenne belőle, mint bevételük. Lehetne róla egy felmérést, és hatáselemzést végezni. A környezetemből sokkal többen vettek volna notit, ha számukra is elérhető áron lenne minőség, és a pénz hiánya miatt, sokkal kevésbé ugranak bele egy váráslásba, inkább szívnak nélkülük, mert nem merik bevállalni a cumit, ha nem lesz jó, amit vesznek.

Üdvözlettel: Gabi

(#253) panther8

panther8
(újonc)

Kedves fórumozók!

Szereném eladni HP4100- as laptopomat. Pll- 233, 64 MB ram, flopy, 4Gb merev lemez, jó aksi, kb 1 órás.
Vannak szépséghibák rajta, persze nem fiatal már. ;)

Ir.ár:25000

bodzsolti@freemail.hu

[Szerkesztve]

(#254) atosz válasza panther8 (#253) üzenetére

atosz
(őstag)

Ez egy szakmai forum! A hirdeteseknek az aprohirdeteseknel es a hardver piacon a helye. Nyiss egy topicot a gepednek ott, nagyobb is lesz az esely, hogy eladod. Maskor legy korultekintobb!

(#255) Caponee

Caponee
(újonc)

Normál notebook DDR Ram jó a HP-ba? Vagy olyan mint az Acer,hogy csak gyári ramokkal lehet bőviteni,ami persze jóval többe kerül. HP compaq nx 9010

(#256) Hege válasza Caponee (#255) üzenetére

Hege
(tag)

Hát, én is akartam bővíteni (cserélni) a hp notimban (nx6125) és az üzletben azt mondták, hogy nagyon válogatós a gép és csak ilyen meg olyan ramot fogad el és ők azt x eFt-ért upgrade-elik nekem. Mondtam, hogy nekem kb. x/2 eFt az elfogadható, úgyhogy köszönöm nem kérem. Aztán bementem egy közeli üzletbe, mondtam hogy ramot akarok cserélni, de ki akarom próbálni ott a helyszínen, hogy megy-e a gépben.

Adtak ram-ot, kicseréletm, futtattam memtest86-ot, semmi hiba, megvettem, a régit meg beszámították viszonylag tűrhető áron, de ha nem számítják be akkor meg eladom valahogy aprónet-en vagy mittomén.

Szerintem csak így szabad ram-ot venni. Esetemben turionos a gép és a memórivezérlő a prociban van, de a fenti eljárás minden esetben használható :)

Üdv.:Hege

(#257) Neurotoxin

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Hello!

Ha már HP fórum ,gonodlom tudjátok a gyógyírt a problémámra:
Minap vettem sulinetben egy HP nx6110est! Minden OK, de fogalmam sincs, hogy hol tudom beállítani a videokártya memóriájának méretét, ugyanis semmi erre utaló jelet nem találok a Biosban :( Vmi 5let? Valószínűleg vmi rafinált helyre van eldugva....

a win meg ennyit ír: videocard min share:8MB
max share:128MB
current:9MB

Jah és 512mb rendszer ram van a gépben!

"You are the lock, I am the key, climb up my lemon tree..."

(#258) peterkeT válasza Neurotoxin (#257) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A rendszer automaikusan állítja a memória méretét attól függően, hogy mennyire van szükség. Alapból 8MB-ot használ, ha elindítasz valami 3D-igényes alkalmazást (pl játékot), akkor 128-at.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#259) Neurotoxin válasza peterkeT (#258) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Köszi a gyors választ! Már ezen rágom magam 2 napja-vszínüleg már megtaláltam volna...
Mindenre gondoltam már, de arra nem ,amit te írtál :U

Volt már egy HP a családban ,az engedte a biosban is húzni, igaz ,mikor már upgradelve lett 512MBra.

Magyarán, automatikusan utána állít a kártya méretének, alkalmazástól függően? :Y
Ezt nem lehet vmi programmal felülbírálni? A hivatalos illesztőprogramok között találtam vmi BIOS upgradet(állítólag támogatja már Win alól a bios írását), de még nagyon új a gép, ilyenre nem vállalkozok....de amúgy a Bios frissítés mennyire szokott bejönni?

Azon is meglepődtem az új gépen, hogy nagyon leegyszerűsödött a bios. Csak néhány beállítás, bekapcs-kikapcs, egy rakat password meg tesztek.

Amúgy vmiért nekem nem működik(vagy csak rossz helyen próbálom)az ''fn'' billentyű és 'kék' társainak együttes lenyomása.5let?nagyon megköszönném.

[Szerkesztve]

(#260) technoboy_ válasza Caponee (#255) üzenetére

technoboy_
(fanatikus tag)

hali van egy olyan gépem is, eszik bármit:)gyárilag samsung van az enyémben!

www.ideabuda.hu

(#261) peterkeT válasza Neurotoxin (#259) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Elvileg a RAM méretőtől is függ, tehát 256MB RAM-ból max 64MB-ot tud csak foglalni, 128-ból csak max 32-t. Nem nagyon nézelődtem a BIOS-ban, de nem is hiszem, hogy van jelentősége. 512-8MB 2D alatt elég, ha meg játékok alatt kell a RAM, akkor egy 512-es új modul 10k alatt megvan, megéri. Bár ezek a gépek nem játékra valók, de néha jólesik kikapcsolódni.

BIOS frissítés: a HP-tól letöltött sima .exe fájlt kell elindítanod, felhívja a figyelmedet, hogy legyen a gép hálózatra kötve, és legyen benne egy feltöltött akku. Az egyetlen veszélye, hogy frissítés közben áram nélkül marad a gép, de ez hálózat+akku párossal elég elenyésző rizikó. Egyszerűen újraindítja a gépet, pepecsel kcisit és voilá.

Az fn+kék funkcióknak működnie kell, ezeket hardveresen támogatja a gép, tehát még driver sem kell hozzá. Nézd csak meg, már bootolás közben tudod állítani a fényerőt. Ha mégsem, akkor ott valami más gond lesz. Egyébként legegyszerűbben numlock-kal tudod próbálgatni, annak visszajelző fénye is van.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#262) takos

takos
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Most szándékozom venni egy HPQ EVO NX6110 EK128ES LIGHTSCRIBE tipusú vasat.
Ha valaki megosztanán velem a tapasztalatait, pl:grafikus teljesítmény,üzemidő, stb.. azt megköszönném.
Olyan 200ezret szánok a gépre ezért esett a választásom a készülékre.

A linkje itt található meg:
[link]

Köszönöm,
Ákos

A vasam? Hp-Compaq nx6110,Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533-1730 Mhz,1GB DDR333pc2700,Intel Video 8-128M w/DDR,80GB

(#263) PLacc válasza takos (#262) üzenetére

PLacc
(senior tag)

Hello,

Én is néztem ilyen, nem rossz cucc, mondjuk azt nem értem, hogy ebben iért nem 533-as DDR2-es RAM van, vagy ezt is elírták...?!
A grafikus teljesítménye a GMA-nak nem egetrengető, 3Dmark2001-ben olyan 3800 pont, Dmark2003-ban 910 , játékokban rosszabb... Mondjuk nekem az NFSU elég jól elfutott vele norál detail-ben.

szerintem nézz szét a hp-outletben, mert ezt a gépet kb. 30k-val olcsóbban megkaphatod.

Lécci, miután válaszoltál valamelyik hirdetésemre, privit is írj róla. Köszönöm! Rólam írták: http://tinyurl.com/prohardver

(#264) takos válasza PLacc (#263) üzenetére

takos
(kvázi-tag)

Hát igen az outletben lehet,h olcsóbb, csak én sulinetesen néztem direkt.

A vasam? Hp-Compaq nx6110,Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533-1730 Mhz,1GB DDR333pc2700,Intel Video 8-128M w/DDR,80GB

(#265) Neurotoxin válasza takos (#262) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

:) Először is:kösz a választ Pete :R Nem ,nem jutott eszembe F.E.A.Rezni, NFSMWzni full élsimítás mellett :DD De a Haegemonia és az IG2 tökéletesen futnak :C

A kék+vmi azért nem működött ,mert a biosban ''enable''állásra volt állítva a ''swap fn/control keys''opció :DDD De mostmár ok.

Takos:mint látod(ha a fentebb említett dolgokból kiderül) én is most szereztem be pont egy ilyen notit!A lightscribeot még(a DVDírást se)nem próbáltam ki, de a havernek van egy-két ilyen technikával készült lemeze :D nagyon ott van!

A notival eddig megvagyok elégedve, igaz ez az elő saját! A bios-a kicsit szegényes, de ez azért van ,mert szereti automatán állítgatni mindent.1ébként tesztek, bill kiosztás, rendszer infók, Speedstep stb állítható benne :U Én is sulinetben vettem hétvégén a Váci úton(képes voltam felutazni érte Szegedről,mert itt ''lent'' csak asust meg clevot lehet rendelésre hozatni :(((

Jah igen: mivel még az enyém új, így egy feltöltéssel 4-3 és fél órát bír.(erősen lecsavart fényerővel, de ez is megfele a célnak. ) Megemlíteném ,hogy energia takaréskossági okoból a gép lejebb veszi a fényerőt, ha akkun van,de egyébként ez az ''fn'' billenytű segítségével ezt utólag feljebb tudom állítani.Azt ajánlották a notebook.husok, hogy 2*16 óráig formázzam az akksit, persze kikapcsolt állapotban(gondolom ez másnál is így van)

Ha vmit rosszul írtam, plz segíts ki Pete :))

1ébként nx6125öst akartam ,de csak AMD sempronos(asztali proccal volt), ez az nx6110 meg mégiscsak Pentium M Dothanos Speedsteppel+10Kért
, de úgyis lejön 60 ,így van egy új notim 180ból :)

[Szerkesztve]

(#266) Longeye válasza takos (#262) üzenetére

Longeye
(lelkes újonc)

Szai!

Lásd Milyen notebookot vegyek fórum #656 [link]

Ja!: Nem tudod a memóriát DDR2-re cserélni, mert a foglalatba nem megy bele (próbáltam), a winchi IDE-s, azt sem tudod szerintem cserélni, mert IDE a csatolófelülete, így SATA nem megy bele.
De nincsenek nagy tapasztalataim noti területen, nekem ez az első saját.

A felülete sajnos nem karcálló (ez tuti, ezt is próbáltam :((( ), pedig a leírása szerint az.
Alapból nagyon halk, hisz ilyenkor csak 800MHz körül ketyeg a proci, de ha megdolgoztatod, akkor hangos (persze így sem éri utól egy asztali gép hangját).
Amióta megvettem napi használatban van, néha még éjszaka is megy, pl. ha Fax-ot várok, stb...
Eddig nincsenek igazán negatív tpasztalataim vele.

[Szerkesztve]

/* Egy lelkes kontár */

(#267) Declare

Declare
(senior tag)

Átfutottam a témákat, de nem találtam arról semmit, hogy jutott e valaki valamire ezzel az NHC/készenléti állapot problémájának megoldására ?

(#268) technoboy_

technoboy_
(fanatikus tag)

nekem a suliba elég idegesito amikor felnyomja a ventit, mit lehetne vele csinálni?mert ugy zavaro.annyi hely lenne benne belül, hogy még egy kissebb bordát benyomjak stb de akkor nehezebb lenne

www.ideabuda.hu

(#269) Declare válasza peterkeT (#247) üzenetére

Declare
(senior tag)

Azért az outlet cuccokkal vigyázni kell, legalábbis én biztos nem venném. Szerencséd lehet vele, hogy nem lesz vele gondod, de ha véletlen garis baja van, a szervízben nem ugyan úgy bánnak vele/veled, mint egy újonan vett géppel, és ez szerintem nem ér meg pár tíz ezer forintot...

(#270) Louis Gara válasza Neurotoxin (#265) üzenetére

Louis Gara
(tag)

''1ébként nx6125öst akartam ,de csak AMD sempronos(asztali proccal volt)''

Ez azért meg lepne, a sempron is mobil, méghozzá nem is rossz, speedsteppes akár a pentium, viszont én ezen az áron csak celeronost 6110-est látok, aminél akár dothan magos sztem jobb a sempron, viszont a celeronon tényleg nincs speedstep ami érezhető a fogyasztáson és a venti hangján.

a sulinetes varit nem figyeltem :B

[Szerkesztve]

'' Az egyik legrosszabb dolog, ha a hülyeség szorgalommal párosul''

(#271) Neurotoxin válasza Louis Gara (#270) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

''viszont én ezen az áron csak celeronost 6110-est látok, aminél akár dothan magos sztem jobb a sempron''

Ezt a mondatot magyarázd meg nekem :B Amúgy a macropolisosok és a pdamania szerint is asztali proccal van szerelve az a sulinetes 6125ös. Viszont egy srác véleményét olvastam egy másik topicban, ő valóban azt mondja ,hogy az ő sulinetes sempronja ismer vmi energiatakaréskos technikát, mert alapjáraton neki is 800Mhz-en ketyeg. :Y

Véleményem szerint, akkor már inkább egy Pentium M Dothan 1.7/2MB , mint egy Sempron 3100+! Az én Inteles 6110esem 10kval volt drágább ,de ezen már tényleg nem akartam spórolni. :U

[Szerkesztve]

(#272) Louis Gara válasza Neurotoxin (#271) üzenetére

Louis Gara
(tag)

Megmagyarázom én ne félj :P

''viszont én ezen az áron csak celeronost 6110-est látok, aminél akár dothan magos sztem jobb a sempron''

tehát ez azt akarja jelenteni, hogy a mostani celeronok dothanmagosak, és azoknál jobb a sempron. (a pentium is dothan magos, de az nem celeron, sokak szerint csak 1mega plusz a 2 szintű gyorsítótárban, hogy szépen fejezzem ki magam, én azért nem hiszem)

már jórég óta nem gyártanak asztali processzoros notikat, tehát a sempron az mobil processzor, lehet hogy a forrásod nem igazán jó. Sztem ezek jobbak: [link]

[link]

Hogyha végig futsz a specifikáción még az is kiderül, hogy a 6125 ben ütőképesebb vga van. Ettől függetlenül szerintem egyformán jó vétel lehet mindkettő.

(#273) Neurotoxin válasza Louis Gara (#272) üzenetére

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Teljesen rendben van ,amit írtál, de a Pentium M azért tényleg odaver még 1 asztali P4nek is(ez tapasztalatból tudom, van még 1 2ghzes asztalim, amit eladnék) :) +van benne SpeedStep is, ez a celeronokból kimaradt(ebben is igazad van, de az 1 butított dothan chip, ettől függetlenül még erősek) :)) Lehet, hogy jobb kari az Ati x300as a 6125ösbe, de nemrég láttam az Intel 915GM vs Ati x200 tesztet-fej fej mellett teljesítenek. Mellesleg tegnap CSztem ;] egy hatalmasat 1024x768ban,max beállítás közelében...Nekem ez az Inteles kártya is elég, mert ha néha néha játszok ,akkor max vmi stratégiát tolok szvsz.
Lényegében tök mind1 mi van benne(talán kivéve SiSt), mert mind1ik integrált és osztott. :P Nem is tudom ,hogy miről beszélünk :DDD Az egy más kategória. Ezeket a notikat nem erre találták ki.

(#274) peterkeT válasza Louis Gara (#272) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

''a pentium is dothan magos, de az nem celeron, sokak szerint csak 1mega plusz a 2 szintű gyorsítótárban, hogy szépen fejezzem ki magam, én azért nem hiszem''

1. Lemaradtak az M betűk. Helyesen: Pentium M és Celeron M.
2. A két processzor között a különbség az L2 cache mérete és a Speedstep megléte/hiánya. Ez nem ''hiszem - nem hiszem'' kérdés, ez specifikáció.

A Mobile Sempron valóban nem asztali processzor, és az AMD-nek valóban van energiatakarékossági megoldása. Ezzel együtt közel sem olyan hatékony, mint a Turion processzoroké, vagy a Pentium M-eké. De legalább van, nem mint a Celeron M-eknek. Kérdés, hogy átlag felhasználónak számít-e az a 30-40 perc, ami akár a Pentium M és Celeron M akkus üzemideje közötti különbséget képezi. Legalább ilyen különbséget ereményez a kijelző fényerejének csökkentése, vagy egy-egy erősebb vga. Az egész ismét csak kompromisszum kérdése. Jelen esetben az árral szembeállítva. Ki-ki döntse el, hogy neki megéri-e a különbözet.

p

(#275) Louis Gara válasza peterkeT (#274) üzenetére

Louis Gara
(tag)

Kösz a moderálást :B Miután leirtam, hogy nem igazán van itt szó már nem mobil mobil procikról, sztem érthető volt.
Viszont a nem hiszememt arra értette, hogy azért +1 mega cashen és a speedsteppen kivül remélem akad még némi különbség, hamár átlagban 20-30 ropival többe kerül a pentium. Ha nem akkor a +1mega cashe édes kevés, én kicsi paraszt butitást érzek mögötte, pl az amd esete az A64-el ahol az 512-es verte a 1megás L2-est, ha érthető így, amúgy az asztali A64-em sokkal elevenebb mint ez a proci, pedig csak fél mega kesse van, sztem ez is egy intel tévút akár az asztali procik, bár azért annyira nem :P

(#276) peterkeT válasza Louis Gara (#275) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Nincs közte más különbség ezen a kettőn kívül. Ráadásul az 1MB vs 2MB L2 cache alig okoz teljesítménybeli különbséget (pár százalékot csak). Volt alkalmam mindezt személyesen is tapasztalni, kipróbálni. A trükk az, hogy a most piacon lévő Celeron M-ek órajele 1,3-1,6 GHz, míg a Pentium M-ek 1,6 GHz-ről indulnak, ezért tudnak jobb teljesítményt nyújtani. Azonos órajelen hétköznapi használat során észrevehetetlen a különbség, és komoly teljesítményigényű alkalmazásokban sem jelentős. Persze vannak programok, amik többet profitálnak a nagyobb L2 cache-ből, és vannak, amiknek egyáltalán nem számít, ezt is vedd hozzá mindehhez.

p

(#277) atosz

atosz
(őstag)

Nekem ma beragadt az ''5''-s gombom. Nem lehet lenyomni normalisan, vmi miatt erezhetoen nem engedi hogy lenyomodjon es kattanjon. Mit lehet ezzel tenni? Probaltam kicsit feszegetni felfele, hatha lepattan a gomb teteje, de nem mertem egy hatarnal jobban. De sztem lekene annak jonnie vhogy. Tanacs? :R

(#278) mad1 válasza atosz (#277) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

tutira lejon...nincs 2 oldalan 1-1 pocok amivel a teljes gombsort ki tudod pattintani? :B

Ne szemetelj ! / Steam..

(#279) atosz válasza mad1 (#278) üzenetére

atosz
(őstag)

Az egesz billpanelt letudom szedni, azzal nincs gond, de azzal mennyivel vagyok elorebb? :F

(#284) Mega Bass

Mega Bass
(újonc)

Mi a véleményetek a renew, asis gépekről? Van egy pár Hp gép korrektebb árban.

1600 Pentium M 512 ram asszem 9030-as a típusa. Bruttó: 190 körül. A billentyűzet kiosztását azt nem tudom. (előforul ilyen gépeknél, a holland, dán stb sajna)

Ja és 1 év garit írnak rá.

Érdmes ilyenben gondolkodni, vagy inkább egy új ASUS 1600-os Celeron M-mel?
Bocs az off ért.
Mindenképp intelt akarok (Hp, HpQ, ASUS, IBM) és min 512 ramot. Ja és úgy 200 kilót szánné rá bruttóban. Tapasztalat vélemény?

Előre is köszi.

SERTZUIL

(#285) peterkeT válasza Mega Bass (#284) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A renew, asis, általában nem problémás, azt azért tartsd szem előtt, hogy a szoftverkörítés különbözik az új gépekétől - pl. nem kapsz hozzá operációs rendszert sem -, ill. néhány esetben neked kell leszedned még a drivereket is hozzá a netről. Utóbbi kellően egyszerű feladat, jó a HP online supportja.

Az nx90xx szériát viszont személy szerint nem javaslom, olvasd vissza ezt a topikot az elejétől.

p

(#286) Shia-ko válasza Mega Bass (#284) üzenetére

Shia-ko
(tag)

Azt sem szabad elfelejteni, hogy nem is lehet garbővítést venni hozzá.

Üdvözlettel: Gabi

(#287) Mega Bass válasza peterkeT (#285) üzenetére

Mega Bass
(újonc)

Köszi szépen most épp egy sulinetes IBM ThinkPad 50e-nél tartok ami 1,6 Pentium M -es és az ára sem veszélyes bruto 215.

SERTZUIL

(#288) pampika

pampika
(senior tag)

NC 4010-es gépről van valakinek tapasztalata? Most rendeltem egyet, pénteken megyek érte (12'', 1,7 dothan, 512+512 memo, 40-es vinyó, integrált video, bt, wlan= br. 256k @ usanotebook, 3 év hp gari). Akksira 3,5 órát mondtak gyári leírás szerint, ez mennyire valós?
Ahogy láttam, PeterkeT vmi hasonló gépet használsz. Jól bírja?
Kéne hozzá vmi külső optikai meghajtó, lehetőleg dvd író. Ki mit ajánlana, persze olcsón és fontosa a hordozhatóság :)
Itt nézelődtem ([link]), és eddig ez jön be a legjobban ([link]), de ha lenne hasonló árban kisebb, könyebb, az jó lenne .

(#289) peterkeT válasza pampika (#288) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az nc4200 ennek a ''kishúga'', ismerem ezt a típust is, kisebb, kecsesebb, nőiesebb, amolyan kis ékszerdoboz. Tetszik ez is, de én most valami robosztusabb megjelenésűre vágytam, ami komolyabbnak hat, ezért esett a választás az nc4200-re. Nagyon jó gép a 4010 is, csak gratulálni tudok a választásodhoz.

Én egyébként egy Coollink külső házat használok (7500,-), és vettem bele egy Pioneer 110D-t (11000,-). A legelegánsabb persze a HP külső multibayes megoldása, de az 50000,- Ft. :(

p

(#290) pampika válasza peterkeT (#289) üzenetére

pampika
(senior tag)

:R

Most adódott egy lehetőség új gépre és már régóta fájt a fogam egy méééég kisebb gépre, pedig a T42 se túl nagy. De amikor megláttam ezt a HP-t, 1,58 kg, 12'' és emberi áron, akkor eldőlt a kérdés. Pénteken lesz meg, már tűkön ülök :))

Én is nézegettem az asztali író+usb ház verziót, de előreláthatólag sokat cipelném a gépet, így nem lenne hátrány vmi könnyű külső dvd ketyere. Megyek is keresgetni :)

(#291) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

Tudtok olyan helyet ahol NX 8220 (PY516EA)-t meg lehet nézni élőben ?

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#292) atosz

atosz
(őstag)

Vennek egy autos toltot a notimhoz. HP cucc, tehat ez okes, viszont nem tudom hogy szamit e hogy mas teljesitmenyu mint az asztali toltom. Kell erre figyelni? Ha igen, akkor konkretan mire?

(#293) Screammm válasza Declare (#267) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Én leszedtem az NHC-t és jó lett a készenlét :). Ha meg maradsz az NHC mellett akkor a készenlét helyett állítsd be, hogy hibernáljon és még akksiidőt is spórolsz vele ha épp akksiról üzemelteted.

üdv
Screammm

mod:
próbakocka: nálam :DDD

[Szerkesztve]

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#294) Neurotoxin

Neurotoxin
(fanatikus tag)

Az én nx6110esemben TSSTcorp CD/DVDW TS-L532M jelzésű lightscribe író van. DVD-t még nem írtam vele, CDt is csak a 'beépített' windowsos roxio(remélem jól írtam)progival.

Ti milyen DVD író progit használtok ill ajánlanátok nekem?(A sok divx filmemet írnám ki a winchesterről DVDre.) Ha lehet shareware legyen..de az se muszáj. Előre is köszönet.

[Szerkesztve]

(#295) MzperrX

MzperrX
(újonc)

Mi a véleményetek a HP NX9105-sökről?

AMD ATHLON 3000+ 64bit procival vannak és GeForce GO 440-el!

Mennyire jók ezek?

(#296) tpoor

tpoor
(lelkes újonc)

Hi!
Mi a velemenyetek az uj HP Pavilion dv5000 - röl? Altalaban multimediara hasznalna a hugom, akinek szanom. Nem hallottam tul jokat a Pavilionokrol. Igaz ez? Ja, inkabb Intel Duo Core vagy ML 40-es Turion? Öszinten nalam a Turion mellett a 64 bites volta szol. (Jön a Vista)
Köszke.

[Szerkesztve]

Az igazság tűzerő kérdése.

(#297) pampika válasza MzperrX (#295) üzenetére

pampika
(senior tag)

Háát, rántottát sütni tökéletes ;)
Szóval a teljesítménye jó lehet, de sajnos termeli a hőt rendesen a proci. És persze az akksis idő se olyan hosszú :(
Ha számít az akksis idő, akkor mobil procisat nézz (intel pentium m, celeron m, vagy amd mobil proci (turion, asszem).

(#298) Angyal07 válasza pampika (#297) üzenetére

Angyal07
(tag)

Hi Pampika!

Megvan már a géped? Csak, mert mintha pénteket említettél volna... Kíváncsi lennék, hogy milyenek a tapasztalataid, mivel én is valami hasonló masinát szeretnék venni a közeljövőben...

Érdeklődve várom az első benyomásokat! :R :C

(#299) pampika válasza Angyal07 (#298) üzenetére

pampika
(senior tag)

Megvan!

De beoptam, mint a tojkoz bojz...
Szóval elhoztam a boltból, minden ügyintézés teljesen korrekt, a helyszínen beleraktuk a +512 memot, minden okés. Végre hazaértem vele. Meg akartam nézni, milyen dolgokat lehet állítani a bios-ban, de kicsit lekéstem a gombnyomással, szal már bejött a win logo. Erre én nagy okosan lekapcs, újraindít. A bios-t megcsodálhattam, de aztán a windóz közölte, hogy vmi registry sérülés van, szal indítsam újra. Persze az eredmény ugyanaz. Összes fajta safe mode-ban közli, hogy nem végzett még a win telepítéssel, szal indítsam újra a setup.exe-t.
Csakhogy még nincs optikai meghajtóm, szal kenhetem a hajamra a cd-m...

Most a windóz topicban próbálok segítséget kapni, hogy van-e vmi megoldás, addig itt csücsül az asztalon :U

Mellesleg állati boldog voltam, amikor mindkét bolt közölte a külső dvd írómra, hogy du. 4-re tudnak szerezni. Neten azt írták, hogy raktáron...nekem meg haza kellett jönnöm 1 körül, szal nuku dvd író...

(#300) Angyal07 válasza pampika (#299) üzenetére

Angyal07
(tag)

A fenébe! :D

Nem igazán értek az előre telepített oprendszerekhez, de ilyenkor a setup.exe nem a winchin van és onnan kéne elindítani?

És maga a masina milyen külsőre? Milyenek az első benyomások? Gombok, súly, kijelző?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.