Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#151) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

szeretnék laptopot venni mostanában 300 ezer Ft körül. milyen típust tudtok ajánlani ilyen árért? ne fogyasszon sokat és azért bírja 3 - 4 - 5 órát a picike. ja és ne legyen 6 kilós se lehetőleg :)

"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"

(#152) Sontir Fel

Sontir Fel
(senior tag)

Sziasztok!

2005. októberében vásároltam a messzi Németországban egy HP Pavilon ze 2000-res szériába tartozó gépet.

AMD ML-28
1024 ram
wxga
x200m
80Gb HDD
3 usb, wlan, 6 in 1 olvaósó, dvd író, altec lansing hangszóró

Pontosabban ze2245ea ( [link] )

A kérdésem nekem is az lett volna, mint a többi versenyzőnek, hogy miként tehetek bele mondjuk egy x700-ast, de ez reménytelennek tűnik.

A gépről alapvetően csak jókat tudok mondani.

-2 év garanciát adtak rá (ami Magyarországon nem érvényes :F )
-a ventilátor ritkán pörög akkor sem hangos
-alkalmazásokban nagyon kellemes, a szobatársamnak 1.7 dothannal szerelt notesze van, nem sokkal erősebb
-a gépéprt 1000 eurot, akkoriban 250k-t fizettem érte

Viszont:

-úgy érzem, hogy melegszik (jóval melegebb mint a szobatársam Gericom EGO GT gépe) és ez a melegedés érvényes a hálozati adapterére is, az kimondottan forró (vagy csak sokat használom?:))
-ami botrányos: az aksi üzemideje, egy dvd filmet nem tudok rajta megnézni, 55 perc körül elköszön a gép, hamarosan rászánom magam és bemegyek egy gyári szervízhez,de attól félek visszazavarnak Münchenbe a gépemmel :(

Összegezve, kellemes gép, én szeretném játékra használni, olykor-olykor ez sikerül is. Far Cry, Republic Commando, HL2 élvezhető. BF2, MOHA: Paciffic Assault felejtős:(

Van HP nyomtatóm, ismerősnek valami komolyabb hp kütyüje van (fénymásol, scannel, nyomtat, stb) nah azokat telepíteni sem volt egyszerű:( Amúgy megbízható márkának tartom.

tisztelettel

egy lelkes amatőr ,)

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#153) Screammm válasza Sontir Fel (#152) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

garihoz annyit, hogy nem hiszem, hogy hazazavarnak. a mi HP fényképezőnk is az usa-ből jött és be is szart mondjuk (nem is egyszer, úgyhogy előbb útóbb cserélve lesz) de kicserélték itt rendesen nem zavartak el :D
(mondjuk elég sokáig kellett apumnak magyaráznia a szervizeseknek, hogy az usa-ban más a dátumformátum mint pl angliában nade végül megértették :D)

(#154) Sontir Fel válasza Screammm (#153) üzenetére

Sontir Fel
(senior tag)

Múltkor felhívtam őket telefonon, éssss akkor azt mondták, hogy nem érvényes. Mondjuk biztos, hogy balhézni fogok, mert Németországban az úriember - aki hihetetlen módon a magyar eladótól eltérően értett is a munkájához - azt mondta, hogy egész EU-ban érvényes. Ezekből kiinulva, biztos, hogy rjuk borítok majd néhány asztalt, széket ha nem szerelik meg a gépemet... most már mi is EU vagyunk nem? Így is kéne viselkedni, persze megértem, hogy nagy cég a hp, de ezt talán nekik sem kellene csinálni nem?:)

Dátumos: kapcsoltak múltkor egy mérnököt kapcsolt az ügyfélszolgálat, akinek lelkesen magyaráztam, hogy az intertenet azt írják az x200m-ről, hogy pci-en keresztül lehet VGA-t cserélni... és hogy akkor ezt hogy is? meg lehetne .. ? makoggot két sort, fingja nem volt a dologról... itt a fórumról többet tudtam meg, mint eddig bárhonnan:)

BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

(#155) Screammm válasza Screammm (#151) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

UP!

(#156) vvzs

vvzs
(lelkes újonc)

Üdv Mindenkinek!

Hozzájutottam egy NX7000 laptophoz, mindennel meg vagyok elégedve csak egy két apróságban kérném a segítségeteket.

1. Proci hőmérsékletet hogyan lehet mérni?? Speedfan nem működik, csak a HDD-t méri.
2. Miután lemerül 0%-ra még félóra-órát lehet használni (internet word...) ez mitől lehet???
Ez jó vagy rossz?

(#157) peterkeT válasza vvzs (#156) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

1. Talán Notebook Hardware Control: [link].
2. Hibásan méri a töltést. Remélhetőleg az akkutöltő elektronika azért nem rossz, különben nem sokáig lesz normális akkud. :(

Screammm: [link]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#158) vvzs válasza peterkeT (#157) üzenetére

vvzs
(lelkes újonc)

3-4 óra líneárisan csökkenő üzemidő és utánna jön ez a 0% os dolog, nem hiszem h rossz lenne, mert akkor előtte is hamis adatokat adna, nem?

Szerk:
Köszi a linket!
Mi az a Scream link?

[Szerkesztve]

(#159) vvzs válasza peterkeT (#157) üzenetére

vvzs
(lelkes újonc)

Hát ez érdekes!
A Notebook Hardware Control sem mutat CPU hőmérsékletet.

(#160) peterkeT válasza vvzs (#158) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

3-4 óra után még fél órát megy? Milyen akku van abban a gépben?
Amúgy úgy látszik, a processzorhőmérséklet mutatásánál valami szenzorhiba lesz. BIOS sem mutatja? Nem tudom amúgy milyen BIOS-a van, és kellene-e neki egyáltalán, de alegtöbb esetben igen.

A második link screammm-nek szól. ;) Rossz topikban kérdez.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#161) atosz válasza vvzs (#158) üzenetére

atosz
(őstag)

Ha fent van a HP energiagazdalkodos szoftvere, akkor abbol indithatsz egy battery calibrationt, de ugyanezt megteheted a BIOSbol is. Ez teljesen feltolti, majd lemeriti es ujra feltolti az akkut, igy utana normalisan fogja mutatni a toltottseget. Win alol annyiban kenyelmesebb, hogy tudsz dolgozni kozben, BIOSban nem, de itt talan egyenletesebben tud tolteni, nemtom.

Procihomerseklettel kapcs. Ez szinten nagyon erdekes. BIOSban nem lehet letiltva valami? :F

Attol fuggetlenul nagy terhelesnel beindul a proci hutoje? Mert ha igen, akkor nem lehet nagy gond. :)

[Szerkesztve]

(#162) sghc_toma válasza vvzs (#156) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi!

Ez a 0% után még megy fél órát dolog az én nc6000-esemmel, és a haverom nc6120-asával is volt(van). Az aksi egy év után is ugyanannyi ideig bírta, szal sztem örülj neki, hogy több :)

in asm we trust

(#163) Brezo

Brezo
(lelkes újonc)

Üdv mindnekinek!
Lenne egy nx9020as laptopom, és a következő lenne a kérdésem: elvileg 100on megy az FSB-je (Everest Home), de 400on kéne leírás szerint. Egy 1.4GHzes Celeron-M proci van benne. Vélemény?

(#164) vvzs válasza peterkeT (#160) üzenetére

vvzs
(lelkes újonc)

Köszönöm a válaszokat PeterkeT és Atosz!

Most indítottam egy battery calibrationt, kíaváncsi vagyok h mi lesz.

Más:
Lejjebb vettem a 9200 as órajetét(mivel játékra nem használom) és így már bőven 4 óra felett lehet használni(4400maAh).
A CPU hőt a BIOS sem mutatja.

(#165) peterkeT válasza Brezo (#163) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt úgy hívják, hogy Quad-Pumped Bus. Azaz a 100MHz-es FSB 4x-esét használja a processzor. ez ilyen. Jól van az, ahogy van.

p

(#166) denisz

denisz
(újonc)

Hali!

Honnan lehet hozzájutni a hp energiagazd szoftveréhez?

thanx ? -denisz-

(#167) MzperXReal

MzperXReal
(újonc)

Sziasztok!

Vettem egy HP NX 9105 ös lapitopit. Szeretném tudni hogy hány memória slotja van? Mert ha kettő akkor bizony ideges leszek mert ugynais én 768 RAM -ra szándékoztam bővíteni a gépet. Mert amikor vettem az volt a papírra írva 512 rammal nem az hogy 2x256MB rammal!
Vagy nincs igazam és ne verjem az asztalt, márha csak 2 slotos :)

Mz/X ! jelkezz...jelkezz...

(#168) MzperXReal

MzperXReal
(újonc)

Áhám megvilágosodtam egy kis szereleés után.
Úgy értelmezem a dolgot, hogy van benne most egy slot amiben van 256 ram de a gép 512öt ír ki. Tehát alap memó van benne 256 ha jó értem, és csak egy slot ami bővítőként szolgál.
Magyarul ha most beleakarok rakni még 512 ramot akkor dobhatom ki a 256os ramomat :F

Mz/X ! jelkezz...jelkezz...

(#169) denisz válasza MzperXReal (#168) üzenetére

denisz
(újonc)

Kicsit fura az eszmefuttatásod. Általában 2db ugyanolyan ramból rakják össze a kivánt mennyiséget, mert igy gyorsabb. Szerintem ezt kövesd te is

(#170) Declare válasza denisz (#166) üzenetére

Declare
(senior tag)

Most had ne én keressem, de ha felmész a hp.hura ( de még jobbak az esélyeid ha a com ra, bár lehet hogy a magyar oldal is ugyanoda linkel) biztos meg tudod találni. Valami olyasmit keress, hogy support vagy download software vagy ilyesmi.

Tessék (kb fél perc) : [link] kiválogatod, milyen géped van és elvileg ha van hozzá ott meg fogd találni

[Szerkesztve]

(#171) vvzs válasza Declare (#170) üzenetére

vvzs
(lelkes újonc)

Én is ezt dondoltam, de nincs fenn! Legalábbis NX7000-hez nincs.

(#172) szapy

szapy
(újonc)

Vettem egy HP hx 4700-ast. Csomagküldőn keresztül. Van rajta egy állandóan, és teljes fényerővel világító pixel. Persze se a szállító, se a HP nem akar ezzel foglalkozni, mert legalább 3-nak kéne lenni. Lehet itt valamit csinálni, azon kívűl, hogy magába beszél igen sokat és dühösen a szerencsétlen szerencsés. :O

Szapy

(#173) peterkeT válasza szapy (#172) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Az így járás esete forog fenn. :( Ezzel semmit nem fogsz tudni kezdeni sajna. Amúgy ezért nem vesz többségünk csomagküldőn keresztül ilyen értékű cuccot... Boltban kipróbálásnál az utolsó pillanatban még mindig vissza lehet hátrálni egy ilyen miatt - már ha fizetés előtt próbálod ki.

p

(#174) Hege

Hege
(tag)

Már megbocsássatok, de nem az a jogszabály, hogy 3 munkanapon belül kötelesek visszavenni/kicserélni a cuccot, még ha semmi baja sincs akkor is?

Mert én úgy tudom, hogy 3 munkanapon belül visszaviszed, szépen dobozában minden alkatrészével és mondjuk nincs a cucc kalapáccsal szétverve, akkor még meg sem kell indokolni, hogy miért hoztad vissza. Akár azt is mondhatod, hogy mert nem tetszik.

Persze ésszerűbb fizetés előtt kipróbálni és akkor nincs variálás. Ha nem engedik ott kipróbálni akkor hivatkozni kell a fent leírtakra és mindjárt másképp állnak majd a dolgokhoz.

Üdv.:Hege

(#175) atosz válasza Hege (#174) üzenetére

atosz
(őstag)

Azt hiszem ez mar megszunt...

(#176) peterkeT válasza atosz (#175) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Csak akkor kérhetsz 3 napon belül azonnali cserét, vagy levásárlási lehetőséget, ha ez alatt meghibásodik a termék. Pénzt ekkor sem adnak vissza. És az említett pixelhiba a garanciafeltételek szerint nem számít meghibásodásnak. :( Ez van.

[Rosszindulat ON]

Csak csendben jegyzem meg, hogy a magyar viszonyok ismeretében nem tartom kizártnak, hogy azokat a gépeket küldik ki csomagküldővel a cégek, amik pixelhibásak, hiszen a helyben eladottakat a vevő általában kipróbálja, és nem veszi át. Csomagküldés esetén viszont nincs kontroll-lehetőség. Úgyhogy szánja rá mindenki azt a +1 napot és akár 10k-nyi útiköltséget, ha már ennyi pénzt elkölt.

[Rosszindulat OFF]

p

(#177) kapcs-ford válasza szapy (#172) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Sajna ez van ez Hungary. Az EU-ban 15napon belül visszaviheted akár pénzcserére is bármi indoklás nélkül!

Aláírás

(#178) Screammm

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

Nah szóval meglett a laptopom (HP NX8220 PY516EA).
Az a probléma, hogyha készenlétbe rakom, vagy lecsukom a kijelzőt (ez is készenlétet jelent), akkor visszakapcsoláskor bekapcsol minden (HDD stb) de a kijezlőn nincs semmi kép. A hibernálás az pedig rendesen működik szerencsére.

Mi lehet a probléma?

(#179) Screammm válasza Screammm (#178) üzenetére

Screammm
(őstag)
LOGOUT blog

nah egy win reinstall ha nem gyógyul meg hétfőn megy vissza és jön helyette az új :)

(#180) peterkeT válasza sghc_toma (#162) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Stimmt. 0%-on 29 percet futott a gépem normál használat mellett.

Előtte néztem a HP Support honlapját, azt írta, hogy ehhez a típushoz (nc8000) nincs külön kalibráló szoftver, hanem töltsem fel a gépet, kapcsoljak ki minden energiatakarékossági cuccost és használjam lemerülésig. Megtörtént. 8%-nál szoktam legkésőbb töltőre tenni, onnét még kb 20 percet futott 0%-ig (ezt sajna nem mértem), majd 29 perc következett 0%-on. Amire kíváncsi vagyok, hogy most majd reálisan fogja-e mérni az akkumerülést. De majd kipróbáljuk ezt is.

p

(#181) atosz válasza peterkeT (#180) üzenetére

atosz
(őstag)

A BIOSban sem volt ilyen opcio? Erdekes mindenesetre. De amugy sztem ha egy masik tipushoz kiadott szoftot hasznalna az ember, akkor sem tortenne semmi kulonos. Sztem ez inkabb feszultsegek es toltottsegek alapjan mukodnek, nem azt nezik milyen tipus van alattuk :)

(#182) próbakocka

próbakocka
(fanatikus tag)

Budaörsi Hp outletről vélemények, tapasztalatok vannak valakinek?

Nem félő e hogy gubanc lesz a gépekkel?
Az 1 év gari tényleg 1 év? Vehető e hozzá kiegészítő garancia?
Oprendszer nélküli gépet hogyan lehet kipróbálni?

Merjem e?

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#183) atosz válasza próbakocka (#182) üzenetére

atosz
(őstag)

Oooo annyit tennek hozza, hogy nem Budaors, hanem Torokbalint, mar csak azert is mert itt lakom. :D
Sztem amugy nem kell felni ettol. Ha vallalnak az adott gepre 1 evet, akkor az annyi is, bar vannak amikre csak 3 honap jar. Illetve meg annyit kell tudni hozza, hogy nem a HP markaszerviz adja, azaz nem viheted be oda, hanem csak naluk ervenyesitheto - legalabbis tudtommal, ezert kulfoldon ez necces lehet.
Hogy van e kiegeszito gar, azt nem tudom.
Letezik CD/DVD-s Lunix polo, azza is kilehet probalni.

(#184) próbakocka válasza atosz (#183) üzenetére

próbakocka
(fanatikus tag)

köszi, akkor merem

van linuxra monitor tesztelő program?

Nexus S stock 4.0.4 / Eladó HYUNDAI R600 médialejátszó/felvevő/dvb-t tuner: http://href.hu/x/gyhn

(#185) Morisadam

Morisadam
(újonc)

Sziasztok!

Hp laptop vásárlásán gondolkodom és játékra is szeretném használni.
Videókártyába meiket lenne érdemes megvenni az?:Ati x600 (256 Mb al) Ati x700 (128 mb vel) vagy az Ati 200M et?
Nem tudom hogy laptoba van e az Ati x700 alapból 256 mb rammal e. Mert az acer pl. így hirdeti

Köszi a segítséget előre is. :) :)

(#186) sghc_toma válasza Morisadam (#185) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

játékra szvsz mindenképpen az x700-at válaszd. Bár sc-zni, meg híroszozni jó a 200M is :)

acer-nek is, meg clevo-nak is vannak gépei 256mb-os x700-zal, bár az ati-s specifikációban 128mb a max..
melyik gépben láttál 256mb-os x600-at??? vagy az csak elírás?

in asm we trust

(#187) Studi22

Studi22
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy hp laptopról érdeklődnék mivel sokat nem találtam róla neten,illetve az érdekelne hogy a videóvezérlő az kb mire jó tehát a játékok elindulnak-e rajta vagy volt-e valakinek tapasztalata ezzel a videvezérlővel illetve ugy nagyátlagban mit szóltok hozzá!

Ő lenne az:HP Pavilion zv6153EA illetve itt egy link az összeállításról:[link]

Köszönöm előre is megtisztelő válaszaitokat! :R

A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

(#188) Gorgo24

Gorgo24
(tag)

Hi all!
Kérdésem lenne! Van egy hp compaq evo n600c típusú laptom! Szóval most lett bele véve vadiúj battery! Mennyiért lehetne kínálnom? :F
1100Mhz, 256 Mb ram, 40 Gb winyo, dvd olvasó! Jó állapotban. :))
:R

(#189) atosz válasza Gorgo24 (#188) üzenetére

atosz
(őstag)

XGA vagy SXGA+? A 40-es vinyo gyari vagy mar cserelt? Esetleg nezd meg a HP oldalan hogy van e ra meg gari - ami mondjuk MO-on nem lesz ervenyes papirok nelkul, de ezekre a modellekre 3 ev gari jart. Bill nyelve?
Amugy sztem olyan 100 korul er. Megkerdezhetem mennyi volt az akku hozza?

(#190) warn!ng

warn!ng
(tag)

Hello,

Mi a difi az nc8230 és az nx8230 között?
HP oldalát, árlistákat nézegettem, beszéltem a notebookstore.hu egyik emberével is és mindössze annyit tudott mondani, hogy az nc mindig a legfrissebb fejlesztéseket tartalmazza. Korábban nekem az látszott ebből, hogy az nx gagyi műanyag borítást kapott az nc meg magnézium. De már az nx8230-as is magnéziumbúl van :)

notebookreview.com -on ennyit írt a fickó :: Model: nx8220 (nc8230 in US)
Tehát az nc8230 elméletileg csak a tengerentúli piacra szánja a HP?

ez egy nc
15.4''WXGA (1280x800pixel) TFT LCD • ATi mobility Radeon X600 /64MB video
• Intel Pentium-M (2MB) 1860MHz • 1024MB DDR2 • 80GB HDD • multibay-II DVD+/-RW
• Wi-Fi (802.11b/g) • Bluetooth • (MgAl) fémház • FreeDOS

akciós bruttó ár: 359.970,--

ugyanez nx-ben, de :: 2000 CPU-val és 1680 x 1050 WSXGA+ kijelzővel és minden más paraméter azonos az nc-vel . akciós bruttó ár: 359.970,--

[Szerkesztve]

!

(#191) atosz válasza warn!ng (#190) üzenetére

atosz
(őstag)

Elviekben a NC szeria a valodi business class kategoria. De hogy valojaban mi a kulonbseg a ketto kozott, az jo kerdes. Minden parameter megegyezik? Garanciido?

(#192) warn!ng válasza atosz (#191) üzenetére

warn!ng
(tag)

ezek remarketed / renew gépek

...notebookstore.hu

!

(#193) peterkeT válasza warn!ng (#190) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, az nc-re és nw-re 3, az nx-re egy év garanciát vállal a HP. Természetesen akkor, ha normál változatban veszed, nem asis, remarketed vagy renew a gép.

Valóban nagyon sokat közelített a két kategória, az előző nx szériák után ennek épp ideje volt.

p

(#194) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Szombaton megvettem egy nc4200-t, remarketed konstrukcióban, 220k-ért.

12,1'' XGA TFT, Dothan 1,73GHz, 512MB DDR2, 40GB Hitachi 5400RPM 8MB cache HDD, WLAN, BT, operációs rendszer nélkül (ill. FreeDos-szal vagy mivel).

Eddig teljesen pozítív, kellően gyors, kellően kicsi, könnyű, mindenre megfelel. Ez a MgAl borítás valami hihetetlenül ütős, még az eddigi nc-knél is strapabíróbbnak látszik.

Tesztek majd mennek a megfelelő topikokba. ;)

p

(#195) Dr. Akula válasza peterkeT (#194) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

bruttó / nettó 220? Van még náluk ilyen? Hol van ez? Aksi mennyit bír? Ez a remarketed a használtat jelenti, vagy bemutatódarab volt, stb, mi hátránya van az újhoz képest?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#196) atosz válasza peterkeT (#194) üzenetére

atosz
(őstag)

Gratu hozza, jo aru vetelnek tunik! Nekem tetszenek a HP notik nagyon, ez sem rossz, de vhogy egy kicsit nagynak tunik nekem a kategoriajaban, ill ha mar 1.8kg, akkor beletehettek volna egy ODD-t is. Mindenesetre fain! :C

(#197) Shia-ko válasza peterkeT (#176) üzenetére

Shia-ko
(tag)

Elsődlegesen csere, utána pénz vissza. Ez a jogszabály, persze bármi másban megegyezhettek, az magánügy. ;)

Üdvözlettel: Gabi

(#198) peterkeT válasza Dr. Akula (#195) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Bruttó 220. Pénteken volt még belőle. Bár ugyanakkor hozott el egy srác még egy darabot, amikor én. A gép 'asis', a dobozon lévő információ szerint, azaz tök hivatalosan 3 hónap HP garancia MO-n, ezt a bolt terjesztette ki 1 évre. Dobozos, csomagolt, zsír új amúgy, egy darab karc nélkül, töltővel, driver CD-vel és egy CD-s FreeDos-szal. A billentyűzete cseh vagy szlovák, nem ismerem fel. :D De a kiosztás ugyanaz, mint a magyar, csak a szitázás más. Egyébként 70-et tettem le, a többit fél óra alatt elintézték OTP-s áruhitelre. A boltban kipróbálhattam, amíg a hitelbírálat ment, még egy optikai meghajtót is adtak hozzá kölcsön addig.

A link: [link].

p

(#199) Dr. Akula válasza peterkeT (#198) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Htx! Bár ahogy közben mondták, optikai meghajtó nuku, így azért nem olyan frankó. :( Legalább a helye lenne meg, aztán pluszba vesz az ember hozzá ha akar. Tudom lehet usb-set, de 70 rongyért elég húzós, nameg azzal máris nem olyan kicsi az a noti. Na nem ez az 1. eset hogy nincs benne, de ha a fusi meg tudja csinálni hogy egy 10''-es notiba rak, akkor egy hp-nak (meg ibm-nek) is illene.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#200) emvy válasza Dr. Akula (#199) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem ''tudás'' kérdése. A szubnotisok jó része szörnyűlködik, ha ODD-t lát a gépben.

while (!sleep) sheep++;

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.