Sziasztok!
2005. októberében vásároltam a messzi Németországban egy HP Pavilon ze 2000-res szériába tartozó gépet.
AMD ML-28
1024 ram
wxga
x200m
80Gb HDD
3 usb, wlan, 6 in 1 olvaósó, dvd író, altec lansing hangszóró
Pontosabban ze2245ea ( [link] )
A kérdésem nekem is az lett volna, mint a többi versenyzőnek, hogy miként tehetek bele mondjuk egy x700-ast, de ez reménytelennek tűnik.
A gépről alapvetően csak jókat tudok mondani.
-2 év garanciát adtak rá (ami Magyarországon nem érvényes
)
-a ventilátor ritkán pörög akkor sem hangos
-alkalmazásokban nagyon kellemes, a szobatársamnak 1.7 dothannal szerelt notesze van, nem sokkal erősebb
-a gépéprt 1000 eurot, akkoriban 250k-t fizettem érte
Viszont:
-úgy érzem, hogy melegszik (jóval melegebb mint a szobatársam Gericom EGO GT gépe) és ez a melegedés érvényes a hálozati adapterére is, az kimondottan forró (vagy csak sokat használom?
-ami botrányos: az aksi üzemideje, egy dvd filmet nem tudok rajta megnézni, 55 perc körül elköszön a gép, hamarosan rászánom magam és bemegyek egy gyári szervízhez,de attól félek visszazavarnak Münchenbe a gépemmel 
Összegezve, kellemes gép, én szeretném játékra használni, olykor-olykor ez sikerül is. Far Cry, Republic Commando, HL2 élvezhető. BF2, MOHA: Paciffic Assault felejtős
Van HP nyomtatóm, ismerősnek valami komolyabb hp kütyüje van (fénymásol, scannel, nyomtat, stb) nah azokat telepíteni sem volt egyszerű
Amúgy megbízható márkának tartom.
tisztelettel
egy lelkes amatőr ,)
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz