Bocs, tényleg felkaptam a vizet, láttam hogy b.nőd vette, de akkor is, ez nem háborgás? :
''1. Első pofon: ezen a sz×ron nem lehet semmilyen módon hangerőt állítani, csak ha az egérrel fel-le húzogatom a potit a windowsban? Lehet hogy én vártam többet a t23-as IBM-em után, nade több mint 250 ezer forintért????????? EZztttt????''
szar: relatív, attól hogy egy előre könnyen kideríthető problémával háborogsz, nem lesz jobb, sőt senki nem tud segíteni, mivel ha nincs olyan gomb, akkor nem is lesz hiába szarozod..., ha utánanézel, láthatod hogy az említett modellben nincs ilyen gomb. ( most nem az ''fn + F1...'' gombról beszélek hanem a különálló szabályzógombon (ami az enyémben, nx kategóriában pl már van), de mint később írtad meg tudod állapítani hogy fn el sem lehet állítani. sajnálatos, ez tény, de hidd el van akit nem zavar.
2. '' Powerscript-tel megnéztem, a kijelző 1600x1200 bírna....A beállítások közül választhatok a 600x800 és a 1024x768 között... Nevetséges'' .
Ez újfenn nem háborgás? ha beleteszek a gépembe egy olyan vga kártyát, ami nem bír többet 640*480 nál, akkor hiába van 21'' os monitorom ami bírna 2xxx*3xxx es felbontást. Ez ugyan az, aki azt a gépet megveszi, nem kell neki más felbontás. De megjegyzem utánnajárással ez is megállapítható, valamint ha megnézed a kézikönyvecskében, hogy mi a vga kártya pontos típusa és azt megnézed az interneten, valószínüleg megtalálod hogy ennyit tud kész.
Ha valakinek nagyobb felbontás kell más típust választ...
(hogy most ezt itt beírod, azon megintcsak nem tud senki segíteni, és ahog írtad, mivel Te értesz is hozzá (én ezt el is hiszem) akkor ezt neked is tudnod kell. Na ez az amit én háborgásnak neveztem.
.....
És egy analógia, ha én veszek egy 50e HUF os komplett PC konfigurációt, mondjuk egy telefon szervernek, akkor azon nem akarok filmetnézni, nem akarok játszani, hanem csak annyi kell hogy menjen a maga kis 100Mhz én, és attól még nem szar, hanem nekem pont arra van szükségem .... és a Ti esetetekben sem arról van szó, hogy barátnőd bement egy boltba, elmondták neki, hogy ez bír xxxezer*xxezres felbontást és aztán kiderült hogy nem nemde?
( ezeket csak azért írtam le, mert mint írtam nekem is Hp (nx8220 PY516E) van és nagyon meg vagyok elégedve vele, és épp ezért ''ellenvéleményírás kényszerem van''
ha meglátom, hogy vaalki ezerrel szidja a és szarozza a márkát.