Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)

(#401) xcbiker válasza almafa42 (#399) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Teljesen jó noti.
Adtam én is el párat.
A kijelzője nem 15,4-es hanem 15,1-es szokott lenni.

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#402) almafa42 válasza xcbiker (#401) üzenetére

almafa42
(kvázi-tag)

Én is azt néztem, hogy ilyen procival nagyon jó árban van. (157.650 Ft+Áfa) (http://depo.hu/hp_compaq/nc6320_rh679ea) Ha valaki tud jobb árban szoljon ;)

elvileg:
Kijelző:
# 15,4'' TFT 1400 x 1050 ( SXGA+ )
HPkkal kapcsolatban szervíz minden ok? És a kijelzője ennek korrekt?

[Szerkesztve]

(#403) xcbiker válasza almafa42 (#402) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

15,4-es az a széles kijelző szokott lenni. Ennek meg normál van.
Nagyon olcsónak tűnik az, szerintem nincs is belőle raktárton.

...most néztem a nagykerben: rh679ea - ez a cikkszám egy nx7300-at takar Celeron M cpu-val.

Nem érdemes a DEPO-t készpénznek venni! Jól megvezettek téged. Ez a noti bőven 200eft fölött kell, hogy legyen.

[Szerkesztve]

Alaplapi szintű Notebook Javítás, BGA chip csere. - Adatmentés Sérült Adathordozókról.

(#404) xcbiker válasza almafa42 (#402) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

van is nekik a listában olyan paraméterekkel rendelkező noti: [link] HP - nc6320 - RH383EA 267280 Ft 320736 Ft

De annak még a nagyker nettója is több, mint 200eft

(#405) almafa42 válasza xcbiker (#404) üzenetére

almafa42
(kvázi-tag)

huhu, köszi ;) én is ettől féltem ;)
no, akkor megyek is keresek valami olcsobbat ;)

(#406) dudi

dudi
(fanatikus tag)

hali! Olyan kérdésem lenne, hogy egy nx6310-es notit hogyan lehet szétszedni? Mert procit szeretnék cserélni benne, de nemnagyon akarja elengedni magát az alsó műanyag védőkeret. kiszedtem minden csavart, amit láttam, félig már le is jön, de jobban nem, feszegetni meg nincs merszem. A műanyag pöcköket a szélén felfeszítettem, úh. azok nem okoznak gondot, inkább az aksi melletti megerősített rész (pont ami a proci fölött van), az nem engedi el magát + az aksi másik oldalán lévő sem. Ott volt 3db csavar egymás mellett, azokat leszedtem, de még mindig semmi. Másrészt meg a billentyűzetet lehet, hogy könnyebb volna leszedni, de a csavarok kicsavarása után sem engedi magát.
Ki tudja hogy lehet?

(#407) sghc_toma válasza dudi (#406) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

itt a Maintenance and Service Guide: [link]

in asm we trust

(#408) polip válasza sghc_toma (#400) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ez keményy :)

lecsekkolok egyet, ha lelek a raktárban :)

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#409) dudi válasza sghc_toma (#407) üzenetére

dudi
(fanatikus tag)

ööö. aszongya: ví ár szorri, de nincs ilyen oldal.

(#410) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

üdv !

Az új sánta rózás Hp 6710b notival van valakinek tapasztalata ? Egész jó áron van :U
[link]

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#411) sghc_toma válasza dudi (#409) üzenetére

sghc_toma
(senior tag)
LOGOUT blog

basszus.. linkeltem már egyszer ilyen hp guide-ot, akkor mindenkinek csak második próbálkozásra jött be... :)

hp.com-on van egy Support & Troubleshooting link, arra rákatt, és rákeresel a gépedre.. a manual-ok közt ott van a Maintenance and Service Guide..

[Szerkesztve]

in asm we trust

(#412) dudi válasza sghc_toma (#411) üzenetére

dudi
(fanatikus tag)

már megvan köszi.
[LINK]http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DocumentIndex.jsp?&lang=en&cc=us&contentType=SupportManual&docIndexId=179166&prodTypeId=321957&prodSeriesId=1839143&lang=en&cc=us#5[/LINK]
innen az alsó.

(#413) xcbiker válasza dudi (#412) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

milyen cpu van most benne?

(#414) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

HP notikban milyen recovery funkció van ? Van rejtett partíció vagy cd ?

(#415) xcbiker válasza Blaise (#414) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Attól függ melyik noti.
Az újabb sata hdd-vel szerelteknek recovery particioja van.

(#416) Blaise válasza xcbiker (#415) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Amit fentebb írtam, Hp 6710b...Vistával adják gyárilag

(#417) xcbiker válasza Blaise (#416) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

akkor recovery particios

(#418) Blaise válasza xcbiker (#417) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

hp notikban nem vagyok otthon, de ez az új gép egész jó áron van. Megéri szerinted ?

(#419) xcbiker válasza Blaise (#418) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Én ha veszek, akkor az 6910p lesz.

[Szerkesztve]

(#420) Blaise válasza xcbiker (#419) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

azért az egy kicsit durvább áron lesz :)
Nem tudok választani egyszerűen...bejön ez a noti, meg a thinkpad t60, + az apple macbook is :) . Általános gépnek kéne office, net, programozás, néhány spéci matematikai program futattása, nagyritkán játék CS szintű cuccokkal

(#421) xcbiker válasza Blaise (#420) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

A mostani c2d T7200-as, ati x1300-as nc6400-am váltaná le.
Így ha ezt eladom, akkor nem nagyon gáz a csere.

(#422) dudi válasza xcbiker (#413) üzenetére

dudi
(fanatikus tag)

most egy cerka m430 van benne (13*133mhz) és azon gondolkodom, hogy egy m770-es centrino menne-e benne? Vagy csak core duo? Vagyis marad a t2300-t2500? Esetleg egy t2050 mennyit dobna cad-ezés közben?

(#423) xcbiker válasza dudi (#422) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

Csak core vagy core2 duo megy bele, de az is csak akkor ha i945GM chipkészletű 6310.
Ha 940GML akkor csak Celeron M, de privátban tudok erre is megoldást.

(#424) Blaise válasza xcbiker (#417) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

És a recovery partíció milyen szolgáltatásokat kíván ? Hasonló a lenovo gépekhez ?

(#425) xcbiker válasza Blaise (#424) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

nem értem a kérdésed.

(#426) Blaise válasza xcbiker (#425) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát pl hogyan működik a rendszer ? Egy gombnyomásra újrahúzza az egészet ? Vagy nyújt egyéb diagnosztikai funkciókat ?

(#427) xcbiker válasza Blaise (#426) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

F11-el vissza tudod tölteni.
Bár én lementettem dvd-re (ez fontos, ha pl a hdd bekakilna) és töröltem a particiot.

(#428) Blaise válasza xcbiker (#427) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

és a dvd-vel vissza lehet állítani a wincsit a gyári állapotra a rejtett partícióval együtt ?

(#429) xcbiker válasza Blaise (#428) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

így van.

(#430) Blaise válasza xcbiker (#429) üzenetére

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

És a Vista használatával kb mennyi lehet a reális akkuidő ?

(#431) xcbiker válasza Blaise (#430) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

nem használtam vistát.

(#432) rebel56

rebel56
(tag)

Még mindig fennáll a következő problémám: HP Compaq nc6120 notiban Intel Wireless Pro 2200BG wifi kártya van, kikapcsolva. Nem tudom bekapcsolni, nem reagál a gombjára!
A Wifi a Biosban engedélyezve van. Illesztőprogram fenn van, friss. Az eszközkezelő szerint hibátlanul működik. Speciális fülön: vezeték nélküli szolgáltatás bekapcsolva. HP wireless assistant nevű progiban semmi használható beállítás nincs. A hálózati kapcsolatoknál nincs letiltva.
Tud valaki segíteni?

Reggel mosolyogva ébredtem, egy Barkassal álmodtam. Szóba hoztam otthon, hogy vehetnénk egyet. A párom hallani sem akar róla, pszichológushoz küldene.

(#433) Carpio

Carpio
(tag)

Van itt olyan, aki használ HP notik felvásárlásával foglalkozik?

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#434) Bubuverke

Bubuverke
(lelkes újonc)

Hali

tudom, h kicsit rosszhelyen járok, de van 1 HP IPAQ rx4200-asom, és ebbe kéne sd kártya
mekkor fér bele max??? :F
tud vki segíteni???, mert ien fórumot :( találtam
köszi :R
üdv mindenkinek

(#435) xcbiker válasza rebel56 (#432) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

szedj le minden w-lanos vackot és csak a drivert tedd fel. Bios-t sem árt frissíteni és a driverből is a legújabbat feltenni.

(#436) Akheron

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Nektek nem szokott leesni a pöcökegér gumisapkája? Nekem egészen eddig nem volt semmi gond vele, nem járt le róla magától (pedig leszedtem már próbaképp néhányszor), de néhány napja egyszer csak lejött gépelés közben, és azóta folyton lejön, hiába nyomom vissza. Nagyon utálom; el is neveztem köcsögegérnek. :(

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#437) xcbiker válasza Akheron (#436) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

én fel sem teszem, mert nem használom és összecsukott állapotban összekaristolja a kijelzőt.

(#438) Akheron válasza xcbiker (#437) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmm, nekem nem ér hozzá a kijelzőhöz, szerintem (sosem láttam még nyomát rajta). Talán épp az lehet a baj, hogy valahogy beljebb csúszott... Bár a három csavar, ami tartja, meg van szorítva rendesen, úgy tűnik.

Amikor fekszem, és a számítógépet ''élével'' a mellkasomra helyezve használom, nagyon kényelmes tud lenni a pöcökegér. :)

"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah

(#439) Eszleny válasza Akheron (#438) üzenetére

Eszleny
(fanatikus tag)

Ha jol tudom eredetileg hozza van ragasztva a femhez. Gondolom a ragaszto megadta magat, illetve a gumi kitagult es nem all szorosan rajta. Javaslom ragaszd vissza.

''I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us'' - Calvin & Hobbes

(#440) marsu válasza Akheron (#436) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

'' köcsögegér ''

:D :DDD

Nekem nincs pöcökegerem, nekem simogatós egerem van de nem azt használom. Van egy jó kis USB-s optikai HP egerem ...

Press any key to continue ...

(#441) Akheron válasza Eszleny (#439) üzenetére

Akheron
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam a hengeres fémen van egy négyszögletes műanyagkupak, és arra van ráhúzva a szintén hengeres gumifej. Ez a gumifej kezdett el fura mód lejárni, de végül is visszaragasztottam. Tömtem bele egy kis poszterragasztó gumit, és úgy nyomtam vissza. :)

(#442) yash válasza Akheron (#441) üzenetére

yash
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem is lejött a kék gumisapka, meg még a pöckök is letrötek róla... vmi zöldes ragasztóval van ráragasztva eredetileg...

xcbiker: a garancia kiterjed a gumisapkára is, ugye? :U

[Szerkesztve]

(#443) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HP Notebook nx6325 - EY343EA-ról tudna valaki tapasztalatot mondani? Multimédiás teljesítménye milyen? Az ATI Radeon Xpress 1150 hogy bírja a játékokat? mert azrét jó lenne,ha pár játékkal meg tudna bírkózni :) (nem tegnapi játékra gondolok és nem minden maxra állítva)

(#444) Szuri

Szuri
(tag)

3 HP noti van a családban. Féléves nx6110 tápkábele tört meg, és néha nem tölt. (Majd megy szervizbe.) nx6130 pont elmúlt 1 éves és már nem garis, lcd kivezetése tört meg, márkaszerviz 150e+ÁFÁ-s ajánlatot adott rá. Amíg nem volt hibájuk nagyon szerettem a HP cuccokat...

Van egy 4 éves XE4500-as ami nehéz, mint egy tank, de olyan strapabíró is (1,8 Ghz P4 mobil és 512MB RAM, még most sem teljesen elavult), ez már esett nagyon nagyokat is, a kasznija sokkal jobb mint bármelyik mostanié.

Szerintem válasszátok ki a nektek legszimpatikusabb vasat és 3 ÉV FULL GARI-val vegyétek, akkor túl nagyot nem szívhattok.

[Szerkesztve]

(#445) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Tudtok mondani használtban egy nagyon megbízható ''elnyűhetetlen'' HP notit, ami 100e alatt van?

(#446) marsu válasza Krissz22 (#445) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

:D

Igen ...

HP nx6110 noti WD 120GB HDD, A-DATA 2x512MB 400MHz DDR, 1.4GHz Dothan, DVD RW, W-LAN, 10/100 LAN, 56K modem, ...

Hibátlan, karcmentes állapotban.

Igaz, hogy 100.000.- pénz körül van az értéke, de nekem még többet ér!

;)

Press any key to continue ...

(#447) Krissz22 válasza marsu (#446) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Esetleg még más típus, mástól is? :))

(#448) polip válasza Krissz22 (#447) üzenetére

polip
(PH! addikt)

az 510 teljesen újan kerül 109.990-be...ez nem jó?

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#449) xcbiker válasza polip (#448) üzenetére

xcbiker
(PH! addikt)

azért az a kaszni elég gyatra és az akku is gáz.

(#450) Krissz22 válasza polip (#448) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Sajnos én sem sok jót hallottam ezekről a notebookokról. :(

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.