Szóval van nekem egy HP ipaq 5450-es PDA-m, és a következőt figyeltem meg. Ha a PDA teljesen lemerül, a backup akksi is, akkor utánna csak nagy noszogatásra, töltö fel le többször, reset többször, meg ki-be kapcsoló gomb többszöri megnyomására hajlandó újra elindúlni. Ja, és a full lemerítés után természetesen teljes software clear, persze a win marad, de ami aggaszt, hogy nem hajlandó rögtön tölteni, ha rádugom a töltőt, csak a hosszas noszogatás után.
Ez vajon mitől lehet? Konstrukció hiba, esetleg minden PDA ilyen, vagy mi? És mindezt a kezdetek óta műveli, tehát nem az akksi elöregedése okozza.
Ha nem merül le fullra, vagyis a backup akksiban marad kraft, és a főakku üres, akkor persze semmi gond, megy rendesen a töltés a rádugás után.
Van esetleg vmi spec gomb kombináció, esetleg módszer, hogy full lemerítés után hogy érdemes elindítani?
Sajnos a full lemerülés elő szokott fordulni, mert van amikor közel 2-3 hétig sincs szükségem a PDA-ra, mert csak GPS- hez, meg némi más feladathoz használom!
Ha ppc2002 van rajta, lehet azt vmi netes frissítéssel 2003-ra frissíteni, vagy érdemes egyáltalán? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
mh197
(őstag)
És ha csak simán várod, hogy elinduljon a töltés akkor elindul egy idő után?
Mert pl. jónéhány telefon és az én Asus PDA-m is vár legalább 10 percet amíg teljesen 0-0 állapotban elkezd tölteni. De nem kell megnyomni semmit, az biztos.

mh197
(őstag)
Így is próbáltam már, de sajna semmi.
Ha lemerül, és csak ráteszem, hogy töltse, akkor sem tölti. Amikor a lemerülés után ráteszem, villan egyet, majd se kép se hang, és hiába, hogy rajta a töltő, nem jelzi a töltést. Már vártam vele 2 napot, és akkor sem kezdte el tölteni. Amíg el nem játszom vele ezt az akku ki-be, ki bekapcs, reset nyomkodása stb dolgot, addig nem hajlandó tölteni. Csak elég macerás, mert sokat kell nyomklodni , akkut kiszedni össze vissza, míg újra elindul, és ha elindul, akkor full software reset is történik, vagyis teljesen alapra áll vissza.
Amikor a lemerülés után ráteszem a töltőt, villan egyet, utánna nem kapcsol be, nem jelzi a töltést, utánna le a töltő, vissza a töltő, még mindig nem jelzi a töltést, nem kapcsol be, és így tovább mindaddig, amíg az akkut ki nem veszem, és várok egy 5 percet, utánna vissza az akku, akkor ismét a töltő rádugása után villan egyet, és utánna ismét semmi, hiába húzom le, teszem rá a töltőt. kb ezt a módszert kell ismételni sokszor, és akkr sokszoros reset, ki bekapcs nyomkodás, akksi ki betétel után hajlandó újra tölteni az akkut.
Elég zavaró ez a dolog! Mi lehet a gond?

mh197
(őstag)
Valami ötlet?
ez engem is érdekelne.
♥ prelude