Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub

(#351) Flashback válasza karyo (#350) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

55ah aksit vegyel, nagyobbat ne, mert generator nem tolti fel sosem...persze ha cserelsz generatort akkor igen:) Exide, Optima az amit a hifisek hasznalnak, ezekbol a legprofibb a spiralcellás (40K). 17-22K A nem spirálos. Itt nézz szét: Bővebben: link

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#352) Flashback válasza karyo (#350) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Ez talán belemegy, én is most állok aksi csere előtt. Bővebben: link

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#353) Integra válasza karyo (#350) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem Banner van benne, mert mikor törés miatt állt 9 hónapot a gyári feladta. amúgy valszeg most is az lenne benne.
Starting banner ez, valami kezdő akksijuk, de így is asszem vagy 14ezer volt... nem óccsó mulatság a banner, de minőségnek ára van, én ajánlom

(#354) karyo válasza Flashback (#351) üzenetére

karyo
(senior tag)

köszi!
igazából olyat szeretnék,ami később képes lesz egy erősító + kissebb mélyláda meghajtására is, most egy Clarion bd329 fejegység van benne + a 4 pio hangszóró.

45 vagy 55 ah-s kell akkor nekem?

Enjoy the silence.

(#355) karyo válasza Integra (#353) üzenetére

karyo
(senior tag)

köszia tippet! utánanézek...

Enjoy the silence.

(#356) Integra válasza karyo (#354) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem 12V 45Ah

(#357) Flashback válasza karyo (#354) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem most 45Ah van benne és egy 400W-os erősítőt hajt...

(#358) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Lenyomtam egy agyontunningolt golf 4-es Péntek este a pesti úton! Szegény nem tudta kivel (mivel) kezd.... Hát igen Honda POWA!

(#359) karyo válasza Flashback (#358) üzenetére

karyo
(senior tag)

aki ma nem japán autót vesz, az vagy tájékozatlan, vagy hülye.

Enjoy the silence.

(#360) janati válasza Flashback (#358) üzenetére

janati
(őstag)

Én a kis 1.2-es Corsammal partiban voltam a múltkor egy szutyok 4-es golffal...:DDD

Nekem is csak azért van Corsam, mert pofátlan olcsó volt, és fiatal, amikor megvettem...:D

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

(#361) Flashback válasza karyo (#359) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

És tényleg... Fateromnak Toyotája van... :D

(#362) Flashback válasza janati (#360) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis autók azok... A haveromnak is van egy 1.2. Klímával, 4 személyel simán szagatott 160-al...

(#363) janati válasza Flashback (#362) üzenetére

janati
(őstag)

:Y

(#364) Flashback válasza janati (#363) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Azt hiszem 2003/2004-es modell

(#365) janati válasza Flashback (#364) üzenetére

janati
(őstag)

Ja, az enyém 96-os...:D

(#366) Flashback válasza janati (#365) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz a szelepvezérlés már biztos eltér...

(#367) janati válasza Flashback (#366) üzenetére

janati
(őstag)

Bizony! Nagyonis...;)

(#368) Flashback válasza janati (#367) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Egyébként te is Hondát akarsz?

(#369) Flashback válasza Flashback (#368) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Ja bocs. Már látom hogy te übergazdaságos 90 lovasra spórolsz. Sok sikert...

(#370) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Másik jó T-ma: Sportkipufogó vég+dob. Én 20K-ért tudok a legolcsóbban szerezni. Ti hogy vagytok ezzel?

(#371) Integra válasza janati (#360) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

egyik barátnőm is 1.2-es corsával nyomja
nő ide vagy oda, ez a csaj mint egy barom úgy tolja neki... :)
szó mi szó én fostam mellette, nem nagyon éreztem az autót a jobb ülésben 160nál, inább furcsa grimasszal az arcomon próbáltam nem mutatni hogy jó lenne ha lassítana, mert ha kell vele egy satuféket nyomni, hát nemtom hogy nem szakadnak e le róla a fékek.. :D

(#372) Integra válasza Flashback (#370) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nem értek hozzá:)
figyelj rá, hogy ha szétkapod a kipuffot és másik dobot raksz rá, akkor idővel hajlamos lehet rozsdásodni a hegesztésnél majd

(#373) Flashback válasza Integra (#372) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Le lehet kezelni valamivel?!

(#374) Jam-Master J válasza Integra (#371) üzenetére

Jam-Master J
(fanatikus tag)

Rajtam a haverom szokott röhögni, amikor mellette ülök...megy 160nal én meg az anyósülésből nyomom a féket :D Egyszer bemegy a lábam a motortérbe, az tuti.
Hyundai Accent-tel nyomul a kölök.
A gyerek az eszetlenül hajtók közé tartozik, csoda, hogy eddig nem ugrott ki még elé egy kivilágítatlan fa...

J. - Annyit dolgozom, hogy az lassan már az ivás rovására megy...

(#375) Integra válasza Flashback (#373) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pontos profi hegesztés a lényeg.
nem vágom a témát, mert nem sportkipuffozok, egy 1.4-es autóra semmi értelmét nem látom.
majd ha lesz min 200 lovas gépem, akkor már elgondolkodom egy komplett leömlő+kipuff rendszeren

(#376) Flashback válasza Integra (#375) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

1.6-os :D Nem komplett rendszert akarok az 100K min. Hanem egy kipufogó dobot+ véget.

(#377) marceee válasza SaNyEe18 (#18) üzenetére

marceee
(újonc)

Hello Marceee vagyok,nekem is ilyen autóm van csak az enyém 1.5 LSI.Szerintem a LSI meg az ilyenek a felszereltségét jelentik.Egyébként eladó az enyém!960 kilo egy ilyen autó.

[Szerkesztve]

Hohmann Márton

(#378) Integra válasza marceee (#377) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

félig meddig, honda rendszerezés rulz:)
ugyanis van iLS is, az angol 5D civicek esetében.
és asszem a japán 6gen civic-nél is van iLS, de lehet hogy az LSi. amiben az 1.5-ös 115 lovas VTEC-E moci van
tényleg káosz, még én is alig bírom követni:)

(#379) PumPi válasza Integra (#371) üzenetére

PumPi
(őstag)
LOGOUT blog

Akasszák a hóhért?:D
Egyébként én is utálom ha az anyósülésen kell ülnöm, még az a jó hogy a haverjaim nem haves vérmérsékletűek, inkább lefulladnak ha egy gödör jön.:DD

Vorsprung durch Technik..

(#380) Integra válasza PumPi (#379) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

húú, én nagyon kevés ember mellett érzem magam biztonságban:(

(#381) lao ce

lao ce
(fanatikus tag)

gondoltam bejelentkezek.
aprilis ota bitorlok egy 'subaru-kek' civic si-t.
angliabol hoztak at, csak bizonyos dilerek kaptak kotott peldanyszamot, de ennek ellenere sikerult eleg jo aron megkapni. a varosban (kb 2 millios) osszesen 2-rol tudok hogy van ilyen szinben, az egyik az enyem. a masik egy fiatal srace az ovet is vezettem (utanam vette meg par hettel ugyananott), az ove kodlampas de nincs oldallegzsak. egyiken sincs a gyari tuning package.

no, mit ad isten, ma az autopalya egyik becsatlakozasanal latom ki jon be? a kollega! rogton integettunk egymasnak es dicsertuk heves fejbolintasokkal a csodas izlesunket. nem tudom milyen latvany lehettunk, belso savban viszonylag gyorsan ket elenk-kek civic si egymas utan repeszt... belulrol nagyon jo erzes volt.
no, aztan le kellett ternem, szoval vege volt a mokanak, egy ideig meg egymas mellett mentunk, aztan huss.

azert irom le mert meg sohasem volt hasonloban reszem, es jo lett a reggelem.

nicht kompot

(#382) Integra válasza lao ce (#381) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

gratula:)))
van képed?

(#383) Flashback válasza lao ce (#381) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Tényleg egy képet dobj föl, kíváncsi vagyok.
//Most hideg az aszfalt elkapar a kocsi :(((

(#384) aurum válasza Flashback (#229) üzenetére

aurum
(őstag)

hehe elsore azt hittem suzuki swift :D

I fuck the corner of your mouth, my dear Alexander!!

(#385) Flashback válasza aurum (#384) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Hát talán egy ''picivel'' jobb az a gép mint egy Suzu. Bár tény ha gyorsan pillantasz a képre van egy kis íves hasonlóság, de élőben ég és föld...

(#386) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem mien a lámpa, fényszóró csatlakozása? H4-es?

(#387) lao ce válasza Flashback (#383) üzenetére

lao ce
(fanatikus tag)

megprobalom, de meg nem csinaltam ilyesmit, szoval...

Bővebben: link

jolvan alakul

asszem... ez eleg hosszas muvelet :)
[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

nicht kompot

(#388) lao ce válasza lao ce (#387) üzenetére

lao ce
(fanatikus tag)

nehany kozelkep (segg, hatsolampa, elsolampa oldalt)

motor

muszerfal

orr

normalis kepek (bal, jobb, segg, oldalt)

szoval alig vagyok buszke tulajdonos, mi? aszongya nekem dobjal fel egy kepet... egyet? 1-et???? :) :)

[Szerkesztve]

nicht kompot

(#389) Integra válasza lao ce (#388) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ja hogy te usa-ban vagy, ezért az Si.......
oks, már vágom:))
szép a verda!!

tényleg, ezek a micselinek valami menü all season borzalmak?
ha igen, koptasd le gyorsan aztán normális gumákat rá, addig úgysem tudod kiautózni a futóművet:)

[Szerkesztve]

(#390) Flashback válasza lao ce (#388) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Zsíííírrrr.....

(#391) Flashback válasza Integra (#389) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Te mit tipesz milyen csatija van a lámpának H4-es??

(#392) lao ce válasza Integra (#389) üzenetére

lao ce
(fanatikus tag)

hat, teny hogy ez idaig toronymagasan a legjobb kocsi amit a kezem koze engedett a sors. az egyetlen hatranya hogy nem type-r hanem si van rairva, szoval csak 160 loero, de azert nagyon 'fun' vezetni, foleg amit kanyarban nyujt az eleg eszement. bar figyelni kell mert ha igazan a batorsag-hataron csinalom akkor a kormanyt olyankor is tekerni kell (kifele jovet) amikor mar nem varnam hogy igazitani kell.

igen a gumik all-season cuccok, es mar kopnak :) nem tudom hogy milyen a normalis gumi, es foleg azt nem tudom hogy ki tudnam-e hasznalni igazandibol, mert azert en csak egy urvezeto vagyok - de probalok fejlodni. amin gondolkozok az egy legszuro esetleg, de iszonyuan nem ertek hozza.

leteszteltem par tipust mielott e mellett dontottem
toyota matrix xrs, ford focus svt, nissan se r spec v, mazda3 4d s, golf gti, mitsu lancer ralliart, rx8, neon srt.
szemelyes velemenyem, hogy a lancer a legjobb ha nem szamitom az rx8-at, mert az nekem egy eszement alom volt. a neon egy hormonzavaros szorny amire negy kereket hegesztettek. a mazda es a nissan femhulladek.a golf nekem nem jott be, a ford draga ahhoz kepest amit tud, a matrix tul nagy.
az si volt a kompromisszumos legjobb osszessegeben nezve, beszamitva az ertektartast, a szervizt, a kereskedot es a fogyasztast (mar elnezest hogy ezt egyaltalan megemlitem). kicsit talan tul letisztult a belso, az teny hogy nem akarjak elvonni a vezetestol az ember figyelmet, de mar megbaratkoztam vele.

nicht kompot

(#393) Integra válasza lao ce (#392) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azért nem kapjátok meg a Honda CTR-t, mert kaptok Acura RSX Type S-t. az A-Spec gyári csomagokról nem is beszélve...
mi nem nem kapunk Honda ITR-t, mert egyfelől félnek hogy nem fognak tudni elég CTR-t eladni, másfelől, elég drága mulatság idehozni a kis eladott darbszám miatt. szerintük.
valszeg ha beindul az i-CTDi motorral szerelt CR-V és FR-V értékesítése és az eladott darabszámok tükrözik a tervezettet, akkor abból már megpróbálhajták megfinanszírozni, hogy az ITR bejöhessen európába. ugyanis az ITR-t nem akarják európában gyártani.
rengetegen várják az ITR-t, elég nagy a nyomás a hondán, a márkakereskedők oldaláról is, ahogy olvasom. szóval remény van:)
az egész tuningpiac az usa-ban a Type R-ekre vár, de a honda baszik rájuk. szvsz rossz politika, mert nagyon nagy presztízs dolgot hagynak most ki..

[Szerkesztve]

(#394) lao ce válasza Integra (#393) üzenetére

lao ce
(fanatikus tag)

egyetertek hogy kellene a type r.
a 'leg' nagyon szamit ezen a piacon azt hiszem.
az si a leglomhabb a kategoriajaban, ugyszinten a type s, viszont jocskan nem a legolcsobbak. tartjak a hondak az ertekuket persze, de van is mibol :)

nicht kompot

(#395) Integra válasza lao ce (#394) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet, viszont a honda blokkok a legjobbak toronymagasan:)
nézd meg a B18C-t hogy igyekezett lemásolni a toyota az új celicájába, de csak egy közepes valamit hozott össze, nem lehet egy lapon említeni a régi DC2-es ITR-rel, ami még az usa-ban is van. a honda váltóiról nem is beszélve:)
szóval a te Si-d nagyon meglehet piszkálni, nagyon jó az a K20-as blokk ami benne van!!:)

(#396) Integra válasza lao ce (#394) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nézz be ebbe a topicba, ide linkelgetjük a szépségeket:)

(#397) lao ce válasza Integra (#395) üzenetére

lao ce
(fanatikus tag)

hat nem ertek a blokkokhoz, aztan gondolom a vevok nagy resze sem :)
maj' felveszem az indokaim koze ha kerdezik miert si-t vettem :)

szoval kicsit... olyan ratarti erzesem van a honda reszerol, odavannak hogy ez honda keremszepen. van is benne igazsag.
errefele a volkswagen meg ilyenebb. mar a prosi tele van mindenfele ilyen 'hat igen, ez a minoseg' megjegyzessel. a dilerek csak a boruleses lampatorlos felszerelest hozzak be, es ha alapot keresek ugy neznek ram mint valami csoro mikulasra (ami igaz is kicsit). dehat azert konyorgom nem bmw, attol hogy nappalifenyt tesznek bele (amit uuuutalok) meg nem lesz biztonsagosabb.

nicht kompot

(#398) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Na megvettem a H4 xenon izzót. Hát a beleimplementálással (milyen szépen fejezem ki magam :) ) lenne gond. Próbáltam hátulról de nem ment, pedig már a direktlégszűrő beömlőjét is kiszedtem. Aztán megpróbáltam előröl, lepattintottam a kis fém kapcsokat, de a búra nem akart lejönni igy sem, aztán a végére ki akartam csavarozni, de mire kiszedtem 3 csavart néztem hogy még egy fogja amihez per-pill nem volt szerszámom. Segííítsetekkk plz!

(#399) Integra válasza Flashback (#398) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

te nincsen szervízkönyved??
a 6 genben úgy kell csinálni, hogy először lehúzod a sarut. ezt vagy összekell nyomni vagy nem, típusfüggő.
aztán lehúzod a gomitömítést.
aztán jön a fémkapocs, ami a lámpa házának a műanyag hátsó falába rögzíti az égőt. alul forog el és felül van két kis fogacska, mindkét kis fog egy irányba néz. a tetején benyomod és vagy jobbra vagy balra picit eltolod, hogykiakadjon a fogakból, és ezután a a kapocs hátrafelé lefelé irányban lehajlik. és ki lehet venni simán az égőt.
szerintem az 5gen civicnél hasonlóan kell működjön

(#400) Santses válasza Integra (#399) üzenetére

Santses
(fanatikus tag)

Épp rendet raktam a gépen, mikor erre bukkantam:

Úgy, érdekelne hogy ez milyen Integra ... mert én ilyet még nem láttam, csak azt a karika lámpásat.. vagy én vagyok lemaradva? :F

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Honda klub
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.