hat, teny hogy ez idaig toronymagasan a legjobb kocsi amit a kezem koze engedett a sors. az egyetlen hatranya hogy nem type-r hanem si van rairva, szoval csak 160 loero, de azert nagyon 'fun' vezetni, foleg amit kanyarban nyujt az eleg eszement. bar figyelni kell mert ha igazan a batorsag-hataron csinalom akkor a kormanyt olyankor is tekerni kell (kifele jovet) amikor mar nem varnam hogy igazitani kell.
igen a gumik all-season cuccok, es mar kopnak
nem tudom hogy milyen a normalis gumi, es foleg azt nem tudom hogy ki tudnam-e hasznalni igazandibol, mert azert en csak egy urvezeto vagyok - de probalok fejlodni. amin gondolkozok az egy legszuro esetleg, de iszonyuan nem ertek hozza.
leteszteltem par tipust mielott e mellett dontottem
toyota matrix xrs, ford focus svt, nissan se r spec v, mazda3 4d s, golf gti, mitsu lancer ralliart, rx8, neon srt.
szemelyes velemenyem, hogy a lancer a legjobb ha nem szamitom az rx8-at, mert az nekem egy eszement alom volt. a neon egy hormonzavaros szorny amire negy kereket hegesztettek. a mazda es a nissan femhulladek.a golf nekem nem jott be, a ford draga ahhoz kepest amit tud, a matrix tul nagy.
az si volt a kompromisszumos legjobb osszessegeben nezve, beszamitva az ertektartast, a szervizt, a kereskedot es a fogyasztast (mar elnezest hogy ezt egyaltalan megemlitem). kicsit talan tul letisztult a belso, az teny hogy nem akarjak elvonni a vezetestol az ember figyelmet, de mar megbaratkoztam vele.
nicht kompot