Üdvözlet PH-sok 
Egy nagyon "ámátőr" kérdéssel fordulok hozzátok. Eddig biztos voltam a dolgomban, de elbizonytalanodtam, mivel mindenki mást mond.
Vegyünk alapul (ár, márka nélkül, mert a lényegen nem változtat szerintem és mind két táp elegendő lenne, csak hosszab távra tervezek) egy 450W-os és egy 650W-os tápot. Amennyiben beszerelem a gépbe őket 1 hónap különbséggel, a villanyszámlámon mennyire lesz az összeg különböző?
Tehát lényegi kérdés... ha az összkönfig 400W-ot fogyaszt, ha minden fullon megy (tehát elegendőek a tápok), illetve semmi mást nem cserélek, csak a tápot, mennyivel fog többet fogyasztani a gép? (körülbelül árban, vagy áramban, vagy bármiben) 
Eddig úgy tudtam, hogy semmivel nem fogyaszt többet (amennyiben 400w-ot fogyaszt a gép fullon, akkor lehet akármekkora táp, akkor is 400W lesz a fogyasztásom a villanyórán "keresztül"), de már mások viszont mondták, hogy ez hülyeség.
Kérlek segítsetek, mert már nagyon nem értem az egészet 
Lehetőleg hozzáértők válaszát várom, tippeket, ha lehet ne írjatok, mert eléggé fontos, hogy tisztában legyek vele 
(u.i.: kerestem hasonló hsz-t, de nem találtam)
Köszönettel 
whabaky
http://hardverapro.hu/apro/barmilyen_nemu_digitalizalashoz_hasznalhato_kevero/hsz_1-50.html