130w peak
There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF
130w peak
There are two kind of people out there: Those who like me, and those who can go to hell. Igy üzletelünk: http://goo.gl/FjoXF
számoljunk kicsit, 90w 12v ágon messze nem 75A ugyanis 90/12=7.5 éppen tized annyi.
de a feszültség emelésével a fogyasztás négyzetesen nő. 1.5v környékén már 150-170w fogyasztással számolhatsz egy Q6600-nál

Micsoda ?
130 W ??? Nem mondod komolyan ?!

Hja kérem ! A Belváros !...
Jah, terheletlenül, és lehet több is, ha Prescott (zabál és fűt rendesen). És az X800 sem egy takarékos kártya.
Ez nem vatera. Nem kéne "fixárazni" meg licitálgatni, már vannak aukciós oldalak. Ott tessék aukciózni, ha nem megy a normál apróhirdetés feladása!!! És könyörgöm, JELÖLD MÁR BE, HOL TALÁLHATÓ A TERMÉK!

Én a "lehet több"-re volnék kíváncsi - a MAX-ra - hogy tudjak tápot keresni/választani... 
Bevallom : nem tom mi a Prescott, mindenesetre az én procim (P4 2,8 GHz) Northwood-os...
Szóval : ha segítenétek... please...
[ Szerkesztve ]
Hja kérem ! A Belváros !...
a pci-e sinen keresztül 75w-ot lehet felvenni, az agp-n keresztül még kevesebbet.
a kollegának northwood-ja van.
a 130w peak-et komolyan gondoltam. 75% hatásfokkal ez kb 175w a falból.
bármilyen 350-e FSP jó lesz.

Max 150W, ha nincs tuning.
Hidd el, 350W FSP teljesen jól kiszolgálja.
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy az FSP-300PNF hatásfoka mennyi lehet?
VLaci

Sziasztok
Egy 260W-os táp (fujitsu siemens gépben van, nemtom milyen gyártmány) most kiszolgál egy Prescott magos P4 630 3,0 Ghz procit, 1,5 giga ramot, egy vinyót, egy dvd-t, nincs benne videókari, most szeretnénk tenni bele valamilyet.
Elbírna egy geforce 7300 vagy 7600 vagy 7900 gt-t. Vagy lejjebb kell keresgélni?
Köszi
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

Egy 7600GT-t javaslok.
Nem fogyaszt sokat, pariban van a prociddal és a tápod is elviszi.
A lényeg a DDR3 memória legyen rajta.
Összes eladó termékem és MODDING --> www.mutyipc.hu TESSÉK LIKE-OLNI!

Kb. 70%.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
Sziasztok!
Lehet nem jó totyikba írok, kövezzetek meg ha mégis 
Azt lenne a kérdésem, hogy a gép kikapcsolva mennyi áramot vesz fel?
Nem tudom lényeges-e, de egy Intel 631-es proci, 7600GT, egy DVD író, két winyo van benne
Plusz még egy Samsungg 2233BW, ezek mind egy elosztóba vannak bedugva, és jó lenne tudni hogy mennyivel dobja meg a havi villanyszámlát ha ki van kapcsolva, vagy ki vannak húzva a konnektorból?
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Sziasztok
Az én gépem jelenleg:
Asrock p4i65g
intel celeron 2.80 ghz
1.5 gb ram
40 gb winchester
nvidia 7300 gt ddr 2 ,256mb
200w as táp + proci hűtő, táp hűtő,videó kártya hűtő
anyira nem gyenge számítógép cod wawot visszi 30 fps -el...mind1 a cod4 - meg a codok meg minden internetes cucc szaggat, laggol sokszor 10 perc alatt főleg cod4 mp-ben pedig mindent lefrissítettem ,most itt lesz a húsvét új videó kártyát veszek a gépbe egy új háló kártyát mert integrált,egy 80 gb -es használt winyót , táp meg elég lesz az ha kíhúzom a floppyt? Vagy mit vegyek bele? Előre is köszi!!
Andris

Lehet, hülyeséget mondok de nem lehet, hogy a neted rossz? Ha csak muliba jelentkezik akkor tuti sztem hogy pingelsz.
Lehet,hogy a háló kártya a bűnös.Tegyél bele egy másikat és nézd meg azzal.Milyen az a 200-as táp? Milyen márka és mi van a cimkére irva? Hány A-t ad le a 12-es ágon,arra vagyok kiváncsi
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Sziasztok
az aláírásomba látható konfigba szeretnék új videokártyát venni. Egy HD4890-st az szeretném kérdezni hogy az aláírásomba szerepelő 450W Chieftec táp elég-e hozzá?
A tápomnak itt vannak a részletes specifikációi de én nem igazán értek hozzá....
[link]
HA nem elég esetleg akkor mennyit bír maximum?
Fontos lenne, köszönöm.
Razer user... LOST <3 X-fire: lammbraten || ЯR
bocsi de elfelejtettem oda a írni hogy VGA max 260W-t eszik sry még 1x1 

A GPS-450 nem egy túl minőségi darab, nem is biztos hogy elbírja a 4890-et. Én azt mondom cseréld le egy Corsair 450VX/HX-re vagy egy Enermax Pro/Modu 82+ 425W-ra. Ezek tudnak 390W-ot a 12V-os ágon, a CT max 300-at, a géped meg teljes terhelésen lehet többet fog igényelni. Chieftecből az új APS vagy CFT típusúak (ezekből a 450-es) tudnak még elég áramot leadni, de nem tudom ezeket lehet-e itthon már kapni.
[ Szerkesztve ]
HEllo
köszi szépen akko9r viszont megfejelem még egy tízessel ami még még később elbír egy jóval erősebb gépet is.

Ennél nagyobb fogyasztást csak erős tuning vagy egy második felső kategóriás videókártyával fogsz elérni, szóval csak akkor vegyél 450-esnél nagyobbat, ha a közeljövőben tervezed a géped fogyasztásának növelését. Az 500W körüliek már jóval drágábbak és mint írtam, feleslegesek, ha nincs 2 felső kategóriás videókártyád.

sziasztok!
adott egy cieftec 350w-os tápocska..
egy dualcore pentium-d 3,0ghz-es proci, fsc d2151lap, 2giga ddr2, hd3450 passzív hűtésű vga,seagate 250gb,dvd író..
elöl hátul 12x12 centis ventik plusz a procihűtés..
elég ennek a konfignak a 350w?
Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

Mivel a processzor az egyetlen mérhető fogyasztású alkatrész, így bőven.
Persze 
(#675) elfelejtette válasza petrelli86 (#672) üzenetére

Attól függ, milyen 350-es táp. Ha Codegen és társai, akkor nem...
Meg ugye nem csak a proci fogyaszt, a többi periféria is fogyaszt vmit, és sok kicsi sokra megy.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
irta,hogy Chifi 

Ja! Úgy OK!

köszi midenkinek a gyors választ!!
Vágjál bamba képet! ÍGY! MOST JÓ!

Sziasztok, tudnátok ebben segíteni? [link]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Hy!
Mik voltak azok a kapott értékek, amik nem tetszettek?

Ismerősömnél méregettem tegnap, az a lap most nincs nálam... de majd feltérképezem a lakást itthon is, és akkor leírom. De pl. stand-by állapotra alacsonyabb, menet közbeni állapotra meg magasabbakat kaptam. Lehet holnap el tudom kérni...

Sziasztok srácok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy adott konfignak: Intel Core i7 920 @ 3.8 GHz, Gigabyte X58 Extreme, 2x 1024MB OCZ DDR3 Platinum @ 1140 MHz 6-6-6-19, WD Raptor 740ADFD 74 GB, Sapphire HD 4890 1 GB GDDR5 videókártyával kb. olyan 340W csúcsban a fogyasztása akkor ha még tovább tuningolom a procit is és még mellé a vid. karit is akkor kb. mennyivel emelkedhet a fogyasztás, olyan tuningra gondoltam amikor az ember a rendszere határait keresgéli v. extrém OC-ről van szó tesztekhez 
És ha pl. egy jó fajta tápot (Corsair) annyira leterhelek már hogy nem tudja azt a teljesítményt leadni amire a rendszernek szüksége van akkor egyszerűen lekapcsol és ennyi vagy esetleg valaminek lehet ilyenkor baja 
Jah és még annyi lenne hogy mennyire szokták a Corsair tápokat túlméretezni teljesítmény szempontjából

Bocsánat a láma kérdésekért és a válaszokat köszönöm! 
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

No itt volnának:, először az egyik mérővel standby/bekapcsolt, majd a másikkal hasonlóképpen.
hangfal: 6/10 1.6/2.5
gép: 0/45 2.2/55 (vmilyen egyszerű régebbi celeron)
monitor: 11/30 4/55 (15" crt)
gép+mon: 13/80 6.2/110

Szerintem a 2. értékek a reálisabbak.
Zsubi: tuningnál hatványozottan nő a fogyasztás, de ha az adataidnál megadott HX450 van a gépben, akkor az bírni fogja szerintem. ha meg mégse, akkor simán lefagy a gép, rosszabb esetben lekapcsol a táp, de tönkre nem fog menni. Azért hosszabb távon figyeld a ventillátorát, ha maxon megy, és mellette is nagyon meleg a levegő (50+ fok), akkor az nem túl egészséges a tápnak.

Én is remélem, csak jó lenne biztosan tudni 

Hy!
Táp cserén vacilálok. Jelenlegi konfigom:
Gigabite EP35C-DS3r lap
Intel P4 3Ghz (+20%) proci
GEIL Ultra 4x1 GB ram
MSI HD 3850 512MB OC video
2 merevlemez és két dvd író
Jelenlegi tápom: valamilyen color 400W-os
Elég jól fütt a gép, szóval van benne 3db ház venti is. Szerintem érdemes lenne tápot cserélnem. A véleményeteket szeretném kérni.
Elképzelésem: OCZ StealthXStream 500W

Hy! lenne még1 jelöltem:
THERMALTAKE TR2 W0089RE 470W
22A felett legyen a +12V terhelhetősége, és akkor akár egy (márkás) 350-es táp is vígan elviszi a gépedet.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

Tiszteletem!
Lehet nem a legmegfelelőbb topikot találom be a kérdésemmel, de jobbat nem tudok.
Szeretném megmérni egy gép fogyasztását. Érdeklődnék, hogy mivel érdemes beterhelni a gépet, hogy tényleg minden a maximumot egye? E5200-es proci és HD4770 vga a főbb alkotóelemek.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

Én Cpu terheléshez az everest rendszerstabilítás tesztjét szoktam használni, és mellete párhuzamosan terhelem a VGA-t a Furmark progival.
Nekem így majdnem 650W-ot eszik a gépem 
My SSD is faster than your HDD

Hát szép mennyiséget vesz ki a konnektorból, és némi pénzt a zsebedből. Neked már tényleg megérte magasabb hatásfokú tápot venni.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
"Nekem így majdnem 650W-ot eszik a gépem"
A konfigod monitorral együtt sem eszik 450W-nál többet -> cseréld le a mérődet, vagy töröld azt a hülye weboldalt a böngésződből.

Szasztok
segitséget szeretnék kérmi
nem tudom milyen és mekkora teljesitményü tápot válaszak
ehez a konfighoz
Alaplap: Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P
processor: AMD Phenom ll 955 BE
VGA: 2db ati radeon 4890
HDD 1 wd 1tb sata ll 1 wd 750 gb sata ll 1 db wd 500 gb sta ll
optikai meghajtók: 1 db LG dbd iró sata 1 plextor dvd iro sata
segitséget előre is köszönöm!

Sziasztok!
Érdekelne szerintetek mekkora táp lenne elég az alábbi konfighoz:
Alaplap: Gigabyte MA790X-DS4
Processzor: AMD Phenom X4 9650
VGA: Ati Radeon HD4670 vagy Ati Radeon HD4850
500GB HDD és 4GB memória.
Kb ennyi. Szerintetek elég lenne mellé egy 450-es Chieftec?
Előre is köszönöm a tippeket.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Igen,elég.A géped kb 230-nál nem eszik többet
Normende: Corsair Tx 750-es vinné úgy,hogyha még a procit is húzodd és még akkor is halk lesz
[ Szerkesztve ]

Kössz, én is kb így gondoltam.
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

Sziasztok!
A következő configot szeretném egy 450W-os Chieftec táppal meghajtani (semmi tuning)
Gigabyte GAEX-58-UD4
Core i7-920
CSX 3x2 GB ram 1600Mhz DDR3
Sapphire Radeon HD4870 1GB
+WD 640 SATA Winyó
+Maxtor 80GB ATA
+ASUS DVD író SATA
válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Core i7-920 Gigabyte EX58-UD4 6GB(1600Mhz)DDR3 Sapphire Radeon HD6950 1GB

megfejelném előző kérdésemet még annyival, hogy ezen a tápon jelenleg két SATA eszköz meghajtására elegendő SATA táp-kábel van. A többi a "hagyományos"
Létezik olyan átalakító amivel a régiből is SATA-t csinálok?
nincs most kedvem 20 ropiért új tápot venni 
Core i7-920 Gigabyte EX58-UD4 6GB(1600Mhz)DDR3 Sapphire Radeon HD6950 1GB
A Chifid matricáján a +12V-hoz (vagy a 12V1 és 12V2-höz) hány amper van feltüntetve?