a gaz az hogy elég nagy időintervallumokat mértem vele , napkat heteket , felirtam de nem tudtam kiszámolni rendesen , meg ott van az is ,, hogy lehet nem pontos az ora sem ...
Szal ezért kérdeztem ,egyébként 320 as táp van a gépemben ( azt hiszem ) , mind 1 , 300 körül van , ezek szerint 4 óránként egy KW pluszz amit a monitor megeszik ( 17 ' ) 
Emlékszem két vagy 3 éve 3 haverral összeültünk nálunk az alig használt felső konyhában ( amikor ugye a szülök elmentek nyaralni így nem zavartunk senkit sem , meg minket sem ) , és egy héten keresztül lanoztunk . Azt hiszem az első két napot alvás nélkül kibirtuk , de nem volt gond a többi nappal sem , a lényeg , hogy amikor a 7.ik nap lementem kíváncsiságból megnézni a villanyórát , majdnem dobtam egy hátast .. Ugy emlékszem hogy kb 100 - 110 KW-tot nyomtunk bele az órába csak gépezéssel
, abban a percben ért véget a lan parti 
( utanna havernál 3 hónapig nyomtuk még ezt 3-an folyamtosan , csak ott nem szamit az aram , mert édesanyja szabadidejében folyatosan varr meg ilyen gépeket használ amik zabálják az áramot
)
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !! SC2 " alyarkhon 350 "