Megtudja nekem valaki mondani hogy a Tt Soprano-ba a plexi mivel van belefogatva,és hogyan lehetne kivenni,kicserélni?Venni akarok plexit és abban annyi és olyan venti helye(ke)t rakni ami nekem jó
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Mr-Pamacs
(senior tag)
Sehogy. 3D-s szem kell hozzá + egy csipetnyi fantázia. 
Webprogramozást vállalok!

Árpi bá
(fanatikus tag)
Jó, hogy jöttél! 
Lehet, szükségem lesz Rád, ha elkészül. A plexit hajlítjátok is?
Mielőtt megszólalsz, gondold végig szebb e mint a csend, amit megtörsz vele....

Mr-Pamacs
(senior tag)
LOL. Hogy gondoltad?
Plexit nem.
Én láttam hajlítva. A csávó hőlégfúvóval melegítette aztán a formára szorította és felvette az alakját.
Mod.: [link]
Nem gyengén nyomja 
[Szerkesztve]

Mr-Pamacs
(senior tag)
Lehet, de mi a lemezeket 3 tonnás géppel hidegen hajlítjuk. Lehet ezt nem bírná a plexi. 

Árpi bá
(fanatikus tag)
Pl: cd előlap, vagy mobilrack
Mielőtt megszólalsz, gondold végig szebb e mint a csend, amit megtörsz vele....
Na hy all!
Gondoltam belinkelem a kicsikémet, épp fejlesztés alatt áll
mindenki csili-vili gépeket linkel, legyen egy a másik oldalról is
.
[link]
:
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //
Ez mindíg így üzemel vagy izzadt kicsit?
Hát még nem találtam meg életem házát.ill nem vettem meg.
nem szokott melege lenni. cpu venti 4volton megy
. nem volt melege eddig sehol.
igy szemelött van mindig. 
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //
Életed háza? Olyat kapni nem lehet csak csinálni ahogy Winner_hun 
Én elvagyok a mostanival is.
mivel lehet szép fényesre csiszolni vagy polírozni egy ház belső matt fémrészét?
nem azt akarom h karcos legyen mindenhol, hanem sima egyenletes legyen, így ha bekapcsolom a nont, tükröződjön róla....
RAIDMAX házakat nézegetek ....
majd ha megjön a fizum. + fsp táp.

pg012345
(senior tag)
én azt ajánlom hogy lehet kapni a fúrógépbe polírkorongot jó szőrös
és polír pasztát is! teszel a polírkorongra egy kis pasztát és már csak a fúrót kell nyomni és fényes sima csillógós lessz a felület ezt garantálom!
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)

5@$
(fanatikus tag)
vigyázni kell vele, mármint a plexi hajlitással, mert egy bizonyos hőmérséklet felett ha nekiállsz hajlitani, akkor a hajlitás felületén be buborékosodik! és ocmány lesz
ésszel 
Azok jók. Nekem is van tehát ez tapasztalat nem vélemény. 
Nem én a csávó csinálta. Nézd a linket.

Gaboo007
(senior tag)
22-12-05_0849_www.kepfeltoltes.hu_ 22-12-05_1810_www.kepfeltoltes.hu_ 22-12-05_1814_www.kepfeltoltes.hu_ 22-12-05_1815_www.kepfeltoltes.hu_ 22-12-05_0857_www.kepfeltoltes.hu_ Hali ez itt az enyém nem túl durva de azért elmegy!
[Szerkesztve]
Ezt faszán benyomtad. használd a link gombot amikor hsz-t írsz és oda másold a linket.
Nem leteremtésnek szántam csak sokan nem használják.

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Ráadásul meg se tudtam nezni, pls tedd be megegyszer a link gombbal.
A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó!
Pontosan
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Matt hatást hogy érted el? 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

darabka
(tag)
Szia!
Nekem már véletlenül volt szerencsém ilyen házhoz, a plexi szegecselve van. Nem néztem, hogy műanyag, vagy alumínium szegecsek, de gond nélkül le tudod fúrni...
To protect trees means exterminating beavers.

germanh
(senior tag)
hi
kerültek új képek oldalamra:
- egyrészt, hogy mi is történt hétvégén: [link]
- másrészt ma boltoltam 3db ventit(thx NRG): [link]
Kivágtuk a házon a fenti ventirácsot, hogy csak egy lyuk legyen. Utána megtettük ezt a hátsóval is. Majd a ház elejére mindenféle nagyobb lyuk hiányában bevágtunk egy 12es ventinek valót
. Ezeket dekopírfűrésszel alkottuk. Aztán reszelővel sorjáztuk.
1mm-es alulemezből kezdtük el faterral és barátnőm faterjával az előlapkészítést 
Ezt már flex-el vágták a terveim alapján
Még ki kell majd fúrkálni, hogy a 12es ventinek legyen honnan friss levegőt szívni. Plusz még az oldalába bele kell variálni az USB+füles+miki előlapi csatikat.
Az előlap felső részébe még valahogy bele kell variálnom a PWR/RESET gombokat + a HDD állapotjelzőt. Még kell fúrni a floppy gombjának egy lyukat + gombot kell csinálni
.
Elkészült hozzá az ajtó is, de a felrögzítésével és zárhatósagával nagy problémába ütköztünk
. Talán nagyon kicsi zsanérral vagy zongorapánttal kéne próbálkozni
! Nem tudom még. Segíthetnétek! Örömmel olvasnám ötleteiteket, megoldásaitokat, ajánlásaitokat! Vegyétek figyelembe hogy szinterezhetőnek kell lennie a háznak!
Utolsó problémám: hogy is kéne ezt a házra rögzíteni 
Előre is köszönöm a válaszokat
!
Üdv: germanh
Enjoy the pain!
Ja ha szinterezve lesz, akkor ok, azthittem úgymarad az oldallapon a felx nyoma![;]](/dl/s/v1.gif)
Ajtórögzítésre jó az, amit írtál, barkácsboltban vagy áruházban nézz körül, biztosan találsz Obi-ban pl tudom, hogy van kicsi pánt, ami kell, mert suli is onnan szerezte
A zárását az elejének hát igen. Hmmm pl olyan mágneses izét, ami némely postaládán található?
Csak az nem szép. Ágggrrrhh msot ehhez fáradt vok sry

germanh
(senior tag)
már ez is segítség 
Enjoy the pain!
(#779) Sándor -P20- válasza Winner_hun (#777) üzenetére

Sándor -P20-
(senior tag)
A mágnest be lehet építen a házba, míg az ajtóra csak az a lágyvas csík kerülne amit a mágneshez adnak.
Így az egészből nem látszik semmi, csak az ajtó belsején egy vékony vaslemez, amit akár le ie lehet szintereztetni... 
Szal csak halkan gondolkodom...

Homemade vízhűtés: www.kep.tar.hu/sandor-p20

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Hát ha tudod, akkor szerintem mindent próbálj meg csavarok helyett szegeccsel rögziteni, természetesen a zsanért ne szintereztesd le, mert akkor tönkremegy, azt mindenképpen utólag kell felraknod, szóval ugy gondolkodj, hogy abból minél kevesebb látszon. Meg persze a szegecsból is. Az ajtó zárására szerintem a hűtőmágnes lenne a legjobb, az a vékony mágnescsik ami a hutok ajtajában van. Vagy ha az tul vastag, akkor a sima kartonlap vastagságú hűtőre tehető mágneslapokból vágj magadnak csikokat és azt ragszd rá az aluminiumra. Mivel a ház fémlemez, igy ahhoz tapadni fog. Bár ezt is szinterezés után kell, mert szerintem azokon van valami műanyag boritás!
Ja és a Thermaltake ventivel nagyon jol jartal, bar nemtom mennyiért vetted, de az nagyon jó.

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Megvan hol láttam azt a ventit, hát azon a procihuton, amit meg akarok venni.
[link]
Kellene egy 8cmes ventinek hely egy zárt oldallapra, mivel lehet szépen kivágni a helyét, és milyen alakban, érdemes kivágni?

germanh
(senior tag)
1 kerek ezres volt a TT-1225, sztem is jó vétel (és még van belőle egy itt:[link])
a 8as kék ledes darabja 600ft volt és még azokból is maradt egy
Enjoy the pain!
kör alakban és dekopírral, amiben fémvágó fűrészlap van. Utána érdemes megreszelni.
Ebből milyen szín hiányzik?

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Nem rossz, bár nekem is nagyon sok ez a szinkavalkád. Zöld a belseje, vagy sárga?
Nem rossz, bár nekem is nagyon sok ez a szinkavalkád.
Azért mert minden be volt kapcsolva. Elöl van potisor és kapcsolósor, így olyan színű lehet amilyet én szeretnék; vagyis piros, kék vagy UV+zöld és természetesen ezek különböző intenzitásai és kombinációi. Azért ez még messze áll az RGB színes televíziótól. 
extra
Szivárvány-nak nem rossz. Ha minden fel van tolva akkor látsz meg valamit, mert gondolom kapcsolható némelyik fényforrás. Az a piros valami az festés a tetején és az oldalán?
Uppp!
Hova lettetek?
Mod.: jah hogy csak nálunk nincs ma suli. 
[Szerkesztve]
Most minek is az upp?
mi kell? Nekem már egy hónapja nincs suli![;]](/dl/s/v1.gif)
Jó te gondolom most érettségiztél. Én meg szívok itt 15ig.
hehe

Gergo_pet
(fanatikus tag)
Ehh, nekem meg már egy éve nincsen suli és soha többet nem is lesz hála a jó égnek. Mindig van ilyen hullámvölgy a topicban, mindig csak hetvegen irkalnak, akkor meg tul sok hulyeseget is.
Na de én azért résen vagyok nézzétek csak mit találtam. [link]

Motion_Blur
(PH! félisten)
Kicsit gagyi hatást kelt nem? 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aranyos az a lego ház, asszem itt a ph-n is csinált ilyet valaki. Legalább is hasonló volt nmár. LAN-ra veszélyes lehet vinni

germanh
(senior tag)
ez marha jó!!!
Enjoy the pain!

Ripley
(fanatikus tag)
De ha jól összepillanatrgasztózod akkor már nem gáz a szállítás sem, persze csak viccelek!
... akkor evezzünk más vágányokra beszélgetésünk fonalával és öntsünk tiszta vizet a nyílt kártyák közé ...

Ripley
(fanatikus tag)

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060530/DSC00008_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060530/DSC00007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)