Egy csepp kábel dzsungel van ám ott.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
KisBundi
(senior tag)
Én is ilyet vettem ma: csak sajnos UV-sat, pedig kéket szerettem volna, ennek pedig olyan lilás szine van. 
Acer Extensa 5630G ATi Mobility HD3650, Motorola Defy + Sennheiser CX300
Jó az. Rakjál a kábelekre reagens harisnyát vagy spirált és már fasza is.
Most vettem észre, hogy milyen kis összegzést csináltál, gratula.

A 2. gépemről frissültek a képek, mert alakulgat, majd valamikor beteszem.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

germanh
(senior tag)

Enjoy the pain!
tyű nagyon komoly az a ház 
szép az a valami a plexi bal-felső sarkában... 
ez gyárilag vízes ház? 
mycso: köszi de nem egyedül csináltam, hanem Hasekkel 
[Szerkesztve]
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

brasil
(senior tag)
nem gyári vizes, minden egyedi
plexi bal felül???ott nincs semmi...
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
jaj jobb felső sarkabán
huu akor viszont gratt nagyon profi munka 
Így kell megoldani: [link] ![;]](/dl/s/v1.gif)
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Nem rossz. Én máshogy csinálom. A vinyót egy-két hellyel mindíg lejjebb rakom így a körkábel befér a meghajtók és vinyó közé. A táp kébeleiből meg mindíg az hosszabbakat használom, ezek általában tele vannak. A maradékot meg a felső meghajtó fölé rejtem mmivel ott is kivan neki hagyva hely. Szóval megvan tervezve. 
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060521/pic_009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
(van a tetején egy nyílás, ahol távozik a meleg levegő, ezért szeret ott lenni)
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Mr-Pamacs
(senior tag)
Cool a macskád. Mennyiért adod? 
Webprogramozást vállalok!
azta 
magátol megy oda? 
csak neogy megkarcolja a fényezést...
cukíííí
pont szürke mint a hát... 
az úgy túl snassz
nincs benne semmi

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nagyon jó kép de tényleg a macsek magától felmászik oda? 

Criton
(őstag)
gondolom igen, reggel én is arra ébredek, hogy a macsek a ház tetején alszik
iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179
Minek vágjam szét a kábelt ha így is megy? Tom te túl extrém fazon vagy az ilyen dolgokhoz de sztem többen rejtik el mint vágják le nem?
[link]
akit érdekel nagyon komoly moddingverseny lesz...
Teccik az ötlet csak sztem az én gépem nem elég power oda.
(mármint modding szempontjából)
[Szerkesztve]

5@$
(fanatikus tag)
thx a linket, asszem elmegyek 
Figyi! Ha lesz, akkor valszeg csak PH!-sok lesznek. Szal még ha nem is nevezel, akkor eljöhetsz nézőnek. És utána még egy PH!-s partyn is résztvehetsz, és találkozhatsz azokkal az arcokkal, akiknek a gépeit már esetleg láthattad ebben a topicban.
Mondjuk ezt a témát szvsz inkább ott... 
Peace! | Arckép és képszerkesztés - linkgyűjtemény - http://href.hu/x/fq4z | Arckép és képszerkesztéssek kapcsolatban ne írj privátot! Mindennek megvan a megfelelő topicja, ott bátran kérhetsz segítséget!

FoBCRaistlin
(őstag)
Hu asszem majd küldök én is képet a vasamról. Nem egy nagy szám, de nem rossz 
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
Most éppen azon töröm a fejem hogyan tudnám az új fénycsővezérlőmet a gépbe integrálni mivel a gépházamon van ajtó. Arra jutottam hogy a gépház tetején kéne egy lyukat vágni és oda egy döntött alapot készíttetni méretre de nem tom milyen szakember csinál ilyet. Ebben kérném segítségeteket.

oettinger01
(őstag)
engem érdekel 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

brasil
(senior tag)
milyne dötött alap?
azt vágom h hogyan kéne kinéznie, csak azt nem h hogyan lesz az a alap odafogatva.milyen mekkora vezérlő?milyen házba?
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
Na szóval egy Sharkoon 3,5''-ös helyre való fénycsővezérlőről van szó. A döntött alap az meg kb. ilyen lenne
[link]

Dufresne
(PH! addikt)
Nem túl műszaki a rajz
Amúgy meg szétszeded a házat amennyire lehet utána fúróval a téglalap alak 4 sarkát kifúrod, majd fémfűrész és reszelő, vagy flex (de ez könnyen nyomot hagy), A vezérlő felfüggesztését meg utána még szépen meg kell konstruálni
Back to the field!? www.utv.hu

brasil
(senior tag)
hmm...lehet h én vagyok értetlen, de akkor az alap van felül?és gépen belül a vezérlő?és néz előre aztá lehet csavargatni meg minden?
ezzel csak az a baj h oldalt fog randán kinézni...sztem.de ha kitalálod h hogy lenne jó akkor megbeszélhetjük a dolgot...hátha meg tudjuk oldani...

Dufresne
(PH! addikt)
Igen ezzel csak az a baj, hogy a borítást szépen meg kell csinálni, különben nagyon gányul fog kinézni..
Az alap a gépház tetején lenne és abba csúszna bele a vezérlő úhy mint egy DVD-ROM csak ez felül lenne és kb. 45 fokos szöget zárna be a gépház tetejével.

brasil
(senior tag)
ahaaaa
megvilágosodtam...

Dufresne
(PH! addikt)
ÉN mondjuk sztem valami normális alulemezből hajlítanék neki bölcsőt a gépház belseje felé ( sztem így elég lenne egy sima méretre vágott lemez 3 helyem meghajlítva az alján a csatiknak a helyet kivágva..), mert az viszonylag egyszerű alakítani és mondjuk odaszegecselném a gépház tetejéhez...így hirtelen első felindulásból
[Szerkesztve]

brasil
(senior tag)
én meg valami sűrű rácsból csinálnám, egyrészt könnyebb, másrészt sztem jobban néz ki. mint mondjuk a stacker oldalán a nagy kör rács anyaga...
Én szilikonnal ragasztanám úgy hogy csinálnék neki talpat és a ház tetejére ragasztanám belülről.

Dufresne
(PH! addikt)
Az is jó mondjuk.

Dufresne
(PH! addikt)
Húú, kezdek eltévedni. Hirtelen nemtudom elképzelni a talpat, ami belülről van a ház tetejére ragasztva..
Az akár alternatíva is lehet.
A ház tetejének belső oldalára szóval alulról raknám be és a végén már nem tudnám kihúzni mert a talpak nem engedik. Na ezeket a talpakat kenném meg szilikonnal és már ragad is.

brasil
(senior tag)
ja kis talpak kihatva és úgy ok, ragad -is de a kérdés h elbírja-e a veztérlőt és azt h tekered...

Dufresne
(PH! addikt)
Sztem komplikáltabb a te verziód, mint mondjuk enyém, vagy brasil-é. Persze kivitelezhető azis, de monjuk én annyira nem bízom a ragasztókban. ÉS egy darab lemezzel azért könnyebb is dolgozni...
Ház úgy tekerem hogy a panel eleje kifelé lenne és akkormi az akadály? Úgy képzeld le mintha a vezérlő srégen kifelé áll a gépház tetejéből, mint a luxus Mercikben. Azon is gondolkodtam hogy zárható legyen de arra még nincs koncepcióm. Még... Elbírni meg el kell neki mivel az egész cumó kb. egy 6600GT súlyának a fele.
Az anyag nem lényeg csak az ne legyen gány kinézete és persze akkor azt is fújni kell a ház színére, de ezt haver megoldja mivel színkód alapján tud színt keverni.

Dufresne
(PH! addikt)
Az rendbevan, hogy nem túl nehéz, de azért a rendszeres tekergetés, hogy akaratlanul is megnyoja az ember ( hőhatás, bár az nem túl nagy) azt folyamatosan bírnia kell a ragasztónak és persze olyan kell, ami jól köt a fémhez..

brasil
(senior tag)
jaja én is ezt mondom...ragasztó sztem nem az igazi...de a koncepció a fülekkel maradhat csak kell bele csavar.
Jól mondod de sztem előbb legyen meg a cucc aztán majd ráérek a töbit megvenni mert végülis az első próbáig szinte csak találgatás.

Dufresne
(PH! addikt)
Jaja én még magam részéről a szegecset sem vetném el, mivel ha lefesti/lefújja az ember, akkor gyakorlatileg láthatatlan a ház tetején, anniyra pici ellentétben egy csavarral, igaz csavarra meg rá lehet tenni egy műanyag kupakot és akkor azis egészen esztétikus lesz.
azt a sharkoon fénycsővezértlőt jobb elkerülni
haveromnak már egyszer cserélték és amit adtak az is szar
eddig 6neoint cseszett szét
a kettő együtt...
Jó hogy szólsz mert ez teljesen megváltoztatja az egészet. Nem tud valaki olyan módot hogy hogyan rakjak ilyen cuccot olyan házba aminek ajtaja van?
ez alap, persze az is lehet, hogy egyszerűen rosszakat fogott ki, de minegyik nagyon össze voolt mancsolva, és nem elehetet róla letörölnni (a NYÁK-on)
mind2-őnek más színű volt a NYÁK-ja, bár a LED-ek égtek rajtuk a neonok nme emntek az inventerek is kukák lettek, szal olcsó mulatság volt 
mostmár a zsét kérjük vissza vagy adjanak neonokat, vagy próbálják ki ott és jót küldjenek le...