Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Hiren's BOOT CD

(#1) netboy

netboy
(senior tag)

Valaki megmondja nekem, hogy hogyan tudom használni egy újabb gépen? Konkrétan az a problémám, hogy se usb, se cd-s bootolást követően nem lép tovább a CDROM driver betöltésén. A menüig eljut de ha futtatni szeretnék valamilyen programot akkor "nem tudja betölteni" a cdrom drivert. Ahogy néztem, ez a probléma mindenkinél felüti a fejét de gondoltam ti tudjátok a megoldást.

(#3) Blackmate

Blackmate
(senior tag)

Sikerült már valakinek bootolható pendrive-ot faragnia a Hiren Boot CD-ből? Ez ugyanis: [link] nálam nem vált be, pedig ez a hivatalos.

(#4) kraftxld válasza Blackmate (#3) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Unebootin-el lehet
[link]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#5) Blackmate válasza kraftxld (#4) üzenetére

Blackmate
(senior tag)

Köszi, próbáltam is. Be is jön a boot menü, viszont bármit választok; nem indul el, mert nem találja az indításhoz szükséges fájlokat.

(#6) kraftxld válasza Blackmate (#5) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor próbáld meg ezzel: [link]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#7) Isee válasza kraftxld (#6) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a Sardu-t használom, sokkal egyszerűbben lehet boot-penrdive-ot vagy lemezt készíteni vele, mint a Yumi-val :K

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#8) VGYke

VGYke
(senior tag)

Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a Hierens Boot CD ISO, stb. (CD-re írható) legfrisebb verziáját? Én csak ezt az értelmes letöltési címet találok, ahonnan ez a zip fájl csorog le, ami ugye nem CD képfájl, ráadásul a vírusirtóm azonnal kigyilkolja, mert kártevőnek érzékeli!

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#9) CoolMan81 válasza VGYke (#8) üzenetére

CoolMan81
(őstag)

Abban a zip fájlban van az ISO, ha kicsomagolod. A vírusirtótban meg tedd a kivételek közé. (vagy valami ilyesmi, nem tudom, hogy milyen irtód van.)

(#10) VGYke válasza CoolMan81 (#9) üzenetére

VGYke
(senior tag)

:R Köszönöm! Eset Smart Security 5 féregkergetőm van, ő folyamatosan a letöltés után törli. De már megoldottam, köszönöm!
Szokni kell ezt a 15.1 verziót... Egy régebbi ghost mentést akartam visszaállítani vele, de még a Norton Ghostot sem találtam meg :O
Szerencsére meglett egy Hierens 10.xxx CD, azzal pikk-pakk megoldottam a problémát (1 éves telepítés utáni "ghost" mentés visszaírása ma :) )

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Hiren's BOOT CD
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.