Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz MaCS_70 #54336 üzenetére

    Nem értetted a szövegemet.
    Éppen az ellen tiltakoztam, hogy szintezésként legyen értelmezve a topikkereső felvetésed. Mert nem szintekről van szó, hanem magatartásformáról, gondolkodásformáról. A jobbra való erősebb-gyengébb törekvésről - ez a hifi, szintek nélkül, a szinteket legfeljebb az anyagi lehetőségek-szándékok adják. Ha van jobbra való törekvés, akkor értelmezhető egyáltalán bármiféle kérdés, akkor minősülhet a hülye kérdés hülye kérdésnek. Azon a szinten, ahol a hülye kérdés már nem hülye kérdés, ott kérdés sincs, válasz sincs, tehát a válasz is óhatatlanul hülye.
    A "hifi minőség" a jobbra való törekvés, azaz az adott anyagi lehetőségek-szándékok között a jobbat megtalálni, amihez persze szükséges, hogy a kereső személy számára legyen tudás arról, hogy számára mi a jobb a kompromisszumok között. Ha a lehetőség filléres, akkor a filléres lehetőségek között. Vannak filléres készülékek, amelyek a jobbra törekszenek a filléres lehetőségek között, és vannak, amelyek százezrekért sem ezt teszik. Ugyanez van az emberekkel. A "nem hifi minőség" esetén azonban nincs mit kérdezni, mert ott a magatartásforma nem a jobbra való törekvésről szól, ott azért nincs hülye kérdés, illetve azért eleve hülye a kérdés, mert ott maga a kérdezés hülyeség - hasonlóképpen a válaszolás.
    Mondom, végig az angyalok szárnyáról folyik a szó, úgy akarsz önellentmondásosan jobbra törekedni, hogy a célszemély nem akar a jobbra törekedni (ez a nagyobb baj), a helyzet pedig kifejezetten a rosszabbra törekvés.
    Nem véletlenül említettem a keresett topikodat "mert hülye azért nem vagyok topiknak", mert azon a szinten nincs kérdés, azon a szinten azt kell tenni, amit a Media Marktos eladó mond - oly mindegy azon a szinten bármi.
    A topikkeresésed is fából vaskarika, nem csak az ebben a topikban felvetett problematika.
    Továbbra is visszatérek: filozófiai kérdésfelvetés, hogy mennyit romlik a hang a hangdoboz polcra fektetésétől, miközben ott a polc is, ott a hangdoboz is?!?!?!?! Mi akadálya a kipróbálásnak, könyörgöm?!?!?!

    Azért beszélünk el folyamatosan egymás mellett, mert te abból indulsz ki, hogy te nem hallod a villásdugó fordítás hatását, meg az említett ismerőseid nem hallják, ezért nektek más a szint. Na de halljátok!!! Hát már hogyne hallanátok?!?!?! Csak oda kell figyelni!!! Magatartásforma!!!

Új hozzászólás Aktív témák