Háát, nemtudom. Részben igazad van részben nem.
Idősebbeknek eleve mér a régi gömbképcsöves tv van a kis teritős polcocskán. (már ha egy korosztályt értünk az "idősebbeken")
Viszont ha idősebbek alatt arra célzol, hogy én pl. fiatal vagyok szellemileg, és egy 25-30-45 éves ember hozzám képest ergo idős akkor tévedsz, mármint nem a koromat illetően, hanem a megelőlegezett bizalmaddal az un. idősebb korosztály felé, akik állandóan panaszkodnak, hogy milyen nagy szemét folyik a tévéből mégis azt nézik és mégis arrol beszélgetnek, hogy "huu láttad tegnap milyen baromság volt...." ---> ami már igy önmagában ellentmondás hisz ha ő látta, akkor mégsem lehetett nagy baromság az ő számára hiszen végignézte, sokkal inkább a valamilyen társadalmi megrögzöttséghez való kötöttség érdekében illőnek tartja megemlíteni, hogy maga a műsör színvonala pocsék volt és különben is bla-bla.
Ebből is mire következtetünk.?
Hogy az megy a tévében amire vágynak az emberek, és igen is azt adják le ami a nézettséget produkálja, ha nem igy lenne abszolút nagy hiba lenne a tv vezetőitől, márpedig ha ők abban a pozicioban vannak nem engedhetnek meg maguknak szarvas hibákat.
Eredeti témára visszatérve, pedig, van egy-két műsör amit szívesen megnéznék a tévében, de olykor idegesítő a ritkaszar felbontás.
Emlékszem mikor a Prison Breaket elkezdték nyomatni amerikában és itthonrol lehetett leszedni magyar felirattal az amcsiban felvett részeket, mindig nevettünk a tesómmal, s feltettük az építő jellegű kérdést magunknak, hogy vajon Mo.-n mikor lessz ilyen minőségű csatorna, ugyanis a HD sorozatban végig ott viritott felül valamelyik amcsi csatornának a logoja, nem pedig egy bluray.rip-et néztünk.
Nah, szóval erre vágyom itthon is. Ha konkrétan összegben kéne kifejezni, hogy mennyire, akkor azt mondanám, hogy egyszeri költség 10e egy ilyen boxszerűség utána havi max. 800Ft.
Nekem ennyit érne meg, hogy azokat a műsorokat amiket nézek ezentúl hd-ben nézzem.
Ez a hello hd és én pedig az ára alapján úgy néz ki olyanok leszünk mint két párhuzamos egyenes - soha sem találkozunk. 
[ Szerkesztve ]