Sziasztok!
Volna egy szakmai kérdésem... Vettem egy Samsung le32s62b LCD TV-t... Namost amikor a user manual-t elovastam, igencsak meglepődtem, hogy azt írja, ne dugjam rá a PC-t a TV-re HDMI-vel... Merthogy "lehet, hogy nem lesz képe"... 
Megkérdeztem TV szerelő cimborámat, erről tud-e valamit? Azt válaszolta, hogy inkább arról lehet szó, hogy ha nagy a különbség a két készülék (VGA kari + TV) közti földpotenciálon, akkor túlfeszültség mehet át a kábelen... Biztos-ami-biztos megadta a Samsung Magyarország telszámát hogy érdeklődjek náluk...
Felhívtam őket. Először a srác nem is értette, hogy ilyen hogyan lehet leírva a user manual-ban... Aztán megpendítettem neki ezt a földpotenciál dolgot... Ekkor türelmet kért (gondolom felhívott egy szervízest), majd közölte velem, hogy "régebbi típusú" (!) a készülékem és ezeknél tényleg előfordulhat ilyen jellegű probléma és ezért is van a TV hátulján normál D-Sub csati... 
Na erre most mit lépjek? Rá sem merem dugni a TV-t még próbaképp sem HDMI-vel a VGA-ra! Ha leégeti, gondolom gari az ugrik is...
szerk. jelenleg D-Sub-bal megy, de hiszem, hogy a HDMI-vel szebb képe lenne. (A VGA egy Radeon HD3450-es.)
[ Szerkesztve ]
A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!