Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liqquid

    tag

    Re.
    Érdekes dolog amit megfigyeltem már, persze volt már erről szó de akkoris, úgy érzem kéne neki valami megoldást adni tápcserén kívül, ez már nem az 1. táp és nem az 1. gép és nem az 1. winyó amivel ezt tapasztalom.
    A problémát már régebben is felvetettem, de sztem nem csak én 1edül, táp tipusokat már nem említek, mivel mostmár többel volt próbálva a dolog, szóval kérlek titeket arra most ne fogjátok, kábelre megintcsak azok is cserélgetve lettek.
    A probléma az, hogy elindítok valamit és megáll a kép várat magára vagy 10 mp-t kb. és kattan 1 nagyon halkat az 1ik winyó, és minden megy prímán ezután, bezárom az alkalmazást várok 1 picit és újra megnyitom, és láss csodát 2 mp alatt megnyitja.
    Ezzel csak azt akartam leírni hogy véletlenszerűen van hogy megáll picit a kép 1 indításnál vagy 1 műveletnél. Előző gépemmel is volt ilyen problémám, kb. ugyanez max más winy óvolt és hangosabb volt a kattanás meg a felpörgés, ezzel a különbséggel.
    Arra nem esküdnék meg hogy csak vista alatt, de nem rémlik. hogy még xp-t használtam volna csinált volna ilyet. Ez persze nem biztos és az se h lenne összefüggés közte...
    Mit érdemes ilyenkor tenni? Alkatrészek már voltak csereberélve stb. szóval próbáljatok szoftverekben gondolkodni 1.nek ha lehet. 2 különböző gép több különböző táp, winyó, kábel, stb.
    Várom a megoldásokat, (értelmes) 5leteket. :F

Új hozzászólás Aktív témák