Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liqquid

    tag

    Üdv. Olyan problémám van a winyóimmal, hogy van olyna eset, hogy meg akarok nyitni valamit és akkor nem reagál csak 4-5 mp mulva indul el a folyamat! Halk felpörgés hang hallatszik ha csöndben hallgatom, ez ritkán fordul elő de napi 1x legalább, a gép éjjel nappal megy és olyanra tudok gondolni, hogy a winyó átvált valami pihenő üzemmódba ha nem használom mondjuk fél napig aztán mikor meg akarok nyitni valamit róla akkor meg beindul újra. Lehet tévedek!

    Na most kikapcsoltam ezt a funkciót windows-ban, hogyha sokáig nem használom akkorse kapcsolja ki a winyókat de ugyanazt tapasztaltam ezek után is.

    Raktam már át másik gépbe is őket akkoris ugyanez volt a szituáció, nem 1 winyóról van szó és nem is 1 tipusról és még azt se mondhatom, hogy 1 márkáról, 3db. van a gépembe, 1ik ide seagate, másik kettő sata WD és Hita .

    Na most ez elég bosszantó dolog számomra, nem tudom lehet e ez ellen tenni valamit, régen még a régi gépeimnél nem tapasztaltam semmi ilyet és azok a winyók is működnek azóta is csak valamely családtagom használja már azóta :) .

    Szóval mit lehet tenni, hogy úgy működjenek ezek is mint régen. Ja és olyan hozzászólás nem kell, hogy táp hiba meg stb. mivel írtam hogy több gépbe lett tesztelve és az is esélytelen, hogy minden winyó hibás lenne! Thx.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák