Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#101) lazydog válasza Gallac (#100) üzenetére

lazydog
(PH! addikt)

Az új Maxtor-ok, a DiamondMax10 és Maxline III óta, már melegedősnek sem nevezhetők.
Az utóbbi típusból használtan vettem nemrég egy 250 GB-ost, kimondottan hűvös és csendes, pedig ez még Maxtor gyártmány.
Szerintem is itt az ideje felülvizsgálni a márkával szemben sokakban, (eddig bennem is), meglévő előítéletet, különösen mióta a Seagate bekebelezte az eredeti gyártót.

Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

(#102) venember83 válasza CséZé (#94) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocs a kesoi valaszert, teljes mertekben elegedett vagyok. Lenyegesen gyorsabb mint a masik hdd-om, joval halkabb, boven eleg neki, h alatta szivja be a levegot a hazba a 12es venti, szoval szamomra nagyon jo.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#103) CséZé válasza venember83 (#102) üzenetére

CséZé
(őstag)
LOGOUT blog

Semmi probléma, már valaki válaszolt helyetted egy másik totyikban, de azért kösz :)
Mostmár bittos h ilyen winyóm lesz :B

(#104) hugos

hugos
(újonc)

sziasztok !

akkor ezekszerint nagy szerencsém van
ugyanis nekem van 2 db maxtor diamond max 9-esem mind a 2 80 gb-os az eggyik 2mb cache a másik 8mb 4-5 évesek és tökéletesen mükszik mind a 2

A győztesek alkotják a szabályokat ,a vesztesek pedig betartják

(#105) Chandler

Chandler
(senior tag)

nekem most kezd meghalni egy 80 gb-os Maxtor PATA vinyóm amit kb 4,5 éve vettem :o

http://flickr.com/photos/gibert

(#106) hugos válasza Chandler (#105) üzenetére

hugos
(újonc)

ne ijezgess!

A győztesek alkotják a szabályokat ,a vesztesek pedig betartják

(#107) Kobak77

Kobak77
(tag)

megnézzem, hogy a még mindig működőképes - igaz használatban épp nem lévő - 170 MB-os (mondom MEGA bájt :)) vinyóm milyen gyártmány és mikori :D

(#108) kkalman

kkalman
(újonc)

Szerintetek az befolyásolja egy vinyó működését, megbízhatóságát, várható élettartamát, ha huzamosabb ideig, vagyis állandó jelleggel az élére állítva üzemel?

(#109) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Van egy Samsung 80GB-os sata vinyóm és a Hard Disk Sentinek szerint a performance az 93%-os. Emiatt esetleg kicserélik a vinyót? Még garis...

(#110) lazydog válasza Krissz22 (#109) üzenetére

lazydog
(PH! addikt)

A Performance százaléka másodlagos szempont. Ami lényeges az a Health értéke.
Cserére akkor lehetsz jogosult, ha a Health 0%-ot mutat, illetve valamelyik fontos S.M.A.R.T. jellemző piros X-el jelölt.
Jelenleg semmi baja a vinyódnak, örülj neki hogy makkegészséges. :)

kkalman
Az élére állított vinyó teljesen szabályos, üzemszerű állapotnak számít.

Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

(#111) softs válasza t72killer (#1) üzenetére

softs
(lelkes újonc)

Üdv Mindenkinek!

Felhívnám a tisztelt közösség figyelmét, hogy bár a HD Sentinel bizonyára tetszetős, sőt bizonyos szempontból jól használható program (nem vagyok a használata ellen, sőt), ne legyen mindenkinek az a képzete, hogy ha a vinyóját megnézi ezzel a progival és az kiír x vagy y %-ot egy ilyen vagy olyan paraméterre, az a világ legstabilabb értéke... Miért is?

1. Ez a program nem végez valóságos tesztet, hanem a HDD S.M.A.R.T. adatbázisára támaszkodva hozza meg a legtöbb ítéletét. A S.M.A.R.T. viszont annak ellenére hogy bizonyos fokig szabvány egyrészt igen gyártó függő, másrészt csak bizonyos esetekben ad pontos felvilágosítást a HDD állapotáról.

2. A HD Sentinel S.M.A.R.T.-ból nyert következtetései (%-ai), nekem (mint a HDD-k tesztelésével régóta foglalkozó, a szakmában évek óta "matató" embernek), néha igen szbjektívnek tűnnek.

Sorolhatnék még nehány érvet, de csak röviden. Lényeg a lényeg: tessék csak használni nyugodtan a HD Sentinelt, jobb mintha semmi info nincs a HDD-ről, de ha igazán kíváncsi
az ember az állapotra (vagy pláne prbléma van a láthatáron), tesztet is KELL futtatni! Minden gyártónak van saját tesztprogija (hardver közeli, DOS-os, stb.), amivel a pillanatnyi állapot tesztelhető, vagy keresni kell olyan univerzális progit ami ezt gyártófüggetlenül megteszi (pl. HDD utils).

Tehát a S.M.A.R.T. adatait nyugodtan figyelni a HD Sentinellel, de konkrét állapotfelmérést mindig tesztelés útján javasolt végezni!

(#112) liksoft válasza softs (#111) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Szia!

Tökéletesen igazad van. Kiegészítem azzal, hogy mivel a drive dinamikus rendszer, ezért az adatokat is dinamikusan kell kiértékelni. Ezt a drive előélete nélkül nem lehet. Így sajnos csak statikus információkra és a saját mérésekre tud a program támaszkodni.

Az algoritmushoz meg [innen] is mentek mérési eredmények. A program honlapján szereplő SMART magyarázatban a döglött drive motorja volt olyan mértékben halott, hogy már a BIOS sem ismerte fel a drive-ot.

Minden hiba nem tehető bele. Így inkább hamarabb szól. Ha az adatvesztést akarjuk elkerülni, ez nem baj. Ha a drive használhatóságát nézzük, akkor bizony sokszor hamarabb szól. De mi a fontosabb. A drive vagy a rajta tárolt adat.

Valamint nem tökéletes és megfellebezhetetlen információkat ad. Hanem azért készült, hogy legyen valami ami PONT a nem teljes szabvány és a gyártók kozmetikázásai ellenére is ha tud előre szóljon. Állandóan figyelje a drive-ot. Ezt a funkcióját meg maradéktalanul teljesíti.

U.i.: A fentiek kiegészítések, hiszen tökéletesen egyet értek Veled!

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#113) tomcsi23 válasza Krissz22 (#109) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ha a HUTIL akár egy hibát is érzékel, már esélyes lehet a garis csere.

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#114) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos, akkor én is írok pár tapasztalatot a vinyókkal kapcsolatban (nem mindenhol tudok pontos adatokkal szolgálni). Annyit még hogy egyik vinyó sem volt hordozgatva soha.

Maxtor 20GB (5400rpm; ATA66):
Ez a drive egy évet bírt ki, utánna elkezdtek szaporodni rajta a badsectorok.

Maxtor 30GB (5400rpm; ATA133):
Az új konfigomban volt 2003-ban. Kemény egy hónapot bírt ki és utánna a BIOS egyszerűen nem ismerte fel. A következő eset után a Maxtort mint márkát nem ajánlottam többet sehkinek. :((

Maxtor 80GB (7200rpm; ATA133):
Unokaöccsék gépében kb 8 hónapot bírt, majd a 30-ashoz hasonló hiba kezdett előjönni.

Seagate /ST340014A/ 40GB (7200rpm; ATA100):
A 30-as Maxtor után ezt kaptam gariba és ez azóta műkszik folyamatosan. Ez 2003 óta is a rendszer vinyóm. Semmi hangja és alig melegszik a Sentinel 100% teljesítmény és kondi értéket ír ki rá. Nagyon jó kis hdd!

Seagate /ST380011A/ 80GB (7200rpm; ATA100):
Ezt meg uöccsék kapták gariba a 80-as M. helyett. Több mint két éves és azóta is megbízhatóan műxik!

Samsung /SP1624N/ 160GB (7200rpm; ATA100):
Na ez jelenleg a második hdd a gépemben. Használtan vettem, kb most lehet 1,5 éves. Nemrég volt rajta egy rossz szektor, emiatt a Sentinelben a kondi értéke 100-ról 99-re esett, de úgy 3 hét után visszaállt 100%-ra és közölte, hogy minden oké.... Hm... :)
Annyit még hogy tényleg eléggé melegszik és rezonál a kicsi, de én egy szivacs alátéttel megoldottam, mostmár alig van hangja.

(#115) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A legelső vinyómat kifelejtettem kifelejtettem :B
Volt még egy 8,4GB-os Quantum hdd-m is. Kb 3 évig volt az ényém, addig szépen működött és tette ezt a másik tulajnál is +2 évig.
Azonban mivel a másik tulaj is túladott rajta, most fogalmam sincs milyen állapotban van :)

(#116) Arnoux

Arnoux
(lelkes újonc)

Maxtor DiamondMax Plus 9 80giga, 2mb már kb 6 éve megvan még mindig jó :))

(#117) RasHaN

RasHaN
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Örök kedvencem a Maxtor DiamondMax 9 Plus széria (80-120GB, Calypso III. elektronikával).
Első példányom 2 hónapig húzta, majd garisan csere, az 2 év után halt meg. (szériahibás elektronika :R ) most épp adatmentést tartok 3db 80as diamondmax-ról, mert van 1 működő elektronikám hozzájuk.

hozzáfűzném. mindig hűtöttem a vinyókat. ;]

Szerk:
persze nem mind rossz, aki kifog egyet jó elektronikával annak örök darab, maximum hangos ;] csak hónapról hónapra találkozok ezzel a szériával és ezzel a hibával.

[ Szerkesztve ]

Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

(#118) Blézs

Blézs
(lelkes újonc)

Szevasztok!
Tegnap vettem magamnak egy 250 -es Western Digital Caviar SE 16MB wincsit, abban a hitben hogy ezek csendesek és nem melegednek. Csendesnek valóban nagyon csendes,elég gyors is, de jobban melegszik, mint a 160-as Maxtorom,(ami hütés nélkül 45-52) .a WD pedig hütés nélkül nagyon hamar felmegy 50 fölé. A két 200-as Samsungom pedig csak 30-38 fok hűtés nélkül!
A másik problémám, hogy a HD Tune benchmark-ban a WD a teszt elején mindig egy nagyot zuhan pl .62MB-ról 39Mb-ra, de ez csak mindig az elején. a másik 3 wincsinél ezt nem tapasztalom. Nem gond ez a nagy esés???

(#119) Zso Ro

Zso Ro
(fanatikus tag)

Nekem Samsungom van,SP2504C.
Hangtalan,rezonanciamentes,gyors,hibátlan.Eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
2éve jár meglehetősen hosszú időszakokra.Egy Zalman passzív hűti,és ez elég is rá.
Nemúgy mint a Maxtor Dimondmax 9es 120G-re.Na azon már karistol a venti,és seekel is eléggé.Ezt felülmúlja a 40G-s Maxtorom,ami igencsak 7éves,és hallatszik is rajta.

Barátnőm gépében egy 10G,30G,40G Maxtorn vinyó van.Fogyasztás és fűtés szempontjából el vagyunk látva.Ha nem halljuk a szomszéd veszekedését csak azért van,mert mennek a gépek.

Samsung párti vagyok,de nem vetném meg a Seagate vinyót sem.Kíváncsian várom az F1-et,és majd ha itt lesz akkor megfizethető áron akkor igényt tartok egyre.

(#120) kutymorg

kutymorg
(tag)

Sziasztok!
HDD vásárlás előtt állok és nem tudom, hogy WD-t vagy Hitachit vegyek. 160GB PATA-s winyó kellene.
Nemrég döglöt meg a Samsung SP1614N-em 2 év használat után, előte egy Maxtor 20,5GB-om 3 év után.

(#121) Krissz22 válasza kutymorg (#120) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Szerintem WD. Elég sok jót hallani róla...:)

Amúgy nekünk is egy ugyan ilyen Samsung halt meg.

(#122) FireKeeper

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

életem első vinyója egy 6gigás quantum volt, ami asszem 4 év után szenderült jobblétre hanghatások közepette.
a quantum helyett kapott 20 gigás IBM deskstar tesóm gépében megy már van 5 éve, kicsit hangos, de még jó állapotban van.
az én gépemben most egy seagate 7200.7-es vinyó megy már szintén 5 éve, eddig 1 bad sectort találtam rajta, jó is, gyors is de már megérett a cserére.
most pedig vettem helyette egy wd3200aaks-t remélem sokáig kibírja és csendes lesz.

-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

(#123) yakuza.tora válasza kutymorg (#120) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ezt a kérdést inkább itt kellene feltenni. ;)
[link]

Alléz Olympique de Marseille!

(#124) simondr

simondr
(fanatikus tag)

maxtor sata1 diamondmax9
nem tul csendes, de gyors :)
valakinek vlmi ötlet hogy kb meddig birja??

(#125) VBalu987

VBalu987
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van egy 120 gm Maxtor vinyóm, amit még 2003 novemberében vettem sulineten, az eszközkezelő ezt írja rá Maxtor 6Y120PO
Namármost két három naponta szoftveres hőmérővel /everest/ rá szoktam mérni a hőmérsékletre, miután 2004 májusában kiégett az egyik csipje mivel Rack-ben volt. Azóta nem volt benne és rászereltem egy vinyóhűtőt a 1200Forint. Szokásos érték azóta 45-50 fok körüli érték de már 1 hete amikor megnézem 60 fok!
Ez mit jelent? Haldoklik szegény? Csináljak nagy mentést?
Köszi a választ:
VBalu987

(#126) jozsi86

jozsi86
(lelkes újonc)

Hello. Külső usb-s rack-ba szeretnék egy 2,5'' 5400-as vinyot.Melyik a legmegbízhatóbb márka a 3 közül: Toshiba,hitachi,fujitsu.

(#127) drdudor

drdudor
(újonc)

Sziasztok.
Ma csinálok 1 gépet,mert azzal hozták hozzám hogy lassú és hogy rakjak rája új winfost meg miegymást.
Reflexből felraktam rá a HDSentinel-t és meglepően tapasztaltam a következőket:

Most mi van?
Vetessek 1 új vinyót?
Vagy tudtok még olyan ellenörző progit,ami megbízható?
Köszi előre is.

(#128) drdudor

drdudor
(újonc)

Kicsit levágott a képből,itt vannak a linkek:
[link]
[link]

(#129) Kazimír válasza t72killer (#1) üzenetére

Kazimír
(őstag)

Maxtor 80GB, Ultra-ATA/133, 2MB puffer, 7200 RPM, az Everest szerint a DiamondMax Plus 9-es családból. Több mint 3 éve hibátlanul működik, pedig sokat használom.
Egyéb: Hangosnak persze hangos, de nem melegszik

[ Szerkesztve ]

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#130) Bikeman

Bikeman
(senior tag)

Első vinyóm egy valamilyen 420mb-os volt 6-7 éves korában még ment, azóta nem tudok róla. Azért van off-ban, mert nem tudom a márkáját

10,1-es Quantum: Acorp táp nyírta ki 3 évesen, RIP.

20-as slim Maxtor: van vagy 5 éves, Sentinel szerint 500+nap, 100%-os minden jellemzője. Ritkán megy, win98se ven rajta, néha átdugom, az xp helyett nosztalgiázni, régi játékokkal játszani.:D (víkendház gép rendszer vinyó win98se)

250-es Samsung SP2504C Sentinel szerinti 75 napos korában (kb. 9 hónap) megdöglött 180GB adattal, köszi Samsung... :((( (otthoni rendszer vinyó volt)

80-as ATA Samsung (SP0812N) 175 naposan (2,5 évesen) adtam el, amikor a kondíciója leesett 94-re, és ez a formázás (sima Xp-s) után még esett vagy 8%-ot, gyorsan eltoltam a háztól félve a 250-es tragédiájától, nem is alaptalanul, mert az a fórumtárs, aki elvitte, neki is csak donornak kellett egy ugyanilyen Samsunghoz... :C (víkendház gép mp3 jukebox vinyó volt)

80-as WD ATA (WD800JB ha jól emlékszem), szinte új még, bár 1 éves lesz, de csak 12 napot ment Sentinel szerint (víkendház gép rendszerXP)

250-es Seagate ATA100 (ST0250320AS asszem) fórumtársunktól vettem fél évesen, 58 nap futás van most benne, kifogástalan, halk. (víkendház gép mp3 jukebox vinyó)

2 db 250-es WD Raid Edition (WD2500YS) @ Raid1, hardveres PciE X1 raid kártyával
eddig hibátlanok, sajnos a Sentinel nem látja az állapotukat, mivel a raid kártyán vannak. (itthoni rendszerXP)

Kezdem kinőni a 250-est ezért egy 500-as WD Raid Edition (WD5000ABYS) vinyót tervezek venni, remélem jó lesz. :C (otthoni gép mp3 jukebox vinyó lesz :D )

[ Szerkesztve ]

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#131) Manitou

Manitou
(PH! kedvence)

120GB Seagate Barracuda U-ATA 100 7200.7
Vásárolva újonnan 2004.10 hó
Eddigi üzemidő: 618nap 3óra vagyis 14835 óra
Várható élettartam: több mint 1000 nap.
Teljesítmény : 100%
Kondíció: 100%
:R
Rendszervinyónak van használva, nincs külön hűtve se. Párszor volt hordozva is, még új korában.Nem a leggyorsabb winyó, de elég megbízhatónak tűnik. Most 33-34 C-os.

(#132) Manitou válasza drdudor (#127) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Nálam is van most itt egy gép amit újra kellett volna pakolni, de még jó, hogy megnéztem HD sentinellel. Mert olyanokat csinált, hogy csak minden 2-ik indításra bootol be, volt amikor csak megfagy az elején mikor detektálná a winyót.

Ez egy Samsung 80-as ATA. HD Sentinel szerint szintén várható élettartam 0 nap Teljesítmény 100% , de kondíció 0% :( Már a fontosabb adatok ki lettek írva róla DVD-re. :U Szerintem várható, hogy bármikor megpusztul.

Nekem a Reallocated Sectorsnál a küszöbb 11, legrosszabb 1 és Érték : 1.

Meg azt írta még, hogy nem pörgött fel a motor az indításnál, jah és valami 300 valamennyi hibás szektor is van rajta.

[ Szerkesztve ]

(#133) Chaser válasza Manitou (#132) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Samsungot soha :U

New world...old thinking...IBM T60;)

(#134) Bikeman válasza Manitou (#132) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

De örültem volna, ha az én Samsungomról is ki tudtam volna írni dolgokat, de az egyszercsak megfagyott, gondoltam a Zxpé szórakozik, reset, utána már csak kattogott, és nem jött be a win... :((( :O

Chaser:abszolút egyetértek. :R

Walk anywhere, look good, RIDE HARD. © by RaceFace | CC 4 ever. | Minden kutyára közterületen PÓRÁZT!!! | DFI | S939 X2 4200+@5000+ | 2X1GB G.Skill HZ DDR500 | MSI 7900 GTO@GTX

(#135) PC007

PC007
(újonc)

Három SAMSUNG vinyom ment tönkre:
SP 0612N 60GB 90% Badsector 2003-as
SP 0812N 80GB 40% Badsector 2005-ös gariba cserélve!
A cserélt szintén u.a meg se szolalt 6-hónap után
Pech! Vettem egy 250GB SATAII SAMSUNG-ot kb. 20%-a Bad 1-éves sincs!
Cserélték ez még megy!
Mindegyik hűtős rack-be ment!
Soha többet SAMSUNG- vinyó!

(#136) Manitou válasza Bikeman (#134) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Hát igen, mák hogy még az adatokat ki lehetett róla menteni :U
Úgy látom samsungok mindenkinél hullanak mint a legyek, régebben a maxtorokkal volt mindenkinek hasonló.

(#137) lúzer

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bad sectort mivel lehet csekkolni, legegyszerűbben?

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#138) lúzer válasza Bikeman (#134) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem is kattogott mint állat

(#139) Manitou válasza lúzer (#137) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

HD Sentinel :F

(#140) Bikeman válasza lúzer (#137) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

HD Tune-t letöltöd, indítod. Error scan tesztet futtasd le, ha az összes kocka zöld, akkor rendben van, ha van, ami piros, akkor... ;]

(#141) lúzer válasza Bikeman (#140) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

köszi mindkettőtöknek
a hdtune jó mert free

(#142) lúzer válasza Bikeman (#140) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ideális progi, free, kicsi, nem kell telepiteni :R

(#143) Bikeman válasza lúzer (#141) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Nincsmit. :R

De a HD Sentinel is free. :K

(#144) abridabri

abridabri
(fanatikus tag)

leirom akkor en is a tapasztalataimat :
nos : en mindig Maxtor parti voltam,tehat keginkabb errol tudok nyilatkozni
-maxtor 40gigas ,nem tudom mikori , de szerintem meg valamikor 100eve vettem , jelenleg is tokeletesen mukodik szuleim gepeben
-maxtor 80gb kb5eves , mobilrackben van ,csak nehanapjan hasznalom az utobbi 1 evben , de mukodik
-maxtor 120gb (diamondmax9 szeria ) 5eves ,azota hasznalom napi 12+ oraban :nem melegszik ,mivel van egy 8as venti 5Von hajtva elotte,hangos , gyors
-maxtor 160gb (diamond9) 4eves, napi 12+ oraban hasznalva :nem melegszik, hangos , gyors

volt meg egy WD 120 as vinyom is, nem tudom pontosan a tipus szamot ,rezonalt ,es vmi magas frekvencias sipolo hangot adott ki magabol folyamatosan ,nem tetszett ,el is adtam 2het hasznalat utan
-------------------------------
szuleim gepeben a fent emlitett 40es maxtoron kivul van egy samsung 160gb os vinyo 2eve vasarolt : melegszik , igaz abban a gepben nincs hutes a vinyokra. halk , baromi lassu

kb ennyi

[ Szerkesztve ]

(#145) abridabri válasza simondr (#124) üzenetére

abridabri
(fanatikus tag)

szerintem elobb fognak kihalni a csotanyok a Foldon ,minthogy az a HDD megadna magat

[ Szerkesztve ]

(#146) raziel01

raziel01
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy ATA-s Samsung van 300GB-os és nincs vele semmi probléma. 1 éves.
Hőmérséklet: 27fok
Kondíció: 100%
Teljesítmény: 100%

"A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem."

Nagyon megvagyok vele elégedve.

SE X8 GDX v26, Xbox 360 Slim 250 GB Valhalla

(#147) lúzer válasza Bikeman (#143) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem annak néztem

(#148) Bikeman válasza lúzer (#147) üzenetére

Bikeman
(senior tag)

Igaz, ezt nem tudtam, nem láttam eddig, én mindíg a free-t használtam, nekem megfelelő volt az is. :R

(#149) .: JuSzT :.

.: JuSzT :.
(őstag)

Sziasztok.

2 napja leejtettem a vinyómat. Megyeget azóta, de a tömörités ill másolás igen csak lassult. Sentinel is hibákat jelez :[link]

Szeretném valahogy megmenteni, akár tárolónak, akár teljes értékü rendeszer vinyónak. VAn errre mód ?

Köszi

Brazos

(#150) .: JuSzT :. válasza .: JuSzT :. (#149) üzenetére

.: JuSzT :.
(őstag)

MOD

Brazos

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.