Áhh szerintem a számgéptáp nem erre való. Eleve csak terhelve adja a delejtt meg a 12V-os ágon gyengusz is... Szóbajön, hogy építesz egy tápot egységcsomagból, meg hasonlók, de a vége hogy elköltesz egy rakás pénzt és csak dreha az egész...
Mindent összevetve szerintem a legjobban akkor járnál, ha megvennél a vateráról valami ősrégi (minden potis, csak semmi digitális cucc) hifit ezeré, kibeleznéd és a szükséges bensőségeket bedobnád egy a számgéptáp tápegységével azonos oldalméretű műanyag dobozba (150 Ft és pont van ez a méret a hobby-ban), mert azt stresszmentesen tudnád rögzíteni a toronyház 2. tápegységének a helyére (befelé lehet hosszabb), mivel a lágy műanyag dobozba kézzel simán bele tudod hajtani a facsavart a ház fémlemezében előkészített helyeken át.
Tehát annyi csak a dolgod, hogy az AUX bemenetet megkeresed a hifiből kibelezett nyákon, kivezeted egy jack aljzatra a műanyag doboz oldalára, azt összekötöd a hangkari kimenetével egy átjátszókábellel a gépen belül és még ki is néz valahogy. Az erősítő hangerejét, meg belövöd fixre, maxra oda, ahol még nem zajos nagyon és a bemeneti jelszinttel operálsz, azaz a hangkarin variálsz a hangerővel.
A táp, biztosítékok, zajmentes erősítő fillérekből megoldva, annyi, hogy veszel egy 230V-os aljzatot a műanyag doboz a gép hátulját nézve látható felére, ahová a facsavarokat is tekerted, aztán oda cépen bedugod a konnektorból a delejt, én még tennék oda egy kétállású főkapcsolót is, attól mert ott van még sorbakötve lehetne egy a gép előlapjára is kivezetve aztán szasz.
Egyébként űbergyökérség zenét tenni a gépbe, mert le fogja rázni a csatlakozókat, főleg a SATA csatit és állandóan kifagy majd a gép, de azért hajrá, lélekben veled vagyunk, ja és persze mágnesesen árnyékolt hangszórókat vegyél, nehogy meglepődj
és ne tévesszen meg, hogy hatalmas felül lemezjátszós a hifi, szétszeded és belül a nyák egy kis car 
Hardverlesen