Csak vicc volt
itten semmit sem szabad komolyan venni!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
Csak vicc volt
itten semmit sem szabad komolyan venni!
Barkács és tákolás témában nem feledkezhetünk meg a jó öreg RGB kollégáról, aki hosszú időn keresztül adott munkát a moderátoroknak szinte minden jelentősebb magyar hardveres fórumban, ön- és közveszélyes modding ötleteivel, találmányaival. 
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
Jó szúnyogcsapda. Ha elég közel repül, megcsapja a feltranszformált 20KiloVolt 
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Az egy tv tuner, de van S3-am is félmegás és egymegás kivitelben, néha használom is őket.
< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection
Ebbe a gépbe már több csicsát nem bírtam rakni:

Tuti beteg egy arc lehet. 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Komoly érintésvédelmi szakismeretei lehettek, vagy csak egyszerűen öngyilkos hajlamok?
vagy nemszereti a macskát a házban
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.

Kellett már ez a topic, gyerekek! Hozzá is járulnék a magam szerény módján
(Gecube 9600XT Extreme VGA, és a hűtése... a venti csavarjai radírgumikba lettek belehajtva
A kép vaku nélkül készült, azért ilyen szép
)
[ Szerkesztve ]
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)

És a lényeg, lemaradt, bocsánat:
Köszönöm KillHates
, megoldottam közben, régi RIOS-ban ilyen nem volt, ha jól emlékszem 
[ Szerkesztve ]
"double the gun, double the fun"8-D / hazárdos aggyal bugosat álmodsz XD / Egységsugarú kocka barátnőjének a mellbősége?!->720p!!!/ HOLAFAFŐNÖK?! / v1.: Térdre g*cik, körintegrál!! -- v2.: Térdre g*cik, stackpointer!! (C, TM)

Azért fért volna még kicsit!
Hiányosságként szeretném felróni, hogy a ház hátulján lévő ventihely parlagon hever, egy világítós-foszforeszkálós-uv reagens venti kívánkozik oda (is)! 
Microcool Banchetto 101 eladós
ZZzzzap! Mit csinál 10 kilovolt és néhány amper a cirmossal 
Semmi, látom már bejött!
[ Szerkesztve ]
mondtam én 
[ Szerkesztve ]
Invoker
gépét nézve én már meg sem szólalok! 
Így jár az aki egy aluminium kohóban akar melegedni.
A helyes megfejtők között egy "túlélés a 2hetes lanpartyn" című ismeretterjesztő könyvet sorsolunk ki!

[ Szerkesztve ]
csúzli 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Póráza volt a fent említett macskának, de kiszabadult belőle és a kohóban végezte!

Hordozható részecskegyorsító kézikészülék jogászhallgatóknak. 
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?

Elektromos kohó ??

Kábelhurok akasztáshoz.... 
Inkább foglalkozz magaddal... ;)
Aluminium üzem, Inota, MAL Rt. Kell a spanung az elektrolízishez, különben sohasem lesz a timföldből aluminium... 
Még szerencse, hogy a macska megszökött! Vagy mégse?
[ Szerkesztve ]

Azért rögzítéstechnikában én is haladó szinten vok szerintem...
Jó a topik, küldjétek a képeket! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Cipőfűző? LOL

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
úúúúú riszpekt

Még akkor is jobb, mint a gyári NB borda. De már csak pár nap és ő fogja lecserélni.
Persze nem cipőfűzővel, az csak ideiglenes megoldás... 
RasHaN
Dobogóra felférek eddig?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Be kellett üzemeljem a tartalékos V3mamat és tuningolni akartam, de melegedés miatt fagyogatott. Kapott hűtést, kifinomult rögzítéssel: [link]
2110 pontnál járok DMark01ben, 2500at kifacsarok belőle ha akarja ha nem ![;]](/dl/s/v1.gif)
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Még jó hogy nem cipőfűzővel! Minimum egy puha pamut hímzőfonalat érdemel, lehetőleg UV reaktív 
LOL! Gipszkarton csavarral!! Nagyon komoly!!!

A gipszkartoncsavar fekete...
Tápborda+procikupak=chipsethűtő:
Az ötlet még régebbről való, amikor FX 5600-as kártyám gyári hűtőjét passzivizáltam:
Kartonpapíros, majd filces megoldásos hűtés:
Nem tudom ez befér-e ide:
A teljes dolog meg itt megtekinthető
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Ez ütött! 
Different songs for different moods.

Az a Bat triumvirátus nagyon komoly
külön gratula hozz,emlékszek mikor kerested a 3. Bat-ot a chipsetre,hát el nem tudtam képzelni hogy fog ez kinézni.Nagyon durva lett. 
http://9gag.com/ A függőség garantált.
igen-igen ezek a cuccaid legendásak 

Ez volt cirmos akkor valószínű üzemképtelenné vált .
Azt hittem ilyen jellegű újítókedv csak a borzas hajú tudósok körében van 
OMG! Már a harmadik kép után kezdte rosszat gondolni.
Hát nem lennék fet vagy szűrőkondi a procid mellett 

Atóól függetlenül az az alaplap most is megy a srácok gépében! Méghozzá azzal a hűtővel...

Nyáron úgygondoltam készítek egy NB bordát, mert a gyári iszonyat forró volt!

Nem ért szinte semmit úgyhogy nem is volt használatban túl sokáig!
Ja és egy egyszerű drót darabbal volt felfogatva! 
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

Szép munka!

Ember a 7300GT-t légkulcsal húztad meg?ááááá ez nagyon fájt

még jó hogy nem potyogtak le az ellenálások....ááá
[ Szerkesztve ]
Astra F 1.6i
Azon én is lehidaltam, hogy a kártya hídban volt... 
na befejeztem a ház hangszigetelését, illetve leginkább a rezonálások megszüntetését
újabb klasszis sufnimegoldások születtek, de olyan jól elrejtve hogy csak szakavatott szem találhatja meg 
az évek és a rutin
[ Szerkesztve ]
Azóta van még 2 (de lehet három, lövésem sincs mennyi
) ami a polcon pihen
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Esetleg ezekről képek?
nehéz róla képet csinálni, majd megpróbálom. addigis ittvan a
"hogy NE tüntesünk el kábeleket a plexis gépház belsejéből":

kevésbé vágott kép: [link]