Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz FatalEror #25217 üzenetére

    ...egy letisztult finom vonalvezetésű kis kecske... - ezt olvastam hirtelen a topicba lépve. pillanata meglepődtem...

    ma akartam élesben próbálni a ragasztást. azaz, hogy felvíve egy idő után elenged-e a hő hatására. el kezdtem összekukázni a szekrényből valami 775-ös kofigot hozzá, minél halkabbat, kisebbet.

    volt még egy "megkezdett" kis ninja-m. ez volt az első, aminek anno nekiestem. a kupakokat leszedve szembesültem, hogy valami idióta a scythe-nál rákent valami szilikonos ragasztót az utolsó lemez végére,a kupak alá. így nem tudtam megkopasztani, mint a mugen-eket.
    de olyan pipa voltam akkor, hogy megpróbáltamn letépni, majd ollóval estem neki a legfölső lemeznek. aztán úgy hagytam. ja, mindezt úgy, hogy akkor a gépen volt... :D
    aztán kivettem, szekrénybe raktam, és a helyére bekeült a teljesen szétfűrészelt darab.

    tehát most befejeztem, és leglább kiopróbáltam kis b&d munkapadomat.

    aztán gondom volt, mert nem akart a zen-enl indulni egyik sem a kis fogyazstás maitt, (2 lap, 2 poric van tartalékban). elővettema sárgára festem cm620M tápot. akkor az 1 giga pót ramommal aze egyik lap összeveszett. közben azt hittem, hogy a tegnap vásárolt 8400gs pcie1x kártya rossz. (jó kis darab, 3.5k volt!)
    kivettem 2 kingmaxot a 3. konfigbóll. na, végre elindult. de ez valami hp-s csoda, és nem volt jó neki a sima nvidia driver, csak a hp-s. megszenvedtem ezzel is.
    már majdnem lement a nap, mire ment a gép. erre meg nézem, hgy a 3 fázisos asus p5n-e sli fetjei nehogy nem melegednek, de még langyosnak sem mondhatóak. erre meg hiába ragasztok tesztelésre bordát. meg az egész ott zümmögött az asztalon. vga még nincs passzvizálva, zen nem indult így ventis táp, winyó pucéron... :(( :(((

    iszonyúan berágtam. szétkaptam mindent, és negyed óra alatt elpakoltaom az egész játszóházat. összeragsztottam pár alu-t, és odaraktam a még üzemelő hera égő fölé a cserépkályhára. ott folyamatosan jó melege lesz, mert gyújtólángon is legalább 50 fokra felmelegszik az alu, ha pedig esténként kicsi bedurrantok, akkor melegebbre. tehát még hőingás is lesz. és majd néha leveszem. sőt, még az is lehet, hogy időnként bedobom a hűtőbe, hogy kapjon delta T-t rendesen.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák