Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    úgy néz ki, a tekasil : paszta 3:1 a befutó. szépen köt, a bontás határozott mozdulattal, de könnyen lejön, és a felületekről is így már szépen lejön, hogy kis paszta is belekerült.

    a fecskendőben csak 1 napot állt a keverék, de idáig jó, még szájánál sem kötött be. de vigyázni kell mindig, hogy lezárás előtt közvetlenül kicsit ki kell nyomni, és ott levegő a kupkaban se maradjon.

    kukáztam egy hulladék lapot. vágtam egy egybe bordát, és külön, fetenkéntit.
    a pasztázást a fetre nyomtam. bőven. a cél, hogy a ráhelyezés és rányomás után a kipréselődött cucc körben megkötve adjon egy kis plusz rögzítést. (a képen az egyik még kimaradt..) :)

    pár nap, (egy hét?), múlva jön a lebontás próba. a fecskendőt is újra előveszem az esetleges beszáradást megvizsgálni.
    a küön, fetenkénti bordák biztos könnyen lejönnek.a kérdés az lesz, amikor a 9 fet-en felfekvőt ledöntöm, (mert csak úgy lehet majd leszedni, csavarni nem lehet), lesarkaz-e valamit? szeritnem nem fog. :N :))

    mit összeszenvedtema ragsztósazlagokkal.
    játszottama nagy géppel, és a melegedés hatására hangos koppanás jelezte, hgy a gravitáció győzőtt a gtx480 valamelyik kis bordája fölött. (igaz, ezzel nem sűrűn dicsekedtem...) :D arra használtam el az accelero kit kis fehér tubudánaka nay részét, de egyszerűbb lett volna, ha már ez megvan....

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák