Ez az ötlet másoknál is felbukkant: 5ös és 9es.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★

Ez tetszik 
Egy apró bibi van...
A projectre rendelkezésre álló összeghatárok kicsit mások voltak
Főleg a 9.-es versenyzőjé...
HiperG: Akkor majd a másik képsorozatot nézd meg.

[ Szerkesztve ]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Ugyan miért? Neki is egy bőrönd volt az alap
Semmi extra nincs abban a gépben, mATX 845PE lap, Cel2.4 gyári hűtővel, LG DVDROM, és 17" TFT.
★ 162+ ★ http://href.hu/x/hjiv ★
Nem is a bőröndre gondoltam... 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Csecsék nagyon!
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Ez "szép"!
Látom Te sem ma kezdted a barbárkodást!

Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

Ez nem gyenge!!!! Azért enyire már én sem adom le!
király 

Köszi, nem a "szépség" volt a lényeg, de gondolom ez látszik is.
Ahogy ígértem itt vagyok az újabb képekkel. 
Ennek igazából magához a Pc-hez nem sok köze van, de mégis...
Tudom, h nem egy audiophil cucc, de szükségem volt a műhelybe egy cd lejátszóra...ezt dobta a gép. 
Nagyok KIRÁLY! Főleg a fa merevítések, és a spárga installációk!
Hehehe! Vicces a táp kábel kivezetése helyére berakott extra kapcsoló! És látom megvolt az elmaradhatatlan gyorskötöző is!
ez nagyon kemény
tisztelet
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
Ott azok a madzagok jöttek ki, amit a lapra meg pl a vinyóra dugsz rá.
Az "extra" kapcsoló pedig a bekapcsolást hivatott szolgálni, a hátsó pedig az eredeti funkcióban maradt (áramtalanító)
A kábelkötegelő pedig valóban nem maradhatott ki... 
RasHaN: thx 
[ Szerkesztve ]
Ez a topic nagyon király lett!!!!
Csak így tovább! 
Eladó cuccok : http://href.hu/x/9ech \_/ Megbízhatóságom : http://href.hu/x/efq0

képem nincs de a mühelybe nekem is volt táp+cd 3.2 jack -en átküldve az autós rádió erősitőjébe! egy kis hab a tortán :asztalos mühely fél centi vastag csiszolópor mindenen!! 
Ebből sem lesz már notebook:
Saját volt? 
Nem szerencsére. Ukrajnából így érkezett meg valakinek.
Igencsak 86-os notebook lehet a csernobili robbanásban sérült meg ennyire...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
A notebook táskát csapkoták a földhöz néhányszor! De van egy 4600-as Toshiba az asztalomon amit a nő férje taposott meg dühében. Az is rommá tört de működik az alaplapja! Tölti az akkuját, és boot-ol hdd-ről. Jó kis letöltőgépet lehet belőle csinálni!
Kb 35W-ot fogyaszt!
Kíváncsi lettem volna az illető arcára a kicsomagolás után... 

oszt fut rajta minden? pár fillért megérne nekem az 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Na ez egy igazi vándor-venti! Remélem még fogjuk látni!
Aha működik rajta minden! P3-650 MHz, 128 MB ram, 10 GB hdd, DVD-rom, 8 MB S3-as, USB, LPT, 10/100LAN, PS/2, TV-OUT, jó akku! De bővíthetó a hdd-je és a RAM is, de a prociból is tudok bele 800-ast! Haha! És van rajta win98 matrica is!!! De ezen az XP is jól teket! Mit érne meg Neked?
hdd lenne benne 80as vagy 100as az tuti lenne,mert akkor töltenék vele egy hétig aztán a nagyon kiírnám,és újra lehet rá tölteni.Pár ezrest simán..persze a winyo megdobja ha másik lesz benne.
a kijelző? de a monitort úgyis rádugom...
pumpálj privit oszt majd reggel visszakaparok

[ Szerkesztve ]
Oké!
Senki nem kókányol semmit?

Én tákolok össze egy profi letöltőgépet Laraxiornak. Ha megvan kommentelem!

Sokkot kaptam!!!

Amúgy én is mostaában készülök kicsit árfabrikálni a házam (Foxconn TPS-544), hogy profibb léghűtési megoldásokkal kedvezzek a ketyeréimnek. Ha meglesz rakok fel képeket, nem semmi lesz 
[ Szerkesztve ]

Én ma lecsiszkoltam a procim fejét, de csak holnap tudom megmutatni, mert most dolgozok... 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

De miért?
Már készül egyébként a 2.0-ás verziója.

Épp üresedés van a Coolermasternél a háztervező részlegen...szerintem jelentkezz

u.i.:

u.u.i.: 2.0-ás verzió? Mit lehet még újítani egy ilyen innovációs megoldáson?

[ Szerkesztve ]
Hát ezen behaltam én is!

Kösz, már gondolkoztam a jelentkezésen. Ezeket a képeket küldtem nekik is referenciának.
Újítások: Még 2 vinyó belerakása, porszűrős(szúnyogháló) ventik beszerelése.
Valaki már írta lentebb: porszűrő = harisnya
Hatékonyabb, és színben is illik a kartonhoz. (elvégre legyünk igényesek
)
Internet Explorer is the special Mircosoft® software that allows you to download and install Mozilla Firefox.
megrohamozom anyós szekrényét ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ne haragudj de ezen sírtam a nevetéstől!

Tényleg, ez most nem is jutott az eszembe, de kösz, hogy szóltál. Még valszeg jobb is, mint a szúnyogháló. 
Csak tisztát vegyél ki, mert különben lábszag lesz 

jaja, próbálkoztam harisnyával. nem az igazi egyébként, hamar eltömődik porral/szösszel (ebből is látszik hogy remekül végzi dolgát
). persze ha nem fixen van berakva, mint nálam, hanem esetleg egy könnyen kivehető keretre feszíted rá, akkor nem annyira macerás tisztán tartani.
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/

Hello
Én usb-s vagy AC adapteres ventit akarok csinálni, de előtte lenne kérdésem, másik topicban kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha itt valamenyik modder tud majd válszolni 
Láttam, hogy AC adapterrel meg lehet csinálni egyszerűen, ott csak hozzá kell érinteni az adapter végéhez a venti kábelt (piros, fekete) és már kapja is az áramot. Kérdésem az lenne, hogy egy AC adapter elbírna több ventit is? 2-3, esetleg 4 db 80mm-es ventit? Csak mert adapter 12V, ventik is elvileg 12V, de maximum akkor kisebb feszen menne, lassabban. Vagy ne is próbálkozzak mert veszélyes lehet?
Egy usb kábeles 80mm-es ventit csináltam, összekötöttem piros kábelt a pirossal, feketét a feketével, megy is jól. Esetleg egy usb kábelre több ventit? Csak mert ezt az egyet is 5V-on hajta ha jól tudom.
Egyébként xbox360-hoz lesz külső venti, ezért jobb lenne talán az adapteres megoldás, kevésbé veszélyes ha nem közvetlenül a gépre van dugva nem?
http://drugsbunnymeme.tumblr.com
Hali!
Az USB portok hivatalosan 500mA tudnak, de egy-két alaplapban van high power opció azok 2000mA-t.
A ventikre rá van írva, hogy hány mA-esek, vagy hány Watt-osak. Általában 12V-osak, és olyan 3-400 mA esek szoktak lenni. Ez azt jelenti, hogy a kínai piacos 12V-os univerzális töltőre 2 max 3 db ventit tudsz rakni. USB portnál 1-nél többet ne tegyél rá! Nem éri meg az alaplap csere...
(#246) RoyalFlush válasza RoyalFlush (#149) üzenetére

Másik gépben lévő Inno3D videokártya coolere is megdeglett 

Köszi szépen a választ!
Akkor jól sejtettem hogy usb-n nem kellene több ventivel próbálkozni, és főleg mivel xbox360-ra van rádugva, marad az 1 usb-n.
Akkor 12V-os adapterre rakok majd 2 db ventit, az akkor még biztonságos, így akkor 4 ventihez is elég 2 db adapter.
köszi az infot még egyszer 
http://drugsbunnymeme.tumblr.com

Ez nem gyenge
Minden elismerésem a számtalan rögtönzött megoldáshoz
Brutális 
[ Szerkesztve ]
Hogy egy kicsit felpörgessem a topicot:

A monitortartót figyeljétek !!!!!
A fene a kéjsóvár beleteket!

milyen monitortartót? milyen monitor? 
ja, megvan, mi akar az lenni? innen mikróba való tálnak látszik lefelé forditva, de nehéz megmondani, mert majdnem belelóg egy mellbimbó 
[ Szerkesztve ]
"Rock and Roll was far too slow, and so the adrenaline just doesn't flow. Where is the power, where is the glory, Heavy Metal is my story."_____________ http://www.flickr.com/photos/46033399@N08/